Blogit
Aurinko ja kuu

Ovet auki!

Kesällä tässä perheessä ruokittavien määrä ei ole vakio. Yleensä se pyörii siinä 1-6 ruokittavan hujakoilla +aikuiset. Se, kuinka paljon ruokaa laittaa on arvoitus joka päivä. Eikä siinä mitään, jos ruoka ei riitä, tehdään lisäksi voileipiä. Jos ruokaa taas on liikaa, saan minä enemmän syötävää ja koirallekin jää tähteitä.

Kommentit (2)

  1. Liivia

    Meillä jää ruuan suhteen lapsi vähän oman onnensa nojaan kesäisin, sillä laitan vain yhden lämpimän ruuan.
    Lounas on sitten joku voileipä, jonka hän itse itelleen tekee. Ja illalla sitten syödään rauhassa ja kunnollisemmin. Meillä kolme pöydässä on nykyään aika vakio, mutta heti kun tulee enemmän sekoilen määrien kanssa. En osaa miettiä miten paljon isompi lössi syö, yleensä arvelen alakanttiin vaikka aina yritän yläkanttiin. Olen tullut tulokseen että taidamme olla aika pieniruokainen perhe.
    Mulle tuli nyt spagettinälkä:)

  2. Prisca

    Juurikin, tuntuu että pmankin porukan kanssa arvioi aina väärin. Jos laitan paljon, kellään ei ole nälkä. Jos teen tähteistä jonkun pikaruokatempauksen, niin kaikilla on hirveä nälkä. Pieniruokaisia mekin. Eräs poikasen kaveri oli kylässä ja pyysi toista kertaa lisaa, poikanen ihmetteli, että miks' ihmeessä sä otat lisää..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *