Valkoinen Harmaja 5 vuotta ! (+synttäriarvonta)

Nyt alkaa blogini synttärihulinat! Valkoisen Harmajan tarina alkoi päivälleen viisi vuotta sitten: 10.7.2010. Olimme aloittamassa talonrakentamisprojektia toista kertaa ja tällä kerralla pääsimme toteuttamaan unelmaamme Kannustalon Harmajasta; talomallista, josta olimme haaveilleet jo ensimmäistä taloa rakentaessa. Blogin pitäminen oli minulle tuttua puuhaa, sillä olin kirjoittanut lifestyle-aiheista blogia vuodesta 2008 asti. Tästä toisesta blogistani minulla oli selkeä visio: halusin luoda rakennusblogin, joka painottuisi enemmän sisustamiseen sekä haaveisiin ja ideoihin sen ympärillä. Tuolloin rakennusblogit olivat pääosin miesten ylläpitämiä ja kovin teknisiä näkökulmaltaan. Valkoinen Harmaja -blogin oli tarkoitus olla vain kakkosblogini, vaan kuinkas sitten kävikään! Ensimmäinen blogini jäi melko pian pois ja tämä blogi vei minut mukanaan.

vanhat_valokuvat

Rakennusblogi muuttui luonnollisesti sisustuspainotteiseksi blogiksi. Olen tietoisesti tehnyt valinnan keskittyä blogissani pääosin sisustamiseen, vaikka toki silloin tällöin postailen muistakin aiheista. Sisustaminen on minulle intohimo ja rakas harrastus, josta voi oppia jatkuvasti. Koti pysyy samana, mutta sisustus elää koko ajan. Yksi tärkeimmistä päämääristäni on ikään kuin kirjoittaa päiväkirjaa kodin sisustamisesta ilman, että huonekaluja vaihdettaisiin jatkuvasti. Tavoitteena on tehdä muutoksia pienillä jutuilla ja pitää sisustuksen pohja ajattomana, sellaista jota on helppo maustaa erilaisilla jutuilla. Koko ajan punaisena lankana on ollut ajatus modernista kodista kotoisella twistillä, sisustyylien hallitusta sekoittelusta ja sisustuksen kerroksellisuudesta ja kontrasteista. Tykkään myös rakentaa erillaisia idea- ja tuotekollaaseja, joiden avulla voi haaveilla mitä upeimmista sisustuksista.

Sisustamisen ja bloggaamisen haluan kuitenkin pitää rentona ja välttää epärealistista kuvaa. Toki sotkut rajautuvat useimmiten pois kuvista, mutta välillä tykkään näyttää arkisempiakin kuvia ja postailla rennosti. Se ei haittaa, vaikka kaikki ei aina ole ihan viimeisen päälle. Toisaalta joskus taas on kiva panostaa kuviin ja tekstiin enemmän. Blogi syntyy kuitenkin lähes kokonaan fiilispohjalta, enkä juurikaan suunnittele etukäteen mistä postailen (yhteistyöt ovat poikkeus). Blogini mottona pidän sitä, että ”kirjoitan sellaista blogia, jota itse haluaisin lukea”.

kesaolohuone_nyt

Enpä olisi viisi vuotta sitten uskonut millaiselle ”matkalle” Valkoinen Harmaja -blogin kanssa pääsen! Mitä kaikkea tulen oppimaan ja kuinka upeita uusia, mielenkiitoisia tuttavuuksia tuleekaan vastaan! Luulenpa, että juuri erilaisten asioiden oppiminen on yksi tärkeimmistä syistä bloggausmotivaation ylläpitämiseen. Koskaan ei tunnu siltä, että olisi valmis, aina tulee uusia näkökulmia esim. valokuvaukseen, bloggaamiseen tai sisustamiseen.

Yhtä tärkeänä motivaation lähteenä pidän vuorovaikutusta saman henkisten ihmisten kanssa – on mukava vaihtaa ajatuksia sisustamiseen liittyen ja jakaa inspiraatiota puolin ja toisin. Seuraan useita blogeja ja minusta on mielenkiintoista nähdä miten eri kotien sisustus vaihtelee ajan saatossa.

iittala023

Blogin alusta asti haaveilin yhteistöistä erilaisten yritysten kanssa, jotka valmistavat lempituotteitani ja jotka sopisivat blogini henkeen. Onkin ollut aivan huikeaa päästä tekemään yhteistyötä arvostettujen suomalaisbrändien kanssa! Kodin stailausyhteistyöt ovat erityisen mieluisia minulle. Idean stailausyhteistöihin sain keväällä 2013 ja pian pääsin tekemään ensimmäistä stailaustani. Sen jälkeen stailausyhteistöitä on tullut lisää ja olen niistä yhtä innoissani kuin silloin alussa! Innostun tosi nopeasti kaikenlaisista toimeksiannoista ja ideoin mielelläni kaikkea uutta.

Suurkiitos myös Divaanille ja Allerille, jotka ovat antaneet blogilleni ”kodin” ja jonka mediamyynti auttaa minua yhteistöiden toteutumisessa – oma aikani ei millään riittäisi tämän kaiken organisoimiseen!

syreeninoksa

Suurimman kiitoksen haluan kuitenkin antaa teille, rakkaat lukijani! Kiitos, että seuraatte blogiani ja kirjoittelette minulle kommentteja ja sähköposteja. Tulen aina tosi iloiseksi jos olen voinut jotenkin olla avuksi. Olen myös saanut tosi kivoja postausideoita teiltä ja mukavat kommentit lämmittävät aina mieltä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin – se on minulle tärkeää. Joskus vastaukseni saattaa venyä, mutta palaan kyllä vastailemaan vanhojenkin postausten kommentteihin jos vain huomaan sellaisia tulleen. Ja jos vastausta ei kuulu, kannattaa lähettää sähköpostia. 🙂

harmaja

Entä mitäpä tulevaisuudessa? Minulla on paljon ideoita ja haaveita blogin suhteen. Ja sisustamisen ja erilaisten projektien suhteen. Osa niistä on jo viritteillä, enkä malttaisi odottaa että pääsen kertomaan niistä teille lisää! Innostus vain kasvaa ja blogista on tullut minulle toinen, erittäin mieluisa, työ. Pitää vain rohkeasti uskaltaa sanoa ideoita ääneen ja mennä määrätietoisesti tavoitteita kohti. Uskaltaa unelmoida ja uskoa siihen, että ne unelmat voivat toteutua.

aallonjakkara

SYNTTÄRIARVONTA!

Mutta nyt on aika juhlia: blogini viisivuotissynttäreiden kunniaksi haluan ilahduttaa teitä muutamalla arvonnalla! Arvontapalkinnot olen valinnut itse ja ne ovat sellaisia luottojuttuja, jotka ovat kulkeneet vuosien varrella mukana kodeissamme. Tämä arvonta toteutuu yhdessä Sisustuksen Koodin kanssa, joka on aina ollut tärkeä osa blogiani – onhan se siskoni liike ja minun luottoputiikkini. Olen oppinut todella paljon sisustamisesta siskoltani! Siskoni on minulle myös tärkeä vertaistuki bloggaamisen suhteen.

Synttäriarvontapalkinnoksi olen valinnut Artekin klassikkojakkaran. Meiltä löytyy tuo samainen koivujakkara ja se on kulkenut mukanani kodista toiseen, ihan lapsuuden kodista saakka, ja se edustaa sellaista ajatonta ja laadukasta sisustamista, joka on minun sydäntäni lähellä. Minusta yksi tuotteen tärkeimmistä ominaisuuksista on monikäyttöisyys ja tässä jakkarassa toteutuu tuo ajatus hienosti: jakkaraa voi käyttää sekä istuimena että sivupöytänä ja se sopii todella monenlaisiin tiloihin aina eteisestä, olohuoneeseen tai vaikkapa ruokailutilaan.

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttikenttään millaisia juttuja sinä luet mielelläsi sisustusblogissa
ja olet mukana Artek-jakkaran arvonnassa.

Muista täyttää myös sähköpostiosoitekenttä (ei näy muille), jotta tavoitan sinut nopeasti
mikäli arpaonni suosii juuri sinua.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Kilpailu on käynnissä viikon ajan, 17.7.2015 klo 23.59 saakka, minkä jälkeen arvon voittajan.

♡ ♡ ♡ ISO KIITOS VIELÄ TEILLE KAIKILLE, JOTKA SEURAATTE BLOGIANI! ♡ ♡ ♡

Artek_Koodi

Postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, mutta on toteutettu yhdessä Sisustuksen Koodin kanssa.

Translation: My blog is five-years-old today, so I am looking back at the beginning (sorry, only in Finnish this time). I’m also hosting a give away, but it is only for my Finnish readers. Thank you for following my blog!

Voit seurata blogiani Bloglovin’ssa / Blogipolussa / Facebookissa / Feedlyssä / Instagramissa / ja nyt myös Twitterissä!

Follow me on Bloglovin’ / Facebook / Feedly / Instagram / Twitter

Kommentit
 1. 1

  päivi sanoo

  Erilaiset edukkaat diy jutut on kivoja sekä sesongin mukaan hieman vaihtuvat sisustuskuvat ja jutut 🙂

 2. 2

  Maarit sanoo

  Ihana blogi ja arvonta <3 Erityisesti tekstiilit ja piensisustus kiinnostaa minua.

 3. 4

  sanoo

  Paljon onnea 5-vuotiaalle! Pidän sisustusblogeissa esim. makeovereista, on hauska nähdä kuinka sisustusta uudistamalla sama tila muuttuu aivan erilaiseksi.

 4. 5

  sanoo

  Luen blogissasi kaikki jutut mielelläni. Asumme 1964 rakennetussa omakotitalossa, jota olemme vuosien saatossa muokanneet moderniksi taloksi. Meillä on hyvin samanlainen maku. On mukavaa, kun muuntelet interjöörejä vuodenajan ja mielialasi mukaan. Me like.

 5. 6

  sanoo

  DIY/TSI jutut kiinnostaa aina, oma kukkaro kun ei aina anna myöten edes säästämällä tukea suomalaista muotoilua ja designia, ja jotain pientä extraa mitä ei olisi luettavissa kaikista alan blogeista. Persoonallisuus toimii aina.

 6. 9

  sanoo

  Kaikki sisustukseen liittyvä puree minuun; inspiroivat kuvat, ennen ja jälkeen-kuvat, diy-jutut jne. Kaikki kelpaa 🙂

  Onnea 5-vuotiaalle ja monia vuosia lisää <3 Terkkuja aurinkoisesta Lapista !

 7. 12

  sanoo

  Paljon onnea 5- vuotiaalle! On ihana lukea sun blogia ja minä itse tykkään nähdä erilaisia stailausjuttuja Ja Diy- juttuja. Ihailen kyllä kun teidän koti muuttuu pikkujutuin vähän väliä.

 8. 14

  Erika sanoo

  Pidän todella paljon juuri aloittamastasi postaussarjasta koskien pinnalla olevia/tulevia sisustustrendejä 🙂

 9. 15

  Jutta W sanoo

  Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa! 🙂 Paljon onnea viisivuotiaalle!

 10. 16

  Katja sanoo

  DIY-projektit ja persoonalliset sisustusratkaisut kiinnostavat, samoin juuri sinun tapasi muuttaa kodin ilmettä pienillä asioilla. Oma kotini on uudenkarhea kivitalo, jota on ilo sisustella. PS. blogisi innoittamana meille valmistui viime kesänä alakertaan mittojen mukaan tehdyt matalat betonitasot 🙂 Kiitos ideasta!

 11. 17

  Mari sanoo

  Vaivattomat pienet muutokset, valokuvat sisältä ja ulkoa. Hyviä ideoita omaan käyttöön 🙂

 12. 19

  Kaija sanoo

  Onnea kivalle ja inspiroivalle 5-v. Blogille!
  Pidän kodin sisustamisesta ja nautin kun saan katsella kauniisti sisustettuja tiloja. On mukava saada vinkkejä sisustustyynyistä, matoista, peitoista, tauluista, astioista, valaisimista, tuoleista..myös nikkarointi inspiroi tehdä itse. 🙂

 13. 21

  Ellu sanoo

  Blogin vakiolukijana näin ihanassa arvonnassa ehdottomasti mukana!:) Kaikki jutut kiinnostavat, mutta tilan muuutokset esim. erivärisillä tekstiileillä/tavaroilla ovat kivoja, myös uutuus tuotteilla stailaukset ovat mieleisiä.

 14. 22

  Elina sanoo

  Onnea suosikkiblogilleni! Stailausjutut ovat kivoja, samoin kaikki DIY- ja remppajutut. Ylipäätään tykkään kaikista jutuistasi .

 15. 23

  Saana sanoo

  Minusta kivoimmat postaukset on DIY-aiheiset sekä ”pihistä tai panosta”-jutut. 🙂 myös puutarha-aiheet kiinnostavat.

 16. 24

  sanoo

  Suuret onnittelut 5-vuotiaalle! 🙂 Minä luen mielelläni oikeastaan kaikesta sisustukseen liittyvästä, ennen/jälkeen sisustuksista, uutuuksista sisustusrintamalla, design klassikoista, tuotearvioista, DIY-jutuista…Eli oikeastaan kaikesta siitä, mitä blogisi käsittelee 🙂

 17. 28

  Mirva sanoo

  Kiitos blogistasi! Tykkään blogisi monipuolisuudesta. Jutut vaihtelevat sopivassa suhteessa. Aloittamasi sisustusuutiset ovat olleet todella kivoja lukea. Tykkään myös stailauksista kovasti.

 18. 29

  Anna K. sanoo

  Tykkään kaikista postauksistasi, koska ne ovat mukavan vaihtelevia ja todella inspiroivia. On mukavaa kun kerrot myös mistä tuotteet on hankittu, niin jos joku nappaa, on se myös helppo hankkia omaan kotiin 🙂 Monesti olen kyseistä jakkaraa postauksissasi katsellut ja ihaillut, ja miettinyt että josko olisi aika hankkia itsellekkin, mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi. Nyt siis en voinu missata tätä arvontaa! Olet loistava inspiraatio sisustuksen suhteen ! <3

 19. 30

  Emmu sanoo

  Onnea viisi vuotiaalle!
  Inspiroiva kuvia pienillä sisustuselementeillä on kiva katsella.

 20. 31

  Kristiina sanoo

  Blogisi on innostava, stailaus jutut ja tilojen ilmeen ’uudistaminen’ pienillä asioilla on mielenkiintoista katseltavaa/ lueskeltavaa.

 21. 32

  Saara sanoo

  Onnea! Päädyin alunperin lukemaan blogiasi, kun etsin tietoa Kalklitirillä maalaamisesta (meille tuli sellainen seinä olohuoneeseen). Selailin vähän muitakin postauksia ja jäin ihan koukkuun ja luinkin sitten kaikki postaukset alusta alkaen 😀 Meillä on tosi samanlainen maku sisustuksen suhteen ja blogiasi on tosi mukava lukea myös kirjoitustyylin ja kuvien puolesta (kuvat on tosi kauniita!). Tykkään ihan kaikenlaisista postauksista, kivoimpia ovat ehkä kuitenkin ne joissa saman tilan (vaikkapa olohuoneen) ilmettä on pienillä jutuilla muutettu toisenlaiseksi. Tämän tyyppiset postaukset ovat tosi inspiroivia. 🙂

 22. 33

  Sari sanoo

  Hei! Onnea 5-vuotiaalle! Katselen mielelläni juuri sisustusvinkkejä, vuodenaikojen vaihtuminen näkyy kivasti blogissa. Kuvissa on rentoutta jota yritän myös itse tavoitella, vaihtelevalla menestyksellä..

 23. 34

  Eve sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle!
  Jotain tuunausjuttuja on erityisen kiva lukea. Voivat soveltua joskus vaikka jonkun oman huonekalun piristykseen.

 24. 35

  Leena sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Ihana blogi. Tulin lukijaksi reilu vuosi sitten ja muistan silloin ahmineeni takautuvasti aikaisemmat postauksesi pidän blogisi modernista,mutta kodikkaasta ilmeestä. Jatka samaa rataa. Myös DIY-jutut kiinnostavat. Mukana arvonnassa siis

 25. 36

  Kattis sanoo

  Onnea viisivuotiaalle! Arvostan blogisi hyvää kieliasua ja kauniita kuvia. Stailausjutut ovat kivoja, samoin kuin pihistä&panosta- ja ennen&jälkeen -jutut.

 26. 38

  Kaisakoo sanoo

  Onnea 5 vuotiaalle! Tykkään kovin blogistasi enkä osaa eritellä millaisia juttuja luen mielelläni blogissa. Jatka samaan malliin!

 27. 39

  sanoo

  Mukana upeassa arvonnassa! Luen mielelläni juttuja laidasta laitaan, eli kaikki kiinnostaa 🙂 Ehkäpä pihajutut tällä erää eniten 🙂

 28. 40

  Anni sanoo

  Eniten nautin kuvista, tunnelmista ja inspiraationlähteistä! On myös kiva lukea taustoja ja toteutuksia, teillä on tosi paljon upeita itse ideoituja ja tehtyjä ratkaisuja.

 29. 41

  enna sanoo

  Paljon onnea! Kaikki tee se itse-jutut on mielenkiintosia. Ja myös nämä stailausjutut!

 30. 43

  Anna sanoo

  Onnea! Tykkään lukea taidokkaasti ja persoonallisesti toteutettuja sisustusblogeja, sisältönä minuun uppoaa parhaiten uudenlaiset näkökulmat sisustukseen, vanhan tuunaus ja edulliset löydöt. Sinun blogia olen seurannut nyt parisen vuotta, ja pidän tyylistäsi kirjoittaa, kuvata ja sisustaa!

 31. 44

  Jenna sanoo

  Tällä hetkellä minuun kolahtavat erityisesti inspiroivat sisustuskuvat ja erilaiset keittiöratkaisut. Uudessa kodissani kun tarkoituksena olisi keittiö remontoida.

 32. 46

  Laura K sanoo

  Onnea viidestä vuodesta! Itse olen lukenut blogiasi noin kolme vuotta ja suosikkiaiheitani on stailausjutut ja uudet hankinnat. Vähiten kiinnostaa puutarha-aiheet.

 33. 48

  henriikka sanoo

  Stailausjuttuja on aina mukava lukea 🙂 Lukisin mielelläni myös eri sisustustyylien yhdistelystä.

  • 48.1

   UllariikkaK sanoo

   Kiitos upeasta blogistasi! Luen mielleläni kaikkea kotiin ja sisustamiseen, niin arkeen kuin juhlaankin liittyen. Stailausjutut ja hankinnat inspiroivat:)

 34. 49

  KatriK sanoo

  Onnea blogillesi 5 vuoden taipaleesta! Olet taitava kollaaseissa, joita kotiisi teet ja joista meille lukijoille postaat. Luen lähes kaikki postauksesi. Mielelläni lukisin postauksen siitä, miten eri tavoilla ja tyyleillä tekisit kollaasin String Pocket hyllyynne. Meillä on sama hylly ja kaipaisin sen sisuksiin uutta inspiraatiota 🙂

 35. 50

  Susci sanoo

  Sisustuskuvista etsin inspiraatiota ja stailausjutut kiinnostavat myös.
  Paljon Onnea erinomaiselle blogillesi 🙂 !

 36. 52

  saaana sanoo

  Onnea blogille! DIY-jutut pienellä budjetilla on mielestäni sisustusblogien parasta antia.

 37. 53

  Tiina M sanoo

  Mukana arvonnassa, täydellinen palkinto! Onnea 5-vuotis päivästä! DIY jutut sekä pihistä&ipanoita jutut ovat mukavaa luettavaa, tämän päivän suosittuja aiheita. Kotisi kauniit klassikkohuonekalut ovat kauniita katseltavia sisustuskuvissasi.

 38. 54

  Laura sanoo

  Tuo jakkara sopisi meille tänne uuteen kotiin ihanasti – peukut pystyyn ja mukaan arvontaan 🙂 olen päivittäinen lukijasi, rakastamme ja remppaamme taloa, nyt 1,5 purkua ja raksaamista takana, tällä erää muuraus menossa ja sitten päästään taas jatkamaan sisätöitä ja tietty ulkona vielä puutavaraa tarvitaan mm.kattolaudoituksiin jne. Onneksi on kesää vielä jäljellä 🙂 luen blogista sisustusjuttuja, tykkään harmonisesta tyylistä sisustuksessa sekä kurkin myös sisustuksen uusia tuulia!

 39. 55

  Lotta sanoo

  Ensiksi suurkiitos inspiroivasta blogistasi, toivottavasti tulevaisuudessa juhlitaan vielä monia blogisynttäreitä. Eniten tykkään lukea sisustusuutisia, kuten esimerkiksi esittelyjä sesonkien uutuusmallistoista. Senpä takia täältä iso peukku uudelle postaussarjallesi!

 40. 56

  Kaisa sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle blogillesi! Sinun blogisi on yksi lemppareistani! Ihailen sisustustyyliäsi, joten kaikki postaukset kodistasi on mieleeni!:)

 41. 57

  sanoo

  Onnea Suvi ja kiitos kivasta blogista! Kirjoitat kivan rennolla otteella ja ajatuksiasi sisustamisesta on kiva lukea. Paljon kivoja kesäpäiviä Valkoiseen Harmajaan. 🙂 Jakkara sopisi mihin tahansa koska sehän on klassikko, olisi ihana voittaa se!

 42. 59

  Suvi N sanoo

  Kirjoitat aivan loistavaa blogia, jota on kiva lukea. Kiitos siitä ja onnea! Joskus olisi mukava kuulla, mitä tekisit toisin, jos nyt rakentaisitte ja mitkä jutut kodissanne ovat onnistuneet erityisen hyvin. Pidän myös upeista stailauksistasi.

 43. 60

  Ruuturouva sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Uusien tuotteiden esittelyt ja ennen/jälkeen-jutut kiinnostavat erityisesti.

 44. 61

  HeidiS sanoo

  Onnea blogillesi, luen juttusi niin aina kun vain voin arjessani ja minusta sinä osaat sopivasti yhdistää sisustus haaveilua ja todellisuutta, kierrätystä ja tuunausta -sortumatta sellaiseen osta,osta meinikiin, minua viehättää juuri maalaisjärjenkäyttö niin elämän polulla kuin sisustamisessa, HeidiS, heidinluukku@netti.fi

 45. 63

  memuli sanoo

  Ihana blogi! Osallistun arvontaan. Tykkään lukea kaikkea sisustukseen liittyvää mutta ennen kaikkea DIY jutut on huippuja. Etenkin sinun blogissa! Toivottavasti osuu arpaonni,tuo klassikko kuolattaa niin paljon

 46. 64

  Pia Timonen sanoo

  Minua itseäni viehättää eniten tee se itse-jutut. Toki tämän blogin osalta lähes kaikki jutut, minkä vuoksi tämä on ainoa sisustusblogi, jota seuraan viikottain. Onnea 5-vuotiaalle blogille 🙂 ilolla mukana jatkossakin

 47. 65

  Ella sanoo

  Onnea!! Mieluiten luen sisustusblogista erilaista rakennus ja askarteluprojekteista (diy), jotka tietysti olisivat edullisia. Uusia sisustustrendejä luen myös mielelläni ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai miten se meni.. Mukana arvonnassa ehdottomasti.

 48. 66

  veera s. sanoo

  mua kiinnostaa ihan perus kotijutut, uudet hankinnat ja järjestyksen vaihdot jne. 🙂 eniten tykkään vaan katsella sisustusbloggaajien kuvia kodeistaan. 🙂

 49. 67

  Salla sanoo

  Kauniit ja harmoniset kuvat kauniista kodista ovat ihania. Itse rakastan inspiroivia ja luovia sisustusratkaisuja, joita sitten sovellan pieneen budjettiin sopiviksi vaikkapa itse tehden.

 50. 68

  Satu O. sanoo

  Pidän blogistasti ja kodistasi todella paljon ja haluan jatkossakin lukea juuri samankaltaisista aiheista kuin tähänkin mennessä.

 51. 70

  Liina sanoo

  Itse lukisin mielelläni erilaisia sisustusvinkkejä ja esim. siitä, miten esineitä, huonekaluja, tekstiilejä ja asioita voi yhdistellä. Tällaisia postauksia on sisustusblogeissa mielestäni yllättävän vähän!

 52. 71

  sannakoo sanoo

  Ihana blogi sinulla ja onko siitä oikeasti jo viisi vuotta?! Muistelen, että olen seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti blogiasi alusta alkaen;) Paljon hyviä vinkkejä kodin sisustukseen olen sinulta saanut, niin ideoiden kuin tuotteidenkin saralta… Joten jatka vain samalla linjalla, varsinkin ne sisustusuutiset on hauska lukea:)

 53. 72

  Lauras sanoo

  Heippa, ihana arvonta!
  Mieluiten luen teidän kodin laitosta, sinulla on melko samanlainen maku kuin minulla niin mielenkiinnolla aika seuraan kotisi laittoa 🙂

 54. 73

  Taina Lindström sanoo

  Ns. löydöt kiinnostavat. Usein sellaiset, jotka eivät ole kalliitta, mutta kivoja…

 55. 76

  Maria Giers sanoo

  Tykkään lukea DIY projekteista sekä sisustusrintaman uusista tuulista. Postaukset joista voi itse saada inspiraatiota omaan sisustukseen ovat mahtavia. Kiitos sinulle ihanasta blogista!

 56. 78

  nalle sanoo

  Onnea merkkipaalusta! Pidän teidän kodin tyylistä ja on kiva nähdä miten pienilläkin muutoksilla saa uutta ilmettä.
  Taiteesta, tyynyistä ja kissoista innostutaan täälläkin

 57. 79

  Puuraitti sanoo

  Viidesti onnea ja kiitos blogistasi, jota olen seurannut reilun kahden ja puolen vuoden ajan.

  Luen mieleleläni oivalluksistasi, joissa pienet itsetehdyt asiat tai hankinnat saavat aikaan ison esteettisen muutoksen tai harmonisoi tilan.

 58. 80

  PaulaK sanoo

  Ihana arvonta, olen himoinnut noita Artekin jakkaroita jo kauan! Tykkään eniten lukea jutuista, joissa uudistat pienillä jutuilla klassisista sisustustyyliäsi. Myös uusi postaussarjasi sisustusuutuuksista on tosi mielenkiintoinen!

 59. 81

  T sanoo

  Blogisi on yksi lemppareistani, jota olen lukenut oman raksaprojetkin alkumetreiltä asti vuodesta 2011 ehkä. 🙂 Tykkään isosti ja melkeinpä kaikista jutuista on kiva lukea!

 60. 82

  Paula sanoo

  On ollut kiva seurata ajattoman sisustuksen rakentumista. Pidän myös sisustuksenne kerroksellisuudesta.

 61. 84

  Heljä sanoo

  Eniten tykkään kausien mukaan vaihtuvista tekstiileihin liittyvistä postauksista. On kiva huomata miten pienellä muutosta saa jo aikaan.

 62. 85

  Susku sanoo

  Onnittelut 5-vuotiselle! Kauniit, harkitut, esteettiset asetelmat kiehtovat kuvissasi. Siis estetiikka on tämän blogisi suola. Sinulla on tyylin ja kauneuden tajua, osaat vangita sen myös kuviisi. Kuvat ovat parasta. Kiitos!

 63. 86

  klaara sanoo

  Onnea ihanalle 5-vuotiaalle blogillesi. Tykkään erityisesti sisustusideoistasi.

 64. 87

  anna sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle. 😉 mielellään luen klassikoiden esittelyjä, edullisia diy juttuja, ja yleensäkin pidän tyylistäsi joten blogi on yksi lemppareistani. Terassia suunniteltaessa myös mies ’eksyi’ blogiisi kun etsi kuvia terassista. Ensi kesänä olisi ajatuksena toteuttaa betonipöytä idealla ruokapöytä terassille. Katsotaan kuinka läy?! Jatka valitsemallasi tiellä 🙂

 65. 88

  Marjaana sanoo

  Onnentoivotus 5-vuotiaalle!

  Eniten pidän kaikista sisustukseen liittyvistä postauksista sekä näin kesäaikaan terassi- ja piha-aiheisista jutuista. Kuvasi ovat todella laadukkaita! ☺

 66. 89

  Inka sanoo

  Onnea viisivuotiaalle, toivottavasti jaksat jatkaa vielä pitkään.
  Designin ja ”ikean” onnistuneet yhdistämiset on parhaita. Ja tietenkin kun uutta ja vanhaa sekoitettuna onnistuneesti.

 67. 93

  Tarja sanoo

  Persoonalliset, kaikkien helposti toteutettavissa olevat ideat ovat aina tervetulleita. Kaiken ei aina pidä olla suhteettoman kallista.

 68. 94

  Neelia sanoo

  Blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani ja paras sisustusaiheinen blogi. Tykkään ehkä eniten postauksista, joissa uudistat huoneita uusilla ratkaisuilla. Mutta kaikki aiheet kyllä kiinnostavat!

 69. 95

  taru sanoo

  Kaikenlaiset sisustusjutut kiinnostavat. pihistä/ panosta-vertailu on myös hyvä.

 70. 96

  sanoo

  Onnea synttäreiden johdosta!
  Itse tykkään eniten juuri siitä, ettei tavarat ja huonekalut vaihdu jatkuvasti, vaan muutosta ja vaihtelua löydetään muilla tavoin. Myös kaikenlaiset diy-jutut kiinnostavat aina.
  Oispa ihana voittaa 🙂

 71. 97

  Merja sanoo

  Moi Suvi, ja paljon onnea!! Muistan, kun eksyin blogiisi. Siinä oli silloin tarina siitä, kun olitte päätyneet Harmaja-talomalliin, ja pääsitte tehtaalle katsomaan oman kotinne valmistumista. Minusta se oli tosi ihanaa päästä paikan päälle tutustumaan talotehtaalle. Siitä asti olen mukana ollut 🙂 Enkä muutes ikinä kyllästy kuviin teidän olkkarista ja kodista muutenkin – kaunista 🙂

 72. 98

  Teija Malmi sanoo

  Onnea viisivuotiaalle blogillesi. Tykkään kovasti kaikesta, mitä tänne aina päivittelet ihana blogi ❤️

 73. 99

  jenni sanoo

  Onnea! 🙂 Kaikki sisustukseen liittyvät postaukset, inspiroivat kuvat kiinnostavat. 🙂

 74. 100

  Riikka sanoo

  Onnea mahtavalle blogille! Tykkään sisustukseen, arkkitehtuuriin, muotoiluun, trendeihin, puutarhaan siis kaikkeen visuaaliseen liittyvistä blogeista. Valkoinen harmaja on iki-suosikki!

 75. 101

  Päivi sanoo

  Inspiroiva ja kaunis blogi! DIY ja uusien ”sisustushelmien” esittelyt kiinnostavat. 🙂

 76. 102

  Tiina sanoo

  itseäni kiinnostaa ne jutut missä on jotain klassikkotuotteita kokeilussa.

 77. 103

  Minnimari sanoo

  Onneksi olkoon! Blogisi on se aivan ensimmäinen, johon blogirintamalla tutustuin, ja edelleen lukulistalla ykkönen 🙂 Tykkään lukea sisustusjuttuja laajalla skaalalla, piensisustuksesta suurempiin muutoksiin, ja tyylisi ja sisustussilmäsi löydöt kolahtavat meikäläiseen hyvin.

 78. 104

  HannaL sanoo

  Lämpöiset onnittelut sinulle ja blogille! Luen mielelläni jatkossakin erilaisia sisustusjuttuja kauniilla kuvilla varustettuina.

 79. 105

  edla sanoo

  Parhaimpia juttuja on diy jutut sekä jutut joissa pieniä asioita muuttamalla saa paljon uutta ilmettä 🙂

 80. 106

  JenniJ sanoo

  Luen mielelläni monipuolisia sisustusjuttuja mutta erityisesti stailaukset ja remonttipostaukset kiinnostavat 🙂

 81. 107

  Emmi sanoo

  On mukava löytää blogeista erilaisia ideoita sisustukseen, niin laajoina pintoina kuin pieninä yksityiskohtinakin, joten ideat niitä koskien ovat aina tervetulleita!

 82. 108

  Eija sanoo

  Onnea viisivuotiselle urallesi ja onnea myös jatkoon. Täytyypä tunnustaa, että Valkoinen Harmaja ja Muoti mielessä tulee tsekattua päivittäin. Vaikuttaa siltä, että olen blogiaddikti, but no can do. Sellaisia juttuja mieluusti luen.

 83. 111

  Manna sanoo

  Diy ja remppajutut kiinnostaa eniten mutta kaikki sinun sisustusjutut ovat ihania, inspiroivia 🙂

 84. 112

  Henni sanoo

  Kaikki ideat ja vinkit sisustukseen liittyen kiinnostavat 🙂
  Mukana arvonnassa!

 85. 113

  hanka sanoo

  Tykkään lukea juttuja siitä, miten sisustuksessa eletään: syödään ruokailutilassa, leikitään lastenhuoneessa ym. Onnea!

 86. 114

  Marja-Liisa sanoo

  Huippuihana arvonta. Kaikenlaiset uudet jutut innostaa… Varsinkin pienen tilan sisustusjipot kiinnostaa.

 87. 115

  Elina sanoo

  onnea päivänsankarille blogisi kautta olen tutustunut moniin pieniin sisustusmerkkeihin. Pyrin itse kannattamaan pohjoismaista työtä ja aina kotimaisuus on suuri plussa. Kesä kun on ollut aika kylmä, odotan jo innolla syksyisiä stailauksia

 88. 116

  Laura sanoo

  Kauniit sisustuskuvat ja lämminhenkinen sisustusyyli inspiroi minua. Mukana arvonnassa!

 89. 117

  Marja Helena sanoo

  Luen kaikenlaisia sisustusjuttuja, skaala on laaja, joten on vaikea mennä erittelemään mitä luen mieluiten. Olen aika kaikkiruokainen, paitsi omassa sisustuksessa 🙂

 90. 118

  Tiina Vee sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle lempiblogilleni!

  Kaikki sisustukseen, stailaukseen ja remontointiin liittyvä kiinnostaa blogeissa. Itse olen enemmän modernin sisustuksen kannattaja, siksi myös sellaiset blogit tulee luettua aktiivisimmin. On mukavaa nähdä miten ihmiset yhdistävät kodeissaan vanhaa, uutta, designia, Ikea-kamaa, kirppislöytöjä ja trendisuuntauksia. Ja on mukava nähdä miten bloggaajat saavat kotiinsa sen persoonallisen kädenjälkensä näkyviin siitä huolimatta että monesta kodista löytyy samat blogisuosikit matoista valaisimiin.
  Sitä miettii monesti kuinka saisi omaan kotiinsakin uutta muutosta pienellä vaivalla ja monesta blogista saa kyllä ihania ideoita joita ei itse tulisi keksittyä. Blogit ovat itselleni inspiraation lähde ja ihana tapa viettää aikaa silloin kun lastenhoidon lomassa on aikaa istahtaa sohvan nurkkaan ja nauttia kupposesta kahvia suosikkiblogiensa kuulumisia lukiessa.

 91. 120

  tiitu sanoo

  Onnea blogille! Kauniit kuvat kiinnostavat. Myös pihaideat ja diy-jutut on kivoja! Tiitu

 92. 121

  Tnj sanoo

  Kaikki vinkit eri kaupunkien mukavista sisustusliikkeistä ja pienistä puodeista otan aina ilolla vastaan!

 93. 122

  Anu sanoo

  Tykkään seurata blogeja joissa on satsattu hyviin ja laadukkaisiin kuviin. Usein inspiroidun juuri kuvista ja itse tekstiosuus jää lukematta. Sinun blogisi kuvat ovat juuri sen tyyppisiä mistä pidän! Onnea blogillesi ja toivottavasti saamme seurata vielä pitkän tovin sisustus juttujasi!:)

 94. 123

  Tuula Johansson sanoo

  Onnea 5 V❗ Kestävä sisustus, jonka varaan kodin ilmeen vaihtaminen edullista. DIY ja TSI.

 95. 124

  Päivi sanoo

  Diy-jutut kiinnostavat aina, samoin kuin vanhan ja uuden yhdistäminen. Ihanista kuvista löytää usein inspiraatiota itsellekin.

 96. 125

  Liinu sanoo

  Ajattomien design-juttujen yhdistely tavallisiin huonekaluihin, vanhan tuunausta, uusia trendejä, skandinaavista selkeälinjaisuutta 🙂

 97. 126

  Anaska sanoo

  Onnea blogillesi!!

  Tykkään pienistä piristävistä yksityiskohdista, joilla voi muokata pohjimmiltaan pysyvää sisustusta. Monta kivaa ideaa olen sinulta saanut. Diy jutut on kans mieleeni.

 98. 127

  JennaS sanoo

  Monenlainen sisustukseen liittyvä kiinnostaa. Myös diy-juttuja on kiva lukea. Onnea 5-vuotiaalle!

 99. 128

  Anna sanoo

  Onnea! Uudet sisustusuutiset on ollut todella mielenkiintoinen postaussarja, toivottavasti tämä jatkuu.

 100. 129

  sarppa sanoo

  Onnea synttäreiden johdosta! Itse luen sisustusblogeista mieluiten kirjoittajan oman kodin sisustusjuttuja ja hankintoja. Kaikki erilaiset remontti ja pienet pintafiksaus- ja diy-jutut kiinnostaa:) Myös luen mielelläni design-tuotteista ja tuntemattomampien suunnittelijoiden töistä

 101. 130

  Tanja sanoo

  Diy-jutut, pienet kodin muutokset/stailaukset esim.vuodenaikojen vaihtuessa, joulu/pääsiäis ideat. Varsinaisesti yhteistyöpostaukset ja kaikki kaupallinen ei niinkään kiinnosta vaan sellainen mistä saa helppoja ja tyylikkäitä ideoita oman kodin sisustustamiseen ja niitä sinun blogissa on riittänyt! Yks mun ehdoton suosikkiblogi!

 102. 131

  sanoo

  Blogisi on yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani. 🙂 Onnittelut viisivuotiaalle!

  Mielestäni blogisi on juuri sopiva sekoitus erilaisia postauksia. Tykkään lukea vallitsevista ja tulevista trendeistä, pienistä kodin muutoksista, designista, diy-projekteista jne… Kiitos ihanasta blogista! <3

  Liina

 103. 132

  Anniina sanoo

  Omia suosikkejani ovat sellaiset arjen pienet ilot ja esim. tekstiilejä tehtävät muutokset. Myös tämä sinun uusi postausarja sisustusuutisista on mahtava!

 104. 134

  Karhuemo sanoo

  Monenlaiset jutut kiinnostavat. Rakastan simppeleitä, moderneja, pieniä yksityiskohtia joita ei itse tule keksittyä. Sinun blogi on suosikkini, teet pieni muutoksia, mutta mitkä näkyvät ja muuttavat kotia! Paljon onnea viisi vuotiaalle!!

 105. 135

  Sari sanoo

  Kiitokset kivasta ja inspiroivasta blogista! Luen mielelläni kodin muutoksiin liittyvät jutut, esim. tekstiileillä, maalaamalla yms. Olen hakenut inspiraatiota tulevan kodin keittiöön ja olohuoneeseen ja paljon olen sitä blogistasi löytänytkin!

 106. 136

  Elli sanoo

  Blogissasi nautin sen ja kotisi kauniista visuaalisesta ilmeestä ihan ylipäätään, mutta luen mielelläni etenkin erilaisia puutarhatöihin liittyviä juttuja.

 107. 137

  sanoo

  Itseä kiinnostaa miten sisustusta saa muutettua pienillä asioilla kuten tyynyillä ja pienesineillä eri tunnelmaan ja vuodenaikaan sopivaksi. Kirppislöytöjen tuominen sisustukseen kiinnostaa myös.

 108. 138

  Riikka sanoo

  Pidän erityisesti stailausjutuista, eli kuinka sama tila saadaan pienillä muutoksilla näyttämään niin erilaiselta. Sisustus-uutiset -postauksissa on ollut mielenkiintoista luettavaa.

 109. 139

  sanoo

  Viisivuotis onnea!
  Luen, koska tykkään tyylistäsi.
  Lastenhuoneista ja kodarista+kylpytiloista voisit tehdä juttuja useamminkin.
  ”Saunatalo” kiinnostaa myös.
  Olen tyytyväinen lukija, enkä toivo suuria muutoksia.

 110. 140

  Annika sanoo

  Sesongin/kauden mukaan vaihtuvia tyylejä on mukava lukea. Kaikki sisustusjutut kiinnostavat!

 111. 142

  svii sanoo

  Tuunaus- ja diy-jutut ovat erityisesti mieleeni! Tykkään todella paljon sekä bloggaus- että sisustustyylistäsi ja bongasin blogistasi Asko-maton myös omaan olohuoneeseemme. Kiitos siitä vinkistä!

 112. 144

  Fevejii sanoo

  Itselleni the thing sisustusblogeissa on inspiroivat kuvat, ei niinkään tekstit (paitsi ostospaikkavinkit ;)). Myös DIY-juttuja on toisinaan hauska lukea ja muutenkin kekseliästä sisustamista.

 113. 145

  Lilli sanoo

  Täällä suosikkeja ovat DIY-jutut ja muut teidän kotiin liittyvät sisustuspostaukset. Jatka samaan malliin! 🙂

 114. 146

  Päivi sanoo

  Hei! Pidän mm. Piensisustamisestasi, itsetehdyistä sisustustuotteista, uutuus tuotteiden esittelyistä, vinkkejä hyviin alennusmyynteihin, ihanista kukan oksista maljakoissasi, puutarhaanne liittyvistä jutuista ym… Paljon kiinnostaisi myös sisustustuotteiden esittely esim. Kylpyhuoneeseen, kylpyhuoneen tekstiilejä, mattoja, pyyhkeitä, suihkutilan sisustuksesta, millaisia ratkaisuja voit suositella kodinhoitohuoneessa, suihkutilan hyllyt ym, meillä aina ”roimii” suihkussa ammeen reunoja myöten erilaisia saippuoita ja pesuaineita… Sekasortoa… Siinä samalla voisi suositella jotain ihanaa uutta sarjaa vartalon ja hiusten pesuun, jotain laadukasta luxusta arkeen kuten esim crabtree & evelyn… 🙂

 115. 147

  Riikka sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle!
  Blogisi on yksi suosikeistani ja rakastan sisustustyyliäsi, kuviasi – kaikkea.
  Pihistä ja panosta postaukset ovat kivoja, diy jutut myös sekä uutuusjutut. Tyynyhulluna rakastan katsella kuvia erilaisista tyynyasetelmista. Artekin jakkaran ostin pojalleni rippilahjaksi, koska arvostan myös sen monikäyttöisyyttä ja ajatonta muotoilua.
  Onnea siis nyt ja tulevaisuuteen!

  Yst. Riikka

 116. 148

  sari sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Blogisi suosikkeja ovat luonnollisesti DIY-ideat, sisustuspostaukset kaikenkaikkiaan. Inspiroivat kuvat, klassikot yhdistettyinä persoonalliseen tapaan sisustaa, onnistut näissä erinomaisen hyvin! Blogissasi osaat uudistua ja näkee, että sisustaminen on elämäntapa. Aurinkoista viikonloppua,

  terkuin Sari

 117. 149

  Anneli sanoo

  Onnittelut viisi vuotiaalle!
  Piensisustus kiinnostaa ja vinkit vuodenaikojen mukaan.

 118. 150

  Mi sanoo

  Ykkösjuttu minulle on kyllä kuvat inspiraation lähteenä, tai vain viihdykkeeksi. Monesti kauniiden kuvien jjutut jaksaa lukea, jos kuvat eivät inspiroi, saattaa postauksen vain selata ohi.

 119. 151

  Katariina sanoo

  Diy jutut ja stailaukset ovat kivoja. Pienin keinoin tehdyt ”muutokset” ja päivitykset ovat myös mieluisia. Tyylien sekoittaminen ja rentous ja kauniit kuvat tekevät blogistasi suosikkini.

 120. 153

  sanoo

  Hurjasti onnea 5-vuotiaalle! Blogisi helmiä ovat diy-projektit, kauniit kuvat, monipuoliset piensisustusjutut ja kollaasit. Ja uusin helmistä on sisustusuutiset-sarja. 🙂

 121. 154

  Maisa sanoo

  Paljon onnea viisivuotiaalle! 🙂 Sinulla on inspiroiva blogi, kauniita kuvia. Tykkään erityisesti sisustus ja diy -jutuista. Toivottavasti seuraavat viisi vuotta ovat yhtä mielenkiintoisia. 😉

 122. 155

  Vilperttiina sanoo

  Paljon onnea viskarille! Olen ollut lukijasi alusta alkaen ja ihastellut kotiasi. Sinulla on silmää yhdistää laadukkaat tuotteet diy-juttujen kanssa ja saada kokonaisuuksista niin kauniita ja aitoja.Isäsi taulut ihastuttavat!

 123. 156

  Sari sanoo

  Tykkään kovasti blogisi kuvista ja erityisesti kotisi tyylistä – tästä on tullutkin yksi suosikkisisustusblogeistani. Tykkään lukea DIY-postauksia ja pieniä stailausjuttuja, joilla voi päivittää kodin ilmettä sesonkien / kausien mukaan.

 124. 159

  riikka sanoo

  Onnea tykkään sinun kuvista ☺niistä saa hyviä ideoita mitä ei itse hoksaisi

 125. 160

  Hanna sanoo

  Kaikki jutut ovat kiinnostavia, kovin on samanlainen maku. Siksi kiinnostaa kaikki.

 126. 161

  Jutska sanoo

  onnittelut 5-vuotiaalle! kaikki ennen ja jälkeen jutut kiinostaa!=)mukana arvonnassa!

 127. 162

  Taru sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle 🙂
  Teillä on kaunis koti, seuraan blogiasi säännöllisesti. Monenlaiset jutut kiinnostavat, tavallinen arki, stailaus, diy ja sisustusjutut 🙂
  Artekin jakkara olisi kovin mieluinen 🙂

 128. 163

  Pihka sanoo

  Onnea blogista!
  Edullisemmat piensisustusjutut ja miksei myös tee-se-itse- jutut. Onhan kaikkea design-tavaraa ihana ihailla, mutta kaikilla ei niihin ole varaa.

 129. 164

  Susanna sanoo

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja säännöllisesti ja saanut siitä ideoita ja inspiraatioita 🙂
  Minua kiinnostaa erityisesti ihanat kuvat ja myös sisustusuutuudet. Onnea ja kiitos !

 130. 165

  Arja sanoo

  5-vuotis onnittelut! tämä on niin ihana blogi ,että kaikki kiinostaa! kaikki ideat sisustukseen on tervetulleita! joskus olisi kiva kuulla oletteko olleet tyytyväisiä Kannustaloon!

 131. 166

  Sallah sanoo

  Erityisesti ilahduttaa aidot oikeat kodit, joissa stailauksen lisäksi näkyy myös rosoa ja elämääkin. Kiinostavaa on saada näkymiä kandainvälisistä sisustustrendeistäkin, jos niistä joskus innostuisi itsekin hieman hyppäämäön mukavuusalueen ulkopuolelle. Inspiroivaa on myös nähdä kuvia, kuinka pienillä muutoksilla, esim. tekstiilillä tai taululla saadaan aikaan muutoksia tunnelmissa ja värimaailmassa. Vuodenaikojen vaihtumiset inspiroivat aina kovasti ja niihin liityvät sisustuspäivitysjutut ovat suosikkejani. Onnea 5v-taipaleen johdosta ja kiitokset ihanasta blogistasi!

 132. 167

  laurav sanoo

  Onnea! Tykkään, kun blogissa esitetään se tavallinen arki ja ideoidaan arkeen liittyviä haasteita. Myös erilaiset terassi/piha asiat kiinnostaa, ja teidän saunamökin stailaukset ovat olleet todella mielenkiintoisia.

 133. 168

  Eevastiina sanoo

  Paljon onnea ja kiitos inspiroivasta blogista! Eniten tällä hetkellä kiinnostaa ennen jälkeen-kuvat ja ulkosalle puutarhaan liittyvät postaukset. Kauniita kuvia on ylipäätänsäki ihana katsella ja saada ideoita. Jatka samaan malliin! 🙂

 134. 171

  Tuija sanoo

  Onnittelut <3
  Olisiko helpompi vastata mikä ei kiinnosta 😉 Nyt ajankohtaisimipina ehkä terassi ja pihajutut, mutta myös kaikki muu; tekstiilit, huonekalut,valaisimet..Usein omaan sisustukseen saa ehkä eniten kipinää juurikin piensisustamisesta, nyt kun on uusi koti.

 135. 172

  sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Olenkin varmaan lukenut blogiasi ihan alkutaipaleelta saaakka 🙂
  Itselle inspiroivimpia ovat sisustusjutut, joissa tilaa, pintamateriaaleja ja/tai kalusteita on käytetty jotenkin perinteisestä poikkeavalla tavalla.

 136. 173

  Linda sanoo

  Onnea ihanalle blogille! Blogeissa tykkään lukea sisustusjuttuja ja erityisesti katsella kuvia. Ennen ja jälkeen jutut on aina kiinnostavia.

 137. 174

  Enna sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle 🙂
  Kaikki DIY jutut on minun suosikkeja. Myöskin tuote uutuuksien esittelyt ja ale vinkit kelpaa 😉

 138. 175

  Sari sanoo

  Hei!
  Blogisi on ollut jo vuosia yksi lemppareistani. Pidän selkeästä tyylistäsi jossa taitavasti yhdistät designia ja esim. Ikeaa. DIY -jutut ovat myös mukavia.

  Sari

 139. 176

  Januski sanoo

  Kodin pienet muutostyöt/muutoset on inspiroivaa luettavaa.
  Onnea, juhli villisti 😉

 140. 177

  Katariina M sanoo

  Kiva lukea blogia jossa on aina kivoja juttuja luettaksi tylsän arjen keskelle, että jatka vain samaan malliin 🙂

 141. 178

  aavee sanoo

  Mukana arvonnassa! Olen kaikkiruokainen postauksien suhteen lukemissani blogeissa, kiinnostaa niin sisustus, ruoanlaitto kuin puutarhahommelit. 🙂

 142. 179

  Sirkku sanoo

  Lämpimät onnitteluton mukavaa saada vinkkejä, varsinkin kuvat ja erilaiset asetelmat ja tietysti vinkit ovat aina mukavia. Mutta yleensä kaikki kiinnostaa ja blogiasi on mukava seurata

 143. 180

  Tiina sanoo

  Hahah, luin ensiksi että miinusta on monikäyttöisyys ja ihmettelin että mitä vikaa siinä on 😀 Ei mulle turhaan laseja oo määrätty 😀 Täytyypä kaivaa taas esille. Mutta parhainta on aina DIY-jutut, niissä on aina jotain uutta freshiä, joka ei tule yhtä aikaa joka blogista esille. Se kun tuppaa olemaan miinus, kun seuraa monia blogeja, niin jotku yhteistyöjutut tulee kaikilta aina yhtä aikaa ja silloin tulee ähky.

 144. 181

  Riikka sanoo

  Onnea ja kiitos kaikesta inspiraatiosta, jota blogistasi saa! Suosikkiblogini, jota olen seurannut alusta saakka. En osaa eritellä, mitä erityisesti haluan lukea. Vaihtelevasti diy-juttuja, pihaa ja tuunauksia, oikeastaan kaikkea mitä olet julkaissut 🙂

 145. 182

  Paula Turusta sanoo

  Onnea – 5 vuotta on huikea taival!

  Tykkään erityisesti pienillä muutoksilla (tyynyt + muut tekstiilit, kynttilät, pienesineet, astiat, kukat) tekemistäsi postauksista, koska niistä saan ideoita oman kodin pieniin silmää ilahduttaviin muutoksiin ilman, että koko pohja pitäisi laittaa uusiksi. Kerroksellisuus ja esineiden pitkäikäisyys on minulle tärkeää ja se, että voi ”shoppailla” vaihtelua omasta kaapista.

  Myös taide osana sisustusta on tärkeä osa blogiasi ja olen oppinut rentoutta taulujen ja julisteiden ripustamisen suhteen.

 146. 183

  Nina sanoo

  Onnea, onnea 5-vuotiaalle blogille! Itse pidän kovasti vinkeistä, miten eri pikku jutuilla voi tehdä kodista ihan erinäköisen. Kuten olitkin tehnyt muun muassa postauksen kolmesta eri tyylistä olohuoneessa. Samoin tykkään uutuus tuotevinkeistä .

 147. 185

  Satu sanoo

  Onnea 5v blogista! Ihana ollut lukea sitä! Luen mielellään itse tehdyistä sisustus ideoista. Nautin myös visuaalisesti kauniista kuvista joita blogissasi onkin paljon….

 148. 186

  katja sanoo

  Koska pidän itsekin modernista skandi-tyylistä luen blogiasi mielellään. Pyrin hankkimaan kotiini ajattomia ja hyvälaatuisia kalusteita ja valaisimia. Juuri nyt odotan kirjoituksiasi sisustus-uutisista ja asuntomessuista 🙂

 149. 188

  Ulla sanoo

  Onnea blogille ja ihana arvonta. Pakko osallistua. Tykkään Pinterest tyyppisistä DIY jutuista, ne voivat olla myös oivalluksia säilytyksestä tms. Tykkään lukea myös lapsista ja matkustelusta, hyviä ideoita mukavasta elämästä.

 150. 189

  Anu sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! 🙂 Tykkään lukea sisustusjuttuja laidasta laitaan, mutta esim. pihistä/panosta-jutut sekä ”yksi tila/3 eri tyyliä” tyyppiset jutut ovat erityisen kivoja.

 151. 191

  hedy sanoo

  Kauniit kuvat kodista ja selkeälinjainen sisustus. Asetelmat ja alevinkit kiinnostavat myös.

 152. 192

  Miia sanoo

  Luen mielelläni tietoa uutuustuotteista, kotimaisista sisustustuotteista ja myös hyviksi havaituista edullisista tuotteista. Samoin kaikki sisustussuunnittelujutut kiinnostavat.

 153. 194

  rachel sanoo

  Stailausjutut on kiinnostavia ja uutuuksista ja kauden trendeistä tykkään lukea myös..

 154. 195

  Jonna sanoo

  Onnea 5v! Minua kiinnostaa eniten DIY-jutut, piha jutut ja kaikenlaiset sisustusjutut, trendit, stailaukset jne.

 155. 196

  sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Olen kovasti pitänyt blogistasi, ja postauksesta ovat kovin inspiroivia. Suosikkijuttujani ovat ”sama tila, eri tyyli”-jutut, inspiraatiokollaasit ja kokemukset tuotteista, joita teillä on tai joita olet päässyt testaamaan. Näistä saa kivasti ideoita omaankin kotiin. Lisäksi tekemänne sängynpäädyn aion jossain kohtaa toteuttaa meilläkin!

 156. 197

  sanoo

  Onnea huimasta matkasta! Pidän eniten uutuuksien esittelyistä, DIY-projekteista ja vinkeistä, mutta kauniit kuvatkin inspiroivat. Olen aika helppo lukija nyt kun oma rakennusprojekti on käynnissä, sillä kaikki kiinnostaa rakentamisesta sisustamiseen ja aina pihajuttuihin saakka. Aloittelinkin jokin aika sitten blogisi lukemisen alusta saakka. Nyt rakennusprojekti vie ”turhaa” aikaa, mutta ehkä joku päivä olen saanut kaikki tekstisi kahlattua läpi 🙂 Suht tuoreena bloggarina kiinnostaa myös bloggaamiseen liittyvät jutut 🙂 Huima palkinto, löytäisi meidän uudesta kodista varmasti paikan 🙂

 157. 198

  Lissu sanoo

  Tykkään katsella hienoja kuvia. Myönnän, että tekstit jää usein lukematta…

 158. 199

  kolmen äiti sanoo

  Tällä hetkellä eniten kiinnostaa piha ja piharakennus jutut ; ) ja tottakai ittetehdyt haasteet!

 159. 201

  julia sanoo

  Luen mielellään blogeja, joissa pienellä budjetilla tehdään uuta ilmettä kotiin. Ei kukaan voi kokoajan ostaa uusia huonekaluja ja remontoida.

 160. 202

  Teija sanoo

  Blogiasi tulee katsottua usein . Moderni tyyli, jossa kuitenkin omaleimaisuutta kiinnostaa. Kiva arvonta .

 161. 203

  Linda sanoo

  Itse tykkään sisustusblogeissa lukea vinkkejä miten pienellä rahalla voi saada muutosta aikaan (vanhempainvapaalla ihan must juttu!). Ja ennen – jälkeen kuvat on parasta 🙂

 162. 204

  Inga sanoo

  Kierrätys sisustuksessa ja vanhan ja uuden yhdistäminen kiehtoo minua erityisesti sisustusjutuissa. Tällä kertaa tulin katselemaan kylpyhuoneita blogiisi 🙂 Onnea 5-vuotispäivänä!

 163. 205

  Maiju sanoo

  Itse pidän modernista ja skandinaavisesta sisustustyylistä ja blogeista pysyy parhaiten seuraamaan uusimpia juttuja! Kiitos siitä teille!!!

 164. 206

  KaisaH sanoo

  Onnea viisivuotiaalle! Blogisi on hyvä juuri tällaisena: laadukkaana, mutta rentona. Tykkään, että välillä käytät enemmänkin aikaa stailausjuttuihin, tulee mielenkiintoa. Ei haittaa vaikka ei joka päivä postaa kunhan ei tule liian pitkiä taukoja. Sisustus ja pihajutut kiinnostaa eniten, mutta olisi kiva jos välillä vilauttaisi vaikka asukuvia. Ihan vain mausteeksi.

 165. 207

  sarppa sanoo

  Pihistä vs panosta jutut ovat mukavaa vaihtelua. Välillä kun on pakko myös pihistää sisustusta luodessa 😉

 166. 208

  Paula sanoo

  Ajaton tyyli ja pienet piristävät ideat ja uutuudet viehättävät minua. Olen seurannut Sinun, siskosi ja äitisi blogeja ja sattumoisin huomasin, että olette sukulaisia keskenään:) Taitaa kauneudentaju olla perinnöllistä! Osallistun ilomielin arpajaisiin, tuollaiselle tuolille on aina paikka kodissani. terkuin Pauliina

 167. 209

  Iina sanoo

  Tykkään skandinaavisesta tyylistäsi! Inspiroidun suurista hyvälaatuisista kuvista ja erilaiset stailaukset ovat mieleeni.

 168. 210

  Auroora sanoo

  Blogisi on aivan ehdottomasti yksi suosikki blogeistani. Jutut uusista tuotteista, oivalluksistasi sisustuksessa (esim taulukollaasin toteutus) ja kaikki ajattomat kirjoitukset on mukavia. Niihin parhaimpiin kirjoituksiin ja kuviin on kiva palata uudelleen – aivan kuin sisustuslehtienkin kanssa. Kiitos inspiroivasta, rennosta ja mukavasta blogistasi. Ja onnea. 🙂

 169. 211

  janzul sanoo

  Onnea 5-vuotis taipaleen johdosta!! <3 Minua kiinnostaa ihan kaikenlaiset sisustusjutut, mutta ehkä eniten inspiroidun erilaisista asetelmista, esim. miten olet järjestänyt pienesineet kirjahyllyyn, kukka-asetelmat, taulukokoelmat ja tyynyasetelmat 🙂

 170. 212

  Juuri tällaisenaan on hyvä sanoo

  Blogisi on juuri tällaisena hyvä! Ja uskon, että uudetkin jutut ovat minun makuuni. Lempiblogini. Kiitos!

 171. 213

  maamu sanoo

  Pidän kostailemattomien, mutta käytännöllisten sisustusratkaisujen tai sisustustuotteiden esittelyistä.

 172. 214

  Laura S sanoo

  Tykkään lukea laidasta laitaan erilaisia sisustusjuttuja. Diy-jutut on kivoja. Samoin shoppailuvinkit. Modernin ja vanhan yhdistäminen sisustuksessa kiinnostaa.

 173. 215

  uk sanoo

  Onnea blogityöhösi edelleen :). Minusta oikein hyvä idea on nuo sisustusuutiset jotka aloitit. Mukavaa seurata ideoita ja oivalluksia joihin ei aina tarvitse ostaa jotain uutta.

 174. 216

  SatuV sanoo

  Ennen ja jälkeen jutut toiveissa!
  Blogisi on kaikkea mitä blogilta haluaa: kauniita kuvia,sopivasti vaihtelevuutta juttujen aiheissa, pihaa myös huomioitu teksteissä sekä hyvä kirjoitus tyyli 🙂 TYKKÄÄN!

 175. 217

  sanoo

  onnittelut viisivuotiaalle! Ja kiitokset inspiroivasta blogista. Eniten pidän tunnelmallisista kuvista ja selkeästä, mutta ilmeikkäästä tyylistäsi.

 176. 218

  TiinaH sanoo

  Kaikenlaiset uutuudet kiinnostaa (tai vanhat jutut uudella tavalla, myös diy)

 177. 219

  KatriH sanoo

  Kiitos blogistasi ja onnea! Pidän jutuista läpi linjan, erityisesti valaisimet kiinnostavat tällä hetkellä.

 178. 220

  Saida sanoo

  Rakastan blogeja joissa koti näyttää kodilta eikä showroomilta. Sen pitää olla kerroksellinen ja jokaisen asukkaansa näköinen. Sinä, Suvi olet mielestäni onnistunut tässä ihanasti (jopa kissat on huomioitu). Samoin isäsi taide tuo sellaista henkilökohtaisuutta kotiisi, ettei sitä kaikista sisustusblogeista tavoita.

 179. 221

  Minna sanoo

  Tykkään kauniista valokuvista, skandinaavisesta tyylistä, DIY-jutut ovat myös OK, rakastan tuoleja ja lamppuja ja on kiva myös nähdä uutuksia !!!!

 180. 222

  Henuli sanoo

  Ihana blogi, saan paljon inspiraatiota tyylistäsi sisustaa. Mieluiten katselen valoisia kuvia sisustusblogeissa.

 181. 223

  Eippa sanoo

  Onnea! Blogisi on tällaisenaan just hyvä..diyjutut on kivoja, samoin pihistä vs panosta jutut.

 182. 224

  hm sanoo

  Tykkään lukea, miten muuttelet kotinne sisustusta. Myös taide ja sisustustrendit kiinnostavat.

 183. 225

  Outi sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Blogisi on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Sisustuskiinnostaa ja erilainen asioiden tuunaus. Kiitokset. Jatka samalla tyylillä!

 184. 226

  emmi sanoo

  Pihan ja terassin sisustukseen liittyvät jutut kiinnostavat näin kesällä, sekä muuten aikaa kestävät sisustushankinnat ja muut sisustusvalinnat.

 185. 227

  AA sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle!!!
  Sisustusblogeissa tykkään kun ihmiset keksivät yhdistellä jonkin tutun elementin uuden asian kanssa tai erilaisessa ympäristössä, esim joku väri tai materiaali.

 186. 228

  Kirsi sanoo

  Kiitos ihanasta blogista ja onnea 5 vuotiaalle! DIY ja kausittain vaihtuvat jutut kiinnostaa. Uutuuksien esittely myös todella kiinnostavaa ja kivaa.

 187. 229

  Saara sanoo

  Kaikki sisustusjutut ovat kiinnostavia. Nyt eniten kiinnostaa kalusteet ja tekstiilit!

 188. 230

  susa sanoo

  Onnea 5 vuotiaalle, pidän blogistasi paljon koska se on niin monipuolinen.
  Olemme muuttanut juuri uuteen rakentamaamme kotiin, kiinnostuksen kohteita ovat valaisimet,tekstiilit,puutarha , terassikalusteet.

 189. 231

  Mari sanoo

  Kaikki kiinnostaa. Tuunaukset, klassikot yhdistettyinä edullisiin tuotteisiin, piha-asiat.. Ps. Toivon arpaonnea sillä olen juuri tuota jakkaraa toivonut syntymäpäivälahjaksi 🙂

 190. 234

  Iiris sanoo

  Blogisi on kyllä ihanan monipuolinen. Olisi kiva nähdä kotianne joskus vähän eri kuvakulmista. 🙂 kaikki DIY jutut on kiinnostavia.

 191. 235

  Sanna J sanoo

  Olen lukenut jo monta vuotta blogiasi ja vieläkin yhtä innostuneena, kuin silloin kun blogin löysin. Blogin kuvat ovat taidolla otettuja ja teksti mukaansa tempaavaa. Kiitos tästä!

 192. 236

  Henppa sanoo

  Ihailen taitoasi vaihtaa tunnelmia sisustuksessa pienin asioin – ne inspiroivat oman kodin päivitykseen vähäeleisesti. Lisäksi tykkään lukea sisustamiseen liittyviä juttujasi, sillä tietotaitosi on laajaa ja antaa paljon uutta minulle lukijana. Mutta eniten tykkään kuvistasi, ne puhuttelevat ilman tekstejäkin. 🙂

 193. 237

  Viola sanoo

  Blogisi kuuluu mun lemppareihin. Tyylikästä ja kodikasta, mukana tietty rentous. Pidän kokonaisuudesta, oltiin sitten sisällä tai ulkona. Kiitos! Kiva arvonta 🙂

 194. 238

  Oili sanoo

  Onpa vuodet hujahtaneet nopeasti. Löysin blogisi, kun aloitte rakentamaan ja asuitte
  väliaikaisessa kodissa.
  Luen blogiasi juuri sellaisena, kun se nyt on.

 195. 239

  Annika sanoo

  Luen mieluiten juttuja siitä miten yhdistellä mielenkiintoisella tavalla eri värejä ja materiaaleja sisustuksessa

 196. 240

  Sari sanoo

  Tykkään katsella kuvia, sekä niitä huoliteltuja mutta myös kulissien takaa otettuja On mukava haaveilla ja unelmoida kun näkee jotain nättiä kuvista.

 197. 241

  Riitta sanoo

  Kauden trendijutut ovat mielenkiintoisia ja diy-jutut.
  Kiitos mahtavasta blogista – tämä on ainoita blogeja, joita olen jaksanut seurata vuodesta toiseen! 🙂

 198. 242

  Himmu sanoo

  En paljoakaan seuraa blogeja, mutta tämä on se jota säännöllisesti käyn kurkkaamassa. On mukava lukea ihan tavallisista arkiasioista, houkuttelevien kuvien maustamana. Tykkään kovasti tee-se-itse jutuista ja uutuuksista, joilla koristat kotiasi. On eri asia nähdä jokin tuote vain mainoskuvassa kuin osana oikeaa kotia. Onnea 5-vuotissynttäreiden johdosta. Ja intoa myös tuleviin vuosiin!

 199. 243

  hukkakukka sanoo

  Pihanlaitto ja diy-jutut kiinnostavat eniten, mutta myös yleisesti ottaen sisustukseen liittyvät ideat ovat kivoja. 🙂

 200. 245

  Halla sanoo

  Paljon onnea viisivuotiaalle!! <3
  Pidän erityisesti kuvistasi, niistä saa usein ideoita oman kodin laittamiseen. Lisäksi kauniit kuvat ovat ilo silmälle. Muita suosikkeja ovat myös DIY-jutut ja pihistä/panosta osiot.

 201. 246

  sanoo

  Mieluiten luen blogia, jossa on sekä kuvia että tekstiä, sisustusblogit on tällä hetkellä suosikkejani. Yhtään liioittelematta, sinun blogisi on ollut jo pitkään top5:ssä, kiitos kun ilahdutat valoisilla ja inspiroivilla postauksillasi! Turkulaisena tykkään myös tuosta sisustuksen koodista. 🙂 ostokseni ovat tosin pieniä mutta silti aina minut huomioidaan kivasti!

 202. 247

  Viljamieli sanoo

  Jaamme samansuuntaisen ajatusmaailman kodin suhteen sekä sisustusfilosofian. Uusi sisustusuutiset ovat mukava lisä blogissasi!

 203. 249

  Minna K. sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogille! Kaikenlaiset sisustusideat hyvien kuvien kera ovat parasta blogilukemista!

 204. 250

  menni sanoo

  Diy-jutut ja sisustus sekä stailaukset kiinnostaa kovasti. Kiitos ihanasta blogista!

 205. 251

  Kata sanoo

  Diy jutut kiinnostaa aina sekä juuri uutta taloa rakentamaan aloittelevina kaikki jutut rakentamisesta sisustamiseen kiinnostaa. Ihana palkinto! Tuolle löytyis kyllä varmasti monta paikkaa uudesta kodista.

 206. 252

  Salli sanoo

  Paljon Onnea 5-vuotiaalle! Sisustusblogeissa kiinnostavat stailaukset, uutuudet ja kauniit kuvat. Sinulta löytyy näitä kaikkia ja siksi olen lukenut blogiasi alusta asti. Olisi kiva saada kolmijalkainen jakkara parin nelijalkaisen kaveriksi.

 207. 253

  Taija sanoo

  Mielelläni luen diy projekteista ja uusista tuulista. Kauniit kuvat ovat iso osa hyvää blogia.

 208. 254

  eija sanoo

  Onnea 5 vee! Tykkään bongata ”arkisen ylellisiä” pikkujuttuja ja ideoita sisustusblogeista -ensimmäisenä tsekkaan aina Valkoisen Harmajan 🙂

 209. 255

  AnnSus sanoo

  Inspiroivat jutut ja kauniit kuvat ovat minun juttuni. Etenkin valoisat ja yksityiskohtaiset kuvat! Saan blogeista paljon inspistä omaankin kotiin, jopa enemmän kuin sisustuslehdistä! Blogien kautta pysyy myös ajantasalla trendeistä.

 210. 256

  Lisa sanoo

  Paljon Onnea! Pidän erityisesti blogista välittyvästä rennosta fiiliksestä sekä tietysti ihanasta ja kauniista kodista!

 211. 257

  Eeva sanoo

  Onnea. Kiinnostavimpia ovat uudet sisustus hankinnat ja jutut käytännön kokemuksista. En siis osaa nimetä tälle kategoriaa. Vinkkinä jatka samaan malliin ,).

 212. 258

  Annika sanoo

  Kuvat sisustuksesta ja pienistäkin sisustusjutuista, asetelmista ja kollaaseista ym.

 213. 259

  Emilia sanoo

  DIY-jutut kiinnostaa aina. Myös uusi sisustusuutisia osio on erittäin kiinnostava. 🙂

 214. 260

  Riina sanoo

  Onnet ja toivottavasti jatkat blogia vielä seuraavat 5 vuotta 🙂
  Itse tykkään lukea juuri sen takia että saa uusia ideoita omaan sisustamiseen, ei välttämättä samanlaisia mutta omaan tyyliin sekoitettuna 🙂

 215. 261

  SannaT. sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogille, ilon ja onnen päiviä perheellesi!

  Tykkään blogistasi. Diy-projektit kivoja, sisustuksen ajattomat valinnat.. Kivoja nää uudet sisugus-uutiset.

  Tsemppiä ja puhtia edelleen ideointiin! 🙂

 216. 262

  Hymy sanoo

  Luen mieluiten juttuja, joissa on joku muutos tai paljon kuvia. Kukkakimppu tai kynttilänjalka (7 eri kuvakulmasta) postaukset eivät kiinnosta. Usein katson pelkät kuvat ja luen tekstin vain jos kuvat vaikuttavat lupaavilta. Mieluummin laadukas postaus harvoin, kuin tyhjiä postauksia tiheään.

 217. 263

  Honey sanoo

  Kaikki itsetehdyt jutut on kivoja, koska kaikilla ei ole varaa ostaa kalliita design-tavaroita. Itse tekemällä saa myös persoonallista twistiä sisustukseen.

 218. 265

  elinah sanoo

  Tätä blogia on aina mukava lukea, vaikka oma sisustustyylini ei ole ihan samanlainen kuin sinulla. 🙂

  Luen mieluiten mitä uutta tapahtuu sisutusrintamalla, esim. mitkä värit, tyylit ja huonekalut on nyt in.

 219. 267

  Janica sanoo

  Luen mielelläni blogiasi juuri sellaisena kuin se on ja uudet projektit aina kiinnostaa!! Onneaaaa!!

 220. 268

  Benita T sanoo

  Pidän blogeista, jotka ovat inspiroivia. Blogeista, joista saan vinkkejä sisustukseen, pääsen nauttimaan kauniista kuvista. Pidän myös siitä, että kirjoittaja raottaa verhoa myös omaan elämään. Elämään, joka ei aina ole täydellisiä kuvia. Blogisi on yksi suosikkiblogeistani, koska olet aito.

 221. 269

  Kaisa sanoo

  Paljon onnea viisivuotiaalle! Kaikenlaiset sisustamiseen ja pihaan liittyvät jutut kiinnostavat. Erityisesti kaikki diy jutut ovat minunkin mieleen! 🙂

 222. 271

  sanoo

  Onnea todella kauniille ja inspiroivalle blogille!

  Blogisi kuvat ovat erittäin kauniita ja mielelläni luen erilaisia DIY-juttuja, kodin stailauksista, hyvistä vinkeistä… Voisin jatkaa listaa loputtomiin. Kiitos näistä upeista vuosista ja tulevista! <3

 223. 273

  Minna sanoo

  Blogiasi on erittäin mukava lukea ja kaikki nykyiset aihealueet ovat mieluisia, onnea 🙂

 224. 274

  Jonsku sanoo

  Mukana ihanassa arvonnassa. Katselen kauniita kuvia, jotka toimivat inspiraationa sisustamisessa.

 225. 275

  Elisa n sanoo

  Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa:) On mukava saada vinkkejä ja ideoita sisustamiseen:) Teillä on todella kaunis koti, jota ihailen monesti sun kuvista:)

 226. 276

  sanoo

  Olen lukenut jo pitkään blogiasi ja kaikki sisutukseen liittyvä kiinnostaa. Tällä hetkellä tulee usein selailtua vanhempiakin postauksia esim. sisustusratkaisuista, maalisävyistä ym., sillä rakennamme juuri taloa ja kotisi tyyli miellyttää minua kovasti. Myös postaukset piensisutuksesta ja vinkit erilaisiin sisutuskauppoihin ovat kivoja! Onnea 5-vuotiaalle blogillesi!

 227. 277

  Riikka sanoo

  Onnea! Tällä hetkellä luen mielelläni pihanlaittoon liittyvät juttuja. Sinulta olen saanut kivoja ideoita myös oman kotini sisustamiseen. 🙂

 228. 278

  sanoo

  Tykkään enemmän katsoa kuvia kuin lukea. Mutta jos nyt pitää vielä luettavia juttuja sanoa, niin sellaisia, jotka passaavat myös vähätuloisemman arkeen. Mahdollisia DIY-juttuja.

 229. 279

  Katjuska sanoo

  Onnea merkkipäivän johdosta 🙂 tykkää, tykkään kovasti blogistasi. Ihan ykskaks mieleen tulee mieluisimpina juttuina pihahommat, ennen ja jälkeen, diy… ja klassikot on aina pop!

 230. 280

  Vmmmm sanoo

  Tykkään lukea miten eri huoneita on sisustettu ja miten sisustus muuttuu pikku jutuilla.

 231. 282

  Kirsi sanoo

  Paljon onnea 5-vuotiaalle blogillesi.
  Sisustuksen muutokset kauden mukaan kiinnostavat. Olemme hankkineet huonekalut kestämään aikaa, joten on kiva saada vinkkejä miten piristää ilmettä.

 232. 283

  Emma sanoo

  Hei,
  Sisustusblogeista luen mielellään juttuja sellaisista itse tehdyistä sisustuselementeistä, etenkin kun tarvikkeet on haalittu luonnosta. Omassa olohuoneessani on mm. vanha linnunpesä, jossa asuu simpukoita. Kuulostanee hiukkasen ituhippeilyltä, mutta päinvastoin – pehmentävät hauskasti tätä minullakin-on-tämä-arvokas-keittiönpöytä-ja-valaisin-huumaa. Puuhasteluohjeita kivoilla kuvilla on aina ilo lukea. Kuvan design-tuotteesta kun voi aina googlettaa, ohjetta esimerkiksi sohvapöydän tekemiseksi ei ehkä niiin helposti löydäkkään. Kiitos ammattimaisesta ja kauniista blogistasi.

 233. 284

  Mari sanoo

  Mukana arvonnassa! Sisustusblogeissa viehättää jos tyyli on samanlaista kuin omani. En osaa eritellä tarkemmin, koska pienet vaihtelut tuttua unohtamatta jaksavat pitää mielenkiinnon yllä. Onnea viisivuotiaalle!! 🙂

 234. 285

  Sari sanoo

  Sisustusuutiset tosi kiva uutuus. Blogisi kuvat aina kauniita. Rento fiilis välittyy myös lukijalle ja se saa palaamaan aina uudestaan kuvien ja tekstin pariin. Onnittelut inspiroivalle blogille.

 235. 286

  Jenni H sanoo

  Sisustusblogeja lukiessa on inspiroivaa nähdä kuinka sama tila muuttuu sisustuksen myötä. Myös erilaiset pienet yksityiskohdat kiinnostavat sisustuksessa.

 236. 287

  Mirja sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle!
  Blogisi on ollut lempparisisustusblogi jo kauan. Luen kaikenlaisia juttuja erittäin mielellään. vaihtelevuus ja monipuolisuus pitää blogin mielenkiitoisena. Kiitos Suvi!

 237. 289

  Nea sanoo

  Tykkään eniten katsella kauniita sisustuskuvia, joissa on seesteinen ja rauhallinen tunnelma. Myös huoliteltu tekstiasu miellyttää. Lisäksi pienet muutokset ja tuunaukset ovat mielenkiintoisia. Blogin lukeminen on minulle pieni irtiotto omasta värikkäästä lapsiperhearjesta 🙂

 238. 290

  Ameliamelia sanoo

  Onnea! Blogisi kuvat ilahduttavat aina raikkaudellaan. Tykkään eniten ihan omaan kotiin sijoittuvista aiheista, hyviksi havaituista aikaa kestävistä klassikoista, DIY-jutuista, vaikka vain tyynyjen pyörittelystä 🙂 Kiitos arvonnasta!

 239. 291

  Nina Vesterinen sanoo

  Onnea! Tykkään ihan sisustamisesta ,joskus verhot ja tyynynpäällisen vaihto riittä ,se voi tehdä ihmeitä ,tai jonkun kalusteen maalamisesta.

 240. 292

  Janina sanoo

  Kauniit ja inspiroivat kuvat herättävät kiinnostuksen. Lisäksi skandinaavinen tyyli ihastuttaa!
  Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

 241. 293

  Jutta sanoo

  Mieluiten lukisin pienistä uusista innovatiivista ratkaisuista joissa on jokin juju.

 242. 295

  -Hanna K- sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Innostun aina pienistä remonteista/muutoksista. Jännittyneenä odotan haaveilemaasi saunatuvan muutosta ja pojan huoneen katon maalausta.

 243. 296

  maikkis sanoo

  Onnea syntymäpäivän johdosta! 🙂

  Luen mielelläni DIY-juttuja ja postauksia pienistä tavoista antaa vähän särmää sisustukseen. Pienten lapsien äitinä ja kotihoidontuella elävällä minulla ei ole resursseja kovin suuriin muutoksiin, siksi tykkäänkin lukea blogistasi esimerkiksi vinkkejä pieniin piristäviin muutoksiin.

 244. 297

  Ulla sanoo

  Erityisesti Inspiroivia kuvia on mukava katsella, mutta kaikki sisustusjutut kiinnostaa.

 245. 298

  sanoo

  Paljon onnea upeasta blogitaipaleesta!<3 Blogisi on aina inspiroivaa luettavaa, erityisesti pienten muutosten jutut ja kekseliäät diy-ideat ovat suosikkejani.

 246. 300

  elina sanoo

  Lempparijuttuja ovat diy-jutut ja tietysti ne kaikki kauniit valokuvat kodista!

 247. 301

  F sanoo

  Onnea blogisi synttäreistä! Minusta on hauska seurata kotinne sisustusta; meillä kun sattuu olemaan paljon samantyylisiä ja samoja huonekaluja ja piensisustustuotteita. Myös kaikki muutkin kirjoittamasi sisustusjutut kiinnostaa:)

 248. 302

  Mirva sanoo

  Kiitos ihan parhaasta sisustusblogista! Uusien tuotteiden esittelyitä on aina mukava lukea!

 249. 303

  Ida sanoo

  Minua kiinnostaa eniten piensisustukseen, erilaisiin tekstiileihin ja puutarhaan liittyvät asiat. Sellaiset ideat, jotka on helppo toteuttaa myös omassa kodissa. 🙂

 250. 304

  Oivallinen sanoo

  Sisustusblogien ja -lehtien suurkuluttaja ilmoittautuu. Tykkään katsella kokonaisia

 251. 305

  Oivallinen sanoo

  … edellinen karkasi Mutta siis:kauniit kuvat ja simppeli muutokset & tuunaukset kiinnostavat eniten.

 252. 306

  Riikka sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogille! tykkään hyvällä maulla sisutetusta kodistanne. Kaikki sisustuksen liittyvät ideat ovat parhaita ja sellaiset, mitä saa edullisestikin (esim. pionit Lidlistä, terassipurjeet Honkkarista) ja kauniit kuvat!:)

 253. 307

  sanoo

  Olemme rakentamassa ja ja minua kiinostaa itse lattioiden teko ja seinien maalaamis projektit. Niistä on ollut paljon apua, lämmin kiitos! Myös huonekaluhankinnat ja lastenhuoneiden sisustus on mielenkiintoista.

 254. 308

  Sakari Korpinen sanoo

  Onnea! Klassikko huonekalut ja niiden ominaisuudet ovat parhaimpia!

 255. 309

  sanoo

  … ja Onnea viisivuotiaalle blogille! On todella kiva että olet aloittanut ”naisvaltaisen” raksablogien pitämisen. Nythän niitä on todella paljon, voi vaikka kurkistaa Suomalaiset raksablogit linkki-listaan niin valta-osa on naisten tai pariskuntirn yhteisesti pitämiä. Sinun blogillasi on varmasti merkitystä esikuvana!

 256. 310

  Marika sanoo

  Onnittelut 5-v. blogille! Ajattoman, skandinaavisen sekä uudenaikaisen modernin sisustustyylin yhdistäminen ihastuttaa silmää ja kiinnostaa todella. Teidän kodissa nämä näkyvät ja toteutuvat täydellisesti. Diy- ja tuunaus jutut kiinnostavat myös!

 257. 311

  Mailis L sanoo

  Lämpimät onnittelut 5 – votiaalle blogille! 🙂 Tykkään katella ihan kaikkea sisustukseen liittyvää tässä blogissa. Täältä löytyy paljon ihanan arkisia kuvia. Mukavaa kesän jatkoa!

 258. 312

  Anna sanoo

  Onnea blogillesi! : )

  Minua kiinnostaa eniten postaukset, jotka käsittelevät ajattomia design-huonekaluja.

 259. 313

  Jonna sanoo

  Onnea sulle ja samalla mulle, olenhan jaksanut lukea blogia jo viisi vuotta! Tämä blogi on tuttu ja turvallinen, aina pakko katsoa 😉 Tällä hetkellä mua inspiroi eniten ulkosisustus ja vinkit/kuvat niistä.

 260. 314

  Joanna sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! DIY-jutut kiinnostavat ja trendikatsaukset. Niihin olet minusta onnistunut tiivistämään ajan hengen.

 261. 315

  Heini sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle blogille!

  Mieluiten luen juttuja piensisustuksesta ja tekstiileistä, ja kuinka näillä saa helposti muutosta aikaan vakikalustukseen 🙂

 262. 317

  MaritaH sanoo

  Kauniit ja laadukkaat valokuvat kauniista ja harmonisesta kodista miellyttävät silmää ja mieltä. Tarinoita kuvien välissä on mukava lukea. Näitä molempia löytyy sinun blogistasi, kiitos niistä.

 263. 318

  Sari sanoo

  Kaikki blogisi jutut kuvineen ovat kiinnostaneet! Toivottavasti jatkat samalla linjalla. Onnea 5-vuotiaalle!

 264. 319

  Hanna sanoo

  Paljon onnea! Sisustuskuvat kertovat enemmän kuin teksti, sisustuskuvat siis! 🙂

 265. 320

  Misty sanoo

  Ahmin kaikenlaisia sisustuspostauksia niin sisältä kuin ulkoakin. Kauniit kuvat ovat blogisi parhautta ☺

 266. 321

  Ella sanoo

  Onnea viisivuotiaalle! Olenkin seurannut aikalailla alkuajoista lähtien ja hyvin olen viihtynyt juttujesi parissa 🙂 Eniten tykkään katsella kauniita sisustuskuvia kodeista, mutta on aina kiva lukea uusista tuotteista ja sisustustrendeistä!

 267. 322

  Mintsis sanoo

  Luen mieluiten muutoksista eri tiloissa, ennen ja jälkeen kuvat ovat herkuimpia! Lisäksi arvostan sitä, kun kuvissa olevien huonekalujen ja tuotteiden nimet on merkittynä. Monesti ihastun siihen pienimpään, muiden mielestä ehkä ei niin merkitykselliseen yksityiskohtaan. Näitä on hankala lähteä etsimään ilman tietoja valmistajasta.

 268. 323

  Tuuli sanoo

  Onnea onnea! Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogistasi. Tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti kuvat ja tarinat puutarhasta ja terassien kalustamisesta.

 269. 324

  Tanja sanoo

  Onnea ihana 5-vuotias! Kuulut ehdottomasti lukemieni blogien top 3. Kuvissasi on aina jokin pieni ja kokeilemisen arvoinen juttu, minkä muokkaan näköisekseni. sinun ansiostasi uusi kotini on saanut kotoisan ilmeen. Luen edelleenkin mielelläni juttuja uusista tuulista sekä siitä miten hyödynnetään vuodenaikoja sisustuksessa.

 270. 325

  Milla sanoo

  Sisustusblogeissa tärkeintä on käytännöllisyys. Vaikka sisustuksessa seuraakin trendeja, pitää niiden olla käytännöllisiä muodolta ja materiaaliltaan. Iän myötä olen oppinut panostamaan myös kestävyyteen, vaikka hinta ja kestävyys ei aina kuljekkaan käsikädessä haluan tehdä mahdollisimman pysyviä sisustusratkaisuja isojen hankintojen kuten sohvan kanssa. Näitä löydän sinunkin blogistasi. Seuraan blogeja, joissa sisustustyyli vastaa omaani. DIY-vinkit ovat myös kivoja sisustusblogeissa.

 271. 326

  Hanna sanoo

  Onnea 5 vuotta kestäneelle taipaleelle! Blogisi on ihanan inspiroiva ja olen saanut tästä vinkkejä myös oman kotini sisutukseen. Tykkään katsoa sisustuskuvia kauniista kodeista ja niiden tyylikkäistä terasseista ja pihoista.

 272. 327

  MoonUnderWater sanoo

  Aivan ihana blogi, onnea olemassaolosta! Valkoinen Harmaja ihastuttaa edelleen, joten jatka samaan malliin klassikkojen ja designin parissa yhdistettynä edullisempiin sesonkijuttuihin. <3

 273. 328

  Kirsi sanoo

  Satsaa ja säästä sisustustuotejutut on kivoja. Skandinaavinen sisustusmaku mieleeni.

 274. 329

  sanoo

  Onnea! Tykkään blogisi monipuolisista jutuista ja hyvistä kuvista. Niistä voi saada hyviä vinkkejä omaan kotiin.

 275. 330

  Sadiva sanoo

  Pidän blogisi monipuolisuudesta ja siksi sitä seuraankin. Useimmiten käy niin, että etsin jotain googlen verkko tai kuvahaun avulla ja säännöllisesti blogisi tulee sieltä esiin 🙂 meillä on siis sama maku 😉 😀

 276. 331

  Mirri sanoo

  Onnea 5 -vuotiaalle! Fiilistelykuvat sekä sisältä että ulkoa kiinnostavat eniten 🙂

 277. 332

  Susku sanoo

  Tästä blogista mieluisinta antia on seesteinen tunnelma kuvissa. Sisustus uusiutuu jatkuvasti, ja pitää blogin mielenkiintoisena. Pidän erityisesti tyynyasetelmistasi
  Erityisen mieleisiä ovat kaikki diy-jutut.
  Onnea 5-vee!

 278. 334

  Elina sanoo

  Vaalea sisustustyylisi lämpimillä yksityiskohdilla kolahtaa. Seuraan kuvia ja pieniäkin sisustusoivalluksiasi. Jakkara niin sopisi omaan kotiinkin 🙂 Onnea!

 279. 335

  MSE sanoo

  Onnea blogille, toivottavasti saamme vielä pitkään nauttia jutuistasi. Itseäni kiinnostavat sisustuksen edulliset muutokset esim. tekstiilejä tai järjestystä muuttamalla sekä diy jutut.

 280. 336

  Sanna Töyrylä sanoo

  Kiitos innostavasta blogistasi. Olen saanut siitä intoa ja virikkeitä oman kodin uudistamiseen.
  Eniten minua kiinnostaa lukea design huonekalujen yhdisteleminen ns. tavallisiin huonekaluihin, huonekalujen tuunaaminen sekä värien taitava yhdisteleminen. Lisäksi käsitöiden ystävänä neulotut ja kudotut sisustusjutut kiinnostavat kovasti..
  Hyvää kesän jatkoa sinulle!
  Lämpimin ajatuksin.

 281. 337

  Minna sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle!
  Kaikki aiheet käyvät, kunhan kuvat on hyviä ja blogin alkoasu selkeä, siksi viihdyn erittäin hyvin Valkoisessa Harmajassa.
  -Minna

 282. 338

  Saanko sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle!
  Luen mielelläni kodin pienistäkin muutostöistä esim. tekstiilien vaihdoista, huonekalujen uudelleen järjestelemisestä ja kaikenlaisista diy-jutuista. En niinkään kokonaan uusista hankinnoista, vaan uuden ja entisen yhteensovittelemisesta.

 283. 339

  annianni sanoo

  menikö tosiaan jo viisi vuotta?! mukana lähes alusta asti eli tykkään siitä mistä kirjoitatkin, kiitos!

 284. 340

  Emppu sanoo

  DIY jutut ja jutut joins a on pienillä investoinneilla kuten uudet tekstiilit muutettu asunnon/ huoneen ulkomuotoa.

 285. 341

  Tanja Alaniemi sanoo

  Onnea viidestä vuodesta. Itsekin sisustamisesta kiinnostunut lukee mielellään selkeää blogia kauniilla kuvilla ja ideoilla varustetusta. Kiitos.

 286. 342

  Jenni sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! 🙂 Olen melko aloitteleva sisustaja ja sisustan parhaillaan ensimmäistä omaa kotia. Kaikenlaiset vinkit huonekalujen yhdistelystä, väreistä ja tilanhallinnasta kiinnostavat erityisesti.

 287. 344

  sanoo

  Valtavasti onnea viisivuotiaalle! On ollut ilo seurata sinua. Jatkossa toivon, että laadukkaat kuvat ja kaunis arki pitävät edelleen pääpaikkaa blogissasi. Juuri siksi sinua seuraan ja ihailen. <3

 288. 345

  Tiinuska sanoo

  Paljon onnea! Mie tykkään kyllä lukea aivan kaikesta sisustukseen liittyvästä 🙂

 289. 346

  Mari sanoo

  Onnistut tekemään mielenkiintoisia postauksia säännöllisesti, vaikka et (onneksi) olekaan uusimassa sisustustanne katosta lattiaan jatkuvasti : ) Laitat juttuja välillä lepäämään ja sitten näemme niitä taas sisustuksessa uudella tavalla yhdistellen. Uuden ja vanhan liitto sujuu sinulta taitavasti. DIY-vinkit kuten terassin huonekaluprojektit olivat kiinnostavaa luettavaa myöskin. Uutuusvinkit tasapainossa klassikkojuttujen kanssa toimii myös hyvin. Yhteistyöprojektit eivät kuormita blogia liikaa ja ovat tuntuneet sinunlaisiltasi projekteilta. Onnea 5-vuotiaalle!

 290. 347

  Maikki sanoo

  Tuhannesti onnea ja paljon kiitoksia hyvistä postauksistasi!:) Olen lukenut kaikenlaisia juttujasi ja olen tykännyt melkeinpä kaikista paljon. Stailailu jutut on huippuja, pikku jutuilla saa ihan erilaisen fiiliksen aikaiseksi! 🙂

 291. 348

  Pauli sanoo

  Hei. DIY postaukset ovat aina mielenkiintoisia. Teidän projekteja on aina mielenkiintoista seurailla ja inspiroitua itsekkin.

 292. 350

  Juulia sanoo

  Paljon onnea! Diy-jutut ovat ehdottomia lemppareitani 🙂 inspiroidun niistä valtavasti!

 293. 351

  Laura sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle!
  Sisustusblogeista on mieluisinta lukea yllättäviä näkökulmia ja uskaliaita DIY-projekteja. Tällaisia herkkupaloja ei mikään blogi voi tarjota tiheästi, joten poiminnat arjesta vuodenaikojen ja elämänrytmin muuttuessa ovat se mukava peruspohja, jonka keskeltä parhaita paloja on kiva löytää.

 294. 353

  Jessy sanoo

  Mielelläni luen vaihtelevia juttuja eri aiheista, mitä ansiokkaasti tarjoiletkin.
  Tuunaukset, kirppislöydöt ja oman kodin muutokset on mieluisimpia.
  Onnea blogille! Sinun blogisi on yksi ammattimaisimmista Suomessa.

 295. 354

  Tuulia sanoo

  Olemme asuneet reilun kuukauden uudessa omakotitalossa. Sinun blogisi on ollut niin hyvä inspiraation lähde, joka päivä käyn täällä kurkistamassa uutiset. Onnea blogillesi:)

 296. 355

  Charon sanoo

  Onnittelut suosikkiblogilleni! Vierailen eri sivustoilla vain ja ainoastaan ihanien kuvien takia! Niistä saan joskus vinkkejä myös omaan kotiini.

 297. 356

  ookoo sanoo

  Onnea viisivuotiaalle! Minua kiinnostaa mm.diy- jutut, valokuvat, pihistä/panosta. Mukana arvonnassa.

 298. 357

  AnskuliP sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogille! Sinun blogisi oli yksi ensimmäisistä jota aloin seuraamaan. Tykkään mm. kauniista kuvista ja stailausjutuista. 🙂

 299. 359

  sigge sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Blogisi on ollut yksi suosikeistani jo reilun 3v ajan. Lähes kaikki postaukset luen mutta suosikkejani ovat diy-jutut ja muut projektit. Teidän olohuone varsinkin on ihana!

 300. 360

  Jonanna sanoo

  Suuresti onnea ja kiitos blogista. Erityisesti pienet, fiksut diy jutut sekä näppärät asetelma-fiilis-kuvat sesongin mukaan kiinnostaa eniten.

 301. 361

  Elina sanoo

  Pidän blogisi tyylistä, joten toivon että jatkat jatkossa samalla linjalla. Kauniita, harmonisia kuvia jokapäiväisestä elämästä. Skandinaavinen design on lähellä sydäntäni ja myös DIY jutut. 🙂

 302. 362

  Minttu71 sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle:) Kaikki Valkoisen Harmajan jutut kiinnostaa; käyn joka päivä inspiroitumassa!

 303. 363

  Virpi sanoo

  Ilahdun ja inspiroidun hyvin otetuista kuvista! Kodin muutokset pienellä budjetilla kiinnostaa! Onnea 5-vuotias!

 304. 364

  Villis sanoo

  Onnea Valkoiselle Harmajalle ja sen ylläpitäjälle!!! Luen kovin mielelläni blogiasi, koska kerrot kaiken niin perusteellisesti, olet etsinyt meille lukijoille vinkkejä ja linkkejä ja kerrot kokemuksistasi. Unelmakollaasit ovat mukavia myös ja olet niin ilahduttavan positiivinen blogissasi, että onhan se kopastava joka päivä:))) Kauttasi olen löytänyt myös siskosi mukavan blogin, sekä hänen osaavan työntekijänsä Maijan. Mukavia ja osaavia nuoria kaikki!

 305. 365

  llara sanoo

  Sisustusblogeissa mielenkiintoisimpia postauksia ovat mielestäni erilaiset diy ja tuunaus, lastenhuoneen sisustus ja uudet ideat ja tavara postaukset.

 306. 366

  sanoo

  Tykkään lukea juttuja kekseliäistä, laatikon ulkopuolisista ideoista. Ja siitä miten yhdistellä vanhaa uuteen. Olen kierrätyshenkinen, en halua ostaa uutta ainakaan huonekalupuolella kovin helposti, tykkään metsästää ja tehdä mainioita löytöjä. Ja samalla mietin myös jättämääni hiilijalanjälkeä.

  Onnea 5-vuotiaalle ja kiitos oven avauksesta meille naisille! 🙂 Olen blogisi tuurilukija, googlen hakujen perusteella päädyn yllättävän usein tänne, meillä on selvästi sama maku! 😉

 307. 367

  Ana sanoo

  Tykkään lukea kaikkea sisustukseen liittyvää, nyt rakennusprojektin alkaessa kiinnostaa kaikki kokonaisratkaisut (valaistus, säilytys, keittö kokonaisuudet..:) ja artekin tuoli olis tervetullut meille jos onni suosii !

 308. 368

  Suvi sanoo

  Suuri kiitos ihanasta blogista, jota olen seurannut jo usean vuoden ajan. Minua kiinnostaa kaikki sisustamiseen liittyvä kuten, diy-jutut, asetelmat ja muut pienet kodin muutos ideat, tekstiilit ja shoppailu vinkit.

 309. 369

  hanna sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Minua kiinnostaa erityisesti DIY-postaukset. Niistä saan paljon inspiraatiota omiinkin kokeiluihin.

 310. 370

  sanoo

  Tykkään lukea postauksia jotka ovat ytimekkään lyhyitä tekstejä sisältäviä, eikä kuvia saa olla liikaa kun puhelimella kestää muuten ladata niitä ja akku kuluu. Kauniita kuvia on kiva katsoa. Asetelmia ja hyllyjä ja muita kotikuvia joista voi saada vinkkejä.

 311. 371

  Annamarjaana sanoo

  Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa, mutta uutuudet sisustusrintamalla ovat aina erityisen mielenkiintoisia 😀

 312. 372

  Anniina sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle Blogillesi! Itse luen paljon erilaisia sisustusblogeja, joista saan hyviä ideoita ja ajatuksia oman kodin sisustukseen. Minua kiinnostaa monipuolisesti erilaiset tuunausprojektit, pihanlaitto ja piensisustus. Sen lisäksi pysyn aika hyvin kärryillä sisustusmaailman tapahtumista ja uusista tuotteista, vain ja ainoastaan blogeja seuraamalla. Blogit mielestäni nimenomaan täydentävät mukavasti sisustuslehtiä ja ovat mukavaa viihdettä arkeen.

 313. 373

  Aurinkoinen sanoo

  Onnittelut!
  Pidän erityisesti uutuuksien ja klassikoiden esittelyistä, edullisista löydöistä ja tuunauksista.

 314. 374

  Ansku sanoo

  Mulle parasta antia ovat kuvat ja ideat pienistä sisustusjutuista, myös ulkojutut kiinnostavat. 🙂 Kiitos blogista, täältä on saanut paljon inspiraatiota!

 315. 375

  Hennas sanoo

  Onnea blogillesi! Olen seurannut sitä varmaankin alusta asti ja tykännyt kautta linjan postauksistasi! Kiitos! Sisustusblogissa luen mielelläni juttuja erilaisista helposti toteutettavista sisustusideoista, kuten esim. sinun blogissasi IKEA:n tarjoiluvaunun muokkaus. Näitä on helppo toteuttaa tai jatkojalostaa omaankin kotiin.

 316. 376

  Mimmi56 sanoo

  on ollut tosi mukava seurata blogiasi ja vielä oman kaupuging tyttöä – Onnea !!
  sisustusmakusi on tosi lähellä omaani ja sinun hienot ideasi inspiroivat myös muita

 317. 378

  Heli sanoo

  Onnea sinne! Tiedät aina missä mennään sisustusmaailmassa ja inspiroit usein minua aloittamaan omiakin sisustusproggiksia. Betonipöytä ON hieno!

 318. 379

  Karkku sanoo

  Onnittelut! Uutuustuote-esittelyt ja ”nappiosumapostaukset” aina aiheista, jotka kiinnostavat itseäni! Jatka samaan malliin.

 319. 380

  Minnama sanoo

  Tekstiili- huonekalu- ja sisustustuotejutut kiinnostavat. Onnea myös jatkossa!

 320. 381

  Kikka sanoo

  Onnea 🙂
  Itseä kiinnostaa Diy-jutut sekä pikkurahalla tehdyt muutokset, joihin kaikilla on mahdollisuus.
  Toki rakastan lukea kaikista uusista Desing hankinnoista, sekä niiden käytöstä sisustuksessa.

 321. 382

  Satu sanoo

  Seuraan mielelläni blogeja kokonaisuutena, mutta diy-jutut ovat juuri tällä hetkellä sellaisia, jotka luen erityisen tarkasti. Kiitos ihanasta blogista, jossa paljon kiinnostavaa ja inspiroivaa asiaa 🙂

 322. 384

  Origo sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Pidän blogeista joissa pienillä muutoksilla saadaan uutta ilmettä kotiin. Myös diy jutut ovat kivoja esim teidän toteuttama betonipöytä jaksaa ihastuttaa. Kiitos innostavasta blogistasi.

 323. 386

  Anis sanoo

  Onnea ja kiitos kivasta blogista! Sisustusblogeista luen mielelläni tuunausvinkkejä, ja ylipäätään haen inspiraatiota sisustukseen varsinkin pienehkön budjetin sellaiseen 🙂

 324. 387

  E sanoo

  Tykkään lukea stailauksista, tavallisista arkijutuista, diy, puutarha-aiheista ym, eli monipuolisuus on hyvä. 🙂 Onnea ja hyvää jatkoa edelleen!

 325. 388

  Anne sanoo

  Onnea.Lueskelen erilaisia sisustusblogeja. Minua kiinnostavat uutuudet,diy,kirppislöydöt,tunnelma,värit….

 326. 389

  Dina sanoo

  Mukaan arvontaan. Olen aivan koukussa sisustamiseen ja minulle erityisen mieluisia juttuja ovat erilaiset sisustustekstiilit, kivat diy ideat ja ajankohtaiset sisustustrendit ☺

 327. 390

  Riitta_ sanoo

  Onnea!
  Blogistasi on kiva lukea sisustustuulia sekä kaikenlaisia kollaaseja. Paljon sisustusideoita blogistasi olen saanut. Kiitos.

 328. 393

  Mi sanoo

  Onnea! Itseäni kiinnostavat sisustusblogeissa erityisesti erilaiset kattaukset, diy-projektit, sekä parveke/puutarhapostaukset, vaikka ne eivät puhtaasti sisustusta taidakaan olla 🙂

 329. 394

  Nina Virtanen sanoo

  Diy ideat, ulkokuvat…..sinulla on hyvin monipuolinen blogi. Siksipä seuraan sitä. Onnea 5- vuotiaalle☺️

 330. 395

  Tiia sanoo

  Onnittelut! Eniten kiinnostaa erilaiset asetelmat mitä luot, materiaalit ja värit ovat toisena. 🙂

 331. 396

  Sarkku sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Kaikki sisustusjutut kiinnostavat, mutta erityisesti design-klassikot ja uutuustuotteet.

 332. 397

  Tuutikki sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Diy-jutut ja ihan arkiset jutut ovat suosikkejani. Kuvat ovat erittäin tärkeitä, koska kertovat lukijalle paljon.

 333. 398

  sanoo

  Blogeissa kiehtoo eniten kotien ja sisustajien tarinat. Erityisesti niiden erilaisten kotien, jotka eivät niin välttämättä seuraa sisustuksen valtavirtaa ja joista löytyy kerroksia ja ajan patinaakin värejä unohtamatta. Diy jutut ovat myös aina mielenkiintoisia. Onnea 5-vuotiaalla ja aivan ihanaa kesää 🙂

 334. 399

  Teresa sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle!
  Sinun blogissa on aina niin kauniit ja inspiroivat kuvat. Kaikki tekstitkin tulee aina luettua. Diy-jutut on mielenkiinoisia.

 335. 400

  Emppu sanoo

  Onnea vitoselle! Rakastan valoisia kuviasi ja tykkään etenkin tekstiileillä ja muilla pienillä jutuilla toteuttamistasi muutoksista. Arvostan käytännöllisiä ja ajattomia kalusteratkaisuja, niitä sinultakin löytyy!

 336. 401

  veerak sanoo

  Onnea täältäkin! Parasta kauniit ja inspiroivat sisustuskuvat sekä DIY-jutut

 337. 403

  KatiKoo sanoo

  Onnea viisivuotiaalle ja ”äidilleen”! Tykkään lukea sisustusdekkareita – eli miten jokin päähänpinttymä lopulta löytyi miljoonan ghaun, sattuman ja tutuntutun kautta. Terveisiä Kreikasta erään remontti- ja sisustushaasteen syövereistä!

 338. 404

  sanoo

  Kuvat ovat tärkeintä…tykkään ihan perusjutuista, miten sisustus syntyy ja vaihtuu vuoden aikojen tai mielialan mukaan. Olisi kiva kurkistaa vaikka teidän kodinhoitohuoneen käytäntöihin.

 339. 407

  Anna-Mari sanoo

  Sisustusblogissa minulle tärkeintä on kuvat. Kuvat isosta kokonaisuudesta (esim. olohuone,keittiö) tai pienistä asetelmista. Itse pidän, jos kaikki ei ole aivan viimeisen päälle designia vaan joukosta löytyy esim. kirppislöytöjä, ikean tavaraa ym. Ja tosi tärkeänä pidän sitä, että koti ei näytä esittelykodilta vaan ihan oikealta kodilta 🙂 Onnea viisivuotiaalle! Tosi ihana blogi, josta olen saanut paljon ideoita ja vinkkejä oman uuden kodin rakentamisen eri vaiheisiin!

 340. 409

  Kirsi sanoo

  Vuoden ajan seuraillut blogiasi, kun oma raksataival ollut käynnissä, kivoja ideoita saanut täältäkin joita pian pääsee uutukaiseen kotiin toteuttamaan 🙂 Kokonaisuudessaan juuri kivan rento blogi, kaikki aiheet tervetulleita!

 341. 410

  Susanna sanoo

  Onnea!
  Teidän tyylikkäät diy-jutut ja sisustusuutuudet kiinnostavat. Pidän erityisesti tekemistäsi kollaaseista.

 342. 411

  Kristiina O. sanoo

  Onnittelut täältäkin! Olen seurannut blogiasi nyt reilun puolivuotta ja tykkään kovasti tyylistäsi. Kuvasi ovat hyviä!

 343. 412

  Alissa sanoo

  Hei!

  Kiitos ihanasta blogista! Olen 19-vuotias juuri ensimmäisen rivitalo asunnon ostanut ja olen saanut blogistasi mielettömästi vinkkejä sisustamiseen.

  Luen mielelläni sisustusblogeista olohuoneen ja makuuhuoneen sisustusvinkkejä. Myös kaikki organisointiin liittyvät jutut ovat mieleeni. Myös design huonekaluista kertovat tarinat ovat mielenkiintoisia 🙂

 344. 413

  Reetta sanoo

  Onnea! Olen pysynyt lukijana jo muutaman vuoden. Parasta blogissa on pienet, mutta niin merkitykselliset muutokset ja kauniit kuvat. Pienillä muutoksilla voi muuttaa kodin ilmettä suuresti ilman suurta budjettia tai tavaramäärää. Tässä olet onnistunut erinomaisesti. 🙂

 345. 415

  Pikka sanoo

  Onnittelut viisivuotiaalle! Alusta asti olen blogiasi seurannut – jo edellistäkin. Itse pidän blogissa monipuolisuudesta, en jaksa innostua pelkästään oman kodin nurkkien esittelystä. Uutuuksia, yleisiä sisustuspohdintoja, diy-juttuja jne, mutta toki sitä omaakin kotia ja tyyliä pitää olla. Ja persoonallisuutta, rohkeutta, niitä kaipaisin blogikodeilta enemmänkin!

 346. 416

  Hande sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogille. Teidän ihanat diy-jutut ovat mielettömiä, niitä luen mielelläni.

 347. 417

  eevi sanoo

  Sisustusvinkkejä ja -inspiraatiota haen sisustusblogeista. Tämä blogi on kyllä huippu, kiitos!

 348. 418

  Ninnu sanoo

  Onnea viisivuotiaalle! Kodin klassikkokalusteiden ja nopeammin vaihtuvan piensisustuksen taidokkaista yhdistelyistä on aina kiva lukea!

 349. 419

  jenppu sanoo

  Sisustusblogeissa luen mielelläni teeseitse-jutuista ja erilaisten paikkojen (sisustusliikkeet, kahvilat..) esittelyistä. Onnittelut kivalle blogille! 🙂

 350. 420

  Karoliina sanoo

  Sisustusblogeista luen mielelläni diy- tai remppajuttuja. Laadukkaat kuvat ovat kaiken perusta. Onnittelut viisi vuotiaalle!

 351. 421

  Johanna sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi nyt pari vuotta, koska pidän tyylistäsi kirjoittaa ja sisustaa. Oman ihanan lisänsä tuo se, että Kokkola ja sen kupeessa Kälviä ovat lapsuuden kotipaikkani ja pitävät erityistä paikkaa sydämessäni vaikka muualla nykyään asustankin.

  Sisustusblogissa luen mielelläni erilaisia juttuja. Luen mielelläni sisustusesineistä ja huonekaluista ja katselen kuvia. Minusta on myös kiva saada uusia ideoita tätä kautta omaan kotiin, tosin jokin asia joka näyttää toisen kodissa tosi kivalta ei sitten omaan kotiin sovikaan. Tykkään myös satunnaisista asu/leivonta/ruuanlaitto/juhlat/matkustuspostauksista. Pidän siitä, että bloggaaja jakaa myös omasta itsestään jotain, se tekee bloggaajasta jotenkin enemmän ihmisen sanojen ja kuvien takana. 🙂

 352. 422

  Sussun sanoo

  Onnea tyylikäs Valkoinen Harmaja! Innolla seuraan blogiasi päivittäin ja tykkään tyylistäsi pitää blogia. Samalla kurkkaan myös sikkosi blogia 🙂
  Mukana arvonnassa, toivottavasti onni suosii!

 353. 423

  P sanoo

  Parhaita ovat sellaiset omaperäiset diy-sisustusideat, jollaisen pystyy itsekin toteuttamaan melkein siltä seisomalta.

 354. 424

  Rebs sanoo

  Onnea loistavalle blogille! Eniten pidän jutuista, joissa on koottu esimerkiksi ideoita kollaasin muotoon esimerkiksi jotain huonekaluhankintaa suunnitellessa tai kauden uutuuksia esitellessä.

 355. 425

  Minna sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Tykkään ”elämänmakuisesta” sisustusblogista. Sisustus ja sisustaminen on osa lapsiperheen arkea. Ei pröystäilevän fiiniä, vaan tyylikästä ja sopivasti modernia ”ajan hengessä”. Kivat kuvat! Ja tyylisi…. siitä tykkään minäkin! 🙂

 356. 427

  Elise H. sanoo

  Isot onnittelut 5-vuotiaalle blogille! Luen mielelläni ihan kaikenlaisia sisustusjuttuja. Erityisesti vinkit kivoista piensisustustavaroista ja ostopaikoista ovat tervetulleita 🙂

 357. 428

  Tanja sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Blogisi yhdistää koko meidän perhettä. Kolme tytärtäni 12v. 23v. lukevat myös blogiasia ja saivat blogi-innostuksen juuri valkoinen-harmaja kautta. Kivointa on nähdä eri sisutustuotteita oikeassa kotiympäristössä. Juuri tuotteiden esittely kotonasi on kiinnostavinta.

 358. 429

  sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogillesi. Tykkään sen selkeistä linjoista. Parhaita postauksia on kun teet erilaisia kollaaseja mikä olis haaveissa tai suunnitelmissa. Teidän pihasauna on myös aivan ihana. Sieltäkin lisää juttuja. 🙂 mukana arvonnassa.

 359. 430

  Lili sanoo

  Onnea! Skandinaavinen sisustus kiinnostaa, uutuudet ja diy-jutut. Kiitos monipuolisesta blogista:)

 360. 431

  Pauletta sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Melkein koko matkan olen hiljaisena lukijana taivalta seurannut. Pidän blogisi monipuolisuudesta ja lämpöisestä tunnelmasta, ja odottelen jo seuraavia viittä vuotta. Erityisen ihania juttuja ovat DIY-tekemisenne, sillä tykkään itsekin nikkaroida.

  Iloista kesää Suvi ja perhe!

 361. 432

  Elina sanoo

  Onnittelut! Olen jo useamman vuoden lukenut blogiasi. Olemme juuri rakentannet talon ja nyt rakennamme saunatupaa, olenkin jo useamman kerran kaivellut blogista sautatuvastanne kertovat jutut 🙂 Myös diy-jutut kiinnostaa..

 362. 433

  Santtu sanoo

  Onnea! Tuotteiden esittely on kiinnostavaa, pihajutut ja muutosjutut myös.

 363. 434

  Niina sanoo

  Kaikki sisustusjutut kiinnostaa, erityisesti diy ja pienet sisustus muutokset. Paljon onnea 5-vuotiaalle!

 364. 435

  Taru sanoo

  Onnea reippaalle viisivuotiaalle 🙂 Tunnustaudun copycatiksi, blogeista haen ideoita sisustukseen ja remppaamiseen. Myös kaikki tuotearvostelut kiinnostavat. Ja kiva, kun tuot siskosi kaupan tärppejä esille. Missonin tyynynpääliset ovat olleen toivelistalla jo tovin 😉

 365. 436

  sanoo

  Synttärionnea! Erilaiset tekstiilit ja niiden avulla sisustuksen ilmeen muuttaminen kiinnostaa kovasti. Myös kaikki pieni sälä, millä saa uutta ilmettä esim. lipaston päälle. 🙂

 366. 437

  Mrs T sanoo

  Tykkään lukea ns sesonkipäivityksistä sisustuksessa. Onnea 5 vuotiallle! Oma talomme täytti juuri kuun vaihteessa 10v.

 367. 439

  Maikki sanoo

  Kivoja juttuja kaikki! Sain keittiöremonttiimme paljon ideoita ja ajatuksia.

 368. 440

  Tickler sanoo

  Kiitokset hyvästä blogista jo viideltä vuodelta! Pidän sesongeittain vaihtuvista jutuista sekä tavaroiden vaihtamisesta eri paikkoihin, jolloin ne näyttävät taas ihan uusilta. Juuri niitä ideoita löytyy Valkoisesta Harmajasta.

 369. 442

  Annika sanoo

  Omakotitaloasukkaana olen kiinnostunut piha-, puutarha- ja DIY-jutuista sekä pintamateriaalivalinnoista ja -muutoksista. Myös ajattomat sisustus- ja huonekaluvalinnat kiinnostavat! Ryhdyin seuraamaan Valkoista Harmajaa alkuaikojen rakennustöihin liittyvien juttujen vuoksi, ne ja muut talopaketti-/rakennushommat ovat edelleen erittäin mielenkiintoisia. Katsaukset menneisiin vuosiin ovat nekin mahtavia, niissä muutos ja bloggaajan tyylin hienovaraisetkin muutokset konkretisoituvat.

  Paljon onnea viisivuotiaalle!

 370. 443

  Hanna sanoo

  Ihana blogi ja arvonta! Sisustus ja kauniit, inspiroivat kuvat on parasta 🙂 Samoin piha ja puutarhajutut kiinnostaa.

 371. 444

  Nina S sanoo

  Onnea:)))! Blogissasi on sopivasti kaikkea hyvällä maulla toteutettuna! Inspiroiva kaikin puolin!

 372. 445

  sanoo

  Onneksi olkoon! 🙂 Valkoinen Harmaja on varmasti ekoja sisustusblogeja, joita aloin aktiivisesti seuraamaan, Mieletöntä, että intoa ja ideoita riittää näinkin pitkän ajan jälkeen! Luen mielelläni monenlaisia ja vaihtelevia juttuja, niin kotikuvat kuin tuoteuutuudet kiinnostaa, samoin välillä kiva kurkistella kauniisiin sisustuskuviin muualta – eli jatka vaan samaan malliin. 🙂

 373. 446

  Anna R sanoo

  Stailausjuttuja on kiva lukea ja sisustusuutisia! Tärkeää on kuvien hyvä laatu. On myös mukavaa kun kerron silloin tällöin blogissasi muutakin kuin sisustusjuttuja!

 374. 447

  moonangel sanoo

  Onnea 5v. blogillesi! Ihana blogi ja sisustusjutut ovat mieleeni 🙂 Keittiön nurkkauksesta haluaisin lisää kuvia ja juttuja, missä sinulla on nuo hyllyköt (jos juttutoivetta saa tässä samalla esittää). En ainakaan muista, että niistä olisi ollut enemmän juttua/kuvia 🙂

 375. 448

  Liisa sanoo

  Onko siitä tosiaan 5 vuotta! Blogisi on ollut yksi suosikki blogeistani jo talonne rakennusaikana. Tykkään esimerkiksi miten teidän koti muuttuu eri vuodenaikojen ja juhlapyhien aikaan. Inspiroiva pieni vaihtelu piristää aina itseäkin kotona. Kaikki sisustusaiheiset postaukset kiinnostaa aina!

 376. 449

  Marita sanoo

  Ideoita saada kotiin uutta ja trendikästä pienellä päivityksellä. Peruslinjana kuitenkin aikaa kestävä kotoisa oma koti.

 377. 450

  Johanna sanoo

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja pidän erityisesti stailaus ja diy – jutuista. Ylipäätä asioista, joita voi toteuttaa omassa kodissa. Olen saanut myös kivoja vinkkejä hankintoihin sinun blogistasi, kiitos ja onnea 🙂

 378. 451

  Laura sanoo

  Onnea blogillesi! Diy-jutut, uudet hankinnat ja teidän kauniisti sisustettu koti; hyvät ainekset kiinnostavaan blogiin. Blogisi on ilo silmälle! 🙂 mukana arvonnassa.

 379. 452

  Henna K sanoo

  Onnea juhlavuodesta <3
  Minua inspiroivat blogin tiivis postaustiheys ja etenkin uutuus poiminnot niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Kaikki 'yksissä kansissa'.
  Kaunis koti ja ajaton tyyli.

 380. 453

  sanoo

  Blogissasi parasta on sinun klassinen tyylisi yhditstettynä tämän päivän trendeihin. Tykkään inspiroivista kuvista, diy-jutuista, isompien kokonaisuuksien stailauksista, piha-jutuista jne. Teillä on kaunis koti, kiitos kun jaat sieltä palasia meille lukijoille :)!

 381. 454

  Päivikki sanoo

  Kaikki sisustusjutut kiinnostaa, DIY jutut on kivoja. Teillä on nätti koti!

 382. 455

  Tiina sanoo

  Ideoita omaan kotiin saan paljon diy jutuista. Tykkään inspiroivista kuvista paljon ja niitä ammennan myös omassa sisustuksessa. Blogista joka on lähellä omaa sisustus tyyliä.

 383. 456

  Suvi sanoo

  Onnea viidestä hienosta blogivuodesta!

  Minua kiinnostaa eniten design/vintage sekä kirppislöydöt sekä erilaiset stailausideat, lisäksi tee se itse -jutut ovat kiinnostavia.

 384. 457

  Aino sanoo

  Ihana blogi ja ihana arvonta! <3 Luen oikeastaan kaikki postauksesi, sillä tykkään paljon sisustustyylistäsi. Eniten tykkään erilaisiin juhliin, kuten synttäreihin, liittyvistä sisustus- ja kattausvinkeistä. 🙂

 385. 459

  Heli sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! 🙂
  Itseäni kiinnostaa sisustaminen mutta myös erilaiset diy-jutut ja remppa postaukset! 🙂

 386. 460

  SanMa sanoo

  Olen seurannut blogiasi ihan alusta asti ja tykkään paljon sisustustyylistäsi. Luen mieleläni diy-juttuja ja piha/terassi asiat kiinnosta nyt kovasti.

 387. 461

  Sanna sanoo

  Minua kiinnostaa mm. uudet ideat kotiisi, sisustaminen yleensä ja poiminnot muualta. 🙂

 388. 462

  Minna sanoo

  Onnea 5 vuotiaalle <3. Ja kiitos ihanan inspiroivasta blogista.

  Itse tykkään katsella stailattuja kuvia ja keksiä omia ratkaisuja niiden kautta. DYI-kiinnostaa aina kuten design myöskin.

 389. 463

  Tuire sanoo

  Sisustuksen muutokset vuodenaikojen mukaan kiinnostavat ja samoin kaikki diy-ideat onnea 5 vuotiaalle

 390. 465

  Maria sanoo

  Tykkään blogistasi kokonaisuutena, kirjoitusasusta ja kuvista. Sisustusuutuuksien esittely on tosi hyvä juttu, itseltä ne jäisi muuten täysin pimentoon.

 391. 466

  ahle sanoo

  Luen mielelläni sellaisia juttuja, joissa bloggaajan oma panos näkyy jotenkin; diy, tuunaukset, muutokset yms. Ei pelkästään kaupasta kotiutettujen juttujen esittelyä. Juuri parhaillaan etsin inspiraatiota ja ideoita ulkotiloihin.

 392. 467

  Nelly sanoo

  Desingjutut ja tulevat sisustusnäkymät ovat mieleen. Valkoisessa harmajassa koukuttava vaikutus, ihan sama mistä on kirjoitettu/kuvattu, ei jää yksikään lukematta/katsomatta! 😉

 393. 468

  Tanjuska sanoo

  Onnea upealle 5-vuotiaalle! Minua kiinnostaa kaikenlaiset laadukkaat sisustusjutut ja niitä olen saanut blogistasi lukea. Kiitos!

 394. 469

  Mimmuli sanoo

  Hieno blogi!
  Kiinnostaa ”oikeat” esineet/huonekalut ”oikeassa” käytössä – siis ei ”ei saa koskea” -installaatiot, vaan elämää kestävät aidot sisustukset. Tällaista näen täällä 😀

 395. 470

  kkiira sanoo

  Itseäni kiinnostaa eniten lukea diy-juttuja ja muitakin pienen budjetin sisustusjuttuja, koska välillä sisustuslehdet tuntuvat pyörivän vain arvokkaiden sisustustavaroiden parissa.

 396. 471

  Pauski sanoo

  Mieluisimpia ovat ihan kaikki sisustusjutut, sisustusuutuuksien esittelyt ja diy-projektit. Kiitos inspiroivasta blogista ja onnea!

 397. 473

  JohhhuM sanoo

  DIY -postaukset ja sellaiset postaukset, joista huokuu elämän ilo
  Tietenkin blogien kautta on kiva tutustua tuotteisiin lukemalla niistä kokemuksia!

 398. 474

  Iitu sanoo

  onnea 5-vuotiaalle:) luen mielelläni terassi ja pihajuttuja. sekä persoonalliset helposti toteutettavat diy jutut kiinnostavat. ja pidän siitä, että sisustusblogina keskittyt juuri sisustamiseen eikä ole liikaa henk.kohtaisia asioita/kuulumisia. sopivassa määrin nekin maustavat blogia. kiitos monista inspiksistä:)

 399. 476

  Ella sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Blogissasi parasta on kauniit kuvat ja uutuustuotteiden esittely. Myös diy -jutut kiinnostaa.

 400. 477

  Elma sanoo

  No, jos ihan yksinkertaisen tiivistetysti haluan sanoa, millaisista jutuista tykkään, niin juuri kaikesta, joita blogistasi on tähän asti saanut lukea ja katsella :). Kiitos ihanasta blogista!

  – Elma –

 401. 478

  Iida sanoo

  Pidän erityisesti diy- jutuista, mutta myös muut sisustusjutut ovat kiinnostavia. Ehdottomasti arvonnassa mukana. 🙂

 402. 479

  Anna Aurinko sanoo

  Onnittelut blogin 5-vuotisesta taipaleesta! Omia suosikkejani ovat inspiroivat kuvat ja itse tehdyt kodin muutostyöt, isot ja pienet.

 403. 480

  SatuK84 sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogille!

  Olen vakituinen lukijasi varmaan jo kolmen vuoden takaa, mutta valitettavasti olen maailman huonoin kommentoimaan ikinä mihinkään, jotenkin tähän pitäisi saada aikaan muutosta..

  Mutta luen mielelläni sisustusblogeja joissa on modernia sisustusta. Sinulla on mielestäni välillä hyvinkin rohkeita ratkaisuja, ensin ehkä ihmettelen niitä, sitten ihastun täysin 🙂 Jatka ehdottomasti samalla tavalla, en ole kertaakaan harkinnut blogisi jättämistä!

 404. 481

  M-R sanoo

  Ihan kaikki sisustukseen liittyvä, mutta erityisesti suomalainen ja skandinaavinen muotoilu. Kiva blogi sinulla!

 405. 482

  jenniferzebra sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogille, mukana aika alusta asti ja vaikka nettiaikaa tietoisesti vähentänyt, tulee jokainen postaus luettua. Parasta blogissasi on harmoniset ja kauniit kuvat. Sekä ”opetus” siitä, että koti ei tule kerralla valmiiksi, vaan kerrostuu vähitellen omannäköiseksi.

 406. 483

  satu toppinen sanoo

  Moi! Sinun blogisi on inspiroiva. Eniten tykkään ennen ja jälkeen kuvista 🙂

 407. 484

  Minna sanoo

  Heippa! Olen seurannut erilaisia sisustusblogeja noin kahden vuoden ajan. Sinun blogisi on TOP3 listallani:) Tykkään kovasti. Olen saanut ideoita omaan juuri valmistuneeseen kotiimme blogistasi, kiitos!

 408. 486

  Hanna sanoo

  Mahdollisimman monipuolisia juttuja! Jos sanon tarkemmin, kuvat bloggaajan omasta kodista ja ympäristöstä ovat usein niitä inspiroivimpia. Etenkin, kun ne ovat sellaisia kuin täällä Valkoisessa Harmajassa, että kuvassa näkyy laajempi kaunis kokonaisuus (ei vain sama kynttilä tai kukkanen monesta eri kulmasta). 🙂 Pienet kurkistukset bloggaajan arkeen ovat myös mukavia, ne kun luovat samaistumispintaa. Ns. uudelleenjulkaisut (ulkomaisista) kodeista ja muista kohteista eivät innosta niin paljoa.

  Hyvää syntymäpäivää blogille!

 409. 487

  Tanja sanoo

  Minua kiinnostaa postaukset vähän edullisimmista sisustusratkaisuista ja diy-jutut! Myös ajankohtaisista sisustustrendeistä on kiva aina kuulla!:)

 410. 489

  Satu sanoo

  Eniten pidän postauksista, jossa on koottu tuotteita eri paikoista esim. kaunein olohuoneen sohva tai valaisin. Niistä saa helposti vinkkejä kun itse etsii uusia sisustustuotteita. Myös ale-vinkkaukset ja valaisin postauksesi ovat kivoja. Täällä toinen valaisin friikki 🙂

 411. 491

  Tiina sanoo

  Viisi vuotta. Onnea. blogille, jonka toivon jatkuvan. On mukava seurata uusia trendejä, lukea kestoklassikoista ja vaikka itse en noita DIY tee, niin ovat mielenkiintoisia.

 412. 492

  Saia sanoo

  Olen ilman huonoa omaatuntoa kopsinut sinulta vaikka mitä ideoita tähän asti, ja aion tehdä sen vastakin! 🙂 Näin äkkiseltään tulee mieleen sinuun liittyen, kun mieheni halusi pitkään kissaa, itse en ole koskaan omistanut mitään eläintä, enkä kokenut olevani mitenkään eläinrakas ja kauhistelin jo miten sellainen vaikuttaa sisustukseen, joka on niin rakas harrastus. Mutta sain ”lohtua” siitä, että sopivathan kissat Valkoiseen Harmajaankin.. 🙂 Nooh, nyt 3kk kissanomistajana, ja eipä se sisustus enää merkitsee mitään pikku palleron rinnalla. Oikeastaan vain tuo mammalle vähän haastetta, miten toteutetaan hyviä kiipeilypaikkoja sisustukseen sopivasti.. 🙂

 413. 493

  Saija sanoo

  Itse huomaan palaavani lukemaan blogeja joiden sisustuskuvien tyyli on lähellä omaani, silloin uudet tuulet blogissa saavat myös itseni kehittämään uusia projekteja 🙂

 414. 494

  HenriikkaH sanoo

  Eniten itseäni kiinostavat hyviksi havaitut sisustustuotteet/kalusteet ja miten ne toimivat eri ympäristöissä. Lisäksi blogeissa esitellyistä erilaisista tekstiileistä olen saanut paljon inspistä oman kodin sisustukseen. Tietenkään ei sovi unohtaa erilaisia DIY-projekteja, ne ovat aina mielenkiintoista luettavaa! 🙂

 415. 496

  Maarit sanoo

  Onnea! Artek on klassikko, minulla on ruokapöytä ja tuolit Artek- kalusteita, mutta tuota tuolia ei ole, vielä!

 416. 497

  Iita sanoo

  Onnea viisivuotiaalle! 🙂 Inspiroidun kuvista, harmoonisista väriyhdistelmistä. Skandinaavinen ja ajaton sisustus miellyttää. Myös satsaa & säästä kuuluu lemppareihin.

 417. 498

  Heidi sanoo

  Onnea! Mukana raksakuvista alkaen… Luen mieluusti laidasta laitaan, sisustus ja sen muokkaaminen vuodenaikojen mukaan on kuitenkin kiinnostavinta. Mutta pieniä DIY-juttuja, pihistä-panosta, sommittelut ja ihan perus lapsiperhe tulee aina luettua. ISO kiitos päivitysten runsaudesta.

 418. 499

  Elina Tenkula sanoo

  Olen lukenut blogiasi vajaan vuoden. Uudessa kodissamme olemme asuneet reilun puolivuotta. Kaikki sisustusjutut kiinnostaa, koska kodin tämän hetkinen sisustus on vähän sitä sun tätä. Haaveilu ja suunnittelu on mukavaa.

 419. 500

  Anna sanoo

  Paljon onnea 5-vuotiaalle! Itselleni uppoaa kaikki sisustusjutut laidasta laitaan..

 420. 501

  AnnaH sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle lempiblogille! Helpompi olisi varmaankin tosiaan sanoa, mikä EI kiinnosta..=) Yleensä ainakin selaan läpi joka postauksesi. Eniten kiinnostavat varmaankin uutuudet, DIY-jutut, yksittäisistä huonekaluista valaisimet ja tuolit ovat erityinen mielenkiinnon kohteeni.

 421. 502

  Elina sanoo

  Eniten tykkään lukea diy-juttuja ja sisustusuutisia! Vielä pitää kommentoida, että hana blogi, pitkään ollut jo vakkarilukijana 🙂

 422. 503

  Linda sanoo

  Paljon onnea synttärisankarille! Pidän selkeistä sisustuskuvista ja skandinaavisesta tyylistä.

 423. 504

  Ode sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Ihana blogi, pidän tosi paljon tyylistäsi sisustaa. Sisustus ja diy-jutut kiinostavat eniten.

 424. 505

  Murkinamasu sanoo

  Onnea viisivuotiaalle! Mieluiten luen erilaista sisustusratkaisuista ja kuinka erilaiset haasteet on selätetty. Pienten tilojen ratkaisut ovat eniten mieleeni, koska niissä on oltava luova ja niistä saan eniten vinkkejä oman pikkukodin sisustamiseen.

 425. 506

  Salla sanoo

  Ajankohtaiset sisustusuutuudet ja käytännön vinkit kiinnostaa eniten. Kiitos kivasta blogista!

 426. 507

  Tanna sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle!
  Blogisi on saanut minut hurahtamaan sisustusblogeihin 🙂 Tykkään kuvista, stailauksista ja DIY-jutuista eniten, mutta kaikki kaunis saa hyvälle tuulelle ja ilahduttaa 🙂
  Aurinkoista kesää!

 427. 508

  sanoo

  Uusi ideasi sisustusuutisista on ihan ykkönen. Odotan aina innolla uusia uutisia. Muuten blogeissa luen tällä hetkellä paljon rakennusaikaa koskevia juttuja.

 428. 510

  Miisa sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle blogillesi
  Tykkään lukea juttuja laidasta laitaan, mutta erityisesti olen kiinnostunut olohuoneen sisustamisesta ja valaisimista. Toivottavasti onni suosii!

 429. 511

  Reksa sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Tykkään lukea sisustussuunnitelmista, tee se itse-projekteista, pihasta, sisustushaaveista..

 430. 512

  Elisa K sanoo

  Vau,jo 5 vuotta! Onnea! 🙂 Itseäni kiinnostaa oikeastaan aivan kaikki mitä kirjoitat,en edes osaa nostaa yhtä ykkösjuttua koska monipuolisuus on SE juttu mikä blogissasi viehättää.Sekä kauniit kuvat!

 431. 513

  Elina. sanoo

  Tällä hetkellä pihajutut kiinnostaa eniten ja kuinka pienellä muutoksella saa sisustuksessa paljon aikaan. DIY-jutut ovat myös kivoja. Ihana blogi sinulla!

 432. 514

  Minna_KOO sanoo

  Onnea 5v! Minua kiinnostaa eniten DIY-jutut ja stailaukset, joissa on luontevasti yhdistetty vanhaa ja uutta. Myös valaisimet ja tuolit herättävät mielenkiintoni.

 433. 515

  Reetta sanoo

  Onnea 5-veelle! Itseäni kinnostavat eniten tällä hetkellä jutut piensisustuksesta ja lastenhuoneen sisustuksesta.

 434. 516

  Anniina sanoo

  Onnea 5v! Erilaiset stailaukset on mielenkiintoisia. Persoonallisuus ja oman tyylin näkyminen sisustuksessa on plussaa:)

 435. 517

  RiinaRaja sanoo

  Paljon onnea viidestä hienosta vuodesta! Minusta juuri se, minkä itsekin mainitset postauksessa on parasta sisustusblogissa – aina ei tarvitse laittaa kaikkea uusiksi vaan uusi tapa järjestellä tai sijoittaa tavarat sekä freesi katsantokulma esineisiin ja huonekaluihin riittää tuomaan uutta kotiin kuin kotiin.
  Toivottavasti jatkat vielä pitkään – ja Anne myös! t. Riina

 436. 518

  Hanski sanoo

  Onnittelut blogille!Blogissa minua kiinnostaa ajankohtaiset sisustustrendit ja design sisustaminen:)

 437. 519

  Hetsku sanoo

  Mukana blogisi lukemisessa jo monta vuotta, toivottavasti jatkuu vielä monta vuotta! Kaikista mieluiten luen erilaisista diy-jutuista, muutoksista kalusteiden järjestyksessä sekä erilaisista työhuonejutuista. Mukava arvonnassa 🙂

 438. 520

  Mammu sanoo

  Parhaimpia ovat jutut joissa designia ja ikeaa on yhdistetty tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi!:)

 439. 521

  Elina sanoo

  Inspiraatiokuvat on parhaita – ehdottomasti! Siitä ne ajatukset sitten lähtee…

 440. 523

  Sahrami sanoo

  Onnittelut hienosta blogitaipaleesta! Ja kiitos aina inspiroivasta blogista. Minun on vaikea eritellä mitä haluan sisustusblogista lukea. Olen kaikkiruokainen jos blogi on laadukas, kuten sinun blogisi on. Kaikki kelpaa 🙂

 441. 524

  Johanna sanoo

  Mielestäni parasta ovat DIY-ideat, pihistä ja panosta sekä pihasisustus.

 442. 525

  anna-liisa sanoo

  Blogissasi on ollut vuosien varrella paljon mielenkiintoisia juttuja. Äkkiseltään mieleen tulevat jutut menneistä kodeistasi ja niiden sisustuksesta (ja samojen juttujen siirtyminen kodista toiseen). Arvostankin kaikkien uusista asioista kertovien juttujen lomassa tarinaa vanhan mukana kulkeneen / käytettynä hankitun yhdistämisestä uuteen.

 443. 526

  Heidi sanoo

  Hei, 5 vuotta eikä suotta onnea!
  Tykkään siitä, miten pienet asiat vaikuttavat kokonaisuudessa isoilta

 444. 527

  Tiina sanoo

  Skandinaaviseen sisustukseen liittyvät jutut kauniilla kuvilla kiinnostavat. Myös erilaiset jutut sisustustekstiileissä ovat kivoja.

 445. 528

  tarja sanoo

  Onnittelut tosi hienolle ja laadukkaalle blogille 🙂 Tykkään lukea sisustusjuttujasi. Olen myös kiinnostunut pihajutuista.

 446. 530

  Tiia sanoo

  Onnea 5vuotiaalle blogille ! 🙂 Sisustusblogeissa kiinnostaa eniten lastenhuoneet. Myös sellaiset pihistä/panosta jutut kiinnostaa 🙂

 447. 531

  TiinaB sanoo

  Synttärionnittelut! Itse tykkään freesistä ja rennosta otteesta, joka blogistasi huokuu. Ikiklassikoiden ja kausitrendituotteiden yhdistely on taitolaji ja sinä hallitset sen!

 448. 532

  Saida sanoo

  Sisustusuutuudet aina kiinnostavat. Tyylisi sisustaa on lähellä omaa sisustustyyliäni, siksi olen lukenut blogiasi jo teidän talon rakentamisajasta lähtien.:)

 449. 533

  Viktoriina sanoo

  Tykkään sisustusvinkeistä jotka ovat tyyliin sisistustavaroita mm. Tyynyjä maljakoita jne… Koska näillä on mahdollista kenen tahansa päivittää kotiaan. Mukavas kesää !!

 450. 534

  JohannaKoo sanoo

  Oikeastaan kaikki blogisi jutut ovat olleet kiinnostavia, piensisustus erityisesti ja kaikenlaiset uutuudet. Meilläkin on taloprojekti kesken (vanha talo muuttuu modernimmaksi) ja kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita. Olen ottanut talteen ja kokeillut myös monia reseptejäsi. 🙂

 451. 535

  Sanneli sanoo

  Pidän valtavasti blogistasi, ja luen mielelläni minkä tyyppisistä sisustusprojekteista tahansa. Kuulisin kuitenkin ehkä vielä lisää kylpyhuoneista ja saunatiloista sekä niiden materiaalivalinnoista.

 452. 536

  Lululemon sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! Tykkään erityisesti lukea sisustusjuttuja, joissa esitellään uutuuksia. Myös arkielämän todellisuutta kuvaavat jutut ovat kivoja, kaiken ei aina tarvitse olla tiptop!

 453. 537

  Emilia sanoo

  Parhaita juttuja ovat sekä isot että pienet sisustusoivallukset, joiden toteuttaminen ei vaadi suurta rahan käyttöä 🙂
  Pienten lasten äitinä ihailen näitä pienen budjetin muutoksia/hankintoja.
  Olen ehdottomasti mukana arvonnassa,
  josko tässä olisi meille ihka oikea ensimmäinen designklassikko <3

  Onnea blogivuosista, toivottavasti niitä tulee vielä monia lisää!

 454. 538

  Johanna sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle! Sisustusblogeista saa ihanasti inspiraatiota ja etenkin edullisimmista vinkeistä, tarjouksista, piensisustuksesta myös paljon käytännön apua ja idiksiä.

 455. 539

  tytti sanoo

  Onnea ja kiitos ihanasta blogista! Mukavinta ”luettavaa” on aina kuvat 🙂 . Sinulla on sopivassa suhteessa kuvia ja tekstiä, minun mielestäni. Paljon olen ammentanut vinkkejä blogistasi, seinien väristä kynttilänjalkoihin… Ja innolla arvonnassa mukana!!!

 456. 540

  Terttu sanoo

  Sinulla on kaikkiaan kiva blogi ja sisustusuutiset on mielenkiintoinen lisä. Jatka samaan malliin!
  Onnea synttärien johdosta ja mukavaa kesän jatkoa!
  Arvonnassa mukana

 457. 541

  Viola sanoo

  Tykkään lukea pienistä projekteista ja bongaan kuvista ideoita omaan kotiin.

 458. 542

  Saara sanoo

  Kiitos ihanasta blogista ja onnea 🙂 Uusien tuotteiden ja ideoiden esittely blogissa on parasta 🙂

 459. 544

  Anu-Maria sanoo

  Onnea, on ollut ihana kulkea blogisi matkassa nämä vuodet ! Kauniit kuvat, kestoklassikot ja uusien trendien esittely inspiroivat.

 460. 545

  Anne-Maj sanoo

  Onnea blogillesi myös jatkossa. Pidän modernista skandinaavisesta sisustuksesta. Blogisi kuvat ovat laadukkaita ja kauniita, aina yhtä kiva katsella.

 461. 546

  Emm sanoo

  Sisustusblogissa fiilistelen yleensä kuvia ja tunnelmia, samalla etsin ideoita omaan kotiin.

 462. 547

  MarianneK sanoo

  Onnittelut juhlapäivänä! Minua kiinnostavat erityisesti sisustustrendit, diy- ja makeover -tyyppiset jutut.

 463. 548

  Emilia sanoo

  Heippa! Olen seuraillut blogiasi kai jo kolme vuotta ja on ihanaa että edelleen jatkat 🙂 Tykkään lukea uusista jutuista, mutta välillä tykkään fiilistellä pelillä kuvilla. Haaveissa olisi jossain vaiheessa harmaja tai laavu, siksikin olen tykännyt teidän touhuja seurailla.

 464. 549

  Minnna sanoo

  Minua kiinnostavat kodin pienet ja itse toteutettavat muutostyöt. Uusista tuotteista on myös kiva lukea. Pienet muutokset sisustuksessa taitavat olla niitä parhaimpia.

 465. 550

  Maikki sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle!

  Tykkään ehdottomasti lukea ja katsella sisustuskuvia, jotka liittyvät juuri kotiinne.Myös pihajutut kiinnostaa… hyvä ja laadukas blogisi on ehdottomasti!

 466. 551

  Heidi sanoo

  Parasta on uutuus postaukset joita juuri vastikään olet alkanut kirjoittaa. Toki kotisi sisustus luonnollisesti kiinnostaa myös.

 467. 552

  Elina sanoo

  Koukussa 🙂 ihania kuvia, inspiroivia sisustuksia. Minunlaiseni tyyli 🙂

 468. 554

  Elina sanoo

  Sellaiset jutut, jotka voisi itsekin toteuttaa, kiinnostavat. Onnea kauniille blogille!

 469. 555

  Marjaana Katila sanoo

  Kyllä stailaukset ja kotisi muutokset ovat isnpiroivia! Onnea ja menestystä blogille jatkossakin 🙂

 470. 556

  JK sanoo

  Onnittelut 5-vuotiaalle!
  Tykkään lukea blogeja, joiden lukeminen on sujuvaa kirjoitusta, kuvat kauniita ja sisustus modernia. Olen ihastunut blogissasi juuri näihin seikkoihin. Mm sinun blogisi myötä olen oppinut myös kaunistamaan kotiani ’ kodin asusteilla’.
  Kiitos siitä!

 471. 557

  Sha sanoo

  Tykkään ennen ja jälkeen -kuvista. Tai no, kuvat ylipäätään ovat minulle se juttu, en jaksa lukea pitkiä jaaritteluita sisustamiseen liittyen.

 472. 559

  Saara sanoo

  Tykkään diy- ja stailausvinkeistä, samoin uutuustuotteista on aina kiva kuulla 🙂

 473. 561

  Siru sanoo

  Nykyisin blogien tekstien lukeminen on vaihtunut pääasiassa kuvien katsomiseen. Ja jos kuvat erityisesti ihastuttavat, luen sitten tekstinkin – kuten sinun blogisi kohdalla monesti käy. Kiitos näistä kauniista inspiroivista kuvista!

 474. 562

  merja hämäläinen sanoo

  Kaikennäköiset Diy- jutut on kivoja, samoin kirppislöydöistä jalostetut omannäköiset sisustusjutut kolahtaa. Kaikki sellainen pienellä rahalla ja suurella luovuudella tehty!

 475. 563

  HMS sanoo

  Tykkään lukea blogeista diy-juttuja, kotiesittelyjä ja ehdottomasti sisustusuutisia!

  Onnittelut viisivuotiaalle, nautin kovasti kaunista kuvista ja sujuvasta tekstistä.

 476. 565

  Sanna sanoo

  Hei!
  Lähinnä katselen sisustusblogeja sen vuoksi, että niissä mieli lepää;)

 477. 566

  Anskumaria sanoo

  Pienimuotoiset muutosprojektit ja yleensäkin inspiroivat ja tyylikkäät kuvat ovat mieleisintä luettavaa. Mielenkiintoinen blogi.

 478. 567

  Leikkele sanoo

  Kauniit kuvat ovat mielestäni sisustusblogien suola. Ne kertovat ja inspiroivat paljon enemmän kuin pelkkä teksti.

 479. 568

  sanoo

  Juuri tälläisistä jutuista haluan lukea – kokemuksia ja muutoksia sekä niistä syntyneitä vinkkejä muille (kuten liian kiiltävät kaakelit keittiössä). Niin lohduttavaa tietää että vaikka teillä on superviihtyisä koti niin tämä ei saavutettu yön yli!

 480. 569

  MarjaH sanoo

  Onnea blogille ja suuret kiitokset inspiroivista teksteistäsi! Lukuisat ideasi ovat päässeet käyttöön myös meidän sisustuksessa. Tämä on ehdoton suosikkiblogini!

 481. 570

  Ullis sanoo

  Kotiimme on tullut paljon vinkkejä blogisi kautta, kiitos niistä tuhannesti! Nyt kun suuret hankinnat on meilläkin tehty, enemmän kiinnostavat pienet kodin päivitykset joka huoneessa. Miksei pienet puutarhajututkin, vaikka en kovin puutarhaihminen olekaan…

 482. 572

  sanoo

  Onnea! SIsustusblogissa kiinnostaa eniten kaikenlainen tuunaaminen; kaikki sellainen mitä ei ihan suoraan ole ostettavissa vaan mihin on laitettu myös omaa vaivaa ja ideointia.

 483. 573

  Mirella sanoo

  Onnittelut vielä kerran upeasta blogitaipaleesta. Blogisi on yksi niistä suosikeistani, joka tulee luettua aina uuden postauksen tultua. Ja arkisto on täynnä upeita postausaarteita. Pidän kovin tyylistäsi, on se sitten kodin sisustusta, tyylistä kirjoittaa blogia, upeista valokuvista. Olet todella inspiroiva bloggaaja. Olen piakkoin aloittelemassa oman blogin kirjoittamista ja haluan saada oppia blogimestarilta. =) Olkoon postausaihe mitä vaan liittyen sisustamiseen, kaikki tulee luettua.
  Onnea ja bloggausintoa vielä tulevaisuuteen.

 484. 575

  eva sanoo

  Kotimaisten firmojen tuote-uutuudet on ainakin aina mielenkiintoisia, kun en muuten pahemmin mainoksia seuraile.

 485. 576

  nose sanoo

  Sisustusuutiset tuntuu kivalta aiheelta tällä hetkellä. Tykkään blogistasi kyllä kaikkinensa.

 486. 577

  Katariina sanoo

  Luen mielelläni valaistuksesta, pintamateriaaleista, huonekaluista ja pihaideoista. Klassikot kiinnostaa, samoin stailaukset, joista saa hyviä vinkkejä. Sisustusuutisia luen myös hyvin mielelläni.

 487. 580

  Katja K. sanoo

  Onnea 5-vuotiaalle! On ilo, kerta toisensa jälkeen, ihailla raikasta tyyliäsi sisustuksessa..tykkään kovasti 🙂 Seuraan ahkerasti blogiasi ja tällä hetkellä katson silmä tarkkana, että millaisia ihania kukkia sinulla on maljakoissa..terassiasiat kiinnostavat ja minusta ne teidän itse tekemät sohva ja pöytä ovat ihanat!

 488. 581

  sanoo

  Pidän erilaisista sisustusjutuista. Omista löydöistä ja uusien trendien esittelyistä. Erityisesti kauniista ja taidokkaista kuvistasi.

 489. 582

  Kaisa sanoo

  Onnea! Minua kiinnostaa erityisesti postaukset uutuuksista ja tulevista trendeistä. Tähän liittyen kiinnostaa myös muissa pohjoismaissa pinnalla olevat sisustusjutut.

  Kiitos hienosta blogista!

 490. 583

  Lotta N. sanoo

  Valkoinen Harmaja on ensimmäinen sisustusblogi, johon olen tutustunut. Tyylisi on niin ihanan ajaton ja niin lähellä omaani, että en voi kuin ihailla. Kauniit ja laadukkaat kuvat ovat ovat plussaa! Tykkään ehkä eniten juuri kauniista kuvista, joista saa valtavasti inspiraatiota! 🙂

 491. 584

  Miiu sanoo