Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Avotakka

Blogini lukijat taitavatkin tietää, että olen sisustuslehtien suurkuluttaja. Joka kuukausi luen keskeisimmät suomalaiset sekä ruotsalaiset sisustuslehdet. Yhdellä sisustuslehdellä on kuitenkin erityinen paikka sydämessäni: se on Avotakka. Avotakka on minulle tuttu lapsuudestani saakka, sillä äitini on tilannut sitä ensimmäisestä numerosta lähtien. Enpä olisi silloin lapsena uskonut, että jonain päivänä minäkin olen osa Avotakan tiimiä (blogini ja silloin tällöin lehtijuttujenkin myötä)!

Avotakka on suomalainen klassikko siinä missä rakkaimmat sisustusbrändimmekin. Lehden tyyli on vaihdellut vuosien varrella, mutta aina olen löytänyt siitä inspiroivaa sisältöä ja kauniita suomalaisia koteja. Avotakan tyyli on minusta sopiva sekoitus tyylikkyyttä, rentoutta, trendejä ja persoonallisia sisustusratkaisuja.

avotakka-9716

Avotakka-arvonta

Olen hyvin iloinen, että Avotakka on osa Valkoisen Harmajan kevätarvontoja. Sain arvottavaksi peräti kolmelle onnekkaalle 6 kk Avotakka-lehtitilauksen (palkinnon arvo on 53,40 €). Palkintotilaus on määräaikainen, joten se päättyy itsestään 6 kk kuluttua.

voita_avotakkatilaus

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin mikä on sinusta parasta Avotakassa.

Ehdit osallistua arvontaan pe 28.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon kolme onnellista voittajaa. Voittajat julkistetaan sisustusuutisissa su 30.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan sisustusuutisissa su 30.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Joskus voi kuitenkin toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


 

Kommentit
 1. 9

  Nina sanoo

  Kotiesittelyt ja sisustusvinkit, joilla voi helposti päivittää kodin ilmettä.

 2. 14

  Maikkis sanoo

  En osaa sano mikä olisi parasta kun en ole lehteä lukenut kuin joskus ehkä muutaman kerran. Tutustuisin lehteen kyllä mielellään.

 3. 16

  Elisa sanoo

  Meillekin avotakka tuli aikanaan äidilleni. Parasta avotakassa on yksinkertaisesti informaation Laadun, Monipuolisuudrn ja Ajattomuuden tuntu! Ei olla yhden ja ainoan trendin perässä.

 4. 25

  sanoo

  parasta avotakassa on että se täyttää kuivien, mielikuvituksettomien, rikkaiden ihmisten elämän turhalla sisustusjeesustelulla, jolloin he eivät rupea vaikka hakkaamaan mummoja tai vetämään huumeita.

 5. 29

  Vea sanoo

  Ajankohtaisuus! 🙂 Avotakka on kunnon paketti kaikkea, mitä sisustuslehdeltä kaipaa.

 6. 32

  Sanna Muje sanoo

  Upeat, kotimaiset sisustuskuvat ja mielenkiintoiset pidemmät artikkelit sisustusalalta.

 7. 33

  Airiina sanoo

  Avotakka kunnioittaa hyvin klassikkoja siis huonekaluja ja muotoiluja, siitä olen hyvin iloinen.

 8. 35

  Henna Holappa sanoo

  Avotakka on luotettava kun haluaa tietää miten kannattaa sisustaa ja hankkia huonekaluja ja muuta irtaimistoa, kauniit kuvat.

 9. 37

  Jnni sanoo

  Mukana! Olisipa mahtavaa voittaa 6kk lehdet äidille, joka voisi kierrättää lehdet eteenpäin minulle 😉

 10. 41

  Maija sanoo

  Avotakka on mielestäni paras suomalainen sisustuslehti. Tykkään erityisesti kotien esittelyistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *