Blogit
Aurinko ja kuu

Ai niin, Lundia!

IMG_9200

Matalalle seinälle tulee työpöytä-kirjahylly-yhdistelmä

Kaupallinen yhteistyö Lundia

Poikasen huone sai eilen ikkunat! Aivan mieletön fiilis, kun yhtäkkiä meillä on yksi huone lisää. Paljon on vielä hommaa ennenkuin siitä tulee oikea huone, mutta puolen vuoden kokemuksella olen oppinut, että nää tyypit saa valmista tuossa tuokiossa ja yllättäen.

Yläkertaan tarvitaan valmistumisen myötä uusia kaappeja ja hyllykköjä. Meillä on yläkerrassa vähän haastavat mitat, kun huoneiden korkeus vaihtelee aika villisti 195 cm:n ja 113 cm:n välillä. Kokonaista, täyskorkeaa seinätilaakaan ei ole paljoa, joten ihan standardit kaappien mitat ei käy.

Meillä on lapsuudestani saakka ollut Lundioita ja osa meillä nyt olevista hyllyistä, ovat matkanneet 70-luvulla Helsingistä Pariisiin ja sieltä takasin. Tässä talossa meillä on Lundiaa kirjastossa ja molempien isompien lasten huoneissa yhdet hyllyt. Niinpä aloin suunnittella, josko vaatekaapit ja poikasen huoneen säilytyksen voisi ratkaista Lundioilla. Kokonaan uudet hyllykokonaisuudet ovat tämän hetkiseen, lievästi sanottuna levähtäneeseen, remonttibudjettiimme liian kalliita, mutta huomasin, että Lundialle on tullut tosi kivoja ovia. Uusia ovia ja vahoja hyllyjä yhdistämällä voisi homma onnistuakin. Netistä googlettamalla tajusin, että Lundioita on nettikirppiksillä (tori.fi, huuto.fi) myytävänä pilvin pimein. Jospa yhdistämällä vanhoja ja uusia Lundioita saisi aikaan jotain kivaa ja ennenkaikkea jotain juuri sopivaa meidän yläkertaan? Alkuinnostuksissani kiertelin sitten yhden viikonlopun pitkin Helsingin aluetta hakemassa netistä ostamiani kokonaisuuksia. Tärkeintä oli hyllyjen oikea koko. Seuraavaksi istahdan Lundian suunnitteluohjelman äärelle, jotta saan hyvän kuvan siitä, mitä vielä tarvitsen ostamieni kokonaisuuksien lisäksi.

Näyttökuva 2015-12-04 kello 6.49.33
Tämä uusi ovimallisto sai mut innostumaan.. Oviin voi valita minkä tahansa värin Tikkurilan värikartasta.

Näyttökuva 2015-12-04 kello 6.49.52

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *