Blogit
Aurinko ja kuu

Huomenna.

Huomenna on se päivä, kun avataan joulukalenterin ensimmäinen luukku. Ihan kauhean jännää -lapsista. Minä puolestani jännitän, että muistanko laittaa illalla yllätykset kalentereihin. Joskus on nimittäin käynyt niin, että ”oho, tonttu on myöhässä, eikä ole ehtinyt vielä meille…!” Tai sitten olen herännyt keskellä yötä tajuten, että unohdin täyttää seuraavan päivän kalenteritaskut. Ei se niin vakavaa ole ja useinmiten vanhin lapsista on hiljaa hymyillyt minulle ymmärtäväisesti.
Tänään vein Eilen Tänään Huomenna -blogin innoittamana kaksi pakettia Valveen. Hyvä, että joku muistuttaa siitä, että kaikille ei joulupukki tule kylään jouluaattona.

Kommentit (4)

 1. Satu

  Mä yritän myös skarpata kalenteriasiassa 🙂 Pienin on vielä niin into piukassa vaikka jo koululainen onkin. Niinpä, eilentänäänhuomenna herätti minutkin.

 2. Liivia

  Noin meilläkin tuppaa välillä käymään-unohdan, ja muistan yöllä ja sitten mietin lopun yön jaksanko nousta laittamaan vai en. No eilen muistin.
  Meillä on kyllä uskottu vankasti pukkiin, mutta tonttuihin ei ikinä.

 3. leena

  Suloinen kalenteri!
  Meillä on saman tapainen ja aika usein muistan yllärit vasta yöllä. Ehkä pitäisi täyttää koko kalenteri valmiiksi, kun pieninkin on jo niin iso, että osaa odottaa.

 4. Marikki

  Minä juuri hipsuttelin viime yönä kolmelta laittamaan vihjettä ja lahjaa paikalleen… Viime vuonna Tonttu taisi ottaa ihan lomapäiväkin jossain välissä :-)…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *