Blogit
Aurinko ja kuu

Ihmiskoe einesruoalla

IMG_9876

Tämä on oiva hetki havainnoida, miltä tuntuu syödä pelkästään mikrossa lämmitettäviä eineksiä, pitsaa ja hampurilaisia. En ole eläessäni huomannut selittäväni kaupan kassalle, että miksi ostan niitä ruokia mitä nyt ostan. kaupan hihnalla matkusti 10 mikrokeittoa, 8 Thai cube -pakastetta, pakastenugetteja ja yksittäispakattuja jugurtteja. No, oli siellä vähän hedelmiä ja kurkku.

Huomaan, että minulla on kokoajan nälkä. Tai siis sellainen olo, että tekee mieli syödä, muttei tiedä mitä, sillä kotona ei ole tarjolla mitään, mitä oikeasti tekisi mieli. Selkeästi kroppa kaipaa jotain, mitä en sille nyt voi tarjota. Luultavimmin kasviksia ja hyviä makuja. Joudun miettimään ruokahankinnat myös sen mukaan, että tiskiä syntyy mahdollisimman vähän. Todella haastavaa ja turhauttavaa touhua.

Kaikki mahdolliset kotiinkuljetuspalvelut lähistöltä on testattu. Todella suppea valikoima tänne Itä-Helsinkiin.

Hyvään ravintolaan lähteminen koko perheen voimin vie aikaa ja on kallista. Etenkin tuo aika on se rajoittavin tekijä, kun hommaa olisi kotona vaikka kymmenelle kädelle ja arki on lähtenyt täysillä käyntiin lasten harrastuksien, vanhempainiltojen, kouluihin tutustumisen ja kaverisynttäreiden merkeissä.

Suoraan Thaimaan tuoreista kalapöydistä ja täyteläisistä mauista mikrosiskonmakkarakeittomaailmaan. Keskiviikkona tulee liesi. Toivottavasti siihen mennessä myös vesi. Mies veti pitemmän korren ja saa ensimmäisenä kokata, kun liesi on kokkausvalmis. Tilauksessa on pihvit ja salaattia. Lasten toiveesta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *