Blogit
Aurinko ja kuu

Hässäkkää ja yksityiskohtia

IMG_8903

IMG_8905

IMG_8910

Kaikki tapahtuu niin nopeasti ja töitä pukkaa niin, että ehdin silloin tällöin napsaista vain kännykkäkuvan sieltä, toisen täältä.

Katto alkaa olla valmis ja nyt on siirrytty laajennuksen sisähommiin. Laajennus näyttää suloiselta. Talo näyttää nyt hieman vanhemmalta ikäluokkaansa nähden, mutta mieluummin niin kuin, että laajennus näyttäisi uudelta ja sopimattomalta. Poikasen huoneesta tulee oikea lintukoto, kun isoista ikkunoista näkee suoraan puun latvaan.

Eilen illalla laitettiin takkaan ensimmäinen tuli. Aloitellaan ihan pienellä ja pikkuhiljaa saadaan laittaa kunnon halkojakin. Kellarissa, mies on saanut koukkuja ja vessapaperitelineen porattua seinään. Olen erityisen onnellinen tuosta pyyhenaulakosta, jonka ostin Nizzasta kesällä. Sopii kuin nappi silmään. Vaikka kellarissa on paljon Ikeaa (sieltä vain saa parhaat ja edullisimmat tilaratkaisut), niin tuollaisilla pienillä yksityiskohdilla saa sisutukseen paljon persoonallisuutta ja tarinoita. Minusta on tärkeää, että kodissa on tavaroita, joilla on tarina, vaikka olisivatkin ihan uusia.

Tänään käytiin putkimiehen kanssa läpi patterit. Samalla yritän miettiä uuden huoneen kalustusta ja kaivella netistä halpoja vaihtoehtoja. Tavaroiden raivaaminen ja tän kamamäärän selvittäminen olisi myös kiireisten asioiden listalla, kuten kylppärin oven lakkaaminen. Oikeasti mun pitäis keskittyä croissanttireseptin ja parin muunkin reseptin tekoon. Nyt kahvia ja sitten oikeisiin töihin. Jos saan Anttia vetäistyä hihasta, haluaisin vielä keskustella uuden huoneen kattorakenteesta. Katsotaan mihin mun aivot riittää. Multitascing.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *