Aurinko ja kuu
Aurinko ja kuu

Kyllä se siitä.

IMG_5262

Yritin tehdä sen salakavalasti. Jos en itsekään vaikka huomaisi tai kiinnittäisi liikaa huomiota. Kävin työpalaverissa, asioilla ja kun ystävän luokse ei voinutkaan poiketa kahville, päätin kipaista -ihan vain nopeasti. Sitten se olisi tehty.

Matkahuollon pisteen edessä nousi kuitenkin pala kurkkuun. Hengitin syvään. Keskityin havainnoimaan minulle tuntematonta aluetta. Yritin mennä uteliaana Siwaan, josta minun oli määrä hakea paketti. Tiesin kivuliaan tarkasti, mitä paketti sisältää. Pahvilaatikon päälle oli painettu iloisen näköinen koira pilven päällä. Kun myyjä nosti pakettia kuului sisältä hiekkamainen ääni. Maksoin ja lähdin muina naisina kohti autoa painava pahvilaatikko kainalossa. Laitoin radion täysille, sieltä tuli jotain iloista musiikkia. Kotipihalla sanoin ääneen: Panda, nyt ollaan kotona.

Päivä jatkui ihan normaalisti. Lapset tulivat koulusta yksitellen. Huomautin heille, että Panda on tullut kotiin tuossa kauniissa pellavapussissa -eikö olekin kaunis. En pysähtynyt asian äärelle. Jatkoimme kaikki touhujamme. Kukaan ei kai halunnut pohtia asiaa pidemmälle. Ensi kesänä meidän pihassa kasvaa ihana marjapensas tai uusi omenapuu, josta saamme satoa joka syksy ja mieleeni tulee aina Panda.

IMG_5261

IMG_5259

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *