Blogit
Aurinko ja kuu

Oh dear!

Sillä aikaa, kun tuolla ulkona kiinnitetään peltejä ja seinälautoja, mä sekoilen täällä kotona tapettimaailmoissa. Kun on liikaa tekemistä, niin sitä jotenkin lamaantuu ja päätyy olla tekemättä mitään. Tapahtuuhan muillekin niin, tapahtuuhan? Ehkä tällä on jotain tekemistä väsymysasteen kassa, mutta nyt just tuntuu, etten saa otetta mistään. Joten reseptiikan kirjoittamisen välissä etsin tapetteja. Löysin uudestaan kauan sitten jo löytämäni sivuton ja -oh dear- ei olisi pitänyt.

Yritän ehdottaa poikaselle yhdelle seinälle tapettia. Hän kun on aika minimalisti ja toivoo seinille valkoista. Itseasiassa näkyviä seiniä ei tule kuin yksi. Muualle tulee hyllyjä ja yhdellä on ikkunat lähes koko seinän leveydeltä.

Myös meidän aikuisten makkari kaipaa uusia tapetteja, sillä poikanen on ne olemassa olevat joskus aikoinaan repinyt aika ikävän näköisiksi. En tapetoi kuin yhden seinän. Matalimman, joka tulee sängyn päätyseinäksi. Toiset seinät saan paikattua jäljellä olevalla vanhalla tapetilla.

Tämä sivusto tekee siis valokuvatapetteja. Ne ovat valmiita kokonaisuuksia, joita voi seinän mittojen mukaan muokata hiukan. Kikkailla voi esimerkiksi tilaamalla useamman pituuden. Näin sain pienennettyä esimerkiksi tuota ruututapettia niin, että mahdollisimman monta ruutua mahtuu korkeussuunnassa seinälle. Meidän seinä on 460 cm leveä ja 113 cm korkea. Tätä tapettia tilaisin kolme kertaa 150 cm x 113cm kokoisen kokonaisuuden. Muuten ohjelma leikkaisi tapetin kahden ja puolen ruudun korkuiseksi.

Näyttökuva 2015-11-18 kello 13.18.25

Näyttökuva 2015-11-18 kello 13.24.52

kathrine-lovell-dogwood-blossoms

Tällaisia ajattelin ehdottaa poikaselle… Katsotaan miten käy.

old-torn-posters pirate-map grunge-fifty-three   hello-paris stop-sign-against-grungy-wall ryan-fowler-fox

Hienoja, eikö?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *