Blogit
Aurinko ja kuu

loman viime metrit

Ötököitä lätäköstä

Ristisanoja merenrannalla
Päiväunet riippukeinussa
Hattaraa!
Koululaisen lomaa enää parisen viikkoa,miehen loma päättyi eilen ja uusi tuleva puolipäiväinen päiväkotilainen aloittaa ensiviikolla tutustumisen…haikeaa -se on aina haikeaa kun kesäloma-aika on lopuillaan.

Vaikkakin rakastan syksyä: tummia iltoja ,villapaitoja ,kauniita värejä ,ihania tuoksuja…Ja kaupan hyllyillä notkuvia ihanan värisiä vaatteita!!!

Arki pelottaa.Sen aikataulut ja vastuut.Pakotettu sosiaalisuus.Virallinen äitiyslomakin hiipuu kohti loppuaan ja työtarjouksia on tullut .Töitä pitäisi miettiä ,vaikka ei mulla ole aikomustakaan kokonaan hommiin ryhtyä ennenkuin vauvan raaskii laittaa hoitoon.Teen töitä miehen töiden mukaan. Mulla on siitä kiva työpaikka…

Mutta meillä on ollut ihan mukavaa.Ei mitään erityistä -pari kesäretkeä ja kotona rentoilua ja remonttia. Remontin takia on pinna välillä kiristynyt,joten boheemikesä -sen joka mielessä -ei ihan toteutunut.Harmi.Tosin totesin,että hermoilu ei asioita edistä ,joten on parhaamme mukaan koetettu elää kaaoksessa,kuin ei mitään olisikaan.
Tää oli nyt tällainen kesä.

Lasten mielestä kivointa oli -kun kysäisin – mumman mökillä olo,kalastus ja lintsi.Ei ne paljoa oikeasti tarvitse -lapset.Ne on onnellisia läsnäolosta ja ihan perus kesä-asioista,jätskistä,mansikoista ja kavereista.Ja se tuntui hyvältä minustakin.Käsityöt jäi kyllä tänä kesänä ,paria askartelusessiota lukuunottamatta aika minimiin…Ehkä vauva ja remontti täyttivät sen käsillätekemisen tarpeen.Tässä siis pari kuvaa ’summer in memoriam’ .
Ja kyllähän se kesä vielä jatkuu vielä pitkälle syksyyn.

Syksy here we come!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *