Blogit
Aurinko ja kuu

Kotitoimisto

IMG_8660

IMG_8654

Yksityisyrittäminen on aika ajoin  yksinäistä. Kollegoiden ja asiakkaiden kanssa kommunikoidaan enimmäkseen mailitse ja kaikki fyysinen- ja ajatustyö tapahtuu omassa päässä yksin ajatusten kanssa painiskellen.

Opettelen juuri uudenlaista työrytmiä, sillä minulla alkoi juuri opinnot Perhossa, kokkilinjalla ja koulunkäynnin ja yksityisyrittäjyyden yhteen sovittaminen vaatii aluksi hieman harjoittelua. Koulupäivien jälkeen sitä on yllättävän väsynyt ja pää täynnä koulujuttuja, vaikka ei olla vielä päästy edes kunnolla alkuun. Koulupäivinä on ison ponnistelun takana, että pystyy keskittymään työasioihin. Nyt aluksi meillä on koulua ma-ke, joten minulla on upeasti to ja pe aikaa tehdä oikeita töitäni. Homma vaatii nyt erityiskeskittymistä ja aikatauluttamista, sillä viiden-kuuden päivän työviikot puristuvat nyt kahteen päivään -käytännössä luultavimmin neljään eli viikonlopun yli.

Teen usein töitä keittiönpöydän ääressä. Minulla on kyllä työpöytä ”kirjastossa”, mutta jotenkin siihen keittiöön vaan jumahtaa. Nyt, jotta olisin tehokkaampi, yritän siirtyä tekemään töitä aina työpöydän ääreen. Se on myös hyvä koodi muille perheenjäsenille. Tietävät, että teen töitä, kun istun työpöydän äärellä. Silloin ei saa häiritä. Koulujuttuihinkin pitää pystyä keskittymään jossain vaiheessa, joten tämän  koodikielen opettelu lienee aika tarpeellinen asia.

IMG_8655

IMG_8692

Siirryin siis tänään takaisin työpöydälleni. Se usein täyttyy kaikenmaailman turhasta paperista ja tekemättömistä asioista, kuten lasten housuista, jotka odottavat parsimista, kuvausrekvisiitasta matkalla jonnekin ja jostain syystä myös miehen tavaroista.

Keittiön pöytä taas täyttyy minun papereista, vihoista, kamerasta ja koneesta. Ihan nurinkurista. Jospa nyt saataisiin taas järjestystä tähän huusholliin näin arjen alun kunniaksi.

IMG_8671

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *