Blogit
Aurinko ja kuu

Asiat etenee?

IMG_7202

IMG_7175

Eilen oli kuopuksemme eskarin päättäjäiset. Itkusta ei meinannut tulla loppua koko päivänä. Yksi aikakausi päättyy, mutta se tarkoittaa, että toinen alkaa. Meillä on ollut valtavan ihana päiväkoti ja sieltä lähteminen yhdeksän vuoden jälkeen on iso muutos meille kaikille.

Siellä kevätjuhlassa, kyynelten lomasta, tuttava kysäisi, että miten remontti edistyy?

Suustani pulpahti lause: Mä oon ihan hermona!

Siihen mieheni tokaisi: Jo nyt! Eikä remontti ole edes alkanut!

Niinpä…

Mutta tavaroiden varastointiongelmaan on löytynyt ratkaisu. Ollaan nyt päätetty tilata pihaan varastokontti. Se tuntuu nyt helpoimmalta ratkaisulta. Tavaroita joudutaan kuitenkin siirtelemään edestakaisin, etenkin keskikerroksen remontin yhteydessä, joten Pelican tai jonkun muun sen tyyppisen varaston kapeilla käytävillä ravaaminen ei houkuttele.

Olen pyytänyt parilta eri firmalta tarjouksen ja kontin vuokrat vaihtelevat 200 ja 250 euron väliltä/kk. Kuljetus maksaa saman verran/suunta. Tässä pari konttifirmaa:

Konttikeskus ja Suomen vuokrakontti

Valitsin jo toimittajan, mutta nyt vallitsee jonkin sortin radiohiljaisuus. Jos ei kohta vastaa mailaihin, niin täytyy alkaa etsimään uutta. Huoh.

Pönttöuuni -asia etenee ja nyt on selvinnyt, että uunin alle pitää valaa betonilevy. Sain piirroksetkin. Siitä myöhemmin lisää.

Kommentit (1)

  1. Tuomo Sipilä

    Toinen ratkaisu voisi olla se että jättää pihan muuhun käyttöön ja varastoi tavarat konttiin 20jalkaa.com:lle

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *