Blogit
Aurinko ja kuu

Koukutuin

IMG_2294

Lempikaakelikauppani on IMG Interiors Katajanokalla. Kävin siellä työasioissa lainaamassa kaakeleita kuvauksiin ja samalla tietty vähän vilkuilin meille kotiinkin. Tarttuipa mukaan muutama mallikappalekin. Halpoja kaakeleitahan tuolta ei saa, mutta jos malttaa pitäytyä yhdessä seinässä tai välitilassa, ei summa pääse kapuamaan kauhean korkeaksi.

Mutta! Maailman koukuttavin on heidän sivuillaan oleva marokkolaisten sementtikaakeleiden suunnitteluohjelma. Ohjelmalla voi valita kuviot ja värit ja voit suunnitella juuri sellaiset kaakelit kuin haluat.

Kun aloitat suunnittelun, valitse ensin laattojen koko, siitä aukeaa kaikki kuviomallit. Sitten klikkaat mieleistäsi mallia ja pääset suunnittelemaan värejä. Valitsemasi kaakelit voit kätevästi tallentaa koneelle, jotta muistat mitä on tullut suunniteltua. Nämä isot pinnat tallensin kuvakaappauksella.

Lupaavat, että tiilet tehdään Marokossa tilauksesta ja käsin. Värit kuivuvat paahteisen auringon alla ja saavat näin autenttisen, hieman himmeän sävyn.

Itse suunnittelin tällaisia kuvioita ja värejä kylppärin seinään betonilattian kaveriksi. Kuvat alla. Katsotaan toteutuuko vai ei. En tiedä vielä.

Tässä linkki. Varoituksena: varaa aikaa.

On muuten sama ongelma kuin Keep Cupin suunnitteluohjelmassa… Suunnittelusta ei meinaa tulla loppua. Oletteko koskaan kokeilleet?

Ihan kiusaksi, tässä senkin linkki. Kahvinjuontihan liittyy vahvasti remontointiin ja suunnitteluun. Tietty.

Näyttökuva 2015-07-01 kello 20.44.39

Näyttökuva 2015-07-01 kello 20.41.20

Näyttökuva 2015-07-01 kello 19.46.30

Näyttökuva 2015-07-01 kello 20.05.46

Kommentit (2)

  1. Emma

    Tuli huomattua että tuolta kun ostaa kaakelit niin kylppäri remppaan saa uppoamaan öööööööööö ”muutaman” tonnin liikaa rahaa

    • prisca

      No todellakin! Täytyykin tarkkaan miettiä mihin noita laittaa. Pienikin rivistö riittää. Meillekin tulee vain yhdelle kylppärin seinälle. 100 euron luokkaa oli neliöhinta ainakin Zocohome:ssa noista marokkolaisista. Säästän sitten muissa kaakeleissa. Vessat ja loput kylppärin seinistä tuleekin sitten 12e/m2 kaakeleilla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *