Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Linum

Valkoisen Harmajan kevätarvonnat jatkuvat ja nyt on vuorossa palkinto brändiltä, jonka tekstiilit ovat olleet osa kotini sisustusta ensimmäisestä omasta kodista saakka. Ruotsalaisen Linumin tekstiilit ovat ajattomia ja sopivat hyvin skandinaaviseen makuun. Luonnonmateriaalit ja kaunis värimaailma ovat olennainen osa Linumia. Mallisto on uudistunut hienosti viime vuosina ja ajattomien pellavatekstiilien lisäksi Linumin mallistosta löytyy myös ripaus trendikkyyttä.

linum-tekstiilit-9839

linum-tekstiilit-9841

Linum-arvonta

Linum lahjoitti Valkoisen Harmajan kevätarvontaan upean kattaussetin, johon kuuluu kauniita pellavatekstiileitä:

 • puuterisen roosa kaitaliina
 • 8 harmaata kangasservettiä
 • 2 kpl puuterisen roosan sävyisiä keittiöpyyhkeitä

linum-tekstiilit-voita

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin millaisissa tilanteissa sinulla on tapana somistaa ruokapöytä tekstiilein
vai ovatko kattaustekstiilit osa joka päiväistä sisustustasi?

Ehdit osallistua arvontaan pe 5.5.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 7.5.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 7.5.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Joskus voi kuitenkin toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Kommentit
 1. 1

  Eeva sanoo

  Tekstiilejä käytän juhlaan, arkena taas paperi servettejä. Pellava on suosikki.

 2. 3

  Sarianna Riikola sanoo

  Kyllä tekstiilit on mukana kattauksissa aina kun siltä tuntuu, tarkoitan ettei edellytä mitään juhlaa tms. Vaan esim. Pöytäliina tai tabletit tai kaitaliina kattauksessa kun on sellainen fiilis tai kun on uusia tekstiilejä.

 3. 4

  MeaY sanoo

  Fiiliksen mukaan. Yleensä ainakin juhlaan. Välillä arkeenkin saa vähän ekstraa kun pöytään levitetään kaunis liina. Entä sitten vaikka se lapsiperheessä onkin vain hetken aikaa puhdas.

 4. 5

  Hannannaa sanoo

  Kangasliina pääsee vain juhlissa pöydälle, ja voi kun tuo kaitaliina olisi ihana äitienpäivänä! Pidän mulle peukkuja

 5. 7

  Johanna sanoo

  Olen kyllä tosi huono käyttämään tekstiilejä kattauksessa. Kesällä tyttären tulevissa rippijuhlissa toki panostetaan ja sitä varten pitäisikin hankkia kaunis pöytäliina.

 6. 8

  Johanna sanoo

  Vasta nyt saamme ruokapöydän, jota alkaa koristamaan (aiemmin asustelu pienessä opiskelija-asunnossa), mutta tarkoituksena olisi somistaa pöytää myös arkena 🙂

 7. 9

  Tarja62 sanoo

  Juhliin koristellaan ja käytetään kattaustekstiilejä. Eihän se muuten erottuis arjesta

 8. 10

  Kati sanoo

  Juhlan tuntu tulee kankaisella pöytälinalla. Isoissa juhlissa yhdistän niihin kuitenkin paperiservetit, kankaisia omistan vain muutaman. Olisipa ihanaa saada tästä täydennystä.

 9. 11

  Sara sanoo

  Meillä harvemmin tulee käytettyä ruokapöydän tekstiilejä, mutta juhlapäivinä kattaukseen panostetaan.

 10. 13

  NinnuK sanoo

  Näin lapsiperheenä pöytätekstiilit jää lähinnä juhlapöytään, vaikka niiden luomasta fiiliksestä tykkäänkin kovasti. Pellava <3

 11. 14

  Saara sanoo

  Meillä kattaustekstiilit kuuluvat toistaiseksi vain juhliin ja nämä olisivat kyllä tosi ihanat. Minusta on ihanaa tehdä kauniita kattauksia, mutta ihan käytännön syistä (kahden taaperon kanssa) tekstiileitä ei arjessa näy. 🙂

 12. 16

  Liisa-Maija Unhola sanoo

  Juhlapäivinä tykkään laittaa pöytään laadukkaita tekstiilejä, joilla saa tunnelmaa luotua. Seuraavana vappupöytä ja sen jälkeen äitienpäivä.

 13. 18

  Mallukka sanoo

  Tahtoo jäädä jouluun ja syntymäpäiväjuhliin, vaikka miksei voisi juhlistaa ja kaunistaa tavan arkeakin.

 14. 19

  kirsi s sanoo

  etupäässä juhlissa ja tiettyinä juhla-aikoina mm itsenäisyyspäivä , joulu . juhannus , pääsiäinen , vappu 🙂

 15. 21

  Kielo sanoo

  Kattaukseen tulee panostettua juhlapäivinä. Pöytäliinoja meiltä jokunen löytyy, mutta ei ainoatakaan kankaista lautasliinaa.

 16. 22

  Miia sanoo

  Paremmin katettua tuee kun käy vieraita. Yksin ei valitettavasti tule itselleen juuri panostettua.

 17. 23

  Ulpu sanoo

  Kankaiset lautasliinat, hennoiskohan niihin suutansa pyyhkäistä.
  Osallistun mukavaan arvontaan.

 18. 24

  Sini Hanhisuanto sanoo

  Ihan normikäytössä on pellavaliinat, kangasservetit sitten juhlavammissa jutuissa

 19. 26

  Anne Eskelinen sanoo

  Juhliin varsinkin, ja vieraiden tultua. Arjessakin on ihana koristaa pöytä aina kun vaan jaksaa! Ja kukkia on aina oltava pöydällä!

 20. 27

  Jenni sanoo

  Pyrin pitämään myös kauniimpia tavaroita ja tekstiilejä ihan arkikäytössä 🙂 Aiemmin ne tuli aina piilotettua odottamaan erityistilauksia, mutta lopulta totesin että mieluummin rikastuttaa niillä ihan sitä arkeakin kuin piilottelee ne odottelemaan jotain ’erityisempää’.

 21. 28

  Elma sanoo

  Tekstiilit on käytössä aina, kun on aihetta juhlaan, eli melko usein. Ja pellavaa tietty!

  – Elma .

 22. 29

  sanoo

  Ihanat tuotteet! Käytän kattauksessa tekstiilejä aina, kun katan vähän paremmin, eli silloin kun tulee ruokavieraita. Nuo sopisivat meille todella kivasti. Mukana siis!

 23. 31

  Jenni sanoo

  Kangasliinoja yms käytän lähinnä hieman juhlallisemmin kahvitellessa tai syödessä. Tahroja kun tulee käytännössä joka ruokailulla lapsiperheessä. Kangasservettejä meillä ei vielä olekaan ja olisi kyllä kiva sellaiset saada. 🙂

 24. 33

  sanoo

  Valkoinen pellavapöytäliina on yllättäen löytänyt tiensä meidänkin ruokailutilaan, ja se on ollut viime aikoina käytössä niin arjessa kuin juhlassa. Aiemmin vierastin pöytäliinoja, mutta kokeilustani innostuneena olen alkanut jopa harkita muidenkin sävyjen, kuin vain valkoisten, käyttämistä 🙂 Kiva tapa tuoda uutta ilmettä kotiin!

 25. 34

  Johanna sanoo

  Pöytää tulee somistettua ihan liian harvoin, lähinnä isompiin juhliin.

 26. 35

  sanoo

  Keittiössä meillä on nykyään lähes aina pöytäliina pöydällä ja viikonloppuisin katan lautasliinatkin yleensä päivälliselle. Pellava materiaali on juurikin mieluisin eli messissä olen arvonnassa

 27. 36

  Jossu sanoo

  Aina kun olisi vähänkään jotain erikoisempaa…niin laittaisin-sillä kauan olen haaveillut mutta edelleenkään en ole saanut hommattua pellavaisia lautasliinoja 😉

 28. 37

  MiraX sanoo

  Kattaustekstiilit käytössä lähinnä juhlissa ja kun vieraita käymässä.

 29. 38

  HeidiS sanoo

  Juhlana kuin juhlana tietysti mutta myös arkena kun tuntuu siltä että on syytä juhlistaa elämää- jokainen päivä on juhlan arvoinen, upea Linum, HeidiS

 30. 39

  Reksa sanoo

  Tekstiilit kuuluvat meillä juhliin: pääsiäiseen, jouluun, uuden vuoden vastaanottajaisiin ja lasten synttärijuhliin. Minusta on mukavinta luoda kattaus valkoisen pöytäliinan päälle ja siihen nuo pellavaiset istuisivat hyvin . Arvontaa jännittämään!

 31. 40

  anna sanoo

  Keittiötekstiilit kuuluvat meillä juhliin, erityisesti jouluun ja pääsiäiseen. Pitäisi alkaa käyttämään useammin pöytäliinaa ja kangasservettejä; tulisi vähän juhlantuntua arkeenkin 🙂

 32. 42

  Nita sanoo

  Liinat ovat parkkeeranneet liki pysyvästi sekä keittiön että ruokailutilan pöydälle, erityisesti pellavaliinat ovat juuri nyt pop. Kankaiset lautasliinat ovat käytössä aina kun syödään ruokailutilassa eli viikonloppuisin ja juhlissa. Yllättävän hyvin tahrat lähtevät pois kun laittaa ne pesuun heti käytön jälkeen ja nykyinen rennon ryppyinen look on mainio silloin kun ei huvita silittää. Ja kun huvittaa, saa helposti juhlan tuntua! Lisää pellavaa, kiitos!

 33. 43

  Th sanoo

  Meillä tekstiilit ovat käytössä kattauksessa lähinnä vain juhlapyhinä tai jos on tulossa vieraita.

 34. 44

  Lillie sanoo

  Kattaustekstiilit ovat käytössä niin usein kuin mahdollista, myös arjessa 🙂

 35. 45

  Anniina sanoo

  Meillä pöytä katetaan kauniiksi jokaiselle yhteiselle aterialle (arjen luksusta!) mutta erityisesti panostetaan kun kylään on tulossa tuttuja 🙂

 36. 46

  Minna sanoo

  Yleensä viikonloppuisin ruokapöytä katetaan pöytäliinalla. Pellavaliinat ovat aivan ihania!

 37. 47

  Leena sanoo

  Tekstiilit ovat käytössä juhlissa ja kun on vieraita kylässä. Arkena mennään paperiserveteillä, ilman pöytäliinaa.

 38. 48

  Emma sanoo

  Viikonloppuisin panostan aina kattauksiin, silloin on aikaa ja jaksamista kaivaa tekstiilit esille 🙂 toki myös vieraat saavat aina istua kauniisti katettuun pöytään!

 39. 49

  Laura sanoo

  Valitettavan harvoin tulee katettua pöytää kattaustekstiilein. Viikonloppuisin ajan kanssa jaksaa panostaa sekä vieraiden tullessa 🙂

 40. 50

  Airiina sanoo

  Juhlapäivinä käytän pellava lautasliinoja muulloin en. Katan kyllä arkenakin pikarit juomalaseiksi ja muutinkin kauniisti.

 41. 51

  PeHo sanoo

  Eipä juurikaan muutoin kuin jouluna, itsenäisyyspäivänä, pääsiäisenä, vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä ja synttäreille.

 42. 52

  Hennajenniina sanoo

  Koetan panostaa kattauksiin aina mutta pienet lapset ennättävät usein laittaa pöydän uuteen kuosiin ennen kuin istutaan alas, pellava on paras materiaali pöytäliinaan ja lautasliinoihin.

 43. 53

  Virpi sanoo

  Teen nätin kattauksen tekstiileillä jos juhlapyhinä on tulossa vieraita kylään tai vietetään esim. jotain teemabileitä.

 44. 54

  Salla sanoo

  Ei juuri muulloin kuin jouluna ja pääsiäisenä. Voisi kyllä vähän skarpata ja kattaa kauniimmin ainakin viikonloppuisin…

 45. 55

  Pia sanoo

  Kyllä aina silloin tällöin, mutta ei jatkuvasti. Pellavaiset tekstiilit ovat ehdottomasti suosikkini.

 46. 56

  sanoo

  Ihanat, niin täydellinen paketti!! Pikkuisen jos on syytä juhlistaa, silloin muuten ei onnistu lapsi perheessä.

 47. 57

  Virpi sanoo

  Yleensä somistan pöydän vain juhliin tai jos on vieraita tulossa syömään. Mutta miksei arkenakin voisi nauttia ruoasta kauniin kattauksen äärellä.

 48. 58

  Meri sanoo

  Tähän asti on tullut käytettyä vain harvoin tekstiilejä kattauksissa. Haluaisin kuitenkin ruveta niitä hyödyntämään joten arvonta tuli kuin tilauksesta.. vielä jos sattuisi arpaonnikin suosimaan:D

 49. 59

  JennaO sanoo

  Meillä sisustetaan kattaustekstiilein ihan päivittäin. Ruokailu on tärkeä osa päivää ja haluan kattaa pöydän kauniiksi! 🙂

 50. 61

  coffeetablediary sanoo

  Arjessa joskus ja juhlahetkissä aina 🙂 Kauniit tekstiilit nämä!

 51. 62

  Leena sanoo

  Kauniit tekstiilit tuovat juhlantuntua kattaukseen. Tekstiilit ovat osa juhlakattausta, mutta joskus myös silloin kun haluan hieman ylellisyyttä arkirutiineihin.

 52. 63

  Pauliina sanoo

  Leipäkorissa on ana jokin ajankohtainen pikkuliina ja astiapyyhe saa olla esillä. Pöytäliina levitetään yleensä juhlavampaan ruokailuun. Kangasservettejä en omista,mutta nuo harmaat oliisivat kyllä upeat:)

 53. 64

  Niiva sanoo

  Ihanan hempeät värit. Haluaisin käyttää kattauksessa tekstiilejä useammin, mutten saa onnistumaan omaa silmää tyydyttävää kattausta tekstiileillä tai ilman. Tästä voisikin tehdä postausta, opastus asetelmien tekoon, kattauksiin jne. Pidän peukkuja josko tästä nappaisi voitto ja saisin inspiraation kattaukseen 🙂

 54. 66

  Rosma sanoo

  Mulla on usein keittiön pöydällä tekstiilejä, useimmiten kultaisia yksityiskohtia. Tuntuu että muuten näyttäis liian valjulta ja tylsältä!

 55. 68

  Jenny sanoo

  Meillä oli ennen ruma, kulunut ruokapöytä ja pöytäliinalla sai sen kätevästi verhoiltua katseenkestäväksi, mutta tapa on jäänyt ja niimpä meillä on arkena vähintäänkin kaitaliina ja juhlissa hienompia pellavapöytäliinoja. Kankaisia lautasliinoja meillä on vain kahdet valkoiset pellavaiset ja niitä tulee käytettyä leipäkorin suojana aina.

 56. 69

  heidimarianna sanoo

  Silloin kun katetaan pöytä vähän normaalia paremmin, oli se sitten juhlan vuoksi tai muuten vain kun haluttaa vähän panostaa 🙂 Linumin tuotteet on kyllä super kauniita ♡

 57. 71

  Jenni sanoo

  Kattaustekstiilit kuuluvat tässä kodissa juhlaan. Oi kun olisi ihana päästä somistamaan seuraavaa juhlaa noin kauniilla yksilöillä! Oli se sitten illallinen ystävien kesken, valmistujaiset tai syntymäpäivät, ajattoman tekstiilit kruunaavat juhlan kuin juhlan !

 58. 72

  Minna sanoo

  Tekstiilit ruokapöydässä ovat jääneet vähiin lapsiperheessä, mutta jouluna ja muina juhlapyhinä tulee katettua pöytää enemmän.

 59. 74

  svii sanoo

  Meillä on pöydässä aina liina. Pellava+puuvilla-sekoitusta, saa pestä koneessa huolettomasti eikä haittaa vaikka vähän rypistyy! Servetit ovat sitten luksusta juhlavampiin tilaisuuksiin!

 60. 75

  Pirkko sanoo

  Pöydässä on aina liina ja jonkinasteinen kattaus riippuen viikonpäivästä. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä on servetit ja parempi kattaus.

 61. 76

  Veeruska sanoo

  Juhlaan saa juhlantuntua kun on pöytään laitettu liina ym. Arkena emme käytä niinkään.

 62. 77

  Johanna sanoo

  Tulevassa kodissamme tulen varmasti enemmän sisustelemaan keittiönpöytää erilaisin tekstiilein kun on enemmän tilaa. Tähän mennessä yleensä kun olen siivonnut ja ollut sellainen sunnuntai-olo:)
  Ne tuovat kyllä tunnelmaa sisustukseen.
  Ihania Linum-tuotteita! Mukana arvonnassa.

 63. 78

  Viltsu sanoo

  Meillä pöytä katetaan hienommin vain juhlina. Arkena syömme nopeasti, eikä pöytää tule harmiksemme katettua. Mutta juhlana sitäkin prameammin.

 64. 79

  Heli sanoo

  Käytän servettejä perheemme juhlahetkissä. Paperisina koska kunnon tekstiilisiä en omista. Tajusin sen juuri tämän arvonnan myötä!!! Nyt ajatuksissa maalata puunvärinen ruokaplytä valkoiseksi. Voi kun nuo Linumit olisi ihania!!!!

 65. 81

  Hanna sanoo

  Meillä käytetään paperiservettejä juhlissa ja joskus arkenakin. Kankaisia en omista, mutta olisipa ihanaa saada nuo Linumin tekstiilit.

 66. 84

  Pauliina sanoo

  Yritän panostaa kattamiseen usein, jos ei ihan päivittäin, niin ainakin viikottain, kivaa puuhaa! Välillä arkisemmin ja juhliin enemmän.

 67. 86

  Irkku sanoo

  Mä en vaan kestä näitä sun arvontoja, on vaan toinen toistaan ihanampia<3 ja siis mitkä ihanat tekstiilit!! Niin täydellisiä!! Meil on aina pöydällä kaitaliina ja siinä yleensä jotain tuikkuja, tarjotin ja tuoreita kukkia<3 tykkään vaihdella siihen kaikkea ihanaa aina ajan ja mielen mukaan:)

 68. 88

  HKhauki sanoo

  Meillä on kangasliina arkenakin pöydällä. Pellavaservetit kattaisin juhlaan.

 69. 89

  Jonna sanoo

  Pöydässä näkyy hyvin vuodenkierto ja tekstiilit ovat olennainen osa sitä. Pöytää laittamalla pääsee sisustamaan sisustusvimman iskiessä.

 70. 90

  Henna sanoo

  Käyttäisin joka päiväisessä elämässäni. Arki on ja se on sellaisena ihan kiva mutta pienillä jutuilla arjesta saa luksusta. Sitä jokainen tarvitsee 🙂

 71. 92

  Tanja sanoo

  Pöytään liinat ja lautasliinat aina, kun meille tulee ruokavieraita. Juhlapyhiä ja synttärijuhlia unohtamatta. Kaitaliina riittää arjessa.

 72. 93

  sanoo

  Juhlatilauksiin tulee katettua yleensä pellavaservetit ja pitkä pöytäliina. Silloin myös katetaan pöytä paremmin ruokailutilan puolelle. Muuten yleensä syödään keittiössä. Keittiössä oli vähän aikaa pellavaliina, mutta ei se meillä toiminut. Aina rullalla ja rytyssä 🙂 Oikein rentoa vappua sinne <3

 73. 95

  Noora sanoo

  Somistan lähinnä viikonloppuisin kun tehdään ruokaa pidemmän kaavan mukaan 🙂

 74. 96

  M-R sanoo

  Juhlissa, mutta myös toisinaan viikonloppuisin laitan mielelläni tekstiileitä kattaukseen.

 75. 97

  sanoo

  Todella harvoin tulee käytettyä tekstiilejä kattauksissa, koska lapset….
  Olen kyllä haaveillut nimenomaan kankaisista serveteistä, niillä saisi niin paljon juhlallisemman fiilikseen tärkeisiin päiviin.

 76. 98

  Jutta sanoo

  Tekstiilit kattauksessa ovat meillä erittäin harvinaisia, voi sanoa että ei oikeastaan koskaan käytössä! Rouhea betonikantinen pöytä suorastaan nauttisi näistä Linumin tekstiileistä!

 77. 101

  sanoo

  Meillä ei ole koskaan paljasta pöytää eli aina on jonkinlainen liina tai tabletit. Kankaiset lautasliinat katetaan vain juhliin, mikä tarkoittaa meidän kohdalla vain joulua 🙂

 78. 102

  Vuokko sanoo

  Minulla on aina liina – peittämässä kolhiintunutta pöydän pintaan. 🙂 Käytän yleensä paperiserviettejä, mutta silloin tällöin on hauska kaivaa kaapista pellavaiset ruokaliinat. Kerrasta kyllä opin, että niiden kanssa ei kannata hienostella, jos kutsuilla on pikkuvieraita ja tarjolla mustikkapiirakkaa. ^_^

 79. 103

  Tiina sanoo

  Mielelläni katan aina kauniisti.
  Silloin arkinenkin ruoka maistuu paremmalta.

 80. 104

  Lottta sanoo

  Mukana! Minulla on lähestulkoon aikana ruokapöydällä tabletit tai pitkä kaitaliina. Kun tulee vieraita, käytössä on tavallisesti paperiservetit

 81. 105

  Mirella sanoo

  Arjen kattauksiin tuon piristystä vähintään paperiservieteillä.
  Juhlissa ja vieraita kestitessä, kattauksiin päätyvät myös kangasservietit,
  pöytäliinat ja muut kattaustekstiilit ja detaljit.
  Ihanat arvontatuotteet, sopisivat meille todella hyvin. =)

 82. 106

  Tulitikkutyttö sanoo

  Tekstiilit kuuluvat ruokapöytään kun vieraita saapuu tai on kyseessä jokin juhla, kuten joulu. 🙂

 83. 107

  Himmu sanoo

  Minulla ei ole nykyään koskaan tekstiilejä pöydässä. Lasten alettua ruokailemaan omin kätösin, luovuin valkeasta pellavaliinastani. Ja siellä se on liinavaatekaapissa pötköttänyt kymmenen vuotta. Olisi ehkä aika kaivaa jo kaapista pöytäliinat esille…

 84. 108

  AP sanoo

  Tekstiilit käytössä vain juhlapäivinä. Muutoin käytössä lähinnä tabletit ja vieraille paperiservetit.

 85. 109

  Kati sanoo

  Kankainen (kaita)liina aina, servettejä juhlaan. Kylläpä olisi tämän arvonnan värit kohdallaan meidän keittiöön

 86. 110

  Kati sanoo

  Kankainen (kaita)liina aina, servettejä juhlaan, kankaisia servettejä en edes omista… Kylläpä olisi tämän arvonnan värit kohdallaan meidän keittiöön

 87. 111

  Himmu sanoo

  Tekstiilit kuuluvat arkeen ja juhlaan. Lapsiperheessä tosin nykyisin vain juhlaan.

 88. 112

  Am sanoo

  Tekstiilit kuuluvat useimmiten juhlaan, mutta kauniisti katettu pöytä piristää kyllä arkenakin.

 89. 113

  Elise H. sanoo

  Kattaustekstiilejä tulee käytettyä lähinnä juhlapäivinä, eli ainakin jouluna ja syntymäpäivinä.
  Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

 90. 114

  Teemu sanoo

  Tupakeittiön pöydän keskellä on kaappiryhmän tukipilari, joten tavallista pöytäliinaa ei tule käytettyä. Tuollaiset kankaiset servetit olisi kyllä kiva kattaa vieraita varten – arkena pärjätään talouspaperilla.

 91. 115

  Teija Ervasti sanoo

  Vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan
  aina tietenkin jos on juhlia kotona

 92. 116

  klaara sanoo

  Voi miten ihania tekstiilejä! Keittiön pöydässä on aina kangasliina mutta paperiset lautasliinat. Juhliin ja ystävien kanssa iltaa istuessa katan aina kankaiset lautasliinat ja niihin sopivan pöytäliinan sekä kukkia pitää olla myös.
  Iloista Vappua!

 93. 117

  Eve sanoo

  Katan pöydän juhlapyhinä ja illanistujaisiin kun tulee vieraita. Tällaiset pellavaiset kattaustekstiilit onkin ollut hakusessa.

 94. 118

  Hanna-Leena sanoo

  Itse en osaa kotona oikein syödä ilman, että edes lautasliinat on katettu pöytään. Arkisin vähintään kivat paperilautasliinat. Viikonloppuisin ja juhlissa panostan kunnon tekstiileihin. Nimenomaan pellavaiset lautasliinat ovat suosikkejani.

 95. 119

  Hanna sanoo

  Meillä on aina kangasliina ruokapöydällä, välillä kaitaliinalla tai tableteissa somistettuna. Lapsiperheessä jälkimmäinen tapa on kätevä, kun huteja tulee. Arkena mennään paperiservieteillä, mutta juhlavampina hetkinä kankaisilla. Minulla on myös ollut Linumin tekstiilejä ensimmäisestä omasta kodista alkaen. Tykkään!

 96. 120

  susanna_ sanoo

  Pellava on <3 Meillä käytetään myös arkena kangaslautasliinoja, mutta juhliin panostan vielä enemmän. Silloin tykkään, että on kaikki viimisen päälle. 🙂

 97. 121

  -OnneliAnneli- sanoo

  Kaitaliina tai tabletit arkisin pöytää koristamassa, lisäksi kaunis servettiteline esillä. Hienommissa tilaisuuksissa, esim. juhlat, on pöytäliina, yleensä parempaa laatua. Tuota settiä varmasti käyttäisin, ihannoin sitä, että keittiöpyyhkeet samaa sarjaa.

 98. 123

  Henriikka sanoo

  Juhlissa ja ystävien tullessa syömään. Liian harvoin. Olisi kiva piristää arkea kivoilla tekstiileillä.

 99. 124

  Henna sanoo

  Yritän kattaa pöydän kauniiksi tekstiilein myös arkisin. Kauniisti katettu pöytä rauhoittaa ruokailuhetken. Erityisesti kangasservetit tuovat ruokailuhetkeen tiettyä arvokkuutta.
  Aivan ihana sävy muuten tuo puuteriroosa.

 100. 125

  Rouva H sanoo

  Meillä käytetään tekstiilejä kattauksessa lähinnä juhlissa tai jos tulee vieraita ja kokataan hienommin.

 101. 126

  sanoo

  Eritoten silloin, kun vieraita on tulossa mutta miksei myös kaksinkeskisillä arki-illallisilla 🙂

 102. 127

  Sari P sanoo

  Pöydällä on aina liina tai tabletit, ja kankaisia lautasliinoja käytetään arkiliinoina. Katettu pöytä viimeistelee ruokailuhetken ja olen itse kokenut, että on ekologisempaa käyttää kankaisia lautasliinoja, kun ne voi pestä aina uudelleen ja uudelleen 🙂

 103. 128

  Lau sanoo

  Harmittavan harvoin tulee tekstiilein itse asiassa katettua. Pöytäliina kuitenkin on aina pöydässä 🙂

 104. 129

  sanoo

  Tekstiilit pöydässä on meillä yleensä juhlan merkki:) Välillä laitan pöytäliinan muuten vain, mielen virkistykseksi 🙂 Ihania liinoja tässä arvonnassa, passaisivat väreiltään just eikä melkeen meiän keittiöön.

 105. 130

  anna-liisa sanoo

  Arjessa ei, niinpä juhla tuntuu aina astetta juhlavammalta tekstiilien kanssa!

 106. 131

  Sanna sanoo

  Ruokapöydästä löytyy aina sisustukseen sopiva pöytäliina. Kernin ja tavallisen pöytäliinan sekoituksella on helppo pitää paikat puhtaana, mutta samaan aikaan kuosi jatkaa olohuoneen sisustusta. Jouluna ja kesäksi tulee tarve aina pistää liinat vaihtoon ja inspiroitua vuodenajan väreistä.

 107. 132

  Mimmi sanoo

  Pellava on suosikkini sekä lakanoissa että muissakin tekstiileissä
  olisi ihana saada tuo paketti juhlistamaan kevään pieni juhlia,
  muutoin katan yksikertaisesti

 108. 133

  sari sanoo

  Heippa, meillä tekstiilikattaus kuuluu lähinnä juhlaan, arkena suosin paperisia versioita, joilla saa arkeenkin hitusen juhlaa. Pellava on suosikkini ja myönnän että osaksi siksi, etten jaksa silitellä…

  Iloista Vappua.

 109. 134

  Saga sanoo

  Kankaiset liinat ja servietit katetaan aina kun on tulossa vieraita (ja sitten pestäänkin pois niistä niitä punaviinitahroja…! )

 110. 136

  Minttu sanoo

  Meillä panostetaan kattaukseen juhlapäivinä ja vieraille. Tosin kankaiset servetit puuttuvat..niille olis tarvetta.

 111. 137

  Emilia sanoo

  Tekstiilejä käytän harvoin, lähinnä juhlapyhinä kuten jouluna. Olisi kiva saada uutta kattaukseen. 🙂

 112. 138

  Saija sanoo

  Liina joka päivä, servetit fiiliksen mukaan ja aina juhlissa sekä vieraille. Saija

 113. 139

  Lilli sanoo

  Viikonloppuisin katetaan pöytä hienommin. Kuitenkin parhaita kertoja on ne, kun ajoittain arkena ehtii panostaa ruoanlaittoon ja kattaukseen. Kun laittaa Michael Bublén soimaan, panostaa ruokaan ja kattaukseen saa hyvin ajatukset pois arjen kiireistä. 🙂

 114. 141

  Nkl80 sanoo

  Meillä käytetään tekstiilejä yleensä juhlapyhinä, kun muutoinkin laitetaan parasta pöytään.

  Muuten ei käytetä servettejä, ei edes kertakäyttöisiä.

 115. 142

  Nnu sanoo

  Meillä käytetään tekstiilejä ruokapöydässä ja keittiössä yleensä kun tulee vieraita tai on juhlia. Viime aikoina olen alkanut välillä arkenakin panostamaan keittiön viihtyvyyteen.

 116. 143

  Asta sanoo

  Jos on jokin juhla, kuten joulu, pääsiäinen tai vaikkapa vappu, niin näen vaivaa kattauksen eteen. Myös ylioppilasjuhlissa ja rippijuhlissa satsaan kauniiseen kattaukseen. Pääasia on, että vieraat viihtyvät.

 117. 144

  Virtanen sanoo

  Tykkään pitää liinaa aina ruokapöydässä. Paperisia servettejä käytetään vaihtelevasti, arkena niitä ei tule kovin usein laitettua. Tekosyy taitaa olla kova nälkä ja kiire. Kangasserveteistä olen vaan haaveillut.

 118. 146

  Sasi sanoo

  Juhlapäivinä katetaan kauniisti servetein ja liinoin. Erityisesti kesäaikaan tulee arkenakin pidettyä pöytäliinoja, sopii jotenkin rentoon kesäaikaan. Materiaaleissa luonnonmateriaalit ovat must ja pellava ehdoton suosikki.

 119. 148

  SuviK sanoo

  Jouluna ja muuten juhlissa, olen tosi paljon haaveillut juuri pellavaisista lautasliinoista!

 120. 149

  AnnaH sanoo

  Juhlapäivinä ja kun tulee vieraita, harvemmin pelkästään oman porukan kesken.

 121. 150

  Teija sanoo

  Yleensä aina kaitaliina pöydällä ja juhliin katetaan lautasliinat kaveriksi.

 122. 151

  Maamu sanoo

  Ihana arvonta taas!
  Nyt varsinkin keväällä on kiva pitää pöytäliinaa pöydällä ja kattaa vähän hienommin. Arjesta saa heti kivemman ja värikkäämmänkin. Ja vieraille on kiva tietysti kattaa lautasliinoineen pöytä.

 123. 152

  Heli sanoo

  Minulla on tapana kattaa pöytä paremmin oikeastaan vain juhlapäivinä. Tästä setistä vois saada intoa laittaa pöytä nätimmäksi vähän useamminkin 🙂

 124. 153

  Saara sanoo

  Pöydästä löytyy ajattomia tekstiilejä arkenakin, juhlapöytään lisäillään näyttävyyttä tilanteen mukaan 🙂

 125. 154

  Nonnuska sanoo

  Kahden pienen lapsen äitinä olen antanut käytännöllisyydelle periksi Eli arkena meillä on pilvitabletit tai vahaliina pöydällä. Sitten kun tulee vieraita tai juhlapäivinä tykkään kattaa pöydän kauniiksi liinoja myöten

 126. 155

  Yorkki sanoo

  Pöytäliina aina kun on tarvetta kattaa kauniisti ja lisäksi kangasservetit jouluna.

 127. 156

  Arja sanoo

  Meillä on tapana aina pyhäpäivinä kattaa kauniisti pöytäliinoin ja servetein!
  Se tuo kivaa vaihtelua ja perinnettä. Ihana arvonta! Mukana!

 128. 157

  Eriika sanoo

  Somistan ihan omankin perheen ruokailuhetkiin, mutta aina arjessa en tietenkään jaksa. Vieraille on mukava laittaa nätisti ja nämä olisinkin uutuuksia minulle.

 129. 158

  sanoo

  Pöytäliina on nykyään aina pöydässä. Se tuo mukavaa ilmettä ja näyttää paremmalta kuin kulunut pöytälevy.

 130. 159

  Marita sanoo

  Somistan lähinnä juhlissa mutta vois kyllä ihan arkipyhinäkin, varsinkin jos voittaisi tämän ihanan setin 😉

 131. 160

  Tanja sanoo

  Kaitaliinaa tulee käytettyä arkena ja juhlissa ja juhlapyhinä voi kattaa näyttävämmin.

 132. 161

  Sanna sanoo

  Pöydän somistan aina jouluksi, vapuksi, pääsiäiseksi ja erityisiin juhliin

 133. 162

  Kata sanoo

  Aivan liian harvoin tulee laitettua liina poydalle. Mutta jouluna ja muina juhlapyhina toki.

 134. 163

  Muru sanoo

  Meillä katetaan pöytään kankaiset servetit ja juhlavammat llinat aina, kun siltä tuntuu. Arkisin pöydällä on kaitaliina. Julhavamman tekstiilit otan käyttöön yleensä merkkipäivinä ja kun haluamme juhlistaa jotain kivaa arjen keskellä. Linumin tekstiilit ovat suosikkejani.

 135. 166

  Miia sanoo

  Vieraiden tullessa, synttäreillä ja jouluna otetaan esiin kankaiset tekstiilit, muuten on esillä helppohoitoinen kerniliina.

 136. 167

  ulla sanoo

  Kangastabletit on käytössä joka päivä, juhlapäivinä pöytäliina. Kankaisia lautasliinoja ei ole mutta ehkä hankin sellaisetkin. 🙂

 137. 168

  Sati sanoo

  Kun tulee viearaita tai haluan perheen kanssa hieman parempaa fiilistä, on tekstiilit pöydällä paikallaan!

 138. 169

  Henna sanoo

  Aivan liian harvoin tulee pöytä katettua kauniisti, mutta näillä tuotteilla saisi ihanan rennon kattauksen niin arkeen kuin juhlaan.

 139. 171

  Marjukka sanoo

  Tekstiilit ovat aivan ihania ja usein tuleekin katettua kauniisti ihan arjessakin.Kangasservetit kruunaavat kattauksen ja tuovat mukavaa ylellisyyttä.Hieno arvonta tulossa, voi kun onni olisi myötä!

 140. 172

  MarjaKoo sanoo

  Juhliin somistetaan, muuten mennään aika arkisella setillä.
  Useamminkin voisi kattaa kauniisti ihan vain arjen piristykseksi.

 141. 174

  Halejo sanoo

  Joskus vieraita varten tykkään laitella vähän hienompaa pöytäliinaa ja servettejä. 🙂 Omalla porukalla pidän lähinnä helposti puhdistettavia tabletteja.

 142. 175

  Suvi sanoo

  yleensä juhlia varten ja joskus ihan muuten vaan 🙂 Pellava on ihana materiaali!

 143. 176

  Milla sanoo

  Kattaustekstiilit kaivetaan esille, kun tulee vieraita ja juhlapäivinä. Arki mennään yksinkertaisemmin.

 144. 177

  Miia sanoo

  Kaunis setti arvonnassa mukana 🙂 Minulla tekstiilit kuuluvat kattaukseen myös arkena, tuovat sopivasti ns arjen luksusta 😉

 145. 180

  Jaana sanoo

  Kaipailen tarpeeksi isoja kangaslautasliinoja. Sama koskee kertakäyttöisiä. Pöytää laitetaan fiiliksen mukaan.

 146. 181

  Annamari sanoo

  Tekstiilein tulee katettua lähinnä juhliin, mutta olisihan se ihanaa panostaa useammin myös kauniisiin kattauksiin:)

 147. 183

  Viivi sanoo

  Kaunis kattaus tekstiileineen kuuluu meillä pääosin juhliin, mutta kyllä arkenakin voi välillä panostaa.

 148. 184

  Saija sanoo

  Meillä pöytä somistetaan aina kun on tulossa vieraita tai muuten vaan kun halutaan nauttia hyvästä ruuasta ja kauniista kodista.

 149. 185

  Susanna sanoo

  Meillä kotona katataan kauniisti viikonloppuisin ja tietenkin juhlatilanteissa. Juhlia on niin harvoin, että on ihana katata kauniisti, myös viikonloppuisin perheen yhteisille ruokailuille.

 150. 187

  Maijis sanoo

  Kivoja kattauksia tulee tehtyä välillä ihan perustiistainakin, silloin makkarakeittokin maistuu paremmalta! 🙂

 151. 188

  Klaara sanoo

  Pöydällämme on aina jotakin somistuksia, mutta juhlapäivinä tykkään panostaa somistukseen vielä enemmän.

 152. 189

  Tiina sanoo

  Paperiservettejä tykkään käyttää ihan aina, niillä saa nin helposti pientä kivaa arkikattaukseenkin, mutta kankaisia en edes omista. Siksi tämä arvonta kiinnostaakin.

  Tiina

 153. 190

  Martta sanoo

  Illanistujaisiin ja juhlapäivinä kankaiset servetit sekä pellavaisia liinat tulee otettua käyttöön. Täytyisi enemmän käyttää niitä esim sunnuntaisin, jolloin on usein aikaa nautiskella yhdessä päivän eri aterioista!:)

 154. 191

  Katja sanoo

  On kiva kattaa pöytä tekstiileillä milloin vaan, mutta erityisesti vieraille ja juhlaan.

 155. 192

  Tuulialiina sanoo

  Tulisi varmaan kattaa kauniisti useamminkin. Kaitaliina sentään löytyy jo, muttei kangasserviettejä…

 156. 193

  Kati sanoo

  Liina tai tabletit ovat usein kaytossa jo ihan poytaa suojaamassa. Juhliin katetaan sitten fiiliksen mukaan hieman runsaammin.

 157. 194

  Possuliini sanoo

  Välillä tulee laitettua vähän hienommat. Yleensä vain tabletit tai kaitaliina 🙂

 158. 195

  Henna sanoo

  Tykkään melko simppelistä esillepanosta kattauksen osalta, ja tämä esillepano on esillä arjessa ja juhlassa. Mahdollisesti juhlaan laitetaan vähän harkitummin yksityiskohtia, mutta kattaustekstiilit pysyvät melko samana. Mitä sitä turhaan piilottelemaan kauniita tekstiilejä kaapissa odottamassa juhlaa 🙂

 159. 196

  Maija sanoo

  Pääsiäinen, vappu, äitienpäivä, juhannus, itsenäisyyspäivä, joulu, uusivuosi, syntymäpäivät ja muulloinkin, milloin on aihetta juhlaan, käytetään pöytäliinaa,kaitaliinaa ja kangasserviettejä. Niissä on juhlakattauksen tunnelmaa!

 160. 197

  Kirsi sanoo

  Meillä katetaan aina viikonloppuisin ja juhliin ehkä astetta hienommin useimmiten laurasliinat ovat paperista, mutta jos pöytäliinat ja kangasservettejä laitetaan, niin pellavaiset on ihan parhaat, ei tartte silitellä

 161. 198

  Kirsi sanoo

  Meillä katetaan aina viikonloppuisin ja juhliin ehkä astetta hienommin useimmiten lautasliinat ovat paperisia, mutta jos pöytäliina ja kangasserveit laitetaan, niin pellavaiset on ihan parhaat, ei tartte silitellä

 162. 199

  Tuula sanoo

  Kangasliina juhlapäivinä ja välillä arkenakin. Liinoja on kertynyt kaappiin, kun aina välillä tekee mieli uutta ilmettä pöydälle. Arkinen kauneus kotona on sitä pientä luksusta, johon haluan panostaa.

 163. 200

  Sofia sanoo

  Meillä ei oikeastaan koskaan käytetä kattaustekstiileitä, eikä niitä myöskään taloudesta juuri löydy, ainoastaan muutamat mummolta perityt pellavaiset lautasliinat, jotka eivät koskaan ole päässeet käyttöön. Kaitaliina ja lautasliina olisivat kuitenkin ihana lisä kattaukseen esimerkiksi silloin, kun tulee vieraita. 🙂

 164. 201

  Naan sanoo

  Jouluna ja juhliin katan kauniisti. Arkenakin olisi kiva ehtiä, mutta usein se jää siihen kaitaliinan käyttöön.

 165. 202

  vea sanoo

  Kissataloudessa tekstiilit kuuluvat pöytään vain juhlapäivinä, kuten vappuna ja jouluna 🙂

 166. 203

  Salla sanoo

  Katan kauniisti juhliin ja joskus viikonloppuisin, kun sellainen fiilis tulee.

 167. 204

  sanoo

  Rakastuin pöytäliinoihin pari vuotta sitten. Kaunis pöytäliina ja kaitaliinat tekevät pöydästä mielenkiintoisemman ja vaihtamalla liinaa, tulee pöydästä kuin uusi. Pöytäliinat ja kaitaliinat kuuluvat arkeen, lautasliinat juhlaan.

 168. 206

  Heidi sanoo

  Ompa kauniit tekstiilit!
  Lähinnä juhlia pitäessä tulee tekstiilejä pöydässä käytettyä ja oikeastaan vain pellavaista kaitaliinaa. Pidempään olen jo harkinnut pellavaisten lautaslinojen ostoa myös.

 169. 207

  SatuK84 sanoo

  Voi miten ihanat palkinnot arvonnassa! Itse käytän tekstiilejä lähinnä juhlissa ja silloin kun vieraita tulee kylään. Arjessakin niitä olisi mukava käyttää, mutta ei ehkä vielä näiden omien pienten lasten kanssa 🙂

 170. 208

  Sanna T. sanoo

  Kaitaliina toimii lapsiperheessä parhaiten tai säilyy edes hetken puhtaana 🙂

 171. 211

  Tuula sanoo

  Juhlassa tekstiilit esillä. Juhlistaa tilannetta. Arkena ilman tekstiilejä,käytännöllisyys.

 172. 213

  Anne sanoo

  Tekstiileistä kaitaliina tai tabletit ovat aina pöydällä. Juhlatilaisuuksissa tai esim. jouluna paikan saa pöytäliina. Paperiservetit ovat kovassa käytössä, ne voisi vaihtaa kangasversioihin.

 173. 214

  merja hämäläinen sanoo

  Juhliin tulee katettua pöytä paremmin ja pellava on ihan ykkönen liinoissa!

 174. 215

  Eveliina sanoo

  Liina juhlapäivinä ja joskus viikonloppuisin. Kangasservettejä en omista. Ne ois ihanat

 175. 216

  Tiina sanoo

  Kangastabletit ovat tällä hetkellä arkena käytössä ja parina juhlapyhinä kaitaliina. Joskus omistin valkoisen pellavapöytäliinan, mutta annoin sen varmaan eteenpäin, kun en sitä enää löydä.

 176. 217

  sanoo

  Kyllä niitä kattaustekstiileitä tulee lähinnä juhlissa käytettyä, mutta kiva olisi opetella käyttämään enemmänkin! Meillä ei vielä kovin kummoinen valikoima ole, joten sekin tietysti rajoittaa käyttöä. Nyt olisi siis oiva tilaisuus alkaa opetella kattaustekstiilien käyttöä enemmän, mikäli voitto kohdalle napsahtaisi 🙂

 177. 218

  Nea sanoo

  Meillä katetaan pöytä niin arjessa kuin juhlassakin, toki aina tilanteen suosimalla tavalla. Eikä tarvitse hirveästi edes miettiä kattausta kun astiat ovat kauniita ja sointuvat kivasti keskenään, siitä tuo arjen kattaus taitaakin olla perujaan 🙂

 178. 219

  Riikka H sanoo

  Meillä on arjessa aina pöytäliina ja vieraille servetit. Juhliin laitamme ison pöytäliina.

 179. 221

  moonangel sanoo

  Servettejä tulee joskus arkena käytettyä ja enimmäkseen vieraille laitettua.

 180. 222

  Jansku sanoo

  Pöytäliinat ja juhlavammat lautasliinat kuuluvat juhlaan. Kunhan lapset kasvavat niin pöytäliinoja tulee varmasti taas käytettyä arkenakin.

 181. 223

  SannaL sanoo

  Kun on juhlan aika. Tosin juhlan jälkeen tekstiilit usein ilahduttavat myös arkena.

 182. 226

  Leena Seita sanoo

  Arkena pöydässä aina vahakasgasliina, vain juhlahetkinä hienompi pöytäliina.

 183. 227

  Anna sanoo

  Meillä on aina harmaa kaitaliina valkoista pöytää koristamassa. Samalla minusta tuntuu paremmalta kun puupöydän sekä metallilautasten (Joiden päällä tykkään polttaa kynttilöitä) välissä on kangasta suojaamassa pöytäpintaa.
  Kangasserviettejä en omista, mutta olisihan se oikein mukavaa luksusta, joilla erotella viikonloppuilalliset pikaisista arkiruokailuista ja joilla kattaa pöytä juhlavaksi kun vieraita on tulossa kylään. Paperisia serviettejä käytän kyllä näihin tarkoituksiin jo nyt.

 184. 228

  Maija sanoo

  Teen kauniit kattaukset erilaisiin juhliin tai silloin, kun ystävät tulevat syömään. Viikonloppuisin saatan käyttää paperisia serviettejä, mutta arkisin ruokapöydässä on vain talouspaperirulla taaperon suun pyyhkimistä varten 🙂

 185. 230

  Jonsku sanoo

  Juhlahetkiin kuuluu kauniimpi kattaus servetteineen. Meillä on iso perhe (paljon lapsia) niin yleensäkin kertakäyttöservetit on in, ikävä kyllä 😀 Pellavaiset olisi niin paljon kauniimmat <3 Pöytäliina meillä on käytössä myös arkena. Mukavaa kesän odotusta 🙂

 186. 235

  Elisa sanoo

  Arkena pöydässä ovat pöytää suojaavat tabletit, mutta juhlapäivinä ja vieraita kestitessä on mukava laittaa esimerkiksi kaitaliinat ja kauniit servetit 🙂 Kertakäyttöservettien tilalle olisi kyllä mahtava saada pellavaiset lautasliinat!

 187. 236

  Anne Falck sanoo

  Kattaus tekstiilejä tulee käytettyä juhlakattauksissa sekä jouluisin.

 188. 237

  Minttu sanoo

  Laiskuus voittaa yleensä arkena ja pöytä katetaan kunnolla vain vieraiden saapuessa 🙂

 189. 240

  Katja sanoo

  Tekstiilejä tulee laitettua pöytään eniten syksyllä ja joulun aikaan, joskus muulloinkin. Nuo Balmuirin tekstiilit on kauniita.

 190. 242

  Maria sanoo

  Tekstiileillä somistaminen jää usein vain juhlapyhien aikaiseksi. Toisinaan ehtii ja jaksaa innostua, jos iltaa tulee istumaan hyviä ystäviä.

 191. 244

  MiraP sanoo

  Ihan kuten niin moni muukin laitan tekstiilejä juhlaan ja paperiservetillä tai jopa talouspaperilla mennään arkena, mutta sen ihanampaa on välillä kattaa kauniisti ja huolella.

 192. 246

  sarita sanoo

  Kaitaliina kuuluu arkeen mutta muuten en käytä esim. kankaisia servettejä. Paperisia käytän silloin kuin mieleni tekee kattaa kauniisti vaikkei mikään juhla olisikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *