Uusi sisusteluvuosi alkoi

Täällä vuosi käynnistyi innokkaalla rymsteeramisella! Heti vuoden ensimmäisenä päivänä siivosimme joulun pois. Joulukuusen nostimme vain terassille (ilman koristeita) – siinä se saa olla vielä hetken. Minä innostuin vaihtelemaan valaisimien paikkoja, mutta tänään otettiin askel suurempaan muutokseen…

lukunurkkaus_jield

pehmis_nojatuolissa

lukunurkkaus_sohvantakana

pehmis_haistelee

lukunurkkaus2

mh_ovelta

mh

Vanha, rakas nojatuolimme siirtyi takaisin olohuoneen nurkkaukseen – tuohon kodin hankalimmin sisustettavaan kohtaan. Siihen tarvittaisiin se takka! No, se onkin sitten toinen stoori. Valaisimet vaihtelivat paikkoja niin, että vintage-Jieldé siirtyi nojatuolin kaveriksi lukunurkkaukseen ja Jieldén tilalle makuuhuoneeseen tuli iki-klassikko Block-valaisin.

Kaikki tämä oli kuitenkin vain väliaikaista, sillä tänään – tylsänä hetkenä – päätimme, että nyt alkaa makuuhuoneen remppa! Mankulla on alkuviikko lomaa, joten nyt tämä muutos on mahdollista toteuttaa ja maalipönikkäkin on odottanut kodinhoitohuoneessa jo viikon verran. Itsehän olen odottanut tätä muutosta lähes koko viime vuoden. 😉

tyhjamh

Niinpä nyt tuossa lukunurkkauksen tilalla on meidän väliaikainen makuuhuone. Makuuhuone on tyhjennetty ja suojamuovit on asennettu paikoilleen. Mankku jynssää kalkkimaalia seinästä pois. Tämä on siis vähän suurempi urakka, sillä rautakaupassa neuvoivat, että kannattaa hioa kalkkimaali kokonaan pois. Noh, tähän projektiin palataan kyllä vielä!

Touhukasta sunnuntaipäivää!

Translation: We’ve cleaned away all the Christmas ornaments and I stared the year by making small changes in our home. Our lamps changed places and our old arm chair was placed in the corner of the living room. However, all this was just temporary, because today we started a bigger renovation in our bedroom. We emptied the room and our ”new bedroom” is now where the arm chair is in the pics (this is just temporary). We are going to repaint the bedroom, but it is a bigger project, since the Kalklitir-paint has to be removed before the wall can be painted with another paint. To be continued…

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  No niin, nyt on päästy siis asiaan tänäkin vuonna 🙂 Itse en tohtinut alkaa maalipönttöä vilauttamaan vielä näin vuoden kolmantena päivänä…miestä olis ruvennut ahistamaan taatusti. Parempi odotella ensi viikkoon, hah 😀 Pönttö odotellut sopivaa hetkeä tosin jo muutaman viikon.

  Mukavaa uutta viikkoa 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Heheheh 😀 Meillä isäntä itse ehdotti, että aletaanko maalata ”nyt ois sopiva aika, kun on lomaa”. En todellakaan kieltäytynyt. Hän on ihan onnessaan, kun pääsi remppailemaan.

   Mukavaa loppiaista sinne!

 2. 4

  Mirella sanoo

  Jee. Ihanaa rymsteerausta. =D
  En malta odottaa sitä teidän makuuhuoneen valmistumista ja sitä upeaa seinän väriä.

  • 4.1

   sanoo

   On niin kivaa! Ihanaa aloittaa vuosi näin! 🙂 En minäkään malta odottaa, että tuo makkari valmistuu… 😀

 3. 6

  Raili sanoo

  Moikka!
  Jännä nähdä tummemmaksi muuttuva seinä valmiina. Ja toi teidän kissimirri on niin suloinen.
  Ottaisin jos ei olisi allergiaa.

  • 6.1

   sanoo

   Me maalataan kaikki seinät. Tai vähintään kolme seinää. Pitää vielä varmistua, että sävy sopii yhteen ikkunanpuitteiden kanssa ja jos sopii, niin maalataan sekin seinä.

   Kisulit on niin ihania! 🙂

 4. 7

  Asta sanoo

  Pakko kysyä, minkälaiset jouluvalot sinulla on kuusessa? Näyttää kivoille ”perinteisten” sijaan. 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Siinä on tavalliset ulkovalot. Kokeilin niitä vaihteeksi ja oli ihan kätevä siirtää kuusi terassille valoineen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *