Blogit
Aurinko ja kuu

Paras puhelu ikinä! Ja vähän keittokirjan kuvauksista.

IMG_2160 (1)

Antti (urakoitsija, tästä lähtien Antti vaan, ihana tyyppi) soitti.

Remontti alkaa Juhannuksen jälkeisellä viikolla! Jee! Mahtavaa! Voi tätä onnea!

Sen kunniaksi saatte kuvakavalkadin tulevan keittokirjani, Tarte Tatin’in kuvauksista. Kirjan kuvia on nimittäin väännetty nyt toista päivää ja huomenna kolmas putkeen. 12 reseptiä/päivä on aikamoinen määrä etenkin, kun kyseessä on klassinen ranskalainen reseptiikka.

Täytyy sanoa, että väsyttää ja rankasti. Kuvausten jälkeen pitää ottaa tirsat (lue, kirjoitan blogia) ja kerätä voimia. Ilta menee seuraavan päivän ruokia valmistellessa. Aamulla herään aikaisin valmistelemaan ruokia ja sitten koko päivä kuvataan ja sitten siivotaan. Eilen päivä kesti aamu seitsemästä puoli kahteentoista illalla. Eipä ehdi pahemmin remonttia miettiä.

Ensi viikolla on  vielä kaksi kuvauspäivää ja sitten elokuussa vielä pari. Mutta ei ole mitään upeampaa ja inspiroivampaa, kuin tehdä omasta unelmastaan totta. Konkreettisesti. Kiitos Cozy Publishingille, että monen vuoden unelmani toteutuu. Isäni reseptit, minun muunnelmani niistä sekä omat bravuurini pääsevät ihan oikean kirjan kansien väliin.

Parasta ruokakuvauksissa on se, että lopuksi saadaan yhdessä syödä kuvatut ruoat ja minä saan palautetta työryhmältä. Viimeisessä kuvassa on ruokapöytä kuvausten jäljiltä. Huomenna olen kutsunut ystäviä syömään. 36 ruokalajia vaatii muutaman syöjänkin.

Näyttökuva 2015-06-10 kello 18.03.36

Näyttökuva 2015-06-10 kello 18.01.45
FullSizeRender-1

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *