Tänään rakennettiin Legoilla

Oletkin jo saattanut lukea uudesta Lego Architecture -sarjasta, johon kuuluu 14 rakennusta, mm. Big Ben, the White House, Empire State Building ja Solomon R. Guggenheim Museum. Meidän perhe sai blogini kautta lahjaksi ”Valkoisen Talon” ja voi sitä riemua, kun paketti saapui! Saimme paketin viime viikolla ja sen jälkeen lapset ovat joka päivä kyselleet, että milloin talo rakennetaan. Tänä iltana ryhdyttiin vihdoin rakennuspuuhiin.

Harmi, että yksi perheen innokkaimmista Lego-rakentajista oli tänään työmatkalla. Mutta eiköhän se Mankkukin pääse vielä rakennuspuuhiin. 😉

Olen aina pitänyt todella paljon Legoista. Vielä teini-iässäkin rakentelin niistä omia arkkitehtuurisia luomuksia; etsin aina kaikki valkoiset palat ja yritin tehdä moderneja koteja. Se oli niin mukavaa! Toinen lempipuuhani oli piirtää unelmatalojeni pohjapiirrustuksia. Ja sitten oli tietenkin se barbikaupunki, josta olenkin tainut jo mainita. Eipä ole innostus taloihin ja sisustamiseen kadonnut mihinkään tässä vuosien varrella. Ruudun sillä puolen lienee kohtalotovereita…?

 

Translation: We got ”The White House” from the new Lego Architecture series as a gift (from a PR firm). Our children were very happy about this. I love building with Legos!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyllä. Tutulta kuulostaa. Lisäisin vielä sisustuslehdistä kerätyt lehtileikkeet… No nykyisin on Pinterest.

  • 1.1

   sanoo

   Arvasin, että sieltä löytyy hengenheimolaisia. 🙂

   Minä en ole koskaan kerännyt lehdistä leikkeitä – säilytän lehtiä kokonaisina. Harvemmin tulee kyllä selattua vanhoja lehtiä läpi. Pinterest on kyllä kiva, mutta harvoin jää sille aikaa…

 2. 2

  Nimetön sanoo

  Minä myös rakentelin tosi mieluusti Legoilla ja piirtelin pohjakuvia. Nyt vähän isompana olen mieheni kanssa rakentanut kolme taloa ja seuraavana on vuorossa kerrostalo-huoneiston remontti. Että näin se menee! Mulla on muuten vielä tallessa kaikki mun vanhat legot.
  Hyvää syksyn jatkoa!

  • 2.1

   sanoo

   Aivan. Kyllä olisi taas kiva päästä suunnittelemaan uutta rakennuskohdetta… 😀

   Minullakin on kaikki legot vielä tallessa. Lapset saavat leikkiä niillä mummun ja papan luona.

   Mukavaa syksyä sinnekin!

 3. 3

  kata sanoo

  Tuo Lego-sarja on kiva, olemme ostaneet sitä Saksasta.
  Sarjan iso miinus tulee siitä, että Euroopan rakennuksia taitaa olla vain yksi (Branderburger Tor). Siksi meillä nuo loput jäävät kauppaan – ihme, ettei muita eurooppalaisia rakennuksia ole päässyt sarjaan mukaan.

 4. 4

  TinTTi sanoo

  Täällä kohtalotoveri ja oonkin 16v 🙂 Olisinpa vanhempi ja pääsisin toteuttamaan unelmien kotini 🙂 Sun blogi on ehdottomasti lempparini kauniin kotisi takia!

 5. 5

  m sanoo

  Hih, mä rakentelen vieläkin ja olen 28v. 😀 Tosin mun työ vaatii sitä, tai siis ne rakennusinsinöörit siin viekus 😉

 6. 6

  sanoo

  Voi vitsit tollaiset legot olis kivat. Voisko noita ostaa, vaikkei ookkaan lapsia 😉 Mulla oli lapsena (ja vähän vanhempanakin samat harrastukset; Barbie-kaupungit ja unelmatalojen pohjapiirrokset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *