Valkoiset pionit ♥

 

 

Veimme juuri lapset yökylään mummun ja papan luo. Saadaan viettää ilta kaksistaan. Anoppi antoi minulle pienen pionikimpun, jonka oli poiminut omasta pionipensaasta. Pionit ovat minun lemppareitani; hääkimppunikin koostui pelkästään valkoisista pioneista. Niitä tulee ihan varmasti meidän pihallekin sitten joskus…

Ihanaa lauantai-iltaa!

Kommentit
 1. 1

  Mia sanoo

  >Pionit ovat ihania <3 Minunkin lempikukkiani. Mun hääkimpussani oli myöskin pelkkiä pioneja, haaleanvaaleanpunaisia. Kaunista lauantai-iltaa!

 2. 2

  COCO sanoo

  >Aivan ihana kimppu! 😉 Niin kauniit kuvatkin! <3 Vielä joskus teen kyllä samanlaisen sängynpäädyn, niin nerokas, ei tarvi yöpöytiäkään.

 3. 3

  Hanna sanoo

  >Meidän pihassa on vaaleanpunainen pioni, johon ei kyllä tänä vuonna taida jostain syystä tulla montaakaan kukkaa. Valkoinen olisi kyllä tosi kaunis <3

 4. 4

  suvi m sanoo

  >Mia: Pionit ovat todella kauniita myös haalean vaaleanpunaisena. Sinulla on varmasti ollut kaunis kimppu! 🙂 Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!COCO: Tuo sängynpääty on kyllä tosi kätsy! Se kantsii kuitenkin tehdä niin ettei ruuvit tule näkyviin, sillä meillä ne ainakin vähän erottuvat maalatusta pinnasta. Pitäisi muutenkin huoltaa tuo pääty kuntoon, sillä siihen tuli yksi lovi muutossa. Hanna: Voi että, toivotaan että teidän pioni innostuisikin kukkimaan ihan kunnolla!

 5. 6

  Sammakkoprinssi sanoo

  >Oi pionit on mun lempikukkia, ihania! Itse viime vuonna istutin pihalle kolme pionin alkua ja tänä vuonna jo saimme nauttia aivan mahtavasta kukkaloistosta.

 6. 7

  suvi m sanoo

  >RUMBO: Oi, on varmasti ihania! :)Sammakkoprinssi: Kuulostaa ihanalta! Ovat varmasti kauniita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *