Blogit
Aurinko ja kuu

Hiihtoloma kaupungissa

IMG_4745

Hiihtolomalla tulee aina paineita lähteä jonnekin. Lasten kaverit ovat hiihtokeskuksissa tai ulkomailla ja kaveripula on melkoinen. Vaikka meillä on miehen kanssa myös vapaampi viikko, päätimme jäädä kotiin. Kaupunki tarjoaa kaikenlaista tekemistä ja onneksemme meillä on ystäväperhe, joka asuu Sipoossa maalla. Ystävät järjestävät huomenna talviriehan kaveriperheille metsässä olevalla laavulla ja ohjelmassa on hevosella ratsastusta, mönkijällä ajelua ja pulkkamäkeä. Laavulla lämmitetään hernekeittoa ja pannukahvia. Aika kivaa. Jäämme Sipooseen yöksi ja seuraavana päivänä napataan yksi lisälapsi mukaan kaupunkiin. Superparkkia, keilailua, uimista ja luistelua.

Tänään ja huomenna on Myllypuron liikuntamyllyssä Easy Sport -tapahtuma. Sinne siis! Kisahallissakin olisi tapahtumaa ja yli kolmetoistavuotiaille Reaktori Messukeskuksessa. Aikaa pitää jäädä myös löhöilylle, joten loppuaika löhötään sohvalla koko perheen voimin ja syödään hyvin.

IMG_4738

Miehellä ja minulla olisi kyllä vähän hommia: kontin sisältö pitäisi tyhjentää autotalliin. Kontti pitää vihdoin saada pois pihasta. Kun maa sulaa, alkavat pihan kaivuutyöt. Viemäri- vesi- ja hulavesiputket uusitaan ja liitetään kaupungin verkkoon. Mitä te teette hiihtolomalla? Jospa jokin vinkki tarttuisi minullekin.

IMG_4735

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *