Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Sisustajan käsikirja

Olen teille aiemmin jo kertonutkin, että Helena Karihtala on yksi lempisisustussuunnittelijoistani. Olin aivan innoissani viime keväänä, kun pääsin seuraamaan Helenan työtä Kannustalo Pohjanmaa -asuntomessukohteessa. Hänellä on taito luoda samaan aikaan tyylikkään ajattomia ja rentoja sisustuksia. Juuri sellaisia, joista minä pidän!

sisustajan-kasikirja-0080

kotikuvia-9922

Arvonta: Sisustajan käsikirja

Helena Karihtalalta ilmestyi hiljattain ensimmäinen kirja: Sisustajan käsikirja. Kirja esittelee 10 Helenan suunnittelemaa kotia ja tarjoaa vinkkejä pintamateriaalien ja värien käytöstä, tekstiileistä, valaistuksesta sekä taiteen valitsemisesta osaksi sisustusta.

Sisustuslehtien lisäksi rakastan rentoutua sisustuskirjojen parissa, joten tämä oli todellakin odotettu tulokas sisustuskirjavalikoimaani. Ilokseni saan arpoa yhden Sisustajan käsikirjan myös blogini lukijoiden kesken.

voita-sisustajan-kasikirja

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin millaista sisustusta sinä ihailet.

Ehdit osallistua arvontaan pe 12.5.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 14.5.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa 14.5.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Joskus voi kuitenkin toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


*Sisustajan käsikirja saatu

Kommentit
 1. 1

  NinS sanoo

  Ihana arvonta! Ihailen monenlaisia sisustuksia: omintakeisia, ajattomia, rentoja ja raikkaita, kunhan värit ovat kohdillaan.

  • 1.1

   Hanna Thil sanoo

   Skandinaavisesta, pelkistetystä ja kodikkaasta sisustamista, jossa värimaailma on selkeä ja harmoninen

  • 1.2

   Lea Merikoski sanoo

   Skandinaavisen selkeä sisustus pirteillä väriläiskillä maustettuna

 2. 2

  Sirpa Ajanto sanoo

  Skandinaavisen selkeä ja simppelin rouhea on minun suosikki sisustustyyli

 3. 3

  Riitta sanoo

  Voi kunpa onnistaisi.
  Näin Helenan haastattelun ja yritin hakea nettikirjakauposta, mutta ei ollu vielä saatavilla.
  Tykkään skandisisustuksesta.

 4. 4

  Tuula Pollari sanoo

  Vanhat tavarat ja vanhat talot ovat vieneet sydämeni! Ripaus romanttista tyyliä edellisiin lisättynä on suosikkini!

 5. 6

  Virpi sanoo

  Rakastan valkoisen ja harmaan sävyjen yhdistelmää ripauksella maalaisromantiikkaa 🙂

 6. 7

  Toni Sudenharju sanoo

  Sisustusta joka on ajaton, mutta ei liian kliininen. Sulassa sovussa uusia ja moderneja huonekaluja/esineitä, kuin myös vanhempia retro/vintage löytöjä tai perintöhuonekaluja.

 7. 9

  Sari V. sanoo

  Rakastan sisustuksia joissa on sekoitettu uutta ja vanhaa, klassikoita ja Ikea huonekaluja, virtaviivaisia yksinkertaisia huonekaluja sekä metallisia raffeja vanhoja hyllyjä tms. Eli vastakohtia ja kontrasteja sopivissa määrin. Yksinkertainen väripaletti, jonka mausteena on käytetty pienessä määrin rohkeita väripilkkuja.

 8. 10

  Kielo sanoo

  Oijoi, mikä arvonta! Helena Karihtala on suosikkisisustajiani. Sisustustuksessa ihailen selkeitä ja harmoonisia kokonaisuuksia, luonnonmateriaalien käyttöä, kerroksellisuutta ja laadukkuutta. Helenan sisustukset täyttävät nämä kriteerit aina

 9. 13

  Paula sanoo

  Ihailen kunkin talon aikakauteen yhdistyviä sisustuksia. Erityisesti pidän vaaleasta suomalaisesta pohjasta jossa pienenä lisänä epämuodikkaita värejä, klassikoiden ohessa sekä anonyymejä että tuoreita nuorten suunnittelijoiden kalusteita, maalauksia, ja mieluusti myös tanskalaisilta ja ruotsalaisilta opittavaa rentoutta.

 10. 14

  Ella sanoo

  Helena Karihtala on myös yksi minun lempi sisustussuunnittelijoita ja olinkin todella iloinen kun näin että tämä kirja oli tulossa! Itseäni miellyttää eniten ajaton, selkeä sisustus modernilla vivahteella, joka ei kuitenkaan ole liian kliininen tai persoonaton.

 11. 16

  Reksa sanoo

  Pidän selkeästä skandinaavisesta tyylistä yhdistettynä printtikuvioihin. Värimaailma rauhallinen pienin värikkäin maustein.

 12. 18

  Tarja62 sanoo

  Klassinen sisustus, jossa ripaus rentoa boheemia meininkiä. Helena Karihtala on myös minun suosikkejani suomalaisista sisustussuunnittelijoista.

 13. 19

  Tuula sanoo

  Minun ihannesisustuksestani löytyy kerroksellisuutta – sekä oman elämän varrelta että suvusta. Mikä sen mukavampaa kuin uuden elämän saanut vanha huonekalu skandinaavisen pelkistetyssä valkoisen valoisassa kodissa. Huonekalut kertovat tarinaa ja muistuttavat heistä, jotka eivät enää kuulu jokapäiväiseen elämäämme. Samalla tietty rosoisuus luo kodikkuutta.

 14. 20

  Jade sanoo

  Moi!
  Minua inspiroi koti, joka näyttää siltä että siellä asuu haaveileva visionääri. Kodit, jotka iskevät minuun, näyttävät kaikki aina erilaisilta. Sitäpä juuri haenkin, erilaisia toteutustapoja siihen omaan kotiin. Kun sisustaja saa kotiin sen tunnun että tää on ihan selvästi jonkun oma tyyli, tää ei seuraa muita tai muiden ohjeita, on minulle se heikko kohta!
  Osaan kyllä totta puhuen innostua kaikenlaisista sisustuksista, jopa minun mielestä alunperin ”rumista” kodeista. Paneudun erilaisiin sisustuksiin, tutkin niitä ja makustelen pitkäänkin.
  Sisustus on taiteenlaji, joka vie mukanaan ja tällainen herkkä ihminen on vaikuttunut kaikenlaisista tyyleistä.

 15. 21

  LauraV sanoo

  Ihailen sisustusta, jossa on ns. rento ote elämään. En pidä kliinisen valkoisista sisustuksista, joista puuttuu se jokin mutta toisaalta myöskään kovin kirjavat ja tummat sisustukset ei myöskään puhuttele. Helena Karihtalan sisustuksesta olen aina pitänyt, niissä on sitä oikean elämän makua menemättä yli.

 16. 22

  Anne sanoo

  Ihailen skandinaavista, ajatonta ja klassista sisustusta. Tanskalaiset osaavat sen jotenkin niin hyvin. Helenan tyyli sisustaa miellyttää omaa silmääni ja kirjasta saisin varmasti ideoita omaan kotiinkin.

 17. 23

  Heta sanoo

  Rakastan vanhoja jugend -aikaisia kivitaloja, joissa on korkeat huoneet ja leveät ikkunalaudat. Uusilla pinnoilla, vanhaa tyyliä kunnioittaen ja rennon ajattomalla sisustuksella varustettu asunto kivitalossa olisi unelmani!

 18. 24

  Anniina sanoo

  Skandinaavinen ajaton valoisa sisustus on lähtökohdiltaan se sisustus, jota ihailen. Vielä kun siihen yhdistyy mallikkaasti trendit, industrial-henkisyys ja vanhat tavarat niin ollaan aika lähellä unelmien sisustusta. Viime aikoina olen lisäksi erityisesti ihastellut aitojen materiaalien käyttöä sistustuksessa.

 19. 25

  SallaH sanoo

  Selkeä skandinaavinen sisustus on mieleeni, mutta ei kuitenkaan liian pelkistetty musta-valkoinen. Myös persoonallisuutta täytyy olla mukana.

 20. 26

  meg sanoo

  Ihailen sisustusta joka ei ole liian harkitun oloinen vaan rento ja kerroksellinen. Vaaleat harmoniset värit ja selkeät linjat ovat myös mieleeni.

 21. 28

  Hanna sanoo

  Oi tämä arvonta kolahti heti! Pidän modernista ja skandinaavisesta sisustuksesta, jossa on omaperäisyyttä, kerroksellisuutta ja ripaus rentoutta 🙂

 22. 29

  Ilopilleri sanoo

  Tykkään vanhoiden esineiden ottamisesta osaksi modernia sisustusta. (:

 23. 31

  Tanja sanoo

  Vaikeaa ajatella sisustusta irrrallisena asiana tilasta, arkkitehtuurista ja aikakaudesta. Mikään sisustus ei toimi, jos henki on eri kun miljöön. Tulee päälleliimattu toimimaton kokonaisuus. Eriasia on sitten millaisessa tunnelmassa sitten itse viihtyy. Helena on myös minun suosikki .

 24. 32

  Heli sanoo

  Ihailen sisustusta, jossa näkyy sisustajan persoona. Itse panostan väreihin, koska niillä saa iloa elämään.

 25. 33

  Elise H. sanoo

  Mukana ihanassa arvonnassa!
  Pidän skandinaavisesta sisustuksesta, ja tavaraa ei myöskään saisi olla liikaa 🙂

 26. 34

  Sanna sanoo

  Melko modernia, mutta kuitenkin persoonallista. Sellaista, jossa on yksinkertaista uutta ja jotain persoonallista vanhaa sekä seesteiset värit.

 27. 35

  Emma sanoo

  Oma tyyli on skandinaavinen, mutta tykkää katsella ja ihailla kaikenlaisia koteja ja tyylejä 🙂

 28. 37

  Heidi sanoo

  Skandinaavinen vaalea ja selkeä sisustus. Kukat ilahduttavat myös aina.

 29. 41

  Josefina sanoo

  Moderni skandinaavinen sisustus pienellä ”luksuslisällä” on lähimpänä omaa sisustusmakuani. Pidän myös persoonallisesta otteesta sisustuksessa, joten monentyyliset sisustukset miellyttävät myös.

 30. 42

  heidimarianna sanoo

  Minua inspiroi skandinavisuus, selkeys, ajattomuus ja vaaleus.. Niitä kohtihan se oma tyylikin muuttuu pikkuhiljaa 🙂

 31. 44

  Satu sanoo

  Selkeälinjaisesta skandinaavisesta tyylistä, jossa mukana teollisuushenkeä ja yksityiskohtia. Helenan sisustustamat kodit kehdissä rai telkkarissa on ollu mieleen

 32. 46

  Saara S sanoo

  Teidän kotiin tiivistyy ihailemani sisustus! Modernia vaaleaa mutta persoonallisia yksityiskohtia ja ripaus värejä 🙂

 33. 47

  Annu sanoo

  Suosin selkeää ja modernia tyyliä, skandinaavista siis:) Helena Karihtalan maku on pettämätön ja siksipä haluaisin tuon uuden kirjan.

 34. 48

  Heli sanoo

  Minua viehättää rauhallinen sisustus persoonallisella vivahteella. En osaisi asua kovin värikkäässä tai täyteen ahdetussa kodissa. Less is more 🙂

 35. 51

  Maamu sanoo

  Ihailen ajatonta, skandinaavista sisustusta. Mielestäni sisustuksessa saavat näkyä lasten värikkäät lelut ja piirrustukset. Kun sisustuksen pohja on rauhallinen ja harkittu, ei kokonaisuudesta tule levoton, vaikka väriä löytyykin.

 36. 52

  Uk sanoo

  Kyllä musta-valkoinen skandinaavinen, mutta persoonallinen sisustus kiinnittää minun huomion.

 37. 53

  Marjo sanoo

  Ennen haaveilin vanhasta taloista ja tavaroista. Nyt on nykyisen rivarin myötä maku muuttunut skandinaaviseen suuntaan. Tykkään selkeistä kodeista joissa kivoja oivalluksia.

 38. 54

  Jonnna sanoo

  Tykkään itse aikaa ja kulutusta kestävästä, yksinkertaisesta, luonnonmateriaaleja hyödyntävästä ja rennosta tyylistä. Toisaalta ihailen persoonallisuutta ja omasta linjasta tinkimättömyyttä; johdonmukaista kokonaisuutta jolle voi sanoa vau, vaikkei sisustus olisikaan sitä omaa tyyliäni.

 39. 55

  Eija sanoo

  Pidän monen sisustajan tyylistä ja Helena Karihtala on yksi suoiskeistani.

 40. 56

  Saima sanoo

  Helenan sisustustyyli on mieleeni. Pidän selkeydestä ja ajattomuudesta.

 41. 57

  Aava sanoo

  Oi, oi Karihtala on suosikkina, samantyylinen kuin Valanti. Maku heillä on pettämätön.
  Kliseistä kyllä, tykkään sisustuksesta, jossa uusi ja vanha, arvokas ja edullinen, artek ja ikea yhdistyvät kodikkaaksi harmoniaksi. Väritys on neutraali ja sävyt pääosin kylmiä maanläheisiä ja mukanna ripaus mustaa, vanhaa patinoitunutta puuta, valkoista maalattua paneelia, rottinkia … Matto voi olla värikäs itämainen. Viherkasveja muutamia, seinillä tauluja, kynttilöitä, kukkia. Omassa kodissani on juuri tällaista ❤

 42. 58

  sanoo

  Tykkään valkoisen, harmaan, hiekan ja mustan, sekä vaalean puun sävyjä yhdistelevästä melko skandinaavisesta tyylistä, jossa on ripaus hotellia osta luksusta. Jo lopettaneen Magnolia by Mia -blogin tyyli kolahti täysillä!

 43. 59

  Satuelämää sanoo

  Pidän klassisesta ja ajattomasta sisustustyylistä. Ihannoin myös Alvar Aallon arkkitehtuuria ja Art Decoa. Mielestäni hyvin sisutettu koti on sellainen, joka on asukkaidensa näköinen, ei ”sisustuskatalookimaista”…

 44. 60

  sanoo

  Tämä olisi varmasti ihana kirja. Ihailen harmoonisia sisustuksia, joissa on aina joku pieni persoonallinen juttu. Värien eri vivahteiden käyttö yhdessö on aina juttu, mihin kiinnitän huomiota.

 45. 61

  Sanna sanoo

  Pidän vanhan ja uuden yhdistämisestä, harmonisista väreistä, toimivuudesta, luonnonmateriaaleista ja aikaa kestävästä sisustuksesta. I

 46. 62

  Minna sanoo

  Pidän skandinaavisesta sisustustyylistä ja rakastan sisustuskirjoja ja -lehtiä.

 47. 64

  Mari sanoo

  Vaaleasta,selkeästä mutta kuitenkin kaipaan sisustukseen myös lämpöä ja eri vuoden aikojen mukaan vähän väriäkin.

 48. 65

  Sirpa sanoo

  Selkeä, ajaton, rento ja tyylikäs sisustus on mieleeni! Myös kodikkuus on tärkeää! Koti on elämistä ja viihtymistä varten. Selkeään ja ajattomaan perustaan on helppo muuttaa sisustusta vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan.

 49. 66

  Kati sanoo

  Rakastan skandinaavista, selkeää, rauhallista, siistiä sisustustyyliä. Väreistä musta, valkoinen ja harmaan sävyt.

 50. 67

  Henriikka sanoo

  Pidän vaaleasta ja ajattomasta sisustuksesta jota on helppo muunnella.

 51. 68

  sanoo

  Ehdin kirjan jo tilata, mutta tämä olisi hyvä lahja ystävälle!

  Ihailen ajattomia sisustuksia; kalusteita jotka kestävät aikaa, neutraaleja värejä mielellään maanläheisin sävyin, luonnonmukaisia tekstiilejä. Varmaan skandinaavinen ja selkeä sisustus kuvaa parhaiten omaakin tyyliä.

 52. 70

  Jasu sanoo

  Simppeli, hengittävä, tyylikäs ja kodikas sisustus saa sydämen sykkimään! Se, että sisustuksen ansiosta kodissa on helppo olla, hengittää ja rakastaa elämää ja läheisiään. Onnistunut sisustus kuvastaa kodin sielua eli asukkaitaan.

 53. 73

  Kati sanoo

  Karihtalan tyyli on myös minun mieleeni, kuten myös tyyli jota Valkoinen Harmaja edustaa. Hillitty ja harmoninen, sitä mikä tällä hetkellä on kovasti pinnalla.

 54. 75

  Helssunen sanoo

  Pidän vaaleasta ja selkeästä sisustuksesta jota on piristetty väreillä.

 55. 76

  -Bruno sanoo

  Skandityylistä tykkään, erityisesti tanskalaisesta rennosta meiningistä.

 56. 77

  Kati sanoo

  Pidän värikkäistä mutta harmonisista sisustuksista, joissa ole liikaa tavaraa.

 57. 78

  Mirjami Hytönen sanoo

  Skandinaavinen, erityisesti tanskalaistyyppinen sisustus miellyttää silmää. Omaperäisyys myös.

 58. 81

  Heidi sanoo

  Pidän yksinkertaisesta ja selkeästä sisustuksesta, jonka värisävyt ovat maanläheisiä.

 59. 83

  Mirva sanoo

  Skandinaavinen sisustus maustettuna vanhoilla huonekaluilla ja värikkäillä tekstiileillä.

 60. 85

  Minna sanoo

  Selkeä, ajaton ja käytännöllinen sisustus on mieleeni, unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa.

 61. 87

  Johanna sanoo

  Ihailen sisustuksessa kekseliäisyyttä, persoonallisuutta ja arjessa toimivuutta.

 62. 89

  vippe sanoo

  Melko klassisesta ja ajattomasta tyylistä. Ruotsalaiseten rento tapa sisustaa ihastuttaa.

 63. 91

  Sari sanoo

  Ihailen hyvin monentyyppisiä, mutta itselleni valitsisin aika modernin ja pelkistetyn.

 64. 92

  Linda sanoo

  Ajaton, rento, toimiva, vaalea, hauska, kekseliäs ja yllättävä. Omassa kodissa tykkään myös siitä, että sisustus kertoo siitä, kuka siellä asuu. Myös muilla tykkään siitä, että jotain persoonallista ja omaa on mukana. Ei siis pelkkä kuvastokoti, jossa kukatahansa voisi asua.

 65. 93

  Riia sanoo

  Pidän ajattomasta ja sopivan persoonallisesta tyylistä. Helena on myös mun suosikki!

 66. 96

  sanoo

  Skandinaavinen & ajaton sisustus ja maanläheiset sävyt ovat mieleeni. Pientä kerroksellisuutta saa olla ja erilaisia pintoja. Toivottavasti onni potkaisis, olen aina pitänyt Helenan tyylistä ja kirjakin varmaan sen mukainen 🙂

 67. 97

  Karita sanoo

  Kiva arvonta. Karihtala on taidokas, ihailen hänen tyyliään. Pidän vaalean, harmaan ja mustan sävyistä sisustuksessa. Rentoa ja kodikasta pitää olla. Kukkia myös tottakai.

 68. 98

  Leena sanoo

  Toivottavasti onni olisi myöden..!
  Oma tyylini on ajaton ja skandinaavinen.

 69. 99

  Minna sanoo

  Vaaleita sävyjä ja sopivasti uusia ja vanhoja kalusteita sekaisin, sopivasti tavaroita, liika ja liian vähän ei ole mieleeni.

 70. 100

  Maiju sanoo

  Rauhallinen on mun mieleen, mutta mahdollisimman paljon second handia on ihana käyttää 🙂

 71. 101

  Hanna sanoo

  Sisustusmakuni on monipuolinen. Persoonalliset ja yllättävät ratkaisut kiehtovat. Kirja olisi ihana!

 72. 102

  Jaana Nyström sanoo

  Aikaisemmin valkoiset sisustukset puhuttelivat eniten. Nyt kaipaan jo vähän väriä.

 73. 103

  Mia Lehti sanoo

  Helena on tosi taitava, olen ihaillut vuosia hänen kauniita luomuksiaan.

 74. 104

  Raija sanoo

  Pidän vaaleasta sisustuksesta. Tanskalainen sisustustyyli on erityisesti mieleeni.
  Olen aina pitänyt Helena Karihtalan suunnittelemista sisustuksista. Aivan ihania.
  Nähdessäni mainoksen kirjasta ajattelin hankkivani sen heti.
  Toivottavasti minulla on arpaonnea!

 75. 106

  svii sanoo

  Rakastan boheemia ja värikästä sisustusta, mutta ihailen taidokkaita koteja, joista pehmeät värit sulautuvat toisiinsa. Omassa kotona pitää kuitenkin löytyä kontrasteja!

 76. 108

  Leena sanoo

  Pidän kodikkaasta sisustuksesta, jossa on tarkkaa harkittuja huonekaluja ja tekstiilejä

 77. 109

  Lensku sanoo

  Ajaton ja persoonallinen skandinaavinen sisustus. Vaaleat ja hillityt värit joita voi tehostaa tummemmilla väreillä. Helena Karihtalan kirjassa uskoisin olevan vinkkejä yhtenäisen sisustuslinjan löytämiselle.

 78. 110

  Taina sanoo

  Sopiva sekoitus uutta ja vanhaa on mieleeni. Selkeää mutta kodikasta pitää olla.

 79. 111

  Sanna sanoo

  Moderni, minimaalinen, käytännöllinen mutta kaunis ja ennen kaikkea kodikas<3

 80. 112

  pöllö sanoo

  Tykkään meidän perheellä kotoisasta, rennosta ja skandinaavisesta tyylistä. Muiden kodeissa ihailen todella monenlaisia tyylejä, kunhan niissä on jonkinlainen juju.

 81. 113

  Tuulia P sanoo

  Ihailen skandinaavista vaaleaa sisustusta, mutta sisustuksessa saa kuitenkin olla rönsyilyvyyttä. Tärkeintä on mielestäni se, että sisustus on asujan tyylinen ja hän pitää siitä itse. Ihailen myös taiteen käyttöä sisustuksessa, kunhan se sopii muuhun tyyliin. Viherkasvit ja leikkokukat tuovat ihanaa piristystä yksinkertaiseenkin sisustukseen.

 82. 115

  SannaM. sanoo

  Oi, tämä kirja tulisi kyllä kovaan käyttöön! Selkeälinjainen skandisisustus on mieleen, jossa mielellään näkyisi kuitenkin myös kerroksellisuus ja eri aikakausien kotimaiset klassikot pääsevät edukseen.

 83. 118

  Salla sanoo

  Tykkään pääosin vaaleasta skandinaavisesta sisustuksesta, sekoituksesta designia, Ikeaa ja kirpparilöytöjä 🙂 Peukut pystyssä arvontaan!

 84. 120

  Kaija Brander-Maunu sanoo

  Pidän selkeästä, ajattomasta sisustuksesta, jossa on ripaus vanhaa joukossa. Haaveilen laadukkaista huonekaluista, mitkä kestäisivät jopa tuleville sukupolville.

 85. 121

  Heidi sanoo

  Tykkään selkeästä, skandinaavisesta sisustuksesta, joka on toteutettu rennolla otteella tila ja sen mittasuhteet huomioiden.

 86. 122

  Anki Löfs sanoo

  Oj det finns så mycket fint skandinaviskt…gärna designmöbler som håller i längden så behöver man inte byta ut. Gillar också orientaliska mattor, mixar fritt.

 87. 123

  Arja sanoo

  Sisutuksessa pidän rennosta tyylistä jossa on sopivasti vanhaa ja uutta. Kodissa saa näkyä kerroksellisuus ja elämän jäljet. Värejä saa olla sopivasti. T. Arja

 88. 124

  Niina sanoo

  Huippu arvonta! Itse pidän skandinaavisesta tyylistä höystettynä persoonallisilla ja ajattomilla ratkaisuilla, värejäkin saa jonkin verran näkyä. Arvostan kotimaisuutta ja meidän taitavien suunnittelijoiden luomuksia.

 89. 125

  Lili sanoo

  Skandinaavinen, ripaus klassikoita, muutamat väripilkut ja itselle mieleistä taidetta seinällä.

 90. 126

  Annika sanoo

  Pidän selkeästä, jopa minimalistisesta sisustuksesta, joka on värimaailmaltaan rauhallinen, ja joka kestää aikaa. On hyvä jos sisustuksessa on yhdistelty uutta ja vanhaa, eikä kaikkea ole hankittu kerralla uutena.

 91. 127

  Essi sanoo

  Silmä lepää mieluisimmin skandinaavisessa tyylissä: pelkistettyä, mutta kotoisaa. Plussaa saa ripaus emännän/isännän omaa tyyliä, ettei koti ole ”kuin pakasta vedetty”.

 92. 128

  NinnuK sanoo

  Monenlaiset sisustukset ovat kauniita, mutta omassa kodissa miellyttää skandinaavinen ja aika pelkistettykin tyyli.

 93. 129

  Saga sanoo

  Rakastan pohjoismaista luonnonläheistä sisustusta jossa näkyy asukkaan persoonallisuus ja oma final touch…

 94. 131

  Samppa sanoo

  Melko minimalistinen ja moderni sisustus on mieleeni. Saa siinä ripaus kodikkuuttakin olla.

 95. 132

  Elisa sanoo

  Ajaton, klassinen, kodikas. Sen voi toteuttaa monella eri tyylillä kulloistenkin mieltymysten mukaan. Haaveilen että eläkepäivillä pääsisin asumaan ja sisustamaan vanhaa kivikerrostalo-osaketta…jugendtyylinen sellainen.

 96. 133

  Jenika sanoo

  Oih, mikä arvonta!
  Ihailen sisustuksessa kylmän ja pehmeän yhdistelmää, kuten rouhean betonin ja pehmeän puun tai kankaan taidokasta yhdistelyä. Myöskin luonnonmateriaalit ja omaperäinen itse nikkaroitu diy on lähellä sydäntä.

 97. 134

  Noora sanoo

  Pidän harmonisesta ja tyylikkääsä sisustuksesta. Jossa on jotain omaperäistä. Niitä pieniä asioita ja yksityiskohtia jota ei löydy muualta. Yllätyksellisyyttä.

 98. 135

  Sirpa sanoo

  Ihanoin koteja, joissa näkyy kodin omistajan persoona. Kaikki persoonalliset ratkaisut eivät voi miellyttää jokaista, mutta tärkeintä, että kodin omistaja pitää ratkaisuistaan

 99. 138

  Helena sanoo

  Selkeää ja ajatonta tyyliä.Oma persoona tulee näkyä sisustuksessa.

 100. 139

  Saara sanoo

  Selkeä ja vaivaton sisustus, jossa oma persoona saa näkyä. Tärkeintä on, että itsestä tuntuu kotoisalta ja levolliselta!

 101. 140

  Liisa K sanoo

  Ihana kirja! Olen itse vasta aloitteleva sisustusintoilija ja löysin upean blogisi ihan äskettäin. Sitä on ilo lukea ja visuaalisesti esteettisistä kuvistasi saan vinkkejä omaan puuhasteluuni. Kiitos näistä! Kevätriemua!

 102. 141

  sanoo

  Skandinaavinen, selkeä, klassinen, mutta sopivasti rento sisustus persoonallisilla yksityiskohdilla ja ripauksella väriä on eniten minun makuuni!

 103. 142

  Marika sanoo

  Tämä kirja olisi tosi mieleinen. Ihailen sisustuksia, joissa näkyy persoonallisuus ja mittasuhteet ovat kunnossa.

 104. 144

  Sari Korhonen sanoo

  Koti kaipaa uusia valoisia ideoita. Tämä kirja tulisi tarpeeseen

 105. 145

  Tiia Karjalainen sanoo

  Tykkään selkeästä mutta ei liian steriilistä tyylistä. Vaaleasta, jota on pienesti höystetty jollain värillä. Myös siisti koti on aina kaunis!

 106. 146

  Mari sanoo

  Kaunis sisustus on harmoninen ja selkeä, sähäköillä yksityiskohdilla 🙂

 107. 147

  Niina sanoo

  Minulla on itselläni tietynlainen sisustusmaku, mutta saatan ihailla monenlaisia sisustuksia. Mielestäni tärkeintä on, että koti näyttää asukkaaltaan ja sisustus on tietyllä tapaa oman persoonan jatke.

 108. 148

  Niina sanoo

  Minulla on itselläni tietynlainen sisustusmaku, mutta saatan ihailla monenlaisia sisustuksia. Mielestäni tärkeintä on, että koti näyttää asukkaaltaan ja sisustus on tietyllä tapaa oman persoonan jatke. Rauhallisuutta ja siisteyttä arvostan, mutta myös muunlainen koti voi olla kaunis.

 109. 150

  Sanna1 sanoo

  Ihailemani sisustus on skandinaavinen vaalea ja selkeä persoonallisesti tallennettu. Saa olla kerroksellisesti rakennettu tai käyttää väriä. Kunhan kaikki näyttää silmään hyvältä ja on omistajalleen mieluinen.

 110. 151

  Outi sanoo

  Kauniisti ja kodikkaasti käytännöllisä sisustusta, josta huokuu perheen/asukkaan tarinaa, skandinaavisen sisustuksen lähtökohdista.

 111. 154

  Pauski sanoo

  Skandinaavinen, ajaton ja kodikas sisustus, jossa modernien kalusteiden seassa sopivasti vanhaa, on minun mieleeni.

 112. 155

  Johanna sanoo

  Pelkistettyä ja rauhallista sisustusta, lempeitä värejä ja vihreitä kasveja, ei liikaa tavaraa.

 113. 156

  Lea sanoo

  Pidän monenlaisista sisustuksesta. Parhaita ovat sellaiset, jotka näyttävät rakentuneen elämän mittaan, vaikka olisivat uusia.

 114. 157

  Tanja sanoo

  Vaalea, selkeä sisustus viehättää. Ei romuläjiä eikä liikaa tavaraa. Meillä on tietysti aivan päinvastaista.

 115. 160

  Henna k sanoo

  Eniten kiinnitän huomiota lattiamateriaaliin ja listoihin. Lisäksi pidän tärkeänä, että sisustuksessa on aina jotain puhdasta valkoista.

 116. 162

  Sarianna sanoo

  Sisustus jossa käytetään sekaisin uutta ja vanhaa, selkeä, kodikas ja harmoninen vetoaa minuun.

 117. 164

  Vera sanoo

  Minun makuuni on tyyli, jossa yhdistyy tyylikkyys, selkeys, designklassikot, uusi, vanha sekä murretut sävyt.
  Karihtalan tyyli on lähellä omaani ja tuosta kirjasta saisin varmasti vinkkejä omaan kotiini.

 118. 165

  Mari sanoo

  Salaa kadehdin boheemia tyyliä, väriä ja eri pareja, vaikka oma koti ei aivan sille näytäkään.

 119. 166

  Outi sanoo

  Skandinaavinen tyyli miellyttää. Yksinkertaista, ajatonta ja niukasti tavaraa. Väriä sisustukseeni tuovat ihanat Marimekon kuosit ja värit tyynynpäällisissä ja pöytäliinoissa.

 120. 168

  sanoo

  Sisustus syntyy ajan mukana, tälle vuosikymmenellä olemme rakentaneet vapaa-ajan asunnon ja muuttaneet pieneen kolmioon 20 vuoden omakotitaloasumisen jälkeen.
  Tuntuu kuin nämä kodit eivät olisi sisustuksen puolesta koskaan valmiita vaan aina tulee uusia ajatuksia kerroksellisuus on tärkeää ja omat esineet, vaikkakin skandinaavinen onkin se ns johtotähti

 121. 170

  Nina K sanoo

  Skandinaavinen sisustustyyli on suosikkini. Vaaleat luonnonläheiset värit ja luonnon materiaalit. Yksinkertaiset muodot ilman krumeluureja miellyttävät eniten silmääni. Moderni mutta lämmin tunnelma pienellä ripauksella desingklassikoita olisi unelmani.

 122. 172

  Leena sanoo

  Pidän ajattomista sisustuksista. Sellaisista, joissa on taidolla sekoitettu eri juttuja ja kaikki näyttää toimivan hyvin yhteen.

 123. 173

  AnnaH sanoo

  Rentoa, siistiä, sisustuksessa näkyy ajan kerrokset. Klassikkoja ja löytöjä sopivassa suhteessa.

 124. 174

  Saara sanoo

  Ajattomuus ja kerroksellisuus ovat mieluisia elementtejä sisustuksessa. Ja tietynlainen rentous/vaivattomuus, kaiken ei tarvitse olla täysin tiptop 🙂

 125. 175

  Henriikka sanoo

  Ihailen mutkatonta ja rentoa sisustusta joka on asukkaan itsensä näköinen

 126. 176

  Hannele sanoo

  Sisustuksessa saa olla vähän vanhaa uuden seassa. Selkeä ja ajaton.

 127. 177

  Satu sanoo

  Vaalea skandinaavinen jossa ripaus tummia värejä.Tärkeää ajattomuus, helppous ja käytännöllisyys.

 128. 178

  Anu sanoo

  Luonnonmateriaaleja (villaa, pellavaa, aitoa puuta…), tanskalaisia vintage-kalusteita, murrettuja luonnonläheisiä sävyjä ja taidetta.

 129. 179

  Heidi sanoo

  Luonnon materiaalit ja siitä syntyvä rouheus, selkeys ja lämmin henkisyys saavat mielenkiintoni heräämään.
  Sisustaminen on ihanaa ja olisi kiva päästä tuota kirjaa lukemaan ja inspiroitumaan!

 130. 180

  Taija sanoo

  Rento ja tyylikäs on myös minun makuuni. Tanskassa osataan yhdistää nämä mainiosti.

 131. 181

  Susanna sanoo

  Ihailen skandinaavisen kodikasta sisustusta. Luonnonmateriaalit, sopiva rouheus yhdistettynä pieniin ylellisiin yksityiskohtiin. Kontrastit puhuttelee. Helena Karihtalan sisustukset ovat myös olleet suuri ihailun kohteeni jo T.I.L.A. -ohjelman ajoilta. Kirja olisikin kovin mieluinen. Jokatapauksessa se täytyy kotiuttaa.

 132. 182

  sari sanoo

  Hei, skandinaavista, modernia ja vaaleaa sisustusta. Ei liian kliinistä, koti ei ole huonekalukuvasto. Oma kotini on omannäköinen, skandinaavinen, rauhallinen ja täynnä omannäköistä, kerroksia. Sisustaminen on mukava asia, ei liian vakavaa,

  Sari

 133. 184

  Katja sanoo

  Elämän makuinen kerroksellinen, perustanaan skandinaavisen pelkistetty sisustus on eniten mieleeni. Aivan ihana arvonta!

 134. 185

  Marjukka sanoo

  Ihana arvonta jälleen! Pidän kovasti ajattomasta, modernin niukasta sisustustyylistä jossa värinä on valkoisen eri sävyt.

 135. 187

  Carita Äikäs sanoo

  Rakastan yksinkertaista, skandinaavista sisustusta, mukana voi olla ripaus romantiikkaa, uutta ja vanhaa. Selkeitä värejä höystettynä yhdellä väripilkulla vuodenaikojen mukaan. Kauniita tauluja ja valaisimia, tyynyjen pehmeyttä, niin että kokonaisuus toimii❤❤

 136. 188

  Sari sanoo

  Ei liikaa tavaraa, mutta uutta ja vanhaa voi olla yhdistettynä. Asukkaan persoonallisuus saa näkyä myös sisustuksessa. Helena on yksi suosikkini sisustussuunnittelijoista, varmasti upea kirja!

 137. 191

  Riikka sanoo

  Tykkään ajattomasta sisustamisesta. Sisustuksessa pitää olla persoonallisuutta ja kodikkuutta. Rauhalliset värit on myös minun mieleen.

 138. 192

  Sirkka Wirpi sanoo

  Arvostan modernia, yksinkertaista, musta-valkoinen-harmaa -linjaa. Näistä huolimatta kodissa pitää olla kuitenkin se punainen lanka. Olen hiukan kaksisuuntainen koska Helsingissä on modernia ja v. 1938 rakennettu torppa on myös moderni tietyllä tavalla mutta seinät on jätetty piilukirveen jäljille.

 139. 193

  Kati Väisänen sanoo

  Pidän skandinaavisesta, harmonisesta, pehmeän kodikkaasta sisustuksesta, jossa saa olla joitain erikoisia ”juttuja” tuomassa iloa tasaiseen tyyliin.

 140. 194

  Leila sanoo

  Pidän skandinaavisesta ja ajattomasta sisustuksesta, vaaleasta värimaailmasta.

 141. 195

  Hermuli sanoo

  Ajaton ja selkeä sisustus on myös minun mieleeni, ja siksi sinun blogisikin on seurannassa. 🙂 Pidän kuitenkin myös siitä, että asukkaiden oma ilme näkyy, eikä olla menty trendien tai liikaa sääntöjenkään mukaan. Persoona saa näkyä!

 142. 196

  Anu L. sanoo

  Pidän hillitystä skandinaavisesta sisustuksesta, jossa saa olla rikkovia pintoja ja materiaaleja. Kokonaisuus täytyy kuitenkin olla harmoninen.

 143. 197

  Heli sanoo

  Vaalea, skandinaavinen ja simppeli tyyli on eniten mieleeni! 🙂
  Kiva arvonta, toivottavasti onni suosii! 🙂

 144. 199

  JennaS sanoo

  Ihailen ajatonta ja skandinaavista sisustusta kuitenkin niin, että sisustus ilmentää asukkaiden mielenkiinnon kohteita. Tärkeintä sisustuksessa on että se saa kodin tuntumaan kodilta.

 145. 201

  klaara sanoo

  Pidän skandinaavisesta sisustustyylistä, jossa ei ole liian paljon tavaraa vaan tilaa.

 146. 203

  Merja sanoo

  Pidän vaaleasta, selkeästä ja melko vähäeleisestä sisustuksesta. Laadukasta ja aikaa kestävää. Kodista, joka on helppo pitää puhtaana.

 147. 205

  Jenni sanoo

  Onpa muuten vaikea vastata, täytyy ihan miettiä omaa sisustusmakua ja miten sitä kuvailisi. 🙂
  Pidän sisustuksista missä näkyy asukkaan oma persoona ja elämä. Pidän pienistä yksityiskohdista millä on myös tarina. Taidokkaasti kunnostetut vanhat huonekalut miellyttää silmää moderninkin sisustuksen lisänä. Ei saa olla liian pelkistettyä mutta ei liian runsaskaan. 🙂

 148. 206

  Tiina sanoo

  Ihailen sisustusta, jossa näkyy näkyy kodin omistajan persoona. Se voi olla kerroksellista, skandinaavista tai jotain mitä en itselle ottaisi, mutta josta huokuu lämpöä.

 149. 207

  karin sanoo

  Yksinkertaista ja selkeää, jossa mukana luonnonläheisiä sävyjä valkean lisäksi 🙂

 150. 208

  Mar3ngi sanoo

  Minä tykkään selkeästä sisustuksesta. Harmoonisia sävyjä, klassikoita joiden joukossa uudempaa mallistoa. Esimerkiksi teillä on mielestäni todella kaunis koti <3

 151. 209

  Maarit sanoo

  Pidän sisustuksesta, jossa on uskallettu käyttää katseenvangitsijoina ja huomiota herättävänä elementtinä myös kirkkaita värejä. Itselläni tällä hetkellä 70-luvun sininen nojatuoli.

 152. 210

  Miia sanoo

  Itse pidän modernin skandinaavisesta. Valkoinen sisustus, höystettynä mustalla ja puulla. Ja tietysti värejä tuon vaihtuvilla tekstiileillä

 153. 211

  Hannele sanoo

  Vaalea, selkeä skandinaavinen sisustustyyli ripauksella kerroksellisuutta vintagea / perintökalusteita. Helenan työt herättävät huomiota ja ovat olleet hyvin mieleisiä. Tähän kirjaan pitää tutustua

 154. 212

  Annukka sanoo

  Tykkään skandinaavisestä sisustuksesta, joka ei ole kuitenkaan liian harkittua!

 155. 213

  Lottta sanoo

  Pidän skandinaavisesta sisustuksesta rennolla ottelua. Valoisaa vaaleaa, valkoista, vähän puuta ja ripaus mustaa tuomaan kontrastia.

 156. 214

  Anna-Mari sanoo

  Kodikasta, mutta selkeää sisustusta ihailen. Vaaleus ja valoisuus on kaunista.

 157. 215

  Hanna sanoo

  Vaalea ja valoisa sisutus, puuta ja luonnonmateriaaleja. Ajattomia klassikoita maustettuna kirppislöydöillä..

 158. 216

  SatuK84 sanoo

  Tykkään kovasti vaaleasta yleisilmeestä sisustuksessa, lämpöä siihen tuo harmaan ja mustan sävyt. Tyylisuuntaus kotona on moderni, meidän näköinen kokonaisuus 🙂 Tuo kirja olisi kyllä ihana saada omaksi!

 159. 217

  Jutta sanoo

  Pidän valoisasta ja yksinkertaisesti ajattomilla designklassikoilla sisustetusta kodista. Valkoista, harmaata, mustaa ja puun väriä. Isoja väripilkkuja ei meiltä löydy.

 160. 218

  Sirpa sanoo

  Skandinaavinen, luonnonläheinen, harmoninen värimaailma on minun juttuni sisustuksessa.
  Tuoreita leikkokukkia löytyy myös lähes aina pöydiltäni 🙂

 161. 219

  Annika.J sanoo

  Vanhaa ja uutta yhdisteltynä, kukkia esillä ja julisteita seinällä

 162. 221

  sanoo

  Huokailen aina minimalistisen sisustuksen perään. Rakastan selkeää arkkitehtuuria. Siistit ja selkeät linjat saavat minut ihastelemaan. Omaan kotiini haluan kuitenkin pehmeämmän ja lämpimän tunnelman. Pidän puusta ja meille pohjoismaalaisille ominaisesta vaaleudesta.

 163. 222

  Jenni sanoo

  Ihailen sisustuksia, jotka kestävät aikaa, mutta näyttävät silti aina tyylikkäiltä, kodikkailta ja trendikkäiltä. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat toteuttaa tämän keräämällä kotiinsa pikku hiljaa kauniita esineitä, luoden kerroksellisuutta ja mielenkiintoa koteihinsa. 🙂

 164. 224

  Paula sanoo

  Pidän rauhallisesta sisustuksesta, jossa on käytetty luonnon materiaaleja kuten puuta ja kiveä. Sisustus ei saa olla persoonaton, vaan on virkistävää jos siinä on mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kirjasta olisi minulle varmasti hyötyä tulevassa taloprojektissa 🙂

 165. 228

  Aksu sanoo

  Skandinaavinen tyyli, jossa tulee asukkaiden persoonallisuus myös esille.

 166. 229

  Hanna sanoo

  Mun on helpoin vastata näin, että tykkään sellaisista sisustustyyleistä, jollaiset on esimerkiksi Muoti mielessä – Annella, Coco sweet dreams -blogissa, Pihkalassa ja tietysti täällä! Yhdistävinä tekijöinä ainakin vaaleus ja sopivasti annostellut klassikot. Omassa kodissa ne toteutuvat aina vähän tilanteen ja rakennuksen tyylin (jne…) mukaan. Kiitos arvonnasta!

 167. 230

  merja hämäläinen sanoo

  Mun lempparisisustus on sekoitus vähän kaikesta. Kirppislöydöistä, väreistä, rouheesta teollisuustyylistä, mustasta, viherkasveista…

 168. 231

  sanoo

  Skandinaavisen ajaton, luonnonläheiset värit ripauksella kirkasta värimaailmaa.
  Rakakstan puuta, pellvaa, kiveä ja muita luonnon materiaaleja.
  Viherkasvejakin löytyy 30 kpl.

 169. 232

  Jenni sanoo

  Ihailen selkeää ja yksinkertaista sisustusta, johon on saatu kuitenkin myös omaa luonnetta tai kädenjälkeä esiin.

 170. 233

  Anne Dahl sanoo

  Ihailen vaaleaa, harmonista, silmälle kaunista ja kropalle käytännöllistä ajatonta, trendein muokattavaa sisustusta. Juurikin Helenan sisustustyyliä rakastan!

 171. 234

  Marella sanoo

  Ihastelen hyvinkin erilaisia sisustuksia, joskin omassa kodissani pidän ohjenuoranani ajattomuutta, kokonaisuutta ja erilaisten materiaalien luontevaa yhdistelemistä. Mitään värien ilotulitusta ei ole luvassa, mutta hivenen väriä ja samalla trendejäkin tuon sisustukseen mieluusti muun muassa astioilla, tekstiileillä ja tauluilla. Taulut tuovat mukanaan omaa historiaa ja kivaa persoonallisuutta sisustukseen. Huonekalut valitsen siten, että ne ovat ajattomia ja kestävät kulutusta ja elämää. Helenan sisustuksia yhdessä paketissa – kovin houkuttelevaa!

 172. 235

  Miisu sanoo

  Pidän sisustuksessa harmaan eri sävyistä ja valkoisesta. Arpaonnea koettelemaan,luen mielelläni sisustuskirjoja.

 173. 237

  Amelie sanoo

  Ihana arvonta. Pidän sisustuksessa kerroksellisuudesta ja selkeydestä, siitä, että sisustus ei ole syntynyt kerralla. Taide ja esineet tuovat persoonallisuutta.

 174. 238

  Tuula sanoo

  Vaalea sisustus on mieleiseni ja hiukan vanhoja huonekaluja mukana antamaan ryhtiä kalustukseen. Kaikki vaaleat ja harmaan sävyt ovat ihania. Tyynyillä,torkkupeittoilla yms.voi tuoda väriä eri vuodenaikoina.

 175. 239

  SaaraP sanoo

  Ihailen sisustusta, jonka perustana toimivat ajattomuus, kepeys, sekä skandinaavisen selkeät linjat, joita rikotaan hakien herkkyyttä tai mahtipontisuutta muotojen ja värien kautta. Tärkeää on, että sisustuksessa on erilaisia ulottuvuuksia. Paras sisustus on mielestäni sellainen, jota katsellessa voi ajatella sisustajan olevan hyvinkin pedantti, mutta silti pilke silmäkulmassa – jossa vastakohdat ovat sylikkäin.

 176. 241

  Kirsi sanoo

  Ihailen monenlaisia sisustuksia, ajattomia mutta persoonallisia. Helena on myös minun suosikkisisustaja 🙂

 177. 242

  M-R sanoo

  Ihannesisustukseni on skandinaavisen eleetön ja mutkaton. Pidän vaaleista sävyistä, mutta yhdistän niihin myös luonnon värejä ja -materiaaleja. Haluaisin kotiini kerroksellisuutta, jotta elämä näkyisi. Pelkkä uusi design on vähän tylsää.

 178. 243

  M-R sanoo

  Skandinaavinen sisustus miellyttää. Sen mutkattomuus ja selkeys. Pidän vaaleista sävyistä, mutta yhdistän niihin myös luonnon värejä ja -materiaaleja. Haluaisin kotiini kerroksellisuutta, jotta elämä näkyisi. Pelkkä uusi design on vähän tylsää.

 179. 244

  Anna Aurinko sanoo

  Ihailen rennon boheemeja koteja, sellaisia joissa on eletyn elämän makua.

 180. 245

  sanoo

  Ihailen maanläheisistä väreistä sekä persoonallisista kalusteista. Inspiroidun erityisesti Kelly Hoppenin sekä Milla Alftanin sisustustyyleistä, jotka ovat persoonallisia ja täyteläisiä. <3

 181. 246

  Anna sanoo

  Pidän vaaleasta skandinaavisesta sisustuksesta. Tästä kirjasta saisi varmasti ihania vinkkejä ja inspiraatiota.

 182. 247

  Maija sanoo

  Mielestäni onnistunut sisustus näyttää siltä, että sitä ei ole suunniteltu liikaa. Helena Karihtalalla on tämä taito näpeissä, olisipa kiva saada tuo kirja omaksi!

 183. 249

  SannaL sanoo

  Ajaton, kerroksellinen ja skandinaavinen. En pidä siitä, että koti näyttää kuin suoraan jostain kuvastosta.

 184. 250

  moonangel sanoo

  Vaaleea sisustusta jossa on yhdistetty uutta sekä vanhaa sopivasti 🙂

 185. 251

  Katariina sanoo

  Helenan kirja menee kyllä ostoslistalle, oma arpatuuri kun on niin onneton. Minun sisustusmieltymyksessä yhdistyvät selkeä ja moderni tyyli sekä itselle ja perheelle rakkaat, mukavista muistoista kertovat vanhat esineet.

 186. 252

  anna sanoo

  Vaaleaa skandinaavista ja ajatonta sisustusta, jossa on käytetty luonnonmateriaaleja.

 187. 254

  Marjukka sanoo

  Sisustustyylini taitaa olla sellainen selkeälinjainen, mutta väripisteillä leikittelevä. Uuteen kotiini on tulossa paljon valkoista, harmaata ja mustaa ja koko kodin värinä yllättävissä kohdissa on sitten keltainen. 🙂 Sisustuskirjasta saisi varmasti vielä hyviä ideoita uuteen kotiin

 188. 256

  Eve sanoo

  ihailen selkeää ja linjakasta sisustusta, mutta mukana täytyy olla sitä jotain. Vähän rouheaa ja omaperäisyyttä

 189. 257

  Eeva sanoo

  Ihanaa! Olenkin miettinyt juuri tämän kirjan hankkimista kun olen nähnyt Helenan töitä. Skandinaavista sisustusta ripauksella rustiikkista.

 190. 258

  Katriina sanoo

  Pidän klassisesta, yksinkertaisesta sisustuksesta. Murretut värit miellyttävät. Ja huonekalujen pitää olla mukavia.

 191. 259

  Ulla sanoo

  Pidän vaaleahkosta mutta en värittömästä, selkeästä mutta en liian minimalistisesta sisustuksesta. Rosoa, elämää ja boheemiutta haluan nähdä. Jotta yksityiskohdat tulisivat kauniisti esille, kehysten on oltava eleettömiä. Läytännöllisyys ja elämisen mukavuus ovat myös tärkeitä.

 192. 260

  Suvi sanoo

  Ihailen sisustuksia jotka on toteutettu rohkeasti oman maun mukaisiksi. Tyylejä voi olla monia mutta sellainen sisustus josta löytyy persoonallisuutta on aina sykähdyttävä.

 193. 262

  Miina1239 sanoo

  Ihailen modernia sisustusta, jossa on vähän särmää, väriä ja persoona näkyvillä.

 194. 263

  Kaisa sanoo

  Ihailen mid-century modern ja Danish modern -tyylisiä sisustuksia. Mielestäni 50- ja 60-luvuilla tehtiin kauneimpia huonekaluja, minkä lisäksi rakastan aikakaudelle tyypillistä tiikkiä. Pidän murretuista väreistä ja muodoilla sekä materiaaleilla leikittelevistä esineistä. Oma sisustukseni noudattelee tuota linjaa. Pyrin kotonani valoisuuteen ja kotoisuuteen.

 195. 264

  -Emppu- sanoo

  Skandinaavinen ja pelkistetty tyyli yhdistettynä johonkin lämpimään katseenvangitsijaan. Olisipa kiva päästä lukemaan ammattilaisen vinkkejä, varmasti täynnä uusia ideoita!

 196. 265

  MinnaKoo sanoo

  Minä pidän selkeälinjaisesta tyylistä, jossa on taidokkaasti yhdistetty uutta ja vanhaa. Sisustuksessa saa olla hieman kerroksellisuutta. Luonnonmateriaalit on jees!

 197. 266

  Seita Lee sanoo

  Pidän sisustuksesta, mikä on värimaailmaltaan rauhallinen, skandinaavinen. Trendit saavat näkyä sisustuksessa, mutta on mukava jos kodissa näkee ”omiakin oivalluksia”. Pidän myös helppohoitoisesta kodista, esim lattioilla ei saa olla liikaa tavaraa. Asiaa pohtiessa tulee mieleen hirveän paljon asioita, tästä voisi kirjoittaa vaikka kirjan 🙂

 198. 268

  Päivi sanoo

  Sisustuksessa selkeät ja harmoniset värit sekä ajattomuus! On ihana saada omistaa jotain minkä tietää kestävän aikaa

 199. 270

  Lanttuleikkuri sanoo

  Täällä kun on konmaritettu ahkerasti, ihailen kotia, joka on urakassa päässyt loppuun.
  Tässä osoitteessa siihen menee vielä aikaa. Toivottavasti jouluksi.

 200. 271

  Nea sanoo

  Pelkistettyä, ajatonta mutta kuitenkin pienellä twistillä höystettyä 🙂

 201. 273

  Terhi sanoo

  Paljon valkoista, kaunista pellavaa, pehmeää villaa, kirpputorilöytöjä, kynttilöitä ja kodikkuutta yhdistettynä tyylikkääksi kokonaisuudeksi….. Siinä sisustus minun makuuni!

 202. 274

  Vilma sanoo

  Ihailen selkeää ja värimaailmaltaan harmonista sisustusta sekä monikäyttöisiä sisustusratkaisuja huonekaluissa ja muissa kodin esineissä. Mitä enemmän käyttöratkaisuja esimerkiksi kirjahyllylle on keksitty sen parempi! Omaan sisustukseen nämä elementit eivät syystä tai toisesta koskaan eksy, vaan oma koti on täynnä värejä sekä sekalaisia huonekaluja sekä tekstiilejä. Kodilta se tuntuu yhtä kaikki, mikä lieneekin tärkeintä 🙂

 203. 275

  Janet sanoo

  Skandinaavinen, linjakas, moderni, kodikas ja asujiensa näköinen sisustus miellyttää minun silmääni eniten. Nautin kauniista yksityiskohdista ja designista muun sisustuksen mausteena, mutta ennen kaikkea kodin tulee näyttää kodilta ja ilmentää asujiaan jollain tapaa. On ihana vierailla erilaisissa kodeissa ja tiloissa ja löytää uusia ihastuksia, sopivat ne sitten omaan kotiin tai eivät.

 204. 276

  MinnaL sanoo

  Aikaa kestäviä, selkeä linjaisia sisustuksia, joissa arjen toiminnot on otettu hyvin huomioon.

 205. 278

  Reetta sanoo

  Skandinaavinen sisustustyyli iskee eniten, mutta ihailen tyylistä riippumatta ajatonta, toimivaa ja kodikasta, asujiensa näköistä sisustusta.

 206. 279

  Saila sanoo

  Selkeä ja vaalea skandinaavinen sisustus sykähdyttää. Siihen ei vaan koskaan kyllästy!

 207. 280

  Joliel sanoo

  Ajattomasta, modernin ja vanhan hyvällä maulla toteutetusta yhdistelmästä. En pidä liiasta valkoisuudesta tai kliinisyydestä, mutta en myöskään kovin räiskyvistä väreistä ja retrotyylistä. Murretut sävyt, puu, metallit, kivi ja muut luonnonmateriaalit ovat suosikkejani.

 208. 281

  Hanna sanoo

  Ihailen idearikkaita skandinaavisia, moderneja koteja joissa näkyy ajan henki ja omaperäinen kädenjälki.

 209. 284

  Ilona sanoo

  Persoonallisia, värikkäitä, tyylikkäitä ja kiinnostavia asioita sisältäviä sisustuksia, joista voi aina löytää jotain uutta ja inspiroivaa.

 210. 285

  Katriina sanoo

  Vaalealla pohjalla hallitusti värejä ja ripaus mustaa, pikkuisen runsaampaa, tanskalaista hyggeä.

 211. 286

  Marita sanoo

  Harmonisia mutta persoonallisia sisustuksia joissa näkyy käsityön jälki.

 212. 287

  Herukka sanoo

  Muutama talonpoikainen huonekalu, monerniin sekoitettuna, vaaleaa, puuta, kiveä, villaa, pellavaa, selkeää, asukkaan persoonaa unohtamatta.

 213. 288

  sanoo

  Ihailen ajattomia skandinaavisia sisustuksia, jotka näyttävät freeseiltä vuosienkin jälkeen. 60-70-luvun tvisti ei ole koskaan pahitteeksi!

 214. 289

  Taru sanoo

  Skandinaavinen, moderni ja valoisa sisustus, kasveilla saa tuotua väriä ja raikkautta.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *