Tykkään: Cesta & Cestita

cesta_fantastic_frank1

cesta_fantastic_frank2

cesta_fantastic_frank3

cesta_fantastic_frank4

cesta_mjolk2

cesta_perjansson

tykkaan_cesta

Edellinen postaus oli pullollaan meidän kodin kuvia, joten nyt tekee mieli postailla jotain ihan muuta. Kuten tiedätte, valaisimet ovat lähellä sydäntäni ja nyt olen löytänyt uuden ihastuksen. Tai eihän tätä yli viisikymmentä vuotta sitten suunniteltua yksilöä ihan uudeksi voi kutsua – mutta uusi tuttavuus se on minulle.

Kyseessä on siis espanjalaisen Miguel Milán suunnittelema Cesta valaisin, tai sen pikkusisar Cestita. Minusta tuntuu, että näen tätä valaisinta nyt joka paikassa (netissä). Ehkäpä joskus meidänkin kotona…? Uusi blogivalaisin? Tykkättekö tekin?

Translation: I have a new lamp crush. Although, one cannot call this lamp new: it was designed over 50 years ago by Miguel Milá. Now it seems to be everywhere on the net. Maybe someday in our home as well. Is this the new ”it lamp” among bloggers?

 

Photos: Fantastic Frank / Mjölk / FvF / Per Jansson

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Kauniita valaisimia on niin paljon! Mietin, että voisin ehkä luopua Milk-valaisimesta ja hankkia tämän sen tilalle… 😉

 1. 4

  sanoo

  Hauska ja humoristinen valaisin. Ite en ole aikaisemmin törmännyt. Sopii hyvin puun ja korkin kaveriksi….etenkin 1-5 kuvat mielytti silmää. Tummiin tekstiileihin sopi kivasti myös, makuuhuone kuva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *