Voita keittokirja!

Maistuisiko sinulle herkullinen Caesarsalaatti tai vaikkapa mehukas Mudcake? Olivia-lehden viisivuotistaipaleen kunniaksi julkaistu keittokirja Täydellinen ohje lupaa, että ”kirjan ohjeiden avulla ensikertalainenkin onnistuu gourmet-tason klassikkoruuissa”. Kuulun siis kohderyhmään, heh. Lisää tietoa keittokirjasta voit käydä lukemassa täältä.

Sain mahdollisuuden arpoa yhden Täydellinen ohje -keittokirjan lukijoideni kesken. Ajattelin, että nyt olisi sopiva hetki arvontaan, kun blogitaipaleeni neljävuotispäiväkin tuli juuri täyteen ja Valkoisen Harmajan Facebook-profiilissa rikkoutui 1 000  tykkääjän raja muutama päivä sitten. Hurjaa!

 

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että
mikä on sinun bravuurisi keittiössä.

Pidetään tällä kertaa ihan pika-arvonta, eli arvonta-aikaa on nyt vain
sunnuntai-iltaan 18.11.2012  klo 23.59 saakka.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA ILMOITETAAN PIAN.

Arpaonnea kaikille!

PS. Ehkä oletkin jo lukenut jostain, että Facebook on muuttanut asetuksia niin, että seuraamiesi blogien päivitykset eivät välttämättä näy Facebookin uutisvirrassasi. Tämän voit korjata niin, että menet seuraamasi blogin Facebook-sivulle ja asetat hiiren osoittimen ”Tykätty”-kohdan päälle ja valitset avautuvasta ”Lisää kiinnostuksen kohteisiisi”/ ”Add to interests list”.

Kommentit
  1. 1

    Kaisa sanoo

    Uunilohi vihanneksilla, perunabataattimuusi,suolakurkkucremefraichkastike,salaatti ja jälkiruokana piparkakkumudcake 🙂

  2. 4

    sanoo

    Bravuurini on varmaankin makaronivelli. Ei siksi, että se valmistamisen osalta olisi sen erikoisempi vaan lähinnä se, että kuinka moni tekee ja syö makaronivelliä. 😉

  3. 5

    sanoo

    Hipelöin tuota kirjaa juuri toissapäivänä Akateemisessa Kirjakaupassa, kun harkitsin uuden keittokirjan ostamista inspiraatiomielessä. Siinä vaikuttaa olevan tosi kivoja reseptejä, joten olisin enemmän kuin innoissani voittaessani! Bravuurikseni keittiössä nimeäisin ehkä tämän Farang-ravintolastakin tutun karamellisoidun possun niskan. Se saa aina kovasti kehuja vierailta 🙂

  4. 8

    Ansku123 sanoo

    Uunilohi ja possun sisäfilee onnistuu minulta parhaiten. Mä niin tarvisin keittokirjan, kun en taida yhtään ainutta omistaa. Tähän asti on menty netin resepteillä.

  5. 9

    Heli sanoo

    Ehdottomasti pyttipannu ja suklaamuffinssit. Molemmat on helppo tehdä, maistuvat loistavilta ja onnistuvat aina. 🙂

  6. 13

    Johanna sanoo

    Talvinen bravuuri on ehkä broileria, vuohenjuustoa, punaviini-balsamico-kastiketta sekä uunijuurekset. Jälkkäribravuuri voisi olla saksanpähkinä-porkkanamuffinit.

  7. 16

    Violetti sanoo

    Kaikenlaiset kasvisruuat. Paantuneet lihansyöjätkin ovat sanoneet, että kyllä maistuvat.

  8. 17

    Senni sanoo

    Suklaakonvehdit ja kaikki muukin suklaaseen liittyvä kuten mutakakku on aina viety käsistä. 🙂

  9. 20

    sanoo

    Ihana ois saada uusia ohjeita,kun itse turvautuu aina niihin monesti testattuihin. Yksi herkkuni on ehdottomasti kinder-piirakka.

  10. 21

    heidi sanoo

    Tämmöset ihan perus jutut eli kaalilaatikko, sanon siks et toi on mun lempiruoka. Ja jälkkäriks joku ihana kuivakakku, esim kuorrutettu arabialainen maustekakku.namsk:) ja tietty leivinuunissa paistetut..

  11. 23

    HannaKoo sanoo

    Bravuurini keittiössä on fetajuustolla ja punasipulilla kuorrutetut broilerin suikaleet. Helppo ja yksinkertainen ohje, mutta silti todella hyvää 🙂 Lisäkkeenä on syöty riisiä ja perunamuussiakin.

  12. 24

    päivi sanoo

    Ehdottomasti risotto! Nimenomaan ihana sienrisotto. Hyvänä kakkosena tulee sosekeitto 🙂

  13. 26

    Hennis sanoo

    Sanon tämän hetkisen lisäkesuosikin uunijuurekset ja kaikenlaiset suklaaleivonnaiset. Ja perustäytekakku on perheen miesväen suosikki maman keitoksista.

  14. 28

    Meeri sanoo

    Poikaystävän kanssa yhteinen bravuuri on hampurilaiset – parhaimmillaan kaikki tehdään itse pihveistä ja sämpylöistä hampurilaiskastikkeeseen saakka 🙂 Alkuviikosta tein ensimmäistä kertaa kermaista lohikeittoa, ja tykkäsin kyllä kovasti. Ehkä siitä tulee sitten ihan henkilökohtainen mestariteos jossain vaiheessa, kunhan vaan tarpeeksi monta kertaa vielä harjoittelee ja kehittelee.

  15. 31

    sanoo

    Makeat leivonnaiset taitavat olla bravuuri. Valitettavasti niitä vaan ei voi koko ajan olla leipomassa. Ehkä tästä kirjasta löytyisi uusia bravuureita…

  16. 32

    Rousku sanoo

    Arjen bravuureja on monia, mm. omatekoiset pinaattiletut, lohikeitto, lasagne, sämpylät, omatekoinen mustikkapiirakka jne. Kovasti tulee kokkailtua arkiruokia, viikonloppuna sitten vähän parempaa yleensä. Vaikuttaa hyvältä tuo kirja!

  17. 41

    Heidi K sanoo

    Ehdottomasti itse pastataikinasta asti itse tehty lasagne, focaccia ja jälkkäriksi panna cotta 🙂

  18. 49

    Heidi sanoo

    Onkohan minulla mitään bravuuria… Hurraan aina bravoo, kun olen saanut perheen massut täyteen. Lasten myötä olen vasta kunnolla aloittanut ja ehkä jopa hitusen innostunutkin ruuanlaitosta. Talvella maistuu keitot ja osaan tehdä maittavan lohikeiton. Ehkä uusi keittokirja toisi lisää hurraahuutoja!

  19. 52

    Olivia A. sanoo

    Ehdottomasti kaikki leivonnaiset :). Jos yksi pitää nimetä niin juustokakku.

  20. 54

    Kati sanoo

    No kyllä se on kuule ehdottomasti nuo Jenkkityyliest kunnon chocolate chip cookiesit. Tulee tummaa ja vaaleeta ja maitosuklaata ja voita ja sokeria. Ja tulee myös niin hyviä. Huh huh! 🙂

  21. 55

    Annu sanoo

    Minun bravuurini löytyy leivonnan puolelta, ruuanlaitossa en ole mikään huippu… Bravuurini on erilaiset juustokakut, namskis 🙂

  22. 56

    sanoo

    En osaa kokata ollenkaan, olen keittiössä suoraan sanottuna täysi tumpelo! Ainut bravuurini onkin paistetut munat, ne onnistuvat joka kerta täydellisesti :).

  23. 61

    Anskuli sanoo

    varmaankin erilaiset muffinssit 🙂
    Muuten tulee tehtyä aikalailla arkiruokia..
    kirja olis kiva,ku kaikki ohjeet tulee aina selattua netistä!

  24. 62

    sanoo

    Kokkaamisesta ja leipomisesta on tullut vähän salakavalasti arkinen mukava harrastus, enkä osaa oikein määrittää yhtä ja parasta. Jos mieheltä kysytään, olisi bravuurini kinkku-pekonipasta.

    Facebook-jutusta: kaikki sivujen päivitykset tulevat ihan normaalisti vasemman reunan valikossa olevaan sivujen feediin. Eli sieltä voi tarkastaa aika helposti kaiken. Fb vain siivosi sivujen uutisia pois henkilökohtaisten päivitysten joukosta.

  25. 64

    Lenny sanoo

    Pannukakku on se missä onnistun aina 🙂 Viime aikoina on tullut kokeiltua kaikkia uusia reseptejä ja ovat olleet ihan ”susia” kaikki.. Ehkä hyvät ohjeet auttaisi tässäkin ongelmassa.

  26. 66

    sanoo

    Mulla ei ole varsinaista hitti-bravuuria, mutta ”tavallinen” kotiruoka keittojen, salaattien ja lootien muodossa syntyy kyllä hyvin 🙂

  27. 67

    sanoo

    Takuuvarma hitti arjessa ja juhlassakin on savukalakeitto, leivonnaisista bravuureitani ovat juustokakut. Tuota kirjaa onkin jo tullut selailtua. Olisipa hauskaa, jos onni osuisi kohdalle!

  28. 72

    sanoo

    Täällä yksi innokas kokkailija ilmottautuu arvontaan, kirja tulisi tarpeeseen, uusia ideoita on aina kiva saada ja toteuttaa! 🙂 Minun bravuurini keittiössä on varmaankin erilaiset wokit. Ja ystäville usein leivon suolaisen juustopiirakan. 🙂

  29. 75

    Leena sanoo

    Jos lapsilta ja mieheltä kysytään niin bravuuri on jauhelihalasagne ja suklaakakku

  30. 78

    Lellu sanoo

    Ehkäpä pastaruoat ja erityisesti lasagne. Caesarsalaattia en ole koskaan tehnyt itse, mutta se on kyllä suurta herkkua…nyt voisi opetella 🙂

  31. 80

    Villis sanoo

    Oma bravuurini on ystävän ohjeella tehty broileririsotto. Suosittua perhepiirissä ja vieraatkin ovat tykänneet. Vautsi jos nuo kaikki ihanat bravuurit saataisiin samalle blogille tai keittokirjaksi!!! Jopa olisi meillä kaikilla herkkuja moneen ruokapöytään:D

  32. 81

    Klaara sanoo

    Bravuurini taitaa olla mustapekkapippurijuustohirvipata. 🙂 (Muutoin en lihaa oikeastaan syökään.) Selailin Täydellinen ohje -kirjaa jokin aika sitten Akateemisessa, ja kirja todellakin on täydellinen. Mukaan ovat mahtuneet kaikki parhaat klassikot, eikä mitään turhaa. Jos ohjeet vielä ovat hyviä, muita keittokirjoja ei tarvita.

  33. 82

    Tarja sanoo

    Taitaa mennä bravuuri tonne grillaus puolelle. Grillata voi melkein mitä vaan! Ja hyvää on.

  34. 85

    hanma sanoo

    Sipulikeitto on ehdoton bravuurini keittiössä! Ehkäpä tuon kirjan avulla niitä tulisi muitakin.

  35. 88

    O sanoo

    Arkiset ruuat esim. lasagne ja lihapullat.Kakkuja testailen pienellä riskillä, kun on perhejuhlat tulossa. Ihmeekseni tähän asti ovat onnistuneet

  36. 89

    tiiti66 sanoo

    Bravuurini keittiössä on anjovispastakastike, nam! Yllättää aina maistelija ennakkoluulojen määrästä riippumatta.

  37. 90

    noora sanoo

    Borssikeitto onnistui viimeksi hyvin ja sopii täydellisesti tähän vuoden aikaan!

  38. 91

    sanoo

    Omenapannukakku on bravuuri! Mutta siis toisaalta, se on niin iisi, että on mahdoton ryssiä 😀

  39. 100

    Tara sanoo

    Mustaherukka-suklaamoussekakku, jota tein häihimme oli aivan ihana ja kerää joka kerta kehuja <:

  40. 102

    jankku sanoo

    no ei taida mitään eritystä olla, sanotaan vaikka että jauheliha tai nakkikastike!:)

  41. 103

    Mahaekev sanoo

    Ehdoton bravuurini on karjalanpiirakat. Niillä on tienettu reppureissuilla jopa matkarahaa.

  42. 104

    Jatta sanoo

    Kiva kilpailu ja mukana tottakait minäkin! Salaatit sekä liharuuat ovat mun juttuja, mutta leivontaohjeita kaivataan 🙂

  43. 111

    Hanna sanoo

    Kanakeitto maistuu koko perheelle viikonloppuna ulkoilujen jälkeen takuuvarmasti!

  44. 119

    Nenne sanoo

    Varmistelin vastausta mieheltä, joka totesi bravuurikseni keittiössä hänet eli vastaan nöyränä oikein valittu puoliso.

  45. 129

    TIina S. sanoo

    Uusi ja inspiroiva keittokirja olisi kyllä tarpeen, uusia vinkkejä kaivattaisiin. Bravuuria en uskalla nimetä, mutta kyllä nuo makeat piirakat yleensä aika kivasti onnistuvat ja syöjät tykkää. Omenapiirakka on oma lempparini.

  46. 131

    Päivi sanoo

    Onko se liikaa vaatimattomuutta kun en osaa mitään bravuuriksi nimetä.
    lapsilta kysyin, sanoivat sienipiirakka, texmexpiirakka, ahaapiirakka.

  47. 133

    sanoo

    Tällä hetkellä bravuurina tulee mielen kesäkurpitsalla, aurinkokuivatulla tomaatilla ja mozzarellalla päällystetyt lehtipihvit, jotka tarjoillaan hyvin maustettujen uunijuuresten kanssa. Olisi ihana kokeilla jotain täysin uuttakin reseptikirjasta!

  48. 140

    sanoo

    Olivia-lehdestä bongattu juustokakku, sellainen uunissa paistettu. Ah niin hyvää!!! En tiedä, mutta onkohan kyseinen resepti kirjassa?

    • 140.1

      sanoo

      On siinä kirjassa juustokakun resepti. Justiinsa katsoin sitä sillä silmällä, että tuota voisi koittaa tehdä. 🙂

  49. 146

    lentoemo sanoo

    Näin joulun lähestyessä keittiöbravuurini on kyllä joulun laatikkoruoat. Niissä olen superhyvä.

  50. 153

    Jonna sanoo

    Maailman paras omenapiirakka, joka on lähtöisin yläasteen köksän tunneilta! Vuodet kehittäneet siitä maailman herkullisimman. Vaniljakastikkeen kera, tietenkin.

  51. 155

    Tiina sanoo

    Ainakin pienen veljenpoikani mielestä täti tekee hyvää lohivoileipäkakkua 🙂

  52. 156

    sanoo

    Pitsa. Naureskelin naimisiinmennessäni, että osaan sentään tehdä mehevän pitsan ja maistuvan täytekakun vaikkei keittiötaidot muuten olekaan hallussa. Täytekakun koristelusta ei sitten puhuta mitään.

  53. 165

    Heta K. sanoo

    Torttutaikinasta tehdyt kinkkurullat on varmaankin lemppari, mikä onnistuu aina 🙂

  54. 166

    Tam sanoo

    Bravuurini on punajuurimunakoiso paistos, jonka päälle ripotellaan fetaa tai vuohenjuustoa.

  55. 167

    Tannja sanoo

    Oma bravuurini on munakas, kaikessa yksinkertaisuudessaan! Olisi ihanaa saada vaihtelua viikon ruokalistaan, kun aina tuntuu tekevän vain niitä samoja ruokia samoilla ohjeilla! 🙂

  56. 171

    sanoo

    Meillä miehekkeen vastuulla on lihojen paistaminen, mutta kun tarvetta on hyvälle risotolle tai kala kaipaisi filerointia astuu vaimoke kehiin 🙂

  57. 174

    medley sanoo

    Makaronilaatikko, yhden ihmisen taloudessa helpoin ja herkullisin ruoka, jota jaksaa syödä useamman päivän putkeen!

  58. 179

    Marja sanoo

    Erilaiset laatikkoruoat perunasta onnistuvat kyllä hyvin ja jäädytetty suklaakakku, nam.

  59. 181

    minna sanoo

    Poikani (10v. ja 14v.) pyytävät usein tekemään korvapuusteja, joten ne taitavat olla minun bravuurini;)

  60. 183

    kiiu sanoo

    Ilman ohjeita ja reseptejä olen haka keittämään nuudeleita ja kananmunia, mutta… kunnon resepteillä ja vaihe-vaiheelta-ohjeilla teen ihan mitä vaan. Aina se mitä valmistui, ei ole ihan samaa kuin mitä ohjeessa on, mutta yritys hyvä kuitenkin..

  61. 184

    viiru sanoo

    Olen aika kokkaaja että pravuuria nyt ei tule ihan heti mieleen. Tykkään kokata niin suomalaisia klassikoita kuin muita eksoottisia ulkomaalaisia ruokia. Leipoa ja maustaa! Meillä kun on dinner partyt niin aina haluan kokeilla jotain uutta. Viimeksi tein lammaspataa sienirisoton kanssa ja suklaa mudcakea jäätelön kanssa jälkkäriksi. Tykkään aina kokeilla uusia ohjeita ja makuja, joten kirja olisi oikein mieleen.

  62. 185

    milli sanoo

    Mun bravuuri on lasagne. Herkummat ruoat tekee mies, minä vain peruskokkailen. 🙂

  63. 187

    Leena sanoo

    Voissa paistetut ahvenfileet ja ruiskuorutetut muikut tai ilman rasvaa paistetut lohifileet. Lisäksi vihersalaatti (aineksina vain vihreät tuotteet, sokeriherneet, kiwi, kurkut, paprika ym).

  64. 188

    maikku sanoo

    Bravuurini on ehdottomasti mud cake. Mutakakkuni tuntevat niin ystävät kuin sukulaisetkin. 🙂

  65. 189

    Silja sanoo

    Ehdoton bravuurini on hapanimeläporsaspannu tarjoiltuna riisin kanssa. Jälkiruuaksi mandariinidominoherkku. Kyllä maistuu! 🙂

  66. 191

    nikoladeus sanoo

    Osaan tehdä hyviä haudutettuja puuroja ja koota upeita monipuolisia aamiaisia.

  67. 194

    Hanna sanoo

    Harrastan kokkailua intohimoisesti. Viimeksi säkenöivän maun tarjosi roseeksi paistettu sorsanrinta ja voissa ja sokerissa paistetut omenaviipaleet! Viinikin tuli tuurilla liki täydellisesti ruokaan sopivaa!

  68. 195

    Marjo Roche sanoo

    Rakastan keittokirjoja.
    Täällä Ranskassa olen pakosta tullut aika hyväksi kokiksi,mutta leipoa en osaa.Omenapiirakka ja muutkin piirat onnistuvat,mutta pulla ei tai en ole kokeillut.
    Bravuurinumero olkoon tänä laiskana sunnuntaipäivänä vaikka RACLETTE,mutta luxus eli 3 eri raclettejuustoa:sinappi,pippuri ja tavallinen ja ainakin 6-10 erilaista leikkelettä ja kananmunia ja erilaisia kurkkuja ja pikkelisiä jne.Laittelen ne kauniisti esille ja KEITÄN VAAN PERUNAT (niitäkin eri lajeja,joka maun mukaan).Yksinkertaista,mutta näyttävää.Laiskan Kokin Bravuuri.

  69. 199

    Emilia sanoo

    Itse tehty vuokaleipä omalla reseptillä 🙂 Sunnuntain bravuurina on kana-aurajuusto-paistos!
    Onnea sinulle kahdestakin syystä! Itselleni toivotan vain laihaa arpaonnea..:) jospas se nyt osuis kohdalle.

  70. 202

    Sissi sanoo

    Suklaamoussekakku, tätä lapset aina toivovat. Mukava olisi löytää uusi suosikki.

  71. 203

    Kati sanoo

    Lasagne italialaisittain! Maun salaisuus on siinä, että tomaattikastiketta keitetään tarpeeksi kauan -minimissään tunti.

  72. 204

    Juulia sanoo

    Bravuurini on 94v. mummoni perintöreseptillä valmistettu lihapullakastike perunamuusilla, ja rakuunaporkkanoilla. Halusin taata ”klassikkoreseptien” säilymisen perheessäni, ja kävin kokkikurssilla mummolan keittiössä. Mummo oli onnellinen, kun sai opettaa, ja perheeni iloitsee, kun voi saada munmolaruokaa omassa keittiössä. 🙂

  73. 206

    Pauliina sanoo

    Olen ihan onneton kokki, mutta haluaisin kovasti oppia paremmaksi ruoanlaittajaksi, joten tuo kirja tulisi kovasti tarpeeseen. 🙂 Bravuurini ovat rajallisten kokkaustaitojeni vuoksi yksinkertaisia: erilaiset salaatit ja omenapiirakka!

  74. 208

    Annika sanoo

    Oi, vielä ehdin arvontaan mukaan. Keittiöni bravuuri on tn slaavilainen pata, kermainen, homejuustoinen herkku:)

  75. 217

    sanoo

    Ihanaa että ehdin vielä osallistua, tuo keittokirja olisi nimittäin ihana omistaa :). Muutamat Olivia lehden reseptit on kokeiltu ja hyväksi todettu. Oma keittiöbravuurini on varmaankin pasta bolognese. Se oli lempiruokani pienenä ja isä opetti kuinka se tehdään jo nuorena. Pannulle piti muistaa laittaa sekä voita ja oliviiöljyä, muuten koko homma meni pipariksi jo alusta alkaen :). Taidan vielkin ostata ohjeen ulkoa kun isä sitä usein tenttaili ruokapöydässä pasta bolognesen äärellä. Vaikka on ohje kirjoitettu omien ruokaohjeiden vihkoon ensimmäiselle sivulle, jos joskus joku asia pääsee unohtumaan!

  76. 221

    Tyttö F sanoo

    Ehdoton bravuurini on kyllä pizzat. Opiskeluaikana lisätienestiä sain pizzeriasta, jossa opin monta hyvää ja maukasta niksiä pizzan tekoon =)

  77. 223

    taija santala sanoo

    Ruokapuolen hoitaa mieheni, mutta pernamuusi ja hernekeitto on asia mikä kuuluu minulle samoin jälkiruat ja leivonta täytekakut ja mutakakku sulaa suuhun kun suuhun…

  78. 225

    sanoo

    Egyptiläinen koshari. Sitä pyytävät aina kaikki ystävätkin valmistamaan. Muutenkin Välimeren ja Pohjois-Afrikan keittiöistä löytyy paljon mieluisia makuja.

    Ja jos saan kertoa salaisuuden, niin täytekakuissa en ole minäkään ikinä onnistunut kuin valmiiden pohjien avulla. Täytyy ens kerralla kokeilla kääretorttupohjalla, kun niin monet ovat sanoneet, että sillä onnistuu helpommin.

    Paljon onnea blogin merkkipäivän johdosta!

  79. 229

    sanoo

    Minun bravuuriani ovat loihtia perheelle syötävää aineksista, joita sattuu jääkaapissa olemaan. Lapsilta kysyttäessä äidin paras koriruoka luultavasti on perunasoselaatikko. Reseptit ovat siis hyvin tervetulleita meille!

  80. 230

    Hanna sanoo

    Niinkin perusruoka kuin jauhelihapullat ja perunamuussi, ainakin lasten mielestä. 🙂 Brita-kakkua teen usein isompiin ja pienempiin juhlahetkiin, koska se onnistuu takuuvarmasti aina.

  81. 233

    Liia sanoo

    Tää olis hyvä mulle, bravuuria ei nimittäin ruuanlaiton puolella edes ole!
    Leivonnan puolellakaan ei kehumista, mut jos ihan pakko jotain sanoo, niin jokin juustokakku.
    Eli mukana, ehdottomasti.

  82. 234

    Outi sanoo

    Keittokirjalle olisi käyttöä, arjessa kun tulee pyöritettyä aina niitä samoja sapuskoja. Olisi kovasti siis tarvetta vaihtelulle. Bravuuri taitaa olla tällä hetkellä pekonikinkkupasta

  83. 235

    Mimmu sanoo

    Ihanan valoisa blogi <3 Onnea 4 vuodesta ! Mun ykkösjuttu keittiössä on leivonta, joten niiin tilausta kirjalle olisi ja käyttöön tulisi 😉 Pidän yksinkertaisista asioista, kuten hyvästä ruuasta <3 omena-mascarponepiirakka, unelmatorttu, keikauskakut, päärynät punaviinissä <3 ne on mun lemppareita köksässä kun hölläilen.

  84. 239

    EveT sanoo

    Sanoisin että bravuuri voisi olla rapea sitruunainen kana valkosipulisen perunamuusin ja sinappi-sitruuna-kermakastikkeen kanssa.

  85. 240

    Priska sanoo

    Suklaa-appelsiinijuutokakku varmaan… Leipomukset muutenkin ennemmin kuin ruuat.

    Ihanan kuuloisia ruokia täällä listattuna, melkein toivoisin jo reseptejäkin mukaan!

  86. 243

    Petra sanoo

    Makiaiset leivonnaiset,,
    En todellakaan ole mikään ruuanlaittaja — mieheni on perheen suolukkavastaava ja minä makiaisvastaava. Toimii. 🙂

  87. 244

    iida sanoo

    Jes, nipin napin kerkeän vielä mukaan arvontaan!:D pravuureitani keittiössä taitaa olla kaalikääryleet! Ne on niin herkkua, kun vain kerkeää tehdä, sillä valmistus vie aika paljon!

  88. 245

    Paulig sanoo

    Sämpylät höystettynä porkkanaraasteella 🙂 Ei mitään kovin erikoista, mutta näillä pidetään meidän perhe leivässä. Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa, mutta tuotokset täytyy valmistua kohtuullisen helposti ja nopeasti. Kirja taitaisi täydentää hyvin minun ruokakirjastoani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *