Blogit
Aurinko ja kuu

kutsut

piirakka

joskus elämä on rankkaa,mumman sylissä on hyvä.
Nyt on sitten pidetty oikein tupaantuliaisetkin…olin luvannut lapsille,kun on valmista…
Paikalle saapuivat Mumma,lukioystäväni lapsineen ja pisamatyttö naapurista sekä hänen vanhempansa.Pari naapuria ja ystävää ja yhdet isovanhemmat jäivät saapumatta monista syistä.

Sain jotenkuten selvitettyä yläkerran edustuskuntoon vaikka muutama kaappi vielä puuttuukin.

Eteinen on täynnä kaatikselle ja autotalliin meneviä kasoja.Miehen piti ne hoita ne aamulla,mutta yllätykseksemme hän olisikin kiertueella,eikä vain keikalla kuten olimme luulleet.Päätin,että kasat saavat jäädä.En ryhdy itse kantamaan.
Tarjolla oli gluteenittomia herkkuja mm.tonnikalapiirakkaa(nam),marjapiirakkaa,sekä gluteenilllisia suklaamuffinsseja ja Canneloneja.
Pidän kutsujen järjestämisestä.Järjestäisin niitä aivan jokasyystä.On mukavaa kun on ihmisiä kylässä.On ihanaa laittaa ja syödä herkkuja hyvässä seurassa.
Ehkä muutettuamme tänne Punavuoresta,sosiaalinen egoni on kokenut kolauksen -ystäviemme mielestä asumme kaukana (20 min. keskustasta ja metrolla pääsee).Juhlat ja hyvä ruoka on tapa saada ihmiset tänne…Nyt ei kyllä menestys ollut valtaisa.

Tosin kutsuin tahallaan päivän varoitusajalla,jottei tulisi laittamisen paineita,nimittäin usein hieman liioittelen tarjoomuksissa.

Alunperin oli kuitenkin ajatuksena mehu ja keksitarjoilu lastenhuoneissa…

Nyt siellä oli kyllä popparit ja keksitkin.Mehut jätin katastrofivaaran vuoksi keittiöön.

Tytöt järjestivät oikein esityksenkin.Laulua ja tanssia.

Vauva on ollut kiukkuinen -ei oma itsensä.Oltiin keskiviikkona allergiasairaalassa tutkimuksissa ,seurauksena kevään kolmesta sairaalareissusta.Hänet nukutettiin karmealla syötävällä aineella ja tutkittiin maski naamalla ja jokin häkkyrä rinnan ympärilla.Ei astmaa,ei muitakaan allergioita!Mutta vauva on ollut huonovointinen ja itkuinen.Soitin allergiasairaalaan…ei pitäisi johtua tutkimuksesta…mikälie.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *