Blogit
Aurinko ja kuu

Ja valmista tuli!

Tyttären huone saatiin valmiiksi. Nyt se näyttää ihan teinitytön huoneelta. Tyttären aivan itse suunnittelema. Minä sain pitää mölyt mahassani. Lisää remontista täällä. Haikeaa ja toisaalta hepottavaa tällainen muodonmuutos. Toukasta perhoseksi… niin ne lapset sitten kasvaa, mutta me ei vanheta, eihän? Kummallisen ristiriitaisia nämä äiti-ihmisen tuntemukset ja tätähän sitten jatkuu koko loppu elämän.
Poikasen synttäriputki saatiin myös päätökseen ja liian pieneksi käynyt musta puku oli poikasen oma valinta juhla-asuksi. James Bond -asu kuulemma. Jaa-a. Päivänsankari olikin sitten erittäin tyylikäs ja herrasmies -isäntä omissa juhlissaan. Viis lyhyistä lahkeista!

Kommentit (5)

 1. Bullukat

  Hieno huoneen muutos. Ja synttärisankari on oikein tyylikäs, lahkeiden pituudesta viis.

 2. Minna

  Hieno muutos ja ihana puku noin lyhyenäkin. Viikonloppuja!

 3. violet

  James Bond – asu on hurmaava kuten kantajansakin!

 4. Prisca

  Tuli muuten muulle perheelle paineita pukukoodin kanssa… ja vaikken voi ottaa kiitosta tyttären huoneremontin tyylivalinnoista, pidän siitä, vaikkei muuhun talon tyyliin ihan sovikkaan.

 5. Mie ite

  Voi, meillä näyttää juuri samalta kuin tyttäresi huoneessa ennen remppaa. Värit ja Petsut ja nukkekoti. Meidän neiti täyttää kesällä 9, mielenkiinnolla odotan milloin alkaa esittää tyylimuutostoiveita. Asuvat vielä pikkuveljen kanssa samassa, railakkaan keltaisessa huoneessa, jossa on kyllä mahdollisuus vielä jatkaakin koska molempiin päihin huonetta saa tarvittaessa omat sopet heille..

  Ihana James Bond :)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *