Talven vaaleutta kotona

Viime sunnuntaina paistoi aurinko pitkästä aikaa kunnolla. Piti oikein kiirehtiä kotiin, että ehti ottaa valokuvia. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, meillä on nyt olohuoneessa pääosin vain vaaleita, kudottuja koristetyynyjä. Myös ruokailutila on uuden tauluasetelman myötä hyvin vaalea. Vähän keväämmällä aion lisätä herkullisia pastellin sävyjä sisustukseen.

Viikonloppuna meillä on tiedossa vilskettä ja vilinää, kun vietämme esikoisen 7-vuotissynttäreitä sekä lauantaina että sunnuntaina. Pääsee Mankku leipomaan taas. 😉 Katsotaan jos saan luvan julkaista Mankun bravuurin, valkosuklaakakun ohjeen, täällä blogin puolella…

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Suurin osa kudotuista tyynyistä on anopin käsialaa. 🙂 Tuo yksi kudottu, jossa on kangas tausta, on H&M Homesta. Valkoinen silkkityyny on Linumin (Sisustuksen Koodista).

 1. 3

  sanoo

  Ah, ihania yksityiskohtia! Tuo kynttelikkö, Dixonin kynttiläkippo ja valkoinen pallerotyyny voisivat vaikka heti muuttaa meille 🙂 Ja tämä lisääntyvä valoisuus, se tekee kyllä paljon myös. Silti teillä on vielä ihan talvista, eikä keväistä. Itsekin vielä säästelen kevätinnostusta myöhemmälle.

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi

  • 3.1

   sanoo

   Lisääntyvä valo tekee kyllä ihmeitä! Kohta alkavat linnut laulaa. Kevät on lempparivuodenaikani! Yritän vielä kuitenkin pitää talvi-ilmettä yllä, sillä pitää nauttia tästäkin ajasta. 🙂

 2. 4

  Pirita sanoo

  Niin ihanan vaaleaa ja keväistä. 🙂 Tuo etummainen neuletyyny varsinkin, kaunis! Mahdatkohan olla itse tehnyt?

 3. 5

  Ninnu sanoo

  Moikka

  Mistä olet hankkinut nuo olohuoneen valkokuultavat rulaverhot ja kuinka pitkät ne? Yltääkö lattiaan saakka? Hakusessa juurukin tuollast omiin korkeisiin ikkunoihin. Kiitti kivasta blogista ja mukavaa viikonloppua! =)

  • 5.1

   sanoo

   Verhot on hankittu mittojen mukaan paikallisesta kaihdinliikkeestä. Ja kyllä, ne ulottuvat maahan saakka. Mukavaa viikkoa sinne! Täällä kärvistellään vatsataudissa.

 4. 6

  Suvi sanoo

  Ihanan valoisaa ja tyylikästä teillä! Ja mukavan kotoisan näköistä :). Olisin kysynyt sinulta noista Hayn Tray-pöydistä… Minkäkokoisia ne ovat? Musta, joka on ”kukkapöytänä” ja valkoiset sohvapöydät… Aurinkoista kevättä!

  • 6.1

   sanoo

   Muistaakseni valkoiset Tray-pöytämme ovat 60×60 ja musta on 30×30. Tätä on kysytty minulta toooosi monta kertaa ja aina meinaan unohtaa mitat. Mutta nuo ne taisivat olla. HAY:n sivulta löytyy tarkempaa tietoa.
   Aurinkoa sinnekin! 🙂

 5. 8

  Mia sanoo

  Onkos se Kubus-kynttelikkö? Siitä olen haaveillut pitkään. Mistä sinä olet sen hankkinut?
  Kauniin valkoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *