Tunnelmia Habitaresta

Huh, mikä päivä! Aamulla aikaisin suuntasin kohti Helsinkiä ja nyt olen taas kotona. Ajattelin vielä koota teille tunnelmakuvia Habitaresta, vaikka täytyy myöntää etten ehtinyt siellä kierrellä niin kattavasti kuin olin ajatellut. Habitaressa kiinnostavimpia alueita olivat Ahead! The Block ja Protoshop. Eniten näpsin kuvia Kannustalon ja Asun-lehden yhteiseltä osastolta, jossa minäkin päivystin (pihakaappini kanssa) parisen tuntia. Ulla Koskisen suunnittelema osasto oli aivan ihana ja Ladon tunnelmallisesta sisustuksesta sai tosi paljon inspiraatiota.

Hauskat naulakot

Tuttua designia

Tästä alaspäin olevat kuvat ovat kaikki Kannustalon + Asun-lehden osastolta

Tällä osastolla riitti pöhinää koko ajan

Ikean Sinnerlig-sohva oli ehkäpä messujen suosituin huonekalu – sitä näkyi monella osastolla

Ladon olohuoneen sisustus oli kutsuva. Ihastelin etenkin taitavia asetelmia ja hienosti yhdisteltyjä tekstiileitä.

Messinkinen suihku ja hanat

Ihanan kutsuva makuuhuone!

Piha by Valkoinen Harmaja -kaappi mustana ja ilman pyöreitä ikkunoita

Messujen parasta antia olivat kuitenkin blogituttujen tapaamiset ja ihmisten kanssa rupattelu. Yhteenvetona sanoisin ettei Habitare tarjonnut mitään mullistavan uutta sisustusta ahkerasti seuraavalle. Mutta jo pelkästään upean Ladon takia kannattaa sinne mennä käymään. Habitare on käynnissä Helsingin messukeskuksessa ensi sunnuntaihin 13.9. saakka.

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oletpa ahkeroinut-onnittelut muuten pihakaapista! Tuo messinkinen suihku muistuukin mieleeni asuntomessuilta, samoin korituoli ja Artekin Provence.. 🙂 Tuossa Sinnerligin sohvassa Crawford on muuten ikäänkuin yhdistänyt kolme Artekin tuotetta: satulavyön, Kiki-penkin ja laverin, vai mitä mieltä olet? Itse kuolaan tuota samassa kuvassa olevaa Woodnotesin pöytää.

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos onnitteluista! 🙂

   Jep, kyllä minullekin tuli vahvat Artek-vibat, kun ensikerran näin Sinnerlig-sohvan. Tällä osastolla oli kyllä kaikki niin ihanaa, että olisin voinut kotiuttaa kaikki tuotteet. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Kyllä, huomattu on, että Sinnerlig Daybed on hyvin Artek-henkinen ja siten monen suomalaisen kotiin sopiva. Omani aion sijoittaa lasitetulle parvekkeelle, en sisälle.

  • 2.1

   sanoo

   Niinpä. 🙂 Se sopiikin varmasti tosi hyvin parvekkeelle. En minäkään tuota soffaa meille olohuoneeseen välttämättä sijoittaisi…

 3. 3

  sanoo

  Olipas mukava törmätä messuilla! Toivottavasti näemme vastaisuudessakin ja vielä vähän paremmalla ajalla 🙂

 4. 4

  T sanoo

  Oi, lato on kyllä kaunis, niin herkulliset ja kutsuvat tummat sävyt. Silmiin pisti tuo kaunis, musta roikkuva valaisin, joka on olohuoneessa.

  • 4.1

   sanoo

   Lato on ihana talomalli! 🙂 Tämmöinen tumma sisustus iskee nyt kyllä kovaa minunkin makuhermoon. Tekisi taas mieli maalata makuuhuone uusiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *