Blogit
Aurinko ja kuu

Kisaväsymystä

IMG_4975

Pikkuhiljaa pitäisi saada yläkertakin kuntoon. Yläkerran aula on aivan kesken. Ei olla osattu päättää, kiinnitetäänkö vanhat hyllyt katonrajaan vai ei ja nojatuolisänky on vielä kellarissa, kun en ole saanut sinne hankittua uutta sohvasänkysysteemiä. Tapetit olen sentään saanut paikoilleen.

Poikasen huone on yhtä hyllyä ja yövaloa vaille valmis, mutta isompien lasten huoneet kaipaisivat päivitystä. Meidän makkarin katto pitäisi maalata, tapetteja paikkailla ja vaatekaappi pitäisi purkaa ja asentaa uudestaan. Pyyhekoukut puuttuvat vessasta ja peili pitäisi saada seinään. Selvää kisaväsymystä, sillä tällä viikolla mulla ei ole edes pakollisia töitä, joten nyt ehtisi, mutta miten tuntuu niin vaikealta aloittaa?

Eilen sain sentään vanhan nuottihyllyn maalatuksi. Kaksi lapsista on kipeinä ja meno on aika rauhallista täällä kotona. Ajatus lähti siitä, kun en halunnut laittaa tapettia tuohon pieneen syvennykseen, jotta se heijastaisi hieman valoa, joten ihmeellisen oranssiseksi muuttunut valkoinen hylly saisi vaihtaa väriä ja tuoda hieman väriä valkoiseen syvennykseen. Nyt se on ainakin tehty. hyvä.

IMG_4973

IMG_4974

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *