Blogit
Aurinko ja kuu

Epämukavuusalueella

IMG_4392

Ai, että mä vihaan asioiden kiinnittämistä seiniin. Kun mä olen vähän sellainen, että en malta tehdä rauhassa ja kunnolla vaan haluan heti valmista. Myös oikeanlaisten työkalujen etsiminen on aivan liian turhauttavaa, kun valmista pitäisi saada heti. Nyt oli tehtävänä kiinnittää avohyllyt keittiön iskemättömälle seinälle.

Kaapin vasemman puoleiset avohyllyköt asensi remonttityypit, kun siinä kohdassa on muuri, eikä meillä ole kiviseinäporaa. Heillä on kaikki lasermittauslaittet ja muut, niin tuleehan siinä sitten hyvää jälkeä, vaikka talohan on vino joka suuntaan. Mutta miten vaikeaa voi olla kulmarautojen saaminen suoraan ja oikeille korkeuksille? Tosi vaikeaa. No, päätin olla reipas ja aloittelin hommaa. Sain jo upotettua pari ruuviakin, kunnes ruuvinvääntimestä loppui akku tietysti niin, että se jaksoi ruuvata ruuvit vain puoleenväliin seinään. Siinä vaiheessa tuli mies kotiin ja kysyi, että laitoithan ne sellaiset proput ensin. No en ollut laittanut. Meni hermo. Homma jäi siihen. Hetkeksi.

IMG_4393

IMG_4394 IMG_4395

Illalla vein pojat Superparkiin ja kävin siinä välissä Bauhausissa. Hain proppuja ja muutakin pientä tapeellista, jota muuten tarvitaan kamalat määrät (oven nuppeja, ruuveja, teippiä, narua…). Narun katkaisupisteellä polttelin sitten narua poikki innoissani, kunnes sain tavaratalon palohälyttimet soimaan. Kamalan noloa. Onneksi ei tavarataloa kuitenkaan evakuoitu.

Kotona mies sitten myötätunnosta hoiti homman loppuun. Ja saatiin hyllyt paikoilleen. Ei ole mun hommaa tämä.

p.s tyhjiin purkkeihin tulee jauhoja

IMG_4463

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *