Blogit
Aurinko ja kuu

Kutsu Boheemikesään
Tuli sitten vietettyä 4 päivää sairaalassa,kun vauva hengitti niin huonosti.Mies veti kiireistä arkea täällä kotona ja yritti parhaansa mukaan selvitä omista keikoista ja lasten menoista.Koulusta myöhästyttiin ja matkassa tuli vähän yllätyksiä…rankkaa koko perheelle…Olenkin saanut tuntea poissaoloni nahoissani nämä kaksi kotona vietettyä iltaa.Tytön ja pojan ikävä ja huoli purkautuu mitä erikoisimmissa muodoissa:itketään kauan sitten väliin jäänyttä uimareissua ja sitä,että kestää niin kauan kerätä tarpeeksi rahaa uusia tarroja varten -eli kaikkea paitsi itse asiaa: ikävää ja huolta -voi pieniä.Kyllä se siitä…loma alkaa…
Ja vauvan saamilla lääkkeillä meidän pitäisi pärjätä kotona -parasta olisi.Niin ihanan mukavia kuin Lastenklinikan hoitajat ja lääkärit ovatkin,en halua sinne enää.
Kaiken lisäksi kesä tuo lapsille suuria muutoksia.Omien huoneiden lisäksi,hoitosuhde ihanaan Ninniin-perhepäivähoitajaamme loppuu.Poika pääsi päiväkotiin viskareihin ja Ninni lopettaa hoitohommat kokonaan,menee opiskelemaan.
Näinollen (kun ei muutakaan tekemistä olisikaan) askartelin lasten kanssa Ninnille läksiäislahjan.Lasten mukaan saaminen olikin haaste,olemme väsäilleet kokonaisuutta pikkuhiljaa…uskon läksiäislahjan tekemisen Ninnille olleen terapeuttinenkin kokemus lapsille,siksi sen tekeminen tuottikin tuskaa.
Mutta nyt se on valmis.Kanteen tulee vielä yhteiskuva,jonka käyn tänään teettämässa ja koko komeus ojennetaan tänään jonkun kivan kasvin kera.
On ihanaa olla kotona!Sairaalareissu pistää asiat tärkeysjärjestykseen ja odotan sekä innolla että myös pikkiriikkisen kauhulla kaksi ja puoli kuukautta kestävää kesälomaa.Ihanaa olla vaan.
Me eletään tämä kesä rennon huolettomasti remonttien ja vauva -arjen keskellä.Retkeillen ja mökkeillen.Yhdessä tiiviisti oleillen,aikatauluista piittaamatta,turhista naputtamatta -olemme ansainneet sen!Olen julistanut tämän kesän BOHEEMIKESÄKSI !Tule mukaan!

Kommentit (0)

 1. Kanerva

  Boheemikesä kuullostaa kerrassaan loistavalta!

 2. homssu

  Kas, minäkin eksyin viimein hienoon blogiisi.
  Hyvä, että sairaalareissu on takana, huolestuin kun asiasta kuulin. No onnellinen loma onneksi edessä!
  Sama täällä heinäkuun lopussa vasta töihin, sellainen kevyt puolen vuoden paussi siis… Mutta boheemielämä se, kuulostaa ihanalta!!!

  Hyvää ja ihanaa kesää,
  ja auringonsäteitä matkallesi!

 3. Villakettu.

  Mukana!!!

 4. Rasavillirusakko

  Tää liittyy kans ehdottomasti joukkoon!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *