Blogit
Aurinko ja kuu

Kip, raparperi ja piirakka.

Järjestimme Kotossa pienen KIP -päivän (knit in public) tapahtuman. Illalla leivoin piirakat Anun pihan raparpereista ja aamulla raahasin pesueeni mukaani Koton toimisto/studiolle. Tosin, ei heitä sinne oikeasti tarvitse raahata, koska siellä on lapsista niin kivaa. 
Ihan mukava pikku porukka neulojia löysi tiensä Kotoon ja minäkin sain jatkettua jämähtänyttä projektiani… Minulta loppuu aina usko kesken. Kun en ole kovin kaksinen neuloja. Inspiroitumisessa olen hyvä ja aloittamisessa.
Piirakoistakin tuli hyviä. Harmittaa, kun oman pihan raparperit ovat parisen vuotta olleet kitukasvuisia. Puu on kai levittäytynyt liiaksi ja varjostaa raparperejani. En tiedä mitä asialle pitäisi tehdä. 
Piirakkaan laitoin muropohjan päälle kermaviili-crème fraiche-muna sekoituksen ja maustoin oikealla vaniljatangolla. Raparperejä laitoin kaikki mitkä sain, ainakin 5 valtavaa vartta per piirakka. Hyvää tuli.
Piirakkaa jäi minulle kotiinkin. Lapset eivät pidä ja mies on keikoilla, joten saan syödä piirakan ihan itse.
Vaikka olisi ihan mukavaa, jos joku poikkeaisi vaikka kahville huomenna…

Kommentit (3)

 1. Maria

  Nyt tekee mieli piirakkaa:D
  Nauti ja oikein ihanaa sunnuntaita sinulle!

 2. Satu

  Naminami piirakkaa, pitäisköhän leipoa tänään… Voi mua, unohdin koko kipin, oli tarkoitus neuloa kaupungilla, edes hetken… 🙂 Unohtui kun polskin kalana järvessä!

  Ihanaa lämmintä sunnuntaita sinne teille!

 3. villasukka

  Raparperi piirakkaa,ihanaa herkkuani. Minun piti tulla siellä piipahtamaan, mutta kärsin taas tuosta pahuksen aurinkoihottumasta, käsivarret kutiaa niin kamalasti, antihistamiinia olen syönyt.
  Pakko välillä pitää suojaa käsivarsilla, ettei aurinko suoraan porota,rasvat ei pahemmin auta.
  Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *