TDF & Saana ja Olli -arvonta

Huomenna ke 15.5.2013 starttaa Turku Design Festival, joka sisältää erilaisia muotoilutapahtumia ja -näyttelyitä aina ti 21.5. saakka. Luvassa on mm. Late Night Shopping (to 16.5. klo 18-22) sekä Turku Fashion Flea -muotikirppis (su 19.5. klo 15-19, Aula Café); katso koko ohjelma tästä linkistä.

Esillä on useita lahjakkaita turkulaisia suunnittelijoita, joista yksi oma suosikkini on Saana ja Olli parivaljakko. Maailman synty -malliston kauniit kuosit sopivat hyvin suomalaisiin koteihin, niin pelkistettyyn moderniin kuin maalaisromanttisempaankin tyyliin. Malliston keittiöpyyhe* sopii hyvin myös moneen eri käyttötarkoitukseen.

saana_ja_olliv2

saana_ja_olli2

”Saana ja Olli on turkulainen muotoilijapariskunta. He suunnittelevat omaa, läpinäkyvästi Suomessa valmistettua hampputekstiilimallistoaan ja ovat olleet mukana useissa muotoiluprojekteissa eri mantereilla. Saana ja Ollille tärkeintä töissään on rehtiys, omaehtoisuus ja inhimillinen ote.”

saana_ja_olli_kori

Saana ja Olli avaavat toukokuun lopussa myös oman pop-up-myymälänsä Sisustuksen Koodiin (kesän ajaksi 27.5.-10.8.). Pidän kovasti heidän herttaisesta, perinteikkäästä, lämminhenkisestä ja ajankohtaisesta muotoilustaan. Nyt sitä olisi tarjolla myös yhdelle teistä, sillä sain yhden mustavalkoisen Maailman synty -keittiöpyyhkeen arvottavaksi myös blogini lukijoiden kesken. Pyyhe on valmistettu 100 % eurooppalaisesta hamppukankaasta, koko 45×70 cm.

voita_pyyhe

< < < < < < ARVONTAAN OSALLISTUMINEN: > > > > > >
Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Arvonta-aika kestää lauantaihin 18.5.2013 klo 23.59 saakka, minkä jälkeen arvon voittajan.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA ILMOITETAAN PIAN.

ARPAONNEA KAIKILLE!
Ja piipahtakaahan Turku Design Festival -tapahtumassa jos sielläpäin liikutte.

*keittiöpyyhe saatu blogiyhteistyöstä

logotBW

Kommentit
 1. 2

  Martina sanoo

  Si,grazie ! Sopisi niin hyvin meidän tulevaan Scavolini-keittiöön.Muistui heti mieleen Kalevalan kiehtovat tarinat..

 2. 9

  Olli sanoo

  Hei
  Keittiön välitilan kuvista tuli mieleen, että oletko jo keksinyt, mitä laitat laatoituksen tilalle? Oman keittiöni välitila on samantapainen (eli yhtä paljon sauma-alaa) ja laatoituksen päälle on tulossa lasi, joko etsattuna tai maalatulla taustalla.

 3. 11

  sanoo

  Ihana pyyhe. Yritin sitä jo kerran metsästää kaverilleni syntymäpäivälahjaksi, mutta en sillä aikataululla onnistunut sitä mistään löytämään. Jospa nyt olisi onni myötä 😉

 4. 22

  Maria sanoo

  Oi, ihanalta kuulostava tapahtuma, oikein harmittaa etten pääse paikalle. Jään siis pitelemätön peukkuja arvonnan osalta. Oikein mukavaa viikonloppua!

 5. 35

  tiiti66 sanoo

  Näissä kuoseissa on jotain tosi ikiaikaista henkeä. Ajattomia ! Osallistun siis.

 6. 38

  ratamo sanoo

  Samanlaista kodikkuutta kuin Iittalan Sarjattomassa, hurmaavaa! Täälläpäin alkavat keittiöpyyhkeet olla parhaat päivänsä nähneet. Tyylikäs uusi tulokas olisi erittäin tervetullut allaskaapin kahvasta roikkumaan!

 7. 40

  hanma sanoo

  Voi kun onni olisi myötä, olen ihastellut tuota kuviota siitä asti, kun sen ensi kertaa näin!

 8. 42

  Susanna sanoo

  Ihastelin kyseistä keittiöpyyhettä jo Sisustuksen Koodin blogissa, niin suomalainen kuosi, mutta kivan moderni kuitenkin. Toivottavasti onni suosii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *