Venetsialaistunnelmia

Eilen vietimme Venetsialaisia kotosalla. Laitoimme ulkotulia ja lyhtyjä pihan ja terassien edustoille. Kummasti tuntui taas kaikki sesonkitavarat olevan hukassa, kuten kirkkaat pallovalot, Konstmiden ulkoledkynttilät ja pyöreän ulkovalaisimen johto ja kaukosäädin. Miten sitä aina keväällä laittaakin ne niin hyvään jemmaan, ettei niitä sitten yhtäkkiä myöhemmin löydäkään. No mutta ihan kiva tunnelma syntyi näinkin.

venetsialaistulet

ulkotulet

lyhdyt

ulkotulet_etupiha

valot

khh_ovi

lyhyt_tulet

Nyt on kai virallisesti syksy. Minua se ei masenna yhtään, sillä pidän syksystä. Ihanaa alkaa taas poltella kynttilöitä ja pukeutua lämpimästi ja monipuolisemmin. Lisäksi nyt syksyllä on tiedossa monta kivaa juttua, joista tulette kuulemaan myös täällä blogin puolella. Ehkä ne kivat jutut ovat juuri niitä, joista olen nyt saanut niin paljon energiaa.

 

Translation: We celebrated the end of summer yesterday. We call this weekend ”Venetsialaiset” here in the region where I live in Finland.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onpas kaunista. Minun mielestäni tuo tapa juhlistaa kesän loppua Venetsialaisten merkeissä on ihana! Täällä keski-suomessa ei ikävä kyllä ole yhtään voimissaan tuo perinne!

  Kivikko heijastuu kauniisti ulkotulien avulla 🙂

  Inspiroivaa alkavaa syksyä!

  • 1.1

   sanoo

   Venetsialaiset on ihastuttava juhla! Varsinkin jos sattuu olemaan lämmin elokuu, niin on mahtavaa fiilistellä lämpimässä ja pimeässä illassa.

   Ihanaa syksyä sinne! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Tuo koristeportti on yksi syy miksi päädyimme Harmaja-malliin. Tykkään siitä ihan hirveesti. 🙂

 2. 5

  Ninnu sanoo

  Heippa! Meillä on tässä leikkimökkihommat suunnitelmissa ja rupesin kysymään että kuinka korkealla teillä on leikkimökin parvi ja mitkä sen mitat on? Auttaisi tosi paljon oman mökin mittojen hahmotusta, jos millään viitsisit! 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Valitettavasti en voi antaa leikkimökin mittoja, kun se on Kannustalon myynnissä oleva tuote. Pahoittelen.

 3. 9

  sanoo

  Voi miten kaunista ja ihania tuollaiset teemajuhlat! Venetsialaisten perinne taitaa pikku hiljaa alkaa levitä muuallekin kuin ihan saaristoon ja sinne teidän suunnalle. Täytyykin pitää juhla mielessä ja pitää ensi kesän lopussa omalta osalta huolta perinteen leviämisestä tänne meidänkin suunnalle. Kiitos inspiroivasta blogista!

  • 9.1

   sanoo

   Venetsialaiset on niin tunnelmallinen juhla. Täällä on tosi kaunista, kun ajaa merenrantateitä ja kaikilla mökeillä loistaa ulkotulet.

   Kiva, että olet löytänyt tänne blogiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *