Tanskalaisia sisustusuutuuksia

Kevät alkaa lähestyä ja monet sisustusalan yritykset ovat julkaiseet omia kevätkokoelmiaan ja -katalogejaan. Poimin muutamia lemppareitani tanskalaisista Bloomingvillen, House doctorin ja Ferm Livingin kevätuutuuksista. Tanskalainen sisustus koostuu näissä kokoelmissa geometrisistä muodoista, metallilangasta taivutetuista esineistä sekä pastelliväreistä.

bloomingville_uutuudetBloominvillen kokoelmassa ihastuin eniten erilaisiin maljakoihin ja säilyttimiin. Geometriset kivet (ehkä se on osuva nimitys kollaasin valaisimelle ja alarivin maljakoille) ja erilaiset ”metallihäkkyrät” viehättävät silmääni kovasti; esimerkiksi kollaasiin poimimani sivupöytä on minusta oikein kaunis.

housedoctor_uutuudetHouse doctorin valikoimassa on myös vaikka kuinka paljon ihastuttavia esineitä! Itse tykästyin heti ensi näkemältä tuohon ”metallihäkkyrävalaisimeen”. Valaisinfriikkeys näyttäytyi siis taas. Ja jälleen löytyi söpöjä maljakoita ja kulhoja.

fermliving_uutuudetFerm Livingin mallistossa huomioni kiinnittyi graafisiin tekstiileihin ja kauniisiin pienesineisiin, kuten kollaasissa näkyvään pullonavaajaan ja leikkuulautaan. Myös yksinkertainen seinähylly näyttää kivalta, mutta mitä siinä loppuen lopuksi säilyttäisi…?

Bloomingville ja House doctor edustavat melko samanlaista rouhean tanskalaista, mutta suhteellisen pelkistettyä tyyliä, jossa on ripaus teollisuushenkeä. Ferm Livingissäkin on jotain samaa, mutta se on ehkä hitusen selkeälinjaisempi ja graafisempi. Jokaisen yrityksen nettisivuilta löytyy kauniit kuvastot, joista voi napata inspiraatiota oman kodin sisustukseen.

Translation: I picked some of my favourites from the collections of Danish brands: Bloomingville, House doctor and Ferm Living.

 

Pics in the collages: Bloomingville / House doctor / Ferm Living

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Toi house doctorin ihana kulho oli joskus Gloriassa ja metsästin ja googlasin mistä sellaisen saisi. Onko sinulla tietoa mistä vois tilata niitä?

 2. 4

  sanoo

  Samoja suosikkeja olen itsekin kaikilta kolmelta katsellut, varsinkin nuo Bloomingvillen ja House Doctorin maljakot ihastuttavat kovasti ja tuon geometrisen ruukun alesta jo itseasissa ostinkin! Ja voiko Ferm tehdä ei-houkuttavia tyynyjä, en usko! 😉

 3. 5

  sanoo

  Kivat kollaasit teit Suvi! Taas sen huomaa: kyllä meillä vaan on pitkälti sama maku!
  Tilasin jokin aika sitten tuon House Doctorin vaaleanvihreän maljakon, superherkku! Ja niitähän sais olla vaikka kuinka monta… 😛

  • 5.1

   sanoo

   Heh, kiva kuulla! 🙂 Näitä kollaaseja on niin kiva askarrella. Ei tarvitse kaikkia ihanuuksia kotiuttaa, kun voi ihailla niitä blogissa.
   Mutta mua kyllä houkuttaisi nuo geometriset kivimaljakot ihan älyttömästi, samoin kuin nuo valkoiset Bloomingvillen maljakot…

 4. 6

  sanoo

  Kauniita kuvia ja kollaaseja kaikki. Ihastuin noihinnkuusikulmioihin jo syksyllä, enkä malttanut odottaa, koska ja mistä niitä saisi tilattua, joten teetätin sellaisia mittatilauksena. Juuri sain ekat seinälle ja muutaman vielä tuunailen ja lisäilen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *