Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Sisustajan käsikirja

Olen teille aiemmin jo kertonutkin, että Helena Karihtala on yksi lempisisustussuunnittelijoistani. Olin aivan innoissani viime keväänä, kun pääsin seuraamaan Helenan työtä Kannustalo Pohjanmaa -asuntomessukohteessa. Hänellä on taito luoda samaan aikaan tyylikkään ajattomia ja rentoja sisustuksia. Juuri sellaisia, joista minä pidän!

sisustajan-kasikirja-0080

kotikuvia-9922

Arvonta: Sisustajan käsikirja

Helena Karihtalalta ilmestyi hiljattain ensimmäinen kirja: Sisustajan käsikirja. Kirja esittelee 10 Helenan suunnittelemaa kotia ja tarjoaa vinkkejä pintamateriaalien ja värien käytöstä, tekstiileistä, valaistuksesta sekä taiteen valitsemisesta osaksi sisustusta.

Sisustuslehtien lisäksi rakastan rentoutua sisustuskirjojen parissa, joten tämä oli todellakin odotettu tulokas sisustuskirjavalikoimaani. Ilokseni saan arpoa yhden Sisustajan käsikirjan myös blogini lukijoiden kesken.

voita-sisustajan-kasikirja

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin millaista sisustusta sinä ihailet.

Ehdit osallistua arvontaan pe 12.5.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 14.5.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa 14.5.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Joskus voi kuitenkin toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


*Sisustajan käsikirja saatu

Kommentit
 1. 1

  moonangel sanoo

  Vaaleea sisustusta jossa on yhdistetty uutta sekä vanhaa sopivasti 🙂

 2. 2

  Katariina sanoo

  Helenan kirja menee kyllä ostoslistalle, oma arpatuuri kun on niin onneton. Minun sisustusmieltymyksessä yhdistyvät selkeä ja moderni tyyli sekä itselle ja perheelle rakkaat, mukavista muistoista kertovat vanhat esineet.

 3. 3

  anna sanoo

  Vaaleaa skandinaavista ja ajatonta sisustusta, jossa on käytetty luonnonmateriaaleja.

 4. 5

  Marjukka sanoo

  Sisustustyylini taitaa olla sellainen selkeälinjainen, mutta väripisteillä leikittelevä. Uuteen kotiini on tulossa paljon valkoista, harmaata ja mustaa ja koko kodin värinä yllättävissä kohdissa on sitten keltainen. 🙂 Sisustuskirjasta saisi varmasti vielä hyviä ideoita uuteen kotiin

 5. 7

  Eve sanoo

  ihailen selkeää ja linjakasta sisustusta, mutta mukana täytyy olla sitä jotain. Vähän rouheaa ja omaperäisyyttä

 6. 8

  Eeva sanoo

  Ihanaa! Olenkin miettinyt juuri tämän kirjan hankkimista kun olen nähnyt Helenan töitä. Skandinaavista sisustusta ripauksella rustiikkista.

 7. 9

  Katriina sanoo

  Pidän klassisesta, yksinkertaisesta sisustuksesta. Murretut värit miellyttävät. Ja huonekalujen pitää olla mukavia.

 8. 10

  Ulla sanoo

  Pidän vaaleahkosta mutta en värittömästä, selkeästä mutta en liian minimalistisesta sisustuksesta. Rosoa, elämää ja boheemiutta haluan nähdä. Jotta yksityiskohdat tulisivat kauniisti esille, kehysten on oltava eleettömiä. Läytännöllisyys ja elämisen mukavuus ovat myös tärkeitä.

 9. 11

  Suvi sanoo

  Ihailen sisustuksia jotka on toteutettu rohkeasti oman maun mukaisiksi. Tyylejä voi olla monia mutta sellainen sisustus josta löytyy persoonallisuutta on aina sykähdyttävä.

 10. 13

  Miina1239 sanoo

  Ihailen modernia sisustusta, jossa on vähän särmää, väriä ja persoona näkyvillä.

 11. 14

  Kaisa sanoo

  Ihailen mid-century modern ja Danish modern -tyylisiä sisustuksia. Mielestäni 50- ja 60-luvuilla tehtiin kauneimpia huonekaluja, minkä lisäksi rakastan aikakaudelle tyypillistä tiikkiä. Pidän murretuista väreistä ja muodoilla sekä materiaaleilla leikittelevistä esineistä. Oma sisustukseni noudattelee tuota linjaa. Pyrin kotonani valoisuuteen ja kotoisuuteen.

 12. 15

  -Emppu- sanoo

  Skandinaavinen ja pelkistetty tyyli yhdistettynä johonkin lämpimään katseenvangitsijaan. Olisipa kiva päästä lukemaan ammattilaisen vinkkejä, varmasti täynnä uusia ideoita!

 13. 16

  MinnaKoo sanoo

  Minä pidän selkeälinjaisesta tyylistä, jossa on taidokkaasti yhdistetty uutta ja vanhaa. Sisustuksessa saa olla hieman kerroksellisuutta. Luonnonmateriaalit on jees!

 14. 17

  Seita Lee sanoo

  Pidän sisustuksesta, mikä on värimaailmaltaan rauhallinen, skandinaavinen. Trendit saavat näkyä sisustuksessa, mutta on mukava jos kodissa näkee ”omiakin oivalluksia”. Pidän myös helppohoitoisesta kodista, esim lattioilla ei saa olla liikaa tavaraa. Asiaa pohtiessa tulee mieleen hirveän paljon asioita, tästä voisi kirjoittaa vaikka kirjan 🙂

 15. 19

  Päivi sanoo

  Sisustuksessa selkeät ja harmoniset värit sekä ajattomuus! On ihana saada omistaa jotain minkä tietää kestävän aikaa

 16. 21

  Lanttuleikkuri sanoo

  Täällä kun on konmaritettu ahkerasti, ihailen kotia, joka on urakassa päässyt loppuun.
  Tässä osoitteessa siihen menee vielä aikaa. Toivottavasti jouluksi.

 17. 24

  Terhi sanoo

  Paljon valkoista, kaunista pellavaa, pehmeää villaa, kirpputorilöytöjä, kynttilöitä ja kodikkuutta yhdistettynä tyylikkääksi kokonaisuudeksi….. Siinä sisustus minun makuuni!

 18. 25

  Vilma sanoo

  Ihailen selkeää ja värimaailmaltaan harmonista sisustusta sekä monikäyttöisiä sisustusratkaisuja huonekaluissa ja muissa kodin esineissä. Mitä enemmän käyttöratkaisuja esimerkiksi kirjahyllylle on keksitty sen parempi! Omaan sisustukseen nämä elementit eivät syystä tai toisesta koskaan eksy, vaan oma koti on täynnä värejä sekä sekalaisia huonekaluja sekä tekstiilejä. Kodilta se tuntuu yhtä kaikki, mikä lieneekin tärkeintä 🙂

 19. 26

  Janet sanoo

  Skandinaavinen, linjakas, moderni, kodikas ja asujiensa näköinen sisustus miellyttää minun silmääni eniten. Nautin kauniista yksityiskohdista ja designista muun sisustuksen mausteena, mutta ennen kaikkea kodin tulee näyttää kodilta ja ilmentää asujiaan jollain tapaa. On ihana vierailla erilaisissa kodeissa ja tiloissa ja löytää uusia ihastuksia, sopivat ne sitten omaan kotiin tai eivät.

 20. 27

  MinnaL sanoo

  Aikaa kestäviä, selkeä linjaisia sisustuksia, joissa arjen toiminnot on otettu hyvin huomioon.

 21. 29

  Reetta sanoo

  Skandinaavinen sisustustyyli iskee eniten, mutta ihailen tyylistä riippumatta ajatonta, toimivaa ja kodikasta, asujiensa näköistä sisustusta.

 22. 30

  Saila sanoo

  Selkeä ja vaalea skandinaavinen sisustus sykähdyttää. Siihen ei vaan koskaan kyllästy!

 23. 31

  Joliel sanoo

  Ajattomasta, modernin ja vanhan hyvällä maulla toteutetusta yhdistelmästä. En pidä liiasta valkoisuudesta tai kliinisyydestä, mutta en myöskään kovin räiskyvistä väreistä ja retrotyylistä. Murretut sävyt, puu, metallit, kivi ja muut luonnonmateriaalit ovat suosikkejani.

 24. 32

  Hanna sanoo

  Ihailen idearikkaita skandinaavisia, moderneja koteja joissa näkyy ajan henki ja omaperäinen kädenjälki.

 25. 35

  Ilona sanoo

  Persoonallisia, värikkäitä, tyylikkäitä ja kiinnostavia asioita sisältäviä sisustuksia, joista voi aina löytää jotain uutta ja inspiroivaa.

 26. 36

  Katriina sanoo

  Vaalealla pohjalla hallitusti värejä ja ripaus mustaa, pikkuisen runsaampaa, tanskalaista hyggeä.

 27. 37

  Marita sanoo

  Harmonisia mutta persoonallisia sisustuksia joissa näkyy käsityön jälki.

 28. 38

  Herukka sanoo

  Muutama talonpoikainen huonekalu, monerniin sekoitettuna, vaaleaa, puuta, kiveä, villaa, pellavaa, selkeää, asukkaan persoonaa unohtamatta.

 29. 39

  sanoo

  Ihailen ajattomia skandinaavisia sisustuksia, jotka näyttävät freeseiltä vuosienkin jälkeen. 60-70-luvun tvisti ei ole koskaan pahitteeksi!

 30. 40

  Taru sanoo

  Skandinaavinen, moderni ja valoisa sisustus, kasveilla saa tuotua väriä ja raikkautta.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *