Blogit
Aurinko ja kuu

Oodi nettikirppiksille

IMG_9898

IMG_8999 image1image3

Ai, että! Mä rrrrrakastan nettikirppiksiä. Etenkin remontointiin liittyviä! Etenkin Facebookin purkutavarakirppistä! Sieltä olen saanut meille vaikka ja mitä, ovenkahvoista keittiökaappeihin ja myynyt vieläkin enemmän kaakeleista ylijääneeseen rakennustavaraan. Ihmiset siellä ovat mukavia -kaikilla sama agenda ja paljon yhteistä, remonttia ja rakentamista. Olen käynyt monta mielenkiintoista vertaistukikeskustelua tavaroiden haun yhteydessä ja tavannut todella mukavia tyyppejä. Ylläpitäjä on tiukka, läsnä ja huumorintajuinen. Homma pysyy niin sanotusti kasassa. Miten hän jaksaakaan tuollaista jättiryhmää pyörittää? Oikein harmittaa, kun tämä rakentaminen loppuu, eikä minulla ole enää asiaa siihen ryhmään.

Pihan tyhjennys on edelleen edessä ja koska oikeastaa kukaan (paria ehkää lukuunottamatta) ystävistämme ei pääse pihatalkoisiin, niin meillä on miehen kanssa kova työ edessä. Tänään sitten sain aikaiseksi laittaa lautaa, puutavaraa ja rautatavaraa myyntiin tuonne purkutavarakirppikseen ja kas, vaikka mitä olen jo saanut myytyä. Erityisen hyvä mieli tulee siitä, että kyseisiä rakennustarvikkeita ei tarvitse heittää roskalavalle (pisto sydämessä) ja siitä, että joku, joka niitä oikeasti tarvitsee ilahtuu, kun saa tarvitsemansa materiaalin edullisesti. Ai, että mä tykkään!

Ja jottette kaikki nyt ryntää kyseiseen ryhmään pitkin Suomea, niin ryhmiä on eri osille Suomea. Kannattaa katsoa, olisiko sinun asuinalueellasi omansa.

Pari vanhoihin taloihin erikoistunutta ryhmää on myös, joista kovasti nautin. Niitä lukee ihan huvikseenkin. Vertaistuki on paras tuki. Tosin, näissä ryhmissä saattaa joskus saada kovaakin arvostelua remonttiratkaisuistaan tai jos esittää tietämättömyyttään väärän kysymyksen. Mutta paljon tietoa sieltä saa, jos osaa vaan suodattaa.

Ei mulla muuta. Terkut Hannalle. Moi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *