Blogit
Aurinko ja kuu

Lontoo oli hyvä.

Olen ollut hiljaa. En oikeastaan tiedä miksi. Pari kaipailevaa viestiä ja keskustelu ystävän kanssa, saivat minutkin taas kaipaamaan blogiani. Luulenpa, että arkeni on ollut aikamoista hullunmyllyä. Isojakin asioita on tapahtumassa ja sellainen vaatii aina pientä sisäänpäin kääntymistä ja pohdintaa.
Tietokoneella, kuvien äärellä on mennyt muutenkin niin paljon aikaa… 
Mutta tyttären luokkaretki Lontooseen oli virkistävä kokemus. Olin valvojana mukana ja voin kertoa, että matka oli mitä mahtavin, mutta raskas. Viisi päivää mentiin opettjan laatiman ohjelman mukaisesti museosta museoon ja Lähetystön kautta musikaaliin. Haastavinta oli saada 23 lasta ja 6 aikuista metroon ja metrosta pois samanaikaisesti ja samalla pysäkillä. Minulle hyvin haastavaa, oli myös ohittaa lennossa kaikki unelmieni kaupat ja ravintolat. Vilkuttaa niille hilepästi heiheit ja  luvata, että ensi kerralla tavataan.

Kommentit (2)

  1. piilomaja

    Minusta ei olisi tuohon hommaan.Tai sanotaan että vÄsyisin varmaan ruvelle kun pitäisi huolehtia että kaikki on mukana. Ei tainnut olla sun eka kaerta Lontoossa vai oliko?

  2. Prisca

    No oli. Tai siis viimeksi olin kielikurssilla 15 vuotiaana… Nyt suunnitteilla musikaali-matka tyttären kanssa, jos nostaa numeroitaan kevät todistukseen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *