Tyynyvinkki

jielde_yovalaisimena

jielde_mh

tokmannin_tyynyt

Makuuhuoneeseen se Jieldé nyt kotiutui ainakin aluksi. Minusta se sopii sinne nätisti ja oli kiva saada vaihtelua makkarin valaisimiin.

Oikeastaan halusin tulla vinkkaamaan edullisista 60×80 cm tyynyistä. Meillä oli jo pitkään ollut tarkoituksena hankkia uudet isot tyynyt, sillä entiset olivat palvelleet jo useamman vuoden. Viime sunnuntaina näin sattumalta Tokmannilla 60×80 cm sisätyynyjä vain reilun 7 euron hintaan, joten eipä sitä ostosta tarvinut sitten kauempaa miettiä. Suurilla tyynyillä saa aikaan muhkeamman petauksen ja tyynyistä saa kasattua näyttävämmän kokoonpanon.

Nyt minun pitää mennä tekemään viikkosiivousta, sillä olen lykännyt ja lykännyt sitä nyt koko illan… Huomenna pitäisi pestä ikkunat!

Translation: Just a tip where to find cheap pillows. And the vintage Jieldé found it’s place from the bedroom.

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Kiva, Tokmanni meille juuri onkin tullut (noooh, tais olla syksyllä) mutta en ole vielä käynyt. 🙂 Meillä rakastetaan tyynyjä ja mitä isompi sen parempi. 🙂

  • 3.1

   sanoo

   En minäkään usein ole Tokmannilla käynyt, mutta nyt tuli mentyä kun etsittiin katuliituja (joita löytyi lopulta Cittarista). Isot tyynyt ovat kyllä ihania!

 2. 4

  Jessy sanoo

  Nuo näyttääkin kivalle. Onko helppoa löytää tuon kokoisille tyynyille tyynyliinoja?

  • 4.1

   sanoo

   Minulla on ollut samat isot tyynyliinat (60×80 cm) jo useamman vuoden (pitäisi oikeasti ehkä ostaa uusia)…mutta käsittääkseni niitä tyynynpäällisiä on melko helppo löytää.

 3. 5

  Mirri sanoo

  Kiitti kivasta vinkistä vaikkakin mulla sisustyynyt pitää olla täytetty untuvilla ja höyhenillä.. Tuon kokoisia tyynyliinoja meillä olis vaikka ”huru mycket”, mutta untuvatyynyjä niihin on melko haasteellista löytää, joten jos vaikka poikkeais Tokmannille 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Juu, kyllä untuvaiset sisätyynyt ovat parhaita. Nämä eivät olleet untuvaa (eivätkä ne meidän edellisetkään olleet), mutta ajattelin että menevät ihan hyvin tuossa petauksessa. 🙂

 4. 7

  sanoo

  Tänne asti on pärjätty astianpesuaineella, lastalla ja keittiöpaperilla. Natsaiskohan onni, ja siirtyis nykyaikaan?? Se nähdään ….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *