Blogit
Aurinko ja kuu

2. päivä

IMG_2249

IMG_2248

Ei, en aio luetella joka ikistä päivää, mutta nää ekat on niin jännittäviä!

Tänään tyhjennetiin patteriverkosto, vedettiin öljysäiliö ulos ja asennettiin lämminvesivaraaja. Suihkuun ei ole enää asiaa. Tai voisi kai sinne vielä, mutta kylppäri on täynnä seinän paloja, koska autotallista puhkaistiin aukko kylppäriin kohdasta, johon tulee saunan ovi sitten joskus. Olen suhteellisen vaikuttunut jo nyt urakoitsijamme tehokkuudesta.

Myös pesukonekorjaaja saapui. Raukka. Keskelle remonttia. Valoakaan ei kellarissa ollut, mutta lopputulos oli, että ei kannata korjata 10 vuotta vanhoja. Pesukone+kuvuri yhteensä 540 e. Mukavaa kuitenkin, että sanoi suoraan ja suositteli ostamaan väliaikaiseksi koneeksi jonkun käytetyn. Ostinpa sitten käytetyn pesukoneen 80 eurolla nettimarkkina.com:ista. Korjaajan käynti maksoi 139 e. Kuivuria en raaskinut ostaa, joten jos kesä jatkuu näin sateisena, ollaan pulassa. Lakanat taas kolmatta päivää kuivumassa pihalla. Huoh. Huomenna haetaan uusi vanha pesukone. Sen koti tulee olemaan pihalla. Kai.

Haettiin myös lapset ja Panda mökiltä. Otettiin hieman lomaa ja ajeltiin pitkin Kuninkaan tietä hissunkissun kauniissa maisemissa. Kotiin tultuamme olivat kaikki neljä aika silmät ymmyrkäisinä kaikesta täällä tapahtuneesta.

Iltapuhteeksi tyhjensin pakastimen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *