Blogit
Aurinko ja kuu

Ja taas mennään.

IMG_8191

Lähtöasetelma, kun kosteusvaurio löytyi joskus elokuussa.

                           Näyttökuva 2015-11-26 kello 10.34.03

Keskikerroksen vessan rakentaminen alkoi. Se on nyt kuivunut kosteusvauriotaan parisen kuukautta. Tämän päivän aikana loputkin kalusteet purettiin, kuten kaappi ja lavuaari, lattian sisään laitettiin ekovillaa puruina eristeeksi ja nyt siellä näyttäisi olevan jo lautaa. Päälle tulee valu ja kaakelit. Työmaa vähän seisoo tämän viikon sillä perjantaina pitäisi tulla rakennusvirastosta tarkastaja, joka sanoo kyllä (toivottavasti) sille, että laajennusta voidaan alkaa eristää ja sisäpintoja rakentamaan. Ikkunoitakin odotellaan. Silläaikaa on siis hyvä aloittaa vessan rakentaminen.

Se tosin tarkoittaa sitä, että mun on tartuttava taas tähän lavuaari/allaskaappiproblematiikkaan.

Kah, kun haluaisin jonkun vanhan kaapin altaan alle, molempiin vessoihin, mutta mitat ja hinnat tuottavat haasteita. Kellarin vessaan allaskaappi oli altaineen ostettava Ikeasta, koska mitat olivat niin haasteelliset. Ikea oli ainoa paikka josta löytyi sopiva ja kivan näköinen. Ikean allaskaappiyhdistelmät ovat kyllä todella halpoja verrattuna mihin tahansa muuhun. Mutta nyt haluaisin yhdistelmän vanha kaappi- uusi allas.

Olen lähes puoli vuotta etsinyt allaskaappeja ja tänään löytyi kaksi, mutta tietenkin Ilmajoelta ja Pohjanmaalta. Eihän ne sieltä kulje mitenkään tänne, ellei myyvä osapuoli ole valmis viemään kaappia Matkahuoltoon. Yritän siis haastaa ideapankkiani tässä ja etsin yöpöytiä, pikkupöytiä, lipastoja ja kaappeja ihan kaikista netissä löytyvistä kaupoista ja kirppiksiltä. Katsotaan miten käy. Ei auta kuin sukeltaa altaiden, hanojen ja kaappien ihmeelliseen nettimaailmaan. Aikaa ei ole loputtomasti.

Nämä kaapit löytyivät tori.fi:stä hakusanalla/kategoriasta hyllyt ja säilytys.

Näyttökuva 2015-11-24 kello 16.00.46 Näyttökuva 2015-11-24 kello 16.00.39

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *