Blogit
Aurinko ja kuu

6 asiaa

Päätin myös vastata haasteeseen,jota kukaan ei minulle antanut,mutta en ole vielä kertaakaan tällaista tehnyt,joten kokeillaanpas miten sujuu…

6 asiaa minusta
1. Olen 36 vuotias,176cm pitkä ja kengän numeroni on 41 .
2.Loputtoman nuoruuden ammattini takia tapahtuneen (tanssija,malli) ulkomuotonsa tarkkailun jälkeen,olen päättänyt olla tyytyväinen itseeni ja olla valittamatta ulkoista kokoani.Se ei ole ihan pitänyt,sillä en ole saanut aikaiseksi säännöllistä liikunnan harrastamista,josta seuraa väkisinkin rappeutuminen ja vieraantuminen vartalostaan.Eli hyvä olo kehossa,on se jota peräänkuulutan.
3. Pidän kaikesta musiikista.Yhtälailla uusimmasta iskelmästä kuin 70-luvun progesta,kunhan meininki on hyvä.Kun on muusikkomies ei voi aina kuunnella mitä haluaisi.Kun mies on poissa, täällä raikaa George Michael,Jippu ,Jenni Vartiainen,Idols, Jamie Cullum,Bo Kasper ja Abba.Mutta kylmät väreet ja itkun konsertissa saa aikaiseksi Stevie Wonder.
4.Haaveilen salaa (vaikka kamalasti miestäni rakastankin) umpirikkaasta hyväntekijä/rakastajasta ,joka rahoittaisi elämäämme ja voisin vain taiteilla mansardikattoisessa puuhuvilassani , kasvattaa yrttejä ja kukkia,pitää pari kotieläintä,matkustella kun huvittaa sinne minne huvittaa ja keskittyä lapsiini sekä huoltaa hyvin miestäni .
5.Näen itseni edelleen 25 -vuotiaana.
6.rakastan juustoja,leivonnaisia,avocadoja,hanhenmaksaa ja tuoreeltaan rannalla tropiikin yössä grillattua valkosipuli-sitruuna-chili kalaa ,aasialaisen oluen kera.

Kommentit (0)

 1. Kanerva

  Nämä on kyllä hauskoja. Oon muuten yhtä pitkä kuin sä ja kengänkokokin on sama! 🙂

 2. Inka

  Mä näen itseni 27-vuotiaana. Kuvittelen olevani 27-vuotiaan näköinen, mutta omaavani jo yli kolmikymppisen viisauden.
  Ha! 😉

 3. Katilein

  Tuo rikas rakastaja-juttu on huippuhauska 🙂

  Minulla on muuten blogissani kirja-arvonta menossa.

 4. navettakissa

  Hehee, allekirjoitan kohdan 5 myös itseni kohdalta! 😀 Miksi suotta vanheta, kun voi olla aina kaksvitonen? 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *