Blogit
Aurinko ja kuu

Banaanilaatikkorumba

IMG_6011

Elo on sujunut arkea pyörittäessä ja pihaa ihmetellessä. Myrsky-koira kasvaa valtavaa vauhtia ja on kotiutunut loistavasti. Aika myrskyisä tapaus se onkin ja kasvatusprojektista taitaa tulla haastava, mutta takuulla antoisa. Töissä on ollut kiire, sillä olen muunmuassa työstänyt viikonlopun Ilta-Sanomissa alkavaa ruokapalstaani.

IMG_2045

Näin sadepäivänä päätin vihdoin ryhtyä iänikuisten banaanilaatikoiden tyhjennykseen. Tiedäthän sellaiset laatikot muuton jäljiltä, jotka sisältävät tärkeää, mutta tarpeetonta tavaraa, papereita… ?Pikkukellarista pitäisi tulla minun varastoni, jossa säilytän kuvausrekvisiittaa, ompelujuttuja, talvikenkiä ja -varusteita. Nyt siellä on ollut lähinnä kokoelma laatikoita, joita ei olla jaksettu purkaa. Tänään oli hyvä päivä tämän projektin aloittamiseksi ja aika kivasti sain urakkaa eteenpäin.

Kun kontti ja teltta pihalta tyhjennettiin ja vietiin pois, kannettiin siellä olevat tavarat kodinhoitohuoneeseen. Kuukauden verran on tuo huone ollutkin aika hankalakulkuinen, eli ei mitään sinne päinkään, mitä tänään ilmestyneen Meidän Talo -lehden sivuilla näkyy. Uusimmassa lehdessä on siis juttu meidän kellariprojektista. Mutta viikonloppuun mennessä on kellari taas oma ihana itsensä. Lupaan sen itselleni.

IMG_6012

IMG_6013

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *