Blogit
Aurinko ja kuu

Loppuväsymys, kuvauksia ja futismutsi

IMG_9252
Askarteluteipit Teippitarhasta

TheCockxCozy

Nyt taitaa vaivata loppuväsymys. Ei tarttis kuin ne tapetit vaan saada tilattua (odotan edelleen mallipaloja), mutta ei jotenkin nappaa. Ei millään. Ainiin ja jääkaappikin pitäis löytää ja tilata. Okei, töitä siunaantuikin tälle viikolle rutkasti ja koko syksyn keikkaleskeys alkaa todella verottaa jaksamista muutenkin.

Sitten on ne asiat, jotka jäävät minun/meidän hommaksi. Seinien maalausta, sisustamista, vähän tapetointiakin ja varmasti jotain muutakin, mitä en nyt jaksa tai tajua muistaa. Kivaahan sellainen tekeminen on, mutta milloin ihmeessä sellaista ehtii tekemään?

Tiedättekö, on myös tämä joulunaluskiire. Lasten hammaslääkäreitä, jalan röntgenkuvaus, ensi viikon koulujen erikoisaikataulut, joululahjojen viimeiset osaset… Paljon kaikkea, niinkuin kaikilla muillakin. Piparitalon sain kuitenkin tänään kasaan. Huomenna koristellaan. Olikin aika homma tehdä talostamme uudet kaavat. Katon uusi rakenne on todella haastava ja jokin pieni ajatusvirhekin pääsi kaavoitukseen. Ei se mitään. Ihan hyvä tuli.

Viikonloppu menee jalkapalloturnauksissa, synttäreillä ja toivottavasti pakatessa keskikerrosta laatikoihin. Hommaa siis riittää. Tämä päivä ja huominen menee kuvauksissa ja perjantai kuvauskamojen palautuksissa. Mutta viikon paras juttu oli tänään studiolla ollut Berninpaimenkoiran pentu. En kestä! Tunnen vieläkin sen pörröisen pehmeän turkin ja vauvakoiran tuoksun.

Ja hei, lauantaina The Cock’issa, Kasarmitorin kulmalla on keittokirjamyyjäiset. Suomen kiinnostavimmat keittokirjat ovat esillä ja ostettavissa pukinkonttiin. Ravintola tarjoaa joulupuurot ja lapsille pipareiden koristelua klo 12-15. Minunkin kirjani on siellä myynnissä. Kannattaa mennä. Harmittaa etten itse pääse, kun kuskaan juuri silloin meidän futareita pitkin kaupunkia.

Näyttökuva 2015-12-09 kello 22.40.34

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *