Suosikit terassille ja puutarhaan (+arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kevät taitaa olla lempivuodenaikani, vaikka olenkin sitä mieltä, että kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa. Keväällä sitä vain jotenkin osaa enemmän iloita pienistä asioista: lisääntyvästä valon määrästä, hiirenkorvista, sipulikukkien ensimmäisistä versoista ja aamukahvista terassilla. Kevät nostaa sisustusinnostuksenkin aivan uusiin sfääreihin: nyt päästään sisustamaan myös terassilla ja parvekkeella!

Kolusin jälleen läpi Elloksen laajaa tuotevalikoimaa ja imin inspiraatiota terassi- ja parvekesisustamiseen. Voi mitä ihanuuksia löysinkään! Tuttuun tapaan kokosin tietysti myös kivan arvontapaketin teidän kesken arvottavaksi.

section6
91-2490-1

ells_0141059_16155

Olen sitä mieltä, että ulkotiloja voi sisustaa ihan samalla periaatteella kuin sisätilojakin. Terassille voi rakentaa ikäänkuin toisen olohuoneen sohvineen, pöytineen ja tekstiilein. Kasvit ja kukkaset ovat erityisen tärkeitä elementtejä ulkotilan viihtyisyyden kannalta. Ruukkuvalinta viestii sisustajan mieltymyksistä: istutatko kasvit boheemisti erilaisiin, kuluneisiin ruukkuihin vai jämptisti samanmuotoisiin ja -värisiin ruukkuihin.

Elloksen kevään ”Vihreät huoneet” henkivät kutsuvaa, rentoa fiilistä. Kasveille löytyy monenlaisia ruukkuja ja amppeleita. Ulkotiloihin soveltuvat kalusteet ovat tyylikkäitä ja sopivat sekä moderniin että runsaaman tyyliseen makuun. Eikä pidä unohtaa mattoja ja valaisimia terassin tai parvekkeen sisustuksesta! Poimin kollaasiin kymmenen tyylikästä valintaa terassille, parvekkeelle ja puutarhaan.

ellos_10suosikkiaterassille1. Day Home ”Bamboo Lantern w/Glass Insert” -kynttilälyhty / 2. Rotting-aurinkokennovalaisin, 28 cm / 3. Smögen-amppeli / 4. Bloomingville Garda-puutarhasuihku/ 5. Penny-hylly / 6. Tilde-istuintyyny ja Marnie-istuintyyny / 7. LAGAN-ruukku – XL / 8. Bronx-tuolit, 2/pakk. / 9. Bronx-pöytä / 10. Bloomingville Sjägräs-matto

Tällä kertaa kollaasin valikoitui melko mustavalkoinen värimaailma, metallisine puutarhakalusteineen (8 & 9). Lämpöä mustavalkoiseen värimaailmaan tuo Bloomingvillen ihana meriheinämatto (10). Tähän kun lisätään vielä kesäkukkaset ja muut terassikasvit, niin johan näyttäisi kivalta! Kasvien esillepanoon valitsin trendikkään Smögen-amppelin (3) marmoritasollisen Penny-hyllyn (5) sekä tyylikkään mustan Langan-ruukun (7). Mustat ruukut korostavat kasvien värejä ja ovat aina varma, tyylikäs valinta.

Ihastuin kovasti tuohon Bloomingvillen pihasuihkuun (4)! Sellainen olisi tosi suloinen omassakin puutarhassa sitten jonain päivänä, kun meidän puut ja pensaat ovat kasvaneet suuremmiksi. Myös Rotting-aurinkokennovalaisin (2) ihastuttaa erityisesti.

Elloksen valikoimasta löytyy kivasti eri istuintyynyvaihtoehtoja terassituoleihin ja sohviin. Kollaasiin poimin Tilde-istuintyynyn lisäksi myös kuviollisen Marni-istuintyynyn: näitä myydään nyt edulliseen pakettihintaan 17,95 € / 2 kpl.

ARVONTA

ellos_vihrhuoneet_arvontapaketti

Arvontapakettiin poimin käytännölliset Tilde-istuintyynyt (40×40 cm) ihastuttavassa vihreän ja tummanharmaan sävyssä, kauniin Bargo-puutarhapöydän (ø 61 cm, korkeus 61 cm) sekä ihanasti valmiiksi kuluneen näköisen Flower-ruukun aluslautasineen. Paketin arvo on 105 €.

Näin osallistut arvontaan:

Jätä kommentti tähän postaukseen ke 4.5.2016 klo 23.59 mennessä.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

EDIT: OSALLISTUMISAIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Helatorstaina 5.5.2016 arvon onnellisen voittajan.

ARPAONNEA!

Kaupallisessa yhteistyössä:

logo-ellos-500x340

Kommentit
 1. 1

  Marianne Rytilahti sanoo

  Minusta tulee tämän postauksen myötä uusi asiakas Ellokselle. Kiitos kauniista kuvista ja niin herkullisista tuotevalinnoista Arvonnassa mielellään mukana, kiitos!

  Marianne

 2. 6

  Tiina sanoo

  Ihania tuotteita! Luovuus vaan rajana! Ajatukset lähtivät hyrräämään takapihan eri nurkkia somistamaan… Kiitos mahdollisuudesta arvontaan ja hyvää kevättä 🙂

 3. 9

  PäiviN sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Talo valmistumassa sopivasti kesäksi ja pitäisi alkaa myös terassisisustamista miettimään.. 🙂

 4. 16

  Tanja koo sanoo

  Ehdottomasti mukana, inspistä haen julkisivuremontin jälkeiseen parvekeremppaan

 5. 17

  Orkidea sanoo

  Kauniita tuotteita, sopisi ehdottomasti meidän terassille. Mukana arvonnassa.

 6. 19

  Reetta sanoo

  Nämä tulisi heti käyttöön uuden kodin terassille! Ihania juttuja arvonnassa, ehdottomasti siis mukana

 7. 22

  RiTi sanoo

  Minulla ois niin paikka tuolle pöydälle 🙂 ehdottomasti mukana arvonnassa!

 8. 23

  Saara Mikkola sanoo

  Aivan ihania kaikki kuviin poimimasi tuotteet. Marmorinen hylly kasveille eritoten! Palkintokollaasikin miellyttää 🙂 mukana arvonnassa siis.

 9. 24

  Minkas_ sanoo

  Äärimmäisen kaunis pöytä! En malttaisi viedä sitä ulos, laittaisin sen lukunurkkaukseeni nojatuolin viereen. Siihen se sopisi täydellisesti <3

 10. 33

  Päivi sanoo

  Mukaan arvontaan. Ihana olis saada uuden kodin terrassille ilmettä näistä!

 11. 38

  Sari sanoo

  Vihdoinkin on lämmintä ja ajatukset siintävät jo kesäisiin aamupäiviin ulkona auringossa. Uutta kivaa pihalle kaivataan eli arvonnassa mukana Ü

 12. 40

  piia sanoo

  Arvontaan mukaan ja on tarpeellisia kivoja tuotteita. Tilailen itsekin ellokselta.

 13. 43

  Anne sanoo

  Melkein viimetipassa mukana arvonnassa nyt kun kesäkin saapuu tällä viikolla :).

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *