Blogit
Aurinko ja kuu

Kolme ulos ja yksi sisään.

Olen alkanut tyhjentää taloa. 
Parempi poistaa tavaraa ajoissa ennen remonttia, niin jää vähemmän uloskannettavaa ja varastoitavaa.
Facebookin aluekohtaiset kirppikset on kyllä käteviä ja purkutavarakirppiskin. 
Olen nyt myynyt kaksi kaappia eteisestä ja yhden säkkituolin. 
Vastapainoksi ostin 50-luvun keittiön yläkaapin kaveriksi kahdelle keittiön seinällä jo killuvalle kaapille. Ne löytyivät purkutavarakirppikseltä.
Suunnitelmissa on rakennuttaa yhdelle keittiön seinälle täyskorkea kiinteä kaapisto, jossa käytetään 50-luvun kappien ovia ja elementtejä. Avohyllyjä ja kaappeja sikinsokin. Säilytystilan pula keittiössä on huutava. Ihana puuseppä Jani Pensola Custom woodista suunnittelee kaapiston kanssani ja tekee näillä näkymin myös keittiön työtasot. 
Tämä yläkaappi alalaatikoineen oli niin viehättävä, että se säilyyy tietysti kokonaisena ja asettuu tiskipöydän yläpuolelle. Katsotaan kelpaako väri. Tästä myyjän lähettämästä kuvasta ei saa oikein selkoa, mutta nuo on kyllä helppo maalatakin.
Olen tänään siivonnut keittiötä perusteellisesti. Käynyt laatikoita läpi ja heittänyt pois purkit ilman kantta ja kannet ilman purkkia. Niitä nimittäin löytyy. Kummasti vapautui laatikoista tilaa. 
Remontin alkamisajankohta… se taas siirtyi. Huoh. Mutta se kuuluu vähän asiaan ja on aina vähän oletettavaakin. Edellisen työmaan hommat kun pitää saada kunnialla loppuun. Kärsivällisyyttä koetellaan jo, vaikkei remppa ole edes alkanut. Alan jo pohtia, pitäisikö kellariremontti tehdä sittenkin ensin ja katto vasta sitten. Tosin loppusyksy on huonoa kattoremppa-aikaa.

Kommentit (2)

  1. Emma Raninen

    Tää on ehkä paras blogi ikinä. Täältä saa mahtavia inspiksiä vaikka meidän taloa 1900 luvun alusta ja remppa vasta aluillaan.

  2. admin

    Onpa kiva kuulla Emma ja etenkin ihan parasta löytää vertaistukea. Tervetuloa seuraamaan ja pliis myös antamaan ideoita ja mielipiteitä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *