Blogit
Aurinko ja kuu

leffaan

Äitini kaappasi isommat taas mökille…Me mennään vauvan kanssa perjantaina perässä.
Kaikki kaverit on mökeillä tai reissuissa ja lapsilla vähän levoton olo ,meri-ilma tekee hyvää.Mulla on kai aika ihana äiti ja mikä parasta,että lapset lähtevät mumman mukaan aina kiljuen onnesta .Vaikka on ikävä ja talo niin tyhjän oloinen ,tiedän että heidän on hyvä.
Sillä aikaa minä käyn ystävän kanssa päiväleffassa ja jätän vauvan harjoittelemaan isin kanssa olemista ,koska tuttipllo ei kelpaa on isin kanssa jääminen vähän normaalia jännempää -meille kaikille.Kompensoidaan maitopullo äidinmaidontäyteisellä perunamuusilla ja vedellä (tänään voisi kokeilla maidon hörpyttämistä ) .Eiköhän nälän ja janon pitäisi noilla talttua.Nukahtamiseksi saavat keksiä jotain omaa.
Sinkkuelämää sopii varmasti mahtavasti elokuvakokemukseksi.
Samanaikaisesti remontti pyörii sanotaan vaikka puoliteholla.Uusi remppahemmo tulee iltapäivisin hommiin.Nyt saatiin kuitenkin uudet ovet haettua .Löysin rintamamiestalo.net istä aidot puretut ovet.Ne ovat tosin 10v. vanhemmasta talosta,mutta päätimme ottaa ne silti,koska ne olivat sopivan kokoiset. 50e kpl ! kokopuiset aidot ovet!
Mies lähtee torstaina Poriin kuulemaan hyvää musiikkia.
Minä tapaan ystäviä.Tuli ehkä luvattua liikaa,mutta tapaan ensin kaupungissa brunssilla ystävän,joka viisi vuotta sitten muutti 100km päähän,eikä olla saatu järjestettyä.
Sitten saankin viettää toivottavasti koko loppupäivän rakkaan ihmisen kanssa…hän tulee meille lapsivapaana.
Taidankin valmistaa rasavillirusakon erinomaista jokirapu-avocadosalaattia…

Kommentit (0)

  1. Rasavillirusakko

    mmmmmmmm, ei ole sen salaatin voittanutta 🙂

  2. Kanerva

    Sinkkuelämää oli hyvä. Tulin just leffasta, oltiin Timon kanssa kaksin. Ihanuutta. Vähän se purnas leffavalinnasta, mutta katsoi kuitenkin 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *