Blogit
Aurinko ja kuu

Inspiroiva Nizza

IMG_9187

Vapun kunniaksi, hieman keväistä Nizzaa ja kauniita pintoja ja värejä. Jo aiemmin mainitsemani Nizzan reissu tuli todellakin tarpeeseen. Keväinen, mutta vielä hieman viileähkö Nizza tarjosi kyllä parastaan, sillä turistimassat eivät olleet ihan vielä päässeet käsistä. Viileä keli suosi myös pitkiä kävelyitä ja vierailuja nähtävyyksissä.

Pieneltä lomaltani odotin aivojen tyhjäämistä ja inspiroitumista. Ja kyllähän minä inspiroiduin. Tietenkin. Kukapa ruokaihminen tai visualisti ei Nizzassa inspiroituisi? En jaksanut ottaa isoa järkkäriä mukaan, joten kännykän kameralla oli pärjättävä. Jotenkin helpottavaa sekin. Tässäpä siis muutama inspispläjäys kännykän läpi nähtynä. Erikseen on kuitenkin hehkutettava kukkaistorin sunnuntaista Brocante-kirppistä. Vanhoja tavaroita, astioita, kankaita. Kaikkea mitä kuvitella saattaa, sekä kohtuullisin että kohtuuttomin hinnoin. Tällaisen sunnuntaitorin olemassaolo tuli siis täysin yllätyksenä vastaan, kun olimme matkalla Nizzan linnoituskukkulalle. Paratiisi minulle. Ja tarttuihan sieltä matkaan kaikenlaista.

IMG_8998

IMG_8997

IMG_8999

IMG_9003

IMG_8914

Vanha kaupunki ja rantabulevardin takana olevat korttelit, ovat sekä ravintola- että shoppailutarjonnaltaan Nizzan parhaat. Siellä me enimmäkseen pyörimmekin. Ihastun usein yksityiskohtiin ja se kostautuu kyllä kotiin tullessa, sillä kameraan hyvin harvoin tallentuu yleiskuvaa mistään, vaan pelkkiä pintoja, ruokia ja muotoja. Tässä muutamia kuvia, joista toivon teidänkin inspiroituvan. Johonkin kesäprojektiin kenties?

IMG_8920

IMG_9165

IMG_9236

IMG_9263

IMG_9155

IMG_9213

IMG_9190

IMG_9258

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *