Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Linum

Valkoisen Harmajan kevätarvonnat jatkuvat ja nyt on vuorossa palkinto brändiltä, jonka tekstiilit ovat olleet osa kotini sisustusta ensimmäisestä omasta kodista saakka. Ruotsalaisen Linumin tekstiilit ovat ajattomia ja sopivat hyvin skandinaaviseen makuun. Luonnonmateriaalit ja kaunis värimaailma ovat olennainen osa Linumia. Mallisto on uudistunut hienosti viime vuosina ja ajattomien pellavatekstiilien lisäksi Linumin mallistosta löytyy myös ripaus trendikkyyttä.

linum-tekstiilit-9839

linum-tekstiilit-9841

Linum-arvonta

Linum lahjoitti Valkoisen Harmajan kevätarvontaan upean kattaussetin, johon kuuluu kauniita pellavatekstiileitä:

 • puuterisen roosa kaitaliina
 • 8 harmaata kangasservettiä
 • 2 kpl puuterisen roosan sävyisiä keittiöpyyhkeitä

linum-tekstiilit-voita

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin millaisissa tilanteissa sinulla on tapana somistaa ruokapöytä tekstiilein
vai ovatko kattaustekstiilit osa joka päiväistä sisustustasi?

Ehdit osallistua arvontaan pe 5.5.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 7.5.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 7.5.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Joskus voi kuitenkin toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Kommentit
 1. 1

  Naan sanoo

  Jouluna ja juhliin katan kauniisti. Arkenakin olisi kiva ehtiä, mutta usein se jää siihen kaitaliinan käyttöön.

 2. 2

  vea sanoo

  Kissataloudessa tekstiilit kuuluvat pöytään vain juhlapäivinä, kuten vappuna ja jouluna 🙂

 3. 3

  Salla sanoo

  Katan kauniisti juhliin ja joskus viikonloppuisin, kun sellainen fiilis tulee.

 4. 4

  sanoo

  Rakastuin pöytäliinoihin pari vuotta sitten. Kaunis pöytäliina ja kaitaliinat tekevät pöydästä mielenkiintoisemman ja vaihtamalla liinaa, tulee pöydästä kuin uusi. Pöytäliinat ja kaitaliinat kuuluvat arkeen, lautasliinat juhlaan.

 5. 6

  Heidi sanoo

  Ompa kauniit tekstiilit!
  Lähinnä juhlia pitäessä tulee tekstiilejä pöydässä käytettyä ja oikeastaan vain pellavaista kaitaliinaa. Pidempään olen jo harkinnut pellavaisten lautaslinojen ostoa myös.

 6. 7

  SatuK84 sanoo

  Voi miten ihanat palkinnot arvonnassa! Itse käytän tekstiilejä lähinnä juhlissa ja silloin kun vieraita tulee kylään. Arjessakin niitä olisi mukava käyttää, mutta ei ehkä vielä näiden omien pienten lasten kanssa 🙂

 7. 8

  Sanna T. sanoo

  Kaitaliina toimii lapsiperheessä parhaiten tai säilyy edes hetken puhtaana 🙂

 8. 11

  Tuula sanoo

  Juhlassa tekstiilit esillä. Juhlistaa tilannetta. Arkena ilman tekstiilejä,käytännöllisyys.

 9. 13

  Anne sanoo

  Tekstiileistä kaitaliina tai tabletit ovat aina pöydällä. Juhlatilaisuuksissa tai esim. jouluna paikan saa pöytäliina. Paperiservetit ovat kovassa käytössä, ne voisi vaihtaa kangasversioihin.

 10. 14

  merja hämäläinen sanoo

  Juhliin tulee katettua pöytä paremmin ja pellava on ihan ykkönen liinoissa!

 11. 15

  Eveliina sanoo

  Liina juhlapäivinä ja joskus viikonloppuisin. Kangasservettejä en omista. Ne ois ihanat

 12. 16

  Tiina sanoo

  Kangastabletit ovat tällä hetkellä arkena käytössä ja parina juhlapyhinä kaitaliina. Joskus omistin valkoisen pellavapöytäliinan, mutta annoin sen varmaan eteenpäin, kun en sitä enää löydä.

 13. 17

  sanoo

  Kyllä niitä kattaustekstiileitä tulee lähinnä juhlissa käytettyä, mutta kiva olisi opetella käyttämään enemmänkin! Meillä ei vielä kovin kummoinen valikoima ole, joten sekin tietysti rajoittaa käyttöä. Nyt olisi siis oiva tilaisuus alkaa opetella kattaustekstiilien käyttöä enemmän, mikäli voitto kohdalle napsahtaisi 🙂

 14. 18

  Nea sanoo

  Meillä katetaan pöytä niin arjessa kuin juhlassakin, toki aina tilanteen suosimalla tavalla. Eikä tarvitse hirveästi edes miettiä kattausta kun astiat ovat kauniita ja sointuvat kivasti keskenään, siitä tuo arjen kattaus taitaakin olla perujaan 🙂

 15. 19

  Riikka H sanoo

  Meillä on arjessa aina pöytäliina ja vieraille servetit. Juhliin laitamme ison pöytäliina.

 16. 21

  moonangel sanoo

  Servettejä tulee joskus arkena käytettyä ja enimmäkseen vieraille laitettua.

 17. 22

  Jansku sanoo

  Pöytäliinat ja juhlavammat lautasliinat kuuluvat juhlaan. Kunhan lapset kasvavat niin pöytäliinoja tulee varmasti taas käytettyä arkenakin.

 18. 23

  SannaL sanoo

  Kun on juhlan aika. Tosin juhlan jälkeen tekstiilit usein ilahduttavat myös arkena.

 19. 26

  Leena Seita sanoo

  Arkena pöydässä aina vahakasgasliina, vain juhlahetkinä hienompi pöytäliina.

 20. 27

  Anna sanoo

  Meillä on aina harmaa kaitaliina valkoista pöytää koristamassa. Samalla minusta tuntuu paremmalta kun puupöydän sekä metallilautasten (Joiden päällä tykkään polttaa kynttilöitä) välissä on kangasta suojaamassa pöytäpintaa.
  Kangasserviettejä en omista, mutta olisihan se oikein mukavaa luksusta, joilla erotella viikonloppuilalliset pikaisista arkiruokailuista ja joilla kattaa pöytä juhlavaksi kun vieraita on tulossa kylään. Paperisia serviettejä käytän kyllä näihin tarkoituksiin jo nyt.

 21. 28

  Maija sanoo

  Teen kauniit kattaukset erilaisiin juhliin tai silloin, kun ystävät tulevat syömään. Viikonloppuisin saatan käyttää paperisia serviettejä, mutta arkisin ruokapöydässä on vain talouspaperirulla taaperon suun pyyhkimistä varten 🙂

 22. 30

  Jonsku sanoo

  Juhlahetkiin kuuluu kauniimpi kattaus servetteineen. Meillä on iso perhe (paljon lapsia) niin yleensäkin kertakäyttöservetit on in, ikävä kyllä 😀 Pellavaiset olisi niin paljon kauniimmat <3 Pöytäliina meillä on käytössä myös arkena. Mukavaa kesän odotusta 🙂

 23. 35

  Elisa sanoo

  Arkena pöydässä ovat pöytää suojaavat tabletit, mutta juhlapäivinä ja vieraita kestitessä on mukava laittaa esimerkiksi kaitaliinat ja kauniit servetit 🙂 Kertakäyttöservettien tilalle olisi kyllä mahtava saada pellavaiset lautasliinat!

 24. 36

  Anne Falck sanoo

  Kattaus tekstiilejä tulee käytettyä juhlakattauksissa sekä jouluisin.

 25. 37

  Minttu sanoo

  Laiskuus voittaa yleensä arkena ja pöytä katetaan kunnolla vain vieraiden saapuessa 🙂

 26. 40

  Katja sanoo

  Tekstiilejä tulee laitettua pöytään eniten syksyllä ja joulun aikaan, joskus muulloinkin. Nuo Balmuirin tekstiilit on kauniita.

 27. 42

  Maria sanoo

  Tekstiileillä somistaminen jää usein vain juhlapyhien aikaiseksi. Toisinaan ehtii ja jaksaa innostua, jos iltaa tulee istumaan hyviä ystäviä.

 28. 44

  MiraP sanoo

  Ihan kuten niin moni muukin laitan tekstiilejä juhlaan ja paperiservetillä tai jopa talouspaperilla mennään arkena, mutta sen ihanampaa on välillä kattaa kauniisti ja huolella.

 29. 46

  sarita sanoo

  Kaitaliina kuuluu arkeen mutta muuten en käytä esim. kankaisia servettejä. Paperisia käytän silloin kuin mieleni tekee kattaa kauniisti vaikkei mikään juhla olisikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *