Blogit
Aurinko ja kuu

Homma jatkuu…

IMG_9930

Vaikka keittiö on valmis ja ihana, niin tilanne ei suinkaan ole sama muualla talossa. Pahvilaatikoita nyssäköitä ja pussukoita ja tiedättehän, niitä tavarakasoja, joille ei keksi enää paikkaa on joka puolella. Taulut odottavat seinille naputtelemista, verhotangot kiinnittämistä ja vaatekaappi kasaamista. Eteisen huonekalut pitäisi kantaa sisään ja konttikin tyhjentää autotalliin. Välillä vaan pyörin täällä mukamas jotakin tehden, mutta mitään en saa aikaiseksi, ainakaan mitään näkyvää. Työtkin ovat taas alkaneet ja niihin pitäisi malttaa varata aikaa.

Seuraavaksi pitäisi järjestää meidän makkari kuntoon, mutta kun olisi paljon mielenkiintoisempiakin ja inspiroivampiakin juttuja, kuten vessan seinän tapetointi ostamillani julisteilla ja kellarin sisustuksen viimeistely -siis niitä elintärkeitä asioita. Ne kun yleensä ovat niitä kivoimpia hommia.

Olen myös yrittänyt päästä eroon ylijääneistä kaakeleista ja laminaateista, sekä yhdestä kaapista. Banaanilaatikot saivat uudet käyttäjänsä Facebook-ryhmän kautta, mikä on oikein hyvä asia, sillä mihin ne oikein saa vietyä, kun yhdenkin litistämisessä menee ikä ja terveys?

IMG_0576 IMG_9925

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *