Blogit
Aurinko ja kuu

1. päivä

IMG_2229

Saatiin kellari tyhjäksi. Tai niin luultiin, vähän suurpiirteisiä kun ollaan. Antti selkeästi ei ole, mikä on pelkästään hyvä juttu!

Antti tuli siis tänään tiistaina iltapäivästä suoraan edelliseltä työmaalta. Oltiin jo melkein lähdössä juhlistamaan synttäreitäni kaupungille, kun kävi käsky tyhjentää autotallista myös sinne jättämämme rakennusmateriaalit (ajateltiin, että menisivät samalle roskalavalle kuin muukin purkujäte, mutta ei).

Olin myös ymmärtänyt väärin paikan, johon urakoitija toisi välinekärrynsä ja oltiin siirretty osa kaatikselle menevistä asioista väärään paikkaan. Meille annettiin puoli tuntia aikaa tyhjentää kaikki. No hommiin vaan. Ei muu auttanut. Valkoinen kesämekko olikin sen jälkeen pesukonekamaa.

Saatiin homma hoidettua ja Antti pääsi miehineen tuomaan tavaroita pihaan. Tästä lähtien piha on heidän. Meidän autokin seisoo nyt puolisen vuotta kadulla.

Jätettiin tyypit hommiin ja lähdettiin leffaan ja syömään. Eipä siinä oikein muuta voinut. Olo oli hieman hermostunut.

Jännitti ihan hulluna tulla kotiin. Että mitä kaikkea he olisivat jo ehtineet tehdä. No, juuri sen mitä lupasivatkin. Autotallin seinä on purettu ja öljysäiliö odottaa paljaana huomenaamulla tapahtuvaa ulosrepimistä.

Käytiin illalla varmuudeksi vielä viimeisissä löylyissä. Kyllä on jännittävää!

IMG_2241

IMG_2245

IMG_2243

Siinä menivät perennat ja pensas, mutta pientä omenapuutani varjelivat rakkaudella.

Kommentit (1)

  1. Vijaya

    Ne4e4 on kivoja! Site4 mueutn saattaa ajatella, ette4 eihe4n omassa ele4me4sse4 tapahdu ikine4 mite4e4n ja sitten huomatakin kuvien kautta, ette4 tapahtuu aika paljonkin! Nuo kaikki oli viele4pe4 aika isoja juttuja.. siihen kun lise4te4e4n kaikkea pikkusta kivaa ve4liin niinkuin arjen pienet ilot niin onhan site4 kaikenlaista sattunut 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *