Voita keittokirja!

Maistuisiko sinulle herkullinen Caesarsalaatti tai vaikkapa mehukas Mudcake? Olivia-lehden viisivuotistaipaleen kunniaksi julkaistu keittokirja Täydellinen ohje lupaa, että ”kirjan ohjeiden avulla ensikertalainenkin onnistuu gourmet-tason klassikkoruuissa”. Kuulun siis kohderyhmään, heh. Lisää tietoa keittokirjasta voit käydä lukemassa täältä.

Sain mahdollisuuden arpoa yhden Täydellinen ohje -keittokirjan lukijoideni kesken. Ajattelin, että nyt olisi sopiva hetki arvontaan, kun blogitaipaleeni neljävuotispäiväkin tuli juuri täyteen ja Valkoisen Harmajan Facebook-profiilissa rikkoutui 1 000  tykkääjän raja muutama päivä sitten. Hurjaa!

 

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että
mikä on sinun bravuurisi keittiössä.

Pidetään tällä kertaa ihan pika-arvonta, eli arvonta-aikaa on nyt vain
sunnuntai-iltaan 18.11.2012  klo 23.59 saakka.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA ILMOITETAAN PIAN.

Arpaonnea kaikille!

PS. Ehkä oletkin jo lukenut jostain, että Facebook on muuttanut asetuksia niin, että seuraamiesi blogien päivitykset eivät välttämättä näy Facebookin uutisvirrassasi. Tämän voit korjata niin, että menet seuraamasi blogin Facebook-sivulle ja asetat hiiren osoittimen ”Tykätty”-kohdan päälle ja valitset avautuvasta ”Lisää kiinnostuksen kohteisiisi”/ ”Add to interests list”.

Kommentit
  1. 2

    Sissi sanoo

    Suklaamoussekakku, tätä lapset aina toivovat. Mukava olisi löytää uusi suosikki.

  2. 3

    Kati sanoo

    Lasagne italialaisittain! Maun salaisuus on siinä, että tomaattikastiketta keitetään tarpeeksi kauan -minimissään tunti.

  3. 4

    Juulia sanoo

    Bravuurini on 94v. mummoni perintöreseptillä valmistettu lihapullakastike perunamuusilla, ja rakuunaporkkanoilla. Halusin taata ”klassikkoreseptien” säilymisen perheessäni, ja kävin kokkikurssilla mummolan keittiössä. Mummo oli onnellinen, kun sai opettaa, ja perheeni iloitsee, kun voi saada munmolaruokaa omassa keittiössä. 🙂

  4. 6

    Pauliina sanoo

    Olen ihan onneton kokki, mutta haluaisin kovasti oppia paremmaksi ruoanlaittajaksi, joten tuo kirja tulisi kovasti tarpeeseen. 🙂 Bravuurini ovat rajallisten kokkaustaitojeni vuoksi yksinkertaisia: erilaiset salaatit ja omenapiirakka!

  5. 8

    Annika sanoo

    Oi, vielä ehdin arvontaan mukaan. Keittiöni bravuuri on tn slaavilainen pata, kermainen, homejuustoinen herkku:)

  6. 17

    sanoo

    Ihanaa että ehdin vielä osallistua, tuo keittokirja olisi nimittäin ihana omistaa :). Muutamat Olivia lehden reseptit on kokeiltu ja hyväksi todettu. Oma keittiöbravuurini on varmaankin pasta bolognese. Se oli lempiruokani pienenä ja isä opetti kuinka se tehdään jo nuorena. Pannulle piti muistaa laittaa sekä voita ja oliviiöljyä, muuten koko homma meni pipariksi jo alusta alkaen :). Taidan vielkin ostata ohjeen ulkoa kun isä sitä usein tenttaili ruokapöydässä pasta bolognesen äärellä. Vaikka on ohje kirjoitettu omien ruokaohjeiden vihkoon ensimmäiselle sivulle, jos joskus joku asia pääsee unohtumaan!

  7. 21

    Tyttö F sanoo

    Ehdoton bravuurini on kyllä pizzat. Opiskeluaikana lisätienestiä sain pizzeriasta, jossa opin monta hyvää ja maukasta niksiä pizzan tekoon =)

  8. 23

    taija santala sanoo

    Ruokapuolen hoitaa mieheni, mutta pernamuusi ja hernekeitto on asia mikä kuuluu minulle samoin jälkiruat ja leivonta täytekakut ja mutakakku sulaa suuhun kun suuhun…

  9. 25

    sanoo

    Egyptiläinen koshari. Sitä pyytävät aina kaikki ystävätkin valmistamaan. Muutenkin Välimeren ja Pohjois-Afrikan keittiöistä löytyy paljon mieluisia makuja.

    Ja jos saan kertoa salaisuuden, niin täytekakuissa en ole minäkään ikinä onnistunut kuin valmiiden pohjien avulla. Täytyy ens kerralla kokeilla kääretorttupohjalla, kun niin monet ovat sanoneet, että sillä onnistuu helpommin.

    Paljon onnea blogin merkkipäivän johdosta!

  10. 29

    sanoo

    Minun bravuuriani ovat loihtia perheelle syötävää aineksista, joita sattuu jääkaapissa olemaan. Lapsilta kysyttäessä äidin paras koriruoka luultavasti on perunasoselaatikko. Reseptit ovat siis hyvin tervetulleita meille!

  11. 30

    Hanna sanoo

    Niinkin perusruoka kuin jauhelihapullat ja perunamuussi, ainakin lasten mielestä. 🙂 Brita-kakkua teen usein isompiin ja pienempiin juhlahetkiin, koska se onnistuu takuuvarmasti aina.

  12. 33

    Liia sanoo

    Tää olis hyvä mulle, bravuuria ei nimittäin ruuanlaiton puolella edes ole!
    Leivonnan puolellakaan ei kehumista, mut jos ihan pakko jotain sanoo, niin jokin juustokakku.
    Eli mukana, ehdottomasti.

  13. 34

    Outi sanoo

    Keittokirjalle olisi käyttöä, arjessa kun tulee pyöritettyä aina niitä samoja sapuskoja. Olisi kovasti siis tarvetta vaihtelulle. Bravuuri taitaa olla tällä hetkellä pekonikinkkupasta

  14. 35

    Mimmu sanoo

    Ihanan valoisa blogi <3 Onnea 4 vuodesta ! Mun ykkösjuttu keittiössä on leivonta, joten niiin tilausta kirjalle olisi ja käyttöön tulisi 😉 Pidän yksinkertaisista asioista, kuten hyvästä ruuasta <3 omena-mascarponepiirakka, unelmatorttu, keikauskakut, päärynät punaviinissä <3 ne on mun lemppareita köksässä kun hölläilen.

  15. 39

    EveT sanoo

    Sanoisin että bravuuri voisi olla rapea sitruunainen kana valkosipulisen perunamuusin ja sinappi-sitruuna-kermakastikkeen kanssa.

  16. 40

    Priska sanoo

    Suklaa-appelsiinijuutokakku varmaan… Leipomukset muutenkin ennemmin kuin ruuat.

    Ihanan kuuloisia ruokia täällä listattuna, melkein toivoisin jo reseptejäkin mukaan!

  17. 43

    Petra sanoo

    Makiaiset leivonnaiset,,
    En todellakaan ole mikään ruuanlaittaja — mieheni on perheen suolukkavastaava ja minä makiaisvastaava. Toimii. 🙂

  18. 44

    iida sanoo

    Jes, nipin napin kerkeän vielä mukaan arvontaan!:D pravuureitani keittiössä taitaa olla kaalikääryleet! Ne on niin herkkua, kun vain kerkeää tehdä, sillä valmistus vie aika paljon!

  19. 45

    Paulig sanoo

    Sämpylät höystettynä porkkanaraasteella 🙂 Ei mitään kovin erikoista, mutta näillä pidetään meidän perhe leivässä. Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa, mutta tuotokset täytyy valmistua kohtuullisen helposti ja nopeasti. Kirja taitaisi täydentää hyvin minun ruokakirjastoani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *