Voita Harri Koskisen suunnittelema Kupu

Ajattelin pitää muutaman päivän kesätauon täältä blogista, joten laitetaanpas siksi aikaa pieni arvonta käyntiin yhteistyössä SecuritasShop.fi:n kanssa. Securitaksen verkkokaupasta saa erilaisia kodin turvallisuuteen liittyviä tuotteita ja juuri nyt siellä on käynnissä kesäkampanja palovaroittimista. Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa Harri Koskisen suunnittelema Kupu -designpalovaroitin myös tämän blogin kautta. Arvottavan palovaroittimen väri on ”Graphite White”, eli se on hyvin vaaleanharmaa (ks. kuva alla).

Meidän nykyiset palovaroittimet ovat hyvin rumat (harmahtavan valkoiset ja rumasti muotoillut). Ne kuuluivat sähköurakkaan ja siinä vaiheessa, kun näin ne en enää jaksanut alkaa niitä vaihtamaan (kun oli miljoona muutakin pientä juttua päätettävänä). Voi kuinka kiva olisikaan jos jokaisessa huoneessa olisi tyylikäs Kupu! Sitä katselisi mielellään.

Kupu on yksinkertaisen tyylikkäästi muotoiltu; se on voittanut mm. arvostetun Reddot Design Award -palkinnon vuonna 2011 sekä Wallpaper-lehden järjestämän Design Awards 2012 -palkinnon. Hyvässä muotoilussa yhdistyy aina myös käytännöllisyys: Kupu-palovaroittimen koko pinta toimii painikkeena, joten enää ei tarvitse kurotella pieneen nappulaan testatakseen palovaroittimen toimintaa tai sammuttaessa sen väärän hälytyksen yhteydessä. Kupua valmistaa suomalainen Jalo Helsinki.

Osallistut yhden Kupu-palovaroittimen arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Muista täyttää kommenttilomakkeeseen myös sähköpostiosoitteesi (sitä ei julkaista), niin tavoitan sinut heti jos arpaonni suosii juuri sinua.

Arvontaan on mahdollisuus osallistua sunnuntaihin 22.7.2012 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon voittajan.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA!

 

Arpaonnea ja leppoisia kesäpäiviä kaikille!

Kommentit
 1. 2

  Gerry sanoo

  Ihana! Tommonen sopisi meidänkin yksiön kattoon kuin nakutettu miehen hajoitettua edellisestä rumiluksesta sen testinappulan ja pattereiden loppumisen jälkeen ei sitä ole enään edes laitettu toimintaan, pöydällä nökötti koko lyhyen elämänsä.

 2. 3

  Juttis sanoo

  Oi miten hieno varoitin! Tuollaisen mieluusti laittaa kattoa koristamaan 🙂

 3. 4

  Arja sanoo

  Juurikin kun oikein etsimällä ETSIN kaunista palovaroitinta uuteen kotiin – kiitos vinkistä, jos arpaonni ei suosi!

 4. 5

  kiiu sanoo

  Onpa mukavan näköinen, jo oli aikakin saada markkinoille käytännöllisiä ja kauniita palovaroittimia.

 5. 6

  tiiti66 sanoo

  Palovaroittimet todellakin pitäisi uusia kauniimmiksi ja sisustukseen paremmin sopiviksi, joten olen mukana.

 6. 8

  Mervi sanoo

  Oih, tuon tarvisin ehdottomasti! Omassa vuokrayksiössä on ehkä maailman rumin palovaroitin jonka joku on vielä ystävällisesti kiinnittänyt rumien metallihäkkyröiden avulla jonnekin patteri/vesiputkiin roikkumaan.

 7. 9

  sanoo

  voi että, oon pian muuttamassa joten tää tulis täydelliseen saumaan:) kauneus ja käytännöllisyys = jes !

 8. 12

  Henriikka Aihinen sanoo

  Remonttimme alkaa maanantaina ja tuollainen sopisi sinne täydellisesti…:)

 9. 13

  Ninni sanoo

  Hyvä Harri ja tyyli-varoitin! Vanhat varoittimet menee vaihtoon heti kun keksin niille sopivan kierrätys kohteen!

 10. 14

  ahle sanoo

  Hyvännäköinen! Hienoa, että käyttöesineidenkin muotoiluun viitsitään panostaa.
  Mukana!

 11. 15

  Lana sanoo

  Kyllä kelpaisi! Suureksi häpeäkseni (ja turvallisuusriskikseni) täytyy myöntää ettei minulla ole toimivaa palovaroitinta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *