Blogit
Aurinko ja kuu

Ensimmäinen ukkonen

Ensimmäinen ukkonen sitten viime syksyn.
Se pauhasi koko yön ja satoi niin, etten muista koska olisi Suomessa noin paljon satanut… Ehkä silloin, kun täällä oli ne urheilun Maailmanmestaruuskisat. Muistatko? Muistan, että ajoin autoa enkä nähnyt eteeni ja kuuntelin radiosta, kuinka kisoissa pidettiin tauko.
Ehdin nyt kyllä odotella ukkosta jo muutaman päivän. Ilma oli niin läkähdyttävä. Pidän kuumuudesta ja helteestä ja myös ukkosesta. Ukkos-ilmalla luonto näyttää mahtinsa pienelle ihmiselle. Pidän siitä, että meitä muistutetaan pienuudestamme. Nyt ilma hieman raikastuu. Luonto saa janooonsa ja minunkin päänsärkyni hellittää ja Hesa Cup -sankareiden ei ole niin kuuma pelata. Toivottavasti huomenna ei kuitenkaan sada. Silloin on tärkeät kuvaukset. Onneksi on varapäivä varattuna, sillä luontohan täällä loppupeleissä määrää.

Kommentit (6)

  1. Vilijonkka

    Muistan! Olimme Linnanmäellä, jonotimme siluettikuvaleikkaajalle, ja yhtäkkiä oli vesi yli nilkkojen, leikkaaja ja kaikki muutkin kojut ja laitteet sulkeutuivat ja jouduimme palaamaan tyhjin käsin pikkuhousuja myöten läpimärkinä kotiin. Autossa riisuimme itsemme nakuiksi koska niin oli lämpimämpi ajaa Porvooseen… Lapsille taisi löytyä sentään joku lakana päälle. Nauratti kyllä!

    Ukkoset ovat hienoja, kunhan salamoi muutaman kilometrin päässä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *