Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Vipp – Sisustuksen Koodi

Kevätarvonnat jatkuvat ja tällä kertaa palkinnon on lahjoittanut Sisustuksen Koodi. Koodi on minulle tietysti hyvin läheinen, sillä onhan se siskoni yritys ja monet meidän huonekaluista ovat sieltä peräisin.

Vipp-arvonta

Sisustuksen Koodi lahjoittaa arvontapalkinnoksi tanskalaisen designbrändi Vippin upean posterikirjan + klipsut. Kirjaa on myynnissä vain pieni erä Vippin valitsemissa liikkeissä. Posterikirjassa on Vippin tarinaa ja jokainen sivu toimii julisteena.  Koko on standardi 50×70 cm, eli sivut käyvät valmiisiin kehyksiin. Kirjan mukana tulevat Vippin mustat klipsut. Klipsut käyvät seinäkiinnityksen lisäksi mihin vain magneeti tarttuu, sillä ne ovat myös magneetteja. Pelkät klipsut ovat Vippin normaalissa tuotannossa.

sisustuksen_koodi_vipp-1

sisustuksen_koodi_vipp-3

sisustuksen_koodi_vipp-4

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin mihin sijoittaisit julistetauluja omassa kodissasi.

Ehdit osallistua arvontaan pe 14.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 16.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on päättynyt. Voittaja julkaistaan sisustusuutisissa 16.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Kaikesta kivasta ei minusta kuitenkaan aina tarvitse laskuttaa, vaan joskus voi toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Kommentit
 1. 3

  F sanoo

  Meillä ei ole enää tilaa uusille tauluille muualla kuin makuuhuoneissa. Varsinkin yksi makkareista kaipaa kyllä kovasti yhtä tai useampaa (juliste)taulua seinälle.

 2. 4

  Lauremilian sanoo

  Yksiöni pienelle seinälle, joka on Tikkurilan Angora värillä maalattu, johon tulee musta kehyksisiä tauluja kollaasiin.

 3. 6

  SatuK84 sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Tämän kokoinen juliste tulisi meillä makuuhuoneeseemme 🙂

 4. 9

  sanoo

  Uudessa kodissa näille ihanille löytyisi paikka varmasti vaikka ja mistä. Ehkäpä ekana tulevasta telkkariaulasta, johon haussa rentoa mutta särmää fiilistä.

 5. 11

  Henrika M. sanoo

  Ihania julisteita!
  Meillä olisi tilaa eteisessä (rumia reikiä peittämään), olihuoneen seinälle vaihtuvaksi näyttelyksi tai yläkertaan menevän portaikon päätyyn 🙂

 6. 14

  Lanttuleikkuri sanoo

  Keittiöön. Mieheni näkee taulun, minä tyhjän seinän. Siihen laittaisin.

 7. 15

  Janskua sanoo

  Olohuoneeseen kollaasia odottavalle seinäpätkälle, työhuoneeseen, makuuhuoneeseen. Fiiliksen mukaan!

 8. 17

  Pia sanoo

  Olohuoneen taulukollaasi kaipaa jo uutta ilmettä; ) mukaan arvontaan ehdottomasti!

 9. 18

  Tuula sanoo

  Komeroiden päätylevyt ovat niin tylsiä, että sinne. Viimeksi paikkaa kaunisti naurava, sikaria tuprutteleva Che, jota lasten kaveritkin kävivät ihmettelemässä: Voiko teidän äidillä olla Che Gevaran kuva seinällä?
  Jospa nyt löytyisi maltillisempaa…

 10. 19

  Vera sanoo

  Loftissa on korkeaa seinäpintaa, jossa Vippin julisteet pääsisivät oikeuksiinsa.

 11. 20

  Anna-Elina sanoo

  Uudesta kodista löytyy useampi seinä, jotka kaipaavat juuri näitä julisteita!

 12. 24

  Riikka sanoo

  Uudehkossa kivitalossa seinät huutavat tyhjyyttä: sijoituspaikkoja pronssille, julisteiden ja taululle on ympäri kotia. Mutta kenties sisustusalttari olohuoneessa paraatipaikalla ansaitsisi saada ne.

 13. 25

  Hensu sanoo

  Makuuhuoneen seinät haluan pitää ”rauhallisina” mutta keittiö kaipaa piristystä :).

 14. 32

  Oona sanoo

  Meillä uuden asunnon seinät huutavat tyhjyyttään. Julisteet päätyisivät haaveilemani posterikollaasin osaksi olohuoneeseen 🙂

 15. 35

  Maija sanoo

  Takkahuoneen seinät ovat vielä ihan tyhjillään, olisi kiva saada sinne vähän piristystä.

 16. 42

  Jemina sanoo

  Nyt pitää kyllä sanoa, että ihan joka huone kaipaisi uutta julistetta kevätpiristyksekseen eli ympäri asuntoa tulisi ripoteltua.

 17. 44

  Minna sanoo

  Ihana palkinto tälläkin viikolla, mutta en nyt ota osaa kilpailuun, koska voitin viime viikolla Marimekko-arvonnassa. Pitääkin kysästä Annelta, millä rahalla kirjan voi kotiuttaa.

 18. 48

  Kristiina O. sanoo

  Työhuoneeseen tai käytävälle lipaston päälle ripustaisin, jos onni tällä kertaa vaikka suosisi.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *