Suosikit terassille ja puutarhaan (+arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kevät taitaa olla lempivuodenaikani, vaikka olenkin sitä mieltä, että kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa. Keväällä sitä vain jotenkin osaa enemmän iloita pienistä asioista: lisääntyvästä valon määrästä, hiirenkorvista, sipulikukkien ensimmäisistä versoista ja aamukahvista terassilla. Kevät nostaa sisustusinnostuksenkin aivan uusiin sfääreihin: nyt päästään sisustamaan myös terassilla ja parvekkeella!

Kolusin jälleen läpi Elloksen laajaa tuotevalikoimaa ja imin inspiraatiota terassi- ja parvekesisustamiseen. Voi mitä ihanuuksia löysinkään! Tuttuun tapaan kokosin tietysti myös kivan arvontapaketin teidän kesken arvottavaksi.

section6
91-2490-1

ells_0141059_16155

Olen sitä mieltä, että ulkotiloja voi sisustaa ihan samalla periaatteella kuin sisätilojakin. Terassille voi rakentaa ikäänkuin toisen olohuoneen sohvineen, pöytineen ja tekstiilein. Kasvit ja kukkaset ovat erityisen tärkeitä elementtejä ulkotilan viihtyisyyden kannalta. Ruukkuvalinta viestii sisustajan mieltymyksistä: istutatko kasvit boheemisti erilaisiin, kuluneisiin ruukkuihin vai jämptisti samanmuotoisiin ja -värisiin ruukkuihin.

Elloksen kevään ”Vihreät huoneet” henkivät kutsuvaa, rentoa fiilistä. Kasveille löytyy monenlaisia ruukkuja ja amppeleita. Ulkotiloihin soveltuvat kalusteet ovat tyylikkäitä ja sopivat sekä moderniin että runsaaman tyyliseen makuun. Eikä pidä unohtaa mattoja ja valaisimia terassin tai parvekkeen sisustuksesta! Poimin kollaasiin kymmenen tyylikästä valintaa terassille, parvekkeelle ja puutarhaan.

ellos_10suosikkiaterassille1. Day Home ”Bamboo Lantern w/Glass Insert” -kynttilälyhty / 2. Rotting-aurinkokennovalaisin, 28 cm / 3. Smögen-amppeli / 4. Bloomingville Garda-puutarhasuihku/ 5. Penny-hylly / 6. Tilde-istuintyyny ja Marnie-istuintyyny / 7. LAGAN-ruukku – XL / 8. Bronx-tuolit, 2/pakk. / 9. Bronx-pöytä / 10. Bloomingville Sjägräs-matto

Tällä kertaa kollaasin valikoitui melko mustavalkoinen värimaailma, metallisine puutarhakalusteineen (8 & 9). Lämpöä mustavalkoiseen värimaailmaan tuo Bloomingvillen ihana meriheinämatto (10). Tähän kun lisätään vielä kesäkukkaset ja muut terassikasvit, niin johan näyttäisi kivalta! Kasvien esillepanoon valitsin trendikkään Smögen-amppelin (3) marmoritasollisen Penny-hyllyn (5) sekä tyylikkään mustan Langan-ruukun (7). Mustat ruukut korostavat kasvien värejä ja ovat aina varma, tyylikäs valinta.

Ihastuin kovasti tuohon Bloomingvillen pihasuihkuun (4)! Sellainen olisi tosi suloinen omassakin puutarhassa sitten jonain päivänä, kun meidän puut ja pensaat ovat kasvaneet suuremmiksi. Myös Rotting-aurinkokennovalaisin (2) ihastuttaa erityisesti.

Elloksen valikoimasta löytyy kivasti eri istuintyynyvaihtoehtoja terassituoleihin ja sohviin. Kollaasiin poimin Tilde-istuintyynyn lisäksi myös kuviollisen Marni-istuintyynyn: näitä myydään nyt edulliseen pakettihintaan 17,95 € / 2 kpl.

ARVONTA

ellos_vihrhuoneet_arvontapaketti

Arvontapakettiin poimin käytännölliset Tilde-istuintyynyt (40×40 cm) ihastuttavassa vihreän ja tummanharmaan sävyssä, kauniin Bargo-puutarhapöydän (ø 61 cm, korkeus 61 cm) sekä ihanasti valmiiksi kuluneen näköisen Flower-ruukun aluslautasineen. Paketin arvo on 105 €.

Näin osallistut arvontaan:

Jätä kommentti tähän postaukseen ke 4.5.2016 klo 23.59 mennessä.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

EDIT: OSALLISTUMISAIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Helatorstaina 5.5.2016 arvon onnellisen voittajan.

ARPAONNEA!

Kaupallisessa yhteistyössä:

logo-ellos-500x340

Kommentit
 1. 2

  Sari M. sanoo

  Samaa mieltä, Suvi! Kevät saa sisustajan liekkeihin! Ihanat valinnat teit arvontaan. Mukana arvonnassa.

 2. 3

  Tiina T sanoo

  Rakatan myös kevättä ja nimenomaan sitä, että pääsee sisustamaan terassia ja istuttamaan kukkia ja yrttejä. Ihania värisävyjä näissä arvontapaketin tuotteissa eli ehdottomasti mukana arvonnassa!

 3. 5

  Katriina sanoo

  Todella kivan näköisiä tuotteita. Pitääpä käydä ajan kanssa tsekkaamassa Elloksen valikoima. Sieltä näyttää löytyvän paljon kaunista.
  -kk

 4. 7

  Tiina K sanoo

  Ellos on mielestäni kehittynyt verkkokauppana aivan huimasti ja sen valikoimasta on jo ilo tehdä ostoksia. Arvonta on aina tervetullut.

 5. 8

  Susci sanoo

  Hei, Elloksella on kyllä paljon kaikkea kiinnostavaa noin sisustusrintamallakin… Pitäisi ajan kanssa perehtyä.
  Mukana arvonnassa :).

 6. 10

  Emma sanoo

  Voi miten ihania juttuja! <3
  Tarviikin mennä heti katsomaan mitä ihanaa keksisi omalle terasille kunhan se kevään aikana valmistuu.
  Mukana arvonnassa!

 7. 14

  Anu Kinnunen sanoo

  Elloksessa on kaikenlaista kivaa ja ehdottomasti haluan olla mukana arvonnassa ☺

 8. 18

  Kaisu sanoo

  Parvekkeen sisustaminen on juuri nyt itselläni ajankohtainen, joten tämä tuli hyvään saumaan. Paljon kivoja ideoita, ja arvontapaketin sisältö sopisi mainiosti pienelle parvekkeelle 🙂

 9. 20

  Noora sanoo

  Olen jo moneen otteeseen ihastellut tuota Elloksen pöytää ja olisi mahtavaa saada se voittamalla arvonnassa!

 10. 21

  Pia sanoo

  En ole ehkä osannut arvostaa kevättä niin paljon, mutta nykyään oman pihan omistajana allekirjoitan kevätinnon täysin. Mukaan arvontaan 🙂

 11. 23

  Jenna M sanoo

  Onpa upeita uutuuksia kesäksi! Tuo palkintosetti on myös ihastuttava, sopisi uuden kotimme parvekkeelle 🙂 Toivottavasti onni potkaisee!

 12. 31

  vea sanoo

  Onpa ihanaa, kun sinä aina nostat näitä Elloksen tuotteita esille. Ei sieltä muuten muistaisi koskaan katsoa!

 13. 34

  Manna sanoo

  Mukana minäkin! Terassin laajennusprojekti nimittäin pukkaa päälle tässä ennen kesää 🙂

 14. 35

  Marja sanoo

  Ellos on muuttunut vuosien varrella todella edukseen, toivottavasti meille naisillekin on niin käynyt/käy!

 15. 36

  sanoo

  Tilasin kesämajallemme tuon Bloomingvillen suihkun, ja se on aivan ihana! Muutenkin Elloksella on tosi kivannäköisiä puutarhajuttuja.
  Eli multaiset sormet ja varpaat ristissä täällä

 16. 37

  Sari sanoo

  Olen arvonnassa mukana! Kevät etenee kohisten ja terassiasiat ovat jo mielessä .

 17. 38

  Anniina V. sanoo

  Onpas ihania juttuja ulkotiloihin! Minä myös mukana arvonnassa, toivottavasti tärppää!

 18. 39

  Riiti sanoo

  Pitääpä käydä katsomassa Elloksen valikoimaa tarkemmin, siellä näytti olevan tosi kivoja juttuja. Uudistettu terassimme odottaa vielä sisustusta. Tuo pöytä varmasti olisi monikäyttöinen, meilläkin sopisi useampaan paikkaan. Mukaan arvontaan 🙂

 19. 42

  Veeruska sanoo

  Tällaisena sadepäivänä on ihanaa unelmoida tulevasta kesästä ja suunnitella terassin sisustusta! Ehdottomasti haluan olla mukana arvonnassa.

 20. 43

  Johanna sanoo

  Pikkupöytä tulisi kyllä tarpeeseen, ja marmorihyllykin olisi kesähuoneessa lähes välttämätön 🙂

 21. 45

  sanoo

  Mukana ollaan 🙂

  Kovasti on terassinlaitto mielessä, sekun pitäisi saada tänä kesänä valmiiksi. Tuo ikkupöytä on kyllä kiva ja ihastuin myös Bronx tuoleihin.

 22. 47

  Maarit sanoo

  Parvekkeen sisustuksen miettinen on mielipuuhaa keväisin, olenkin kaivannut uusia vinkkejä! Tuo ruukku on aivan ihana! Mukana arvonnassa!

 23. 56

  Sari Hartikainen sanoo

  Elloksella tosi kivoja huonekaluja sisälle ja ulos. Jotain uutta täytyis varmaan hankkia.

 24. 57

  Heli sanoo

  Ellos yllättää nykyään trendikkyydellään! Iloisesti mukana arvonnassa! Kesää odotellen!:)

 25. 61

  MiiaK sanoo

  Tämän kun voittaisin, niin olisin onnellinen parvekesisustelija 🙂 Parveke kaipaisi kipeästi piristystä ja nämä tuotteet iskevät omaan makuuni.

 26. 64

  Ritva Lepikkö sanoo

  Kivoja kaikki. Toi marmorihylly oli eniten mun mieleen. Kivaa kevättä!

 27. 67

  Maamu sanoo

  Ihanat tuotteet olet kyllä valinnut arvontapakettiin! Juri muutto edessä uuteen asuntoon ja parvekekalusteita tarvittaisiin. Erityisesti tuo siro pöytä ihastuttaa.

 28. 69

  hannakärkkäinen sanoo

  Elloksen tarjonta yllättää vuosi vuodelta. Uusi terassimme kaipaa niin paljon kaikkea uutta että valinnan vaikeus meinaa hankintojen kanssa tulla 🙂

 29. 74

  Nina sanoo

  Juuri sopivan rouheaa tyyliä. Sopisi meille niin terassille kuin parvekkeelle. Mukana siis!

 30. 75

  Maren sanoo

  Erityisen ihana tuo pöytä! Elloksen valikoimasta kelpaisi meidän pihalle myös tuo aurinkokennovalaisin. Ihanaa kevättä sulle!

 31. 77

  Teija sanoo

  Niin innostunut, kun tulee kesä ja pääsee sisustelemaan myös ulkotiloja!
  Mukaan.

 32. 78

  Maria sanoo

  Ihastuin tuohon pöytään ja tuoliin..ois aivan ihanat meidän terassille, jolle pitäisi kesäksi hommata uudet huonekalut!:)

 33. 79

  JennaJe sanoo

  Kevät on ihaninta aikaa. Pääsee sisustelemaan kunnolla lasiterassia. Elloksen tuotteissa olisi monta sellaista, jotka voisin sijoittaa omalle terassilleni.

 34. 83

  Riittale sanoo

  Elloksella on nykyisin todella trendikkäitä
  Sisustusesineitä. Mukana arvonnassa.

 35. 84

  Anniina sanoo

  Ihana arvonta! Meillä on tulevassa talossa sekä iso parveke, että terassi, joten sisustettavaa riittää myös ulkosalla 🙂

 36. 88

  Jossu sanoo

  Ellokselta löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa! Tuo pöytä ja lamppu olis pakko saada! <3 Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

 37. 90

  Jutska sanoo

  Mahtava palkinto! Mukana!
  Toi suihkuin olis aivan ihana mökki rantaan!kaikki tuotteet kotiuttaisin!

 38. 94

  Sari Koutonen-Puolimatka sanoo

  Ellokselta olen löytänyt aivan ihania mattoja kotiini. Keväässä ihanaa aamukaste ja auringon valo, koivujen hiiren korvat ja kuovin kutsuhuuto. Mukana arvonnassa.

 39. 97

  Katja sanoo

  Osallistun arvontaan 🙂 Elloksella iso valikoima sisustustuotteita ja aivan ihania juttuja ulkokäyttöönkin 🙂

 40. 98

  Maria sanoo

  Ihana tunnelma noissa kokoamissasi tuotteissa/kuvissa. Erityisesti nuo koristeellinen saviruukut marmorihyllyssä miellyttävät silmää.

  Mukana arvonnassa.

 41. 100

  elisa sanoo

  Maltan tuskin odottaa että pääsen laittamaan ensimmäiset kevätkukkaset ruukkuihin ulos. Kevät on parasta aikaa kun kesäkin on vielä edessä.♡

 42. 101

  Mailis sanoo

  Oikein mielelläni ottaisin kyseiset tuotteet terassilleni. 🙂 Kesä on pian täällä..ihanaa aikaa!

 43. 105

  Heli sanoo

  Voi vitsi miten kiva pöytä! Oon odotellut ANNO:n samantyyppisen tarjotinpöydän tulevan uudestaan valikoimiin, mutta toi Bargo-pöytä on itseasiassa vieläkin kivempi! Pöydänjalasta tulee vähän Eamesin eiffelmäiset vibat, eiksvaan!

 44. 111

  Hanna M sanoo

  Mukana arvonnassa. Terassin rakennus ja -sisustuskärpänen on purrut lujaa tänä keväänä. Hommat jo käynnissä!

 45. 114

  E sanoo

  Oi, olisipa ihana saada mökin ankealle terasille jotain kaunista <3 Voi kumpa arpa-onni suosisi kerrankin!

 46. 117

  Katja sanoo

  Oih, mitä ihanuuksia! Meillä eka kertaa ikioma piha ja kaikkea ihanaa tarvitaan. Kevät❤️

 47. 119

  Hannele sanoo

  Terassille on odottamassa sohva, verhot ja matot, mutta pöytä puuttuu
  Hande

 48. 122

  Marjukka sanoo

  Mukana arvonnassa,ihanaa! Musta väri kulkee mukana aina niin vaatteissa kuin sisustuksessa.Hienon arvontapaketin olet koonnut, kelpaa kyllä!

 49. 123

  Anita sanoo

  Jälleen kiva arvonta, mukana ollaan. Toivottavasti onnistaa, pöytä olisi niin sopiva meidän terassille.

 50. 131

  Sara sanoo

  Kevät on kyllä ehdottomasti parasta aikaa, kaivoin jo ulkokalusteet malttamattomana esille. 🙂

 51. 132

  Heli sanoo

  Vaikka tuo pöytä meiltä jo löytyykin, niin silti mukana arvonnassa! Talveksi nostimme sen sisälle, ja eihän sitä enää raski ulos viedä kun se on sisälläkin niin nätti!

 52. 134

  sanoo

  Kiva arvonta! Keväällä tulee tosiaan mietittyä tuon pihan sisustamista vähän samalta kantilta, kuin sisätilojenkin.

 53. 136

  Mim sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Kesäkuosiin laitettava ensiasunnon parvekkeeni kaipaisi kovasti sisustusta… ja mieluusti kerralla kauniiksi!

 54. 137

  sanoo

  Ajankohtainen aihe…meidän terassi on suuri, mutta melkeinpä tyhjä. Kodikkuutta sinnekin kaivattaisiin ja tuollaista pikkupöytää aamukahvipöydäksi.

 55. 139

  Terhi J. sanoo

  Oi että olipas ihania kuvia ja tuotteita.
  Olispa niin kiva voittaa. Mukaan arvontaan siis 🙂

 56. 141

  Minna Leppänen sanoo

  Elloksen sivuille kurkkasin saman tien. Ihania tuotteita. Mukana arvonnassa.

 57. 142

  Minna sanoo

  Kevät täälläkin mieluisin vuoden aika. Ja voi ihana, mikä arvonta! Ehdottomasti mukana 🙂

 58. 144

  Sussun sanoo

  Tuota pöytää olen jo katsellutkin meidän parvekkeelle. Mukana arvonnassa 🙂

 59. 149

  Sandra K sanoo

  Voi olis jo kesä! Vaikka voishan tuota lasitettua partsia jo sisustaa täyttä vauhtia. Jos onnetar suosii minua, niin ruukku ja pöytä siirtyis kesän jälkeen varmaan käyttöön sisälle ympäri vuoden.

 60. 151

  Iida sanoo

  Ellokselta löytyy kyllä nykyään ihania juttuja niin sisälle kuin ulos. Ehdottomasti mukana arvonnassa, tuotteet tulisivat tarpeeseen. 🙂

 61. 153

  Saara sanoo

  Kevät on kyllä aivan ihana vuodenaika, itsekin herää ihan erilailla eloon kun luonto heräilee ja VALO lisääntyy <3 Ihania juttuja tuolla kollaasissa, pöytä olisi ihastuttava meidän terassille.

 62. 154

  Pihka sanoo

  Meillä on juuri aloitettu parvekkeen laitto kesäkuntoon. Kaikki menee uusiksi. Nyt on vasta matto hankittu, mutta hyvä alku sekin 🙂

 63. 156

  NinnuK sanoo

  Kivat valinnat arpajaispalkinnoksi! Parvekkeen kalustus odottaa ja Bargo kavereineen olisi enemmän kuin tervetullut sinne

 64. 158

  Emilia sanoo

  Onpas kivoja juttuja jälleen Ellokselta! Varsinkin tuo pöytä on ihana!! Mukana arvonnassa ehdottomasti! 🙂

 65. 160

  ode sanoo

  Elloksella on kyllä ihania juttuja. Kuvastot oikein pursuaa hyviä ideoita. Mukana arvonnassa.

 66. 161

  Miia sanoo

  Ihania juttuja, just omalle parvekkeelle sopivia. Erityisen ihana tuo pöytä!

 67. 163

  Milla sanoo

  Meillä aletaan pian rakentamaan terassia ja kalustehankinnat alkaa olla ajankohtaisia. Tuo pöytä on ostoslistalla! 🙂

 68. 164

  Seela sanoo

  Terassia olisi ihana saada vähän sisustettua, tässäpä siihen olisi jo muutama mukava juttu. Eikun arvontaan mukaan

 69. 166

  HeidiS sanoo

  Ainahan sitä voi omaa kesäkeidastaan uudistaa ja freesata – upean kesätunnelman luominen on tärkeää, osallistun arvontaan, HeidiS

 70. 169

  Pia sanoo

  Jälleen kerran aivan ihana arvontapaketti! Meidän terassi kokee tänä keväänä muodonmuutosta vähän isomminkin ja mielelläni näkisin että Suvin kauniit valinnat pääsisivät meidän terassille 🙂

 71. 171

  Henppa sanoo

  Ihana pöytä! Osallistun ehdottomasti arvontaan 🙂 Ellos on kyllä niin freesannut ilmettään positiivisempaan suuntaan.

 72. 173

  Jonanna sanoo

  On se vaan hassua miten sitä saakin ihme inspiraatiopiikiin aina keväällä, ja kyllä mielestäni se on suoraan verrannollinen valon määrän lisääntymiseen. Onkohan lämpimissä paikoissa asuvilla yhtään tätä samaa fiilistä..? 🙂

 73. 175

  Anna sanoo

  Oi, tuo pöytä olisi aivan täydellinen meidän valmistuvalle terassille. Täällä jo ihan sormet syyhyää sisustamaan ulkotiloja.

 74. 179

  Tiina B sanoo

  Ihana pöytä, kelpaisi uuden kodin terassille. Tyynyillä voisi köllötellä kesän alussa syntyvän beben kanssa. Mukana arvonnassa siis!

 75. 185

  ViiviS sanoo

  Ihania tuotteita tässä paketissa. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa. Aurinkoista kevättä teille!

 76. 189

  Jolli sanoo

  Samaa mieltä siitä, että ulkona voi sisustaa kuin sisällä. Eikä se vaadi lasitettua parveketta/terassia. Mukana arvonnassa!

 77. 193

  Sarianna sanoo

  Huisin magee pöytä ja tuolit nuo sopisi meidän kapealle partsille.
  Mukaan siis arvontaan.

 78. 195

  Aino sanoo

  Voi, kuinka ihana tuo pöytä!! <3 Parvekkeella ei tällä hetkellä ole muuta kuin kaksi tuolia – nekin ilman pehmusteita. Olisipa huippu juttu saada viihtyisyyttä lisääviä asioita opiskelijakämppään! Mukana arvonnassa! 🙂

 79. 199

  Mari sanoo

  Mukana ollaan. Puutarha on mulle kaikki kaikessa. Sitä sisustaa mielellään kuten sisätilojakin.

 80. 210

  Suvi sanoo

  Oih, mikä setti. Sopisi kuin nenä päähän uuden kotimme terassille. Nyt meillä vain pienen pieni parveke, niin odotan innolla uutta.

 81. 212

  mari sanoo

  oi oi oi 🙂 meidän uusi parveke tarttis just tollasia sisustusjuttuja! aikaisemmin ei ole parveketta ollut, niin ei ole tullut hankittua mitään parvekkeelle sopivaa… värimaailma ois just ihana:)

 82. 216

  Virpi sanoo

  Ihania inspiraatiokuvia 🙂 Täytyypä käydä Elloksen sivuja katsomassa parvekkeen sisustusta varten. Mukana arvonnassa 🙂

 83. 218

  sari sanoo

  Hei, todella, Ellos on löytänyt ajanhengen mukaisen valikoiman, positiivinen ylläri!

  Arvonnassa mukana,

  terkuin Sari

 84. 220

  Henna sanoo

  Kokeillaan onnea 🙂
  Nämä kävisi kivasti uudelle parvekkeella, joka odottaa vielä sisustusta!

 85. 222

  Mia Roos sanoo

  Kiva ja ajankohtainen teema. Oma parvekkeeni löysi hyviä vinkkejä. Täytyy vaan ryhtyä toimeen.

 86. 225

  Airiina sanoo

  Kaikki tuotteet ovat ihania palkinnossa, itse olen jo tilannut tuon Penny-hyllyn, tulee puutarhaan pöytäryhmän viereen. Vielä puuttuu sivupöytä jolle on todella paljon käyttöä kesällä kun syödään, kahvitellaan, jätskitellään ulkona.

 87. 227

  Hennajenniina sanoo

  Pienelle terassilleni olisivat palkintotuotteet sopivia, tuolit minulla on jo. Ihana arvonta taas.

 88. 229

  sanoo

  Onpa ihana tuo pöytä! Meillä aloitettiin terassin kalustaminen vasta viime kesänä, ja sohva on jo, mutta pöytä puuttuu. Tulla sopisi meille tosi kivasti, ja voisin kesällä äitiyslomalla ollessani lueskella sohvalla ja pöydälle saisin kätevästi juomalasin.

 89. 233

  Sandy / La Dolce Vita sanoo

  Itsekin postailin näistä Elloksen kevätuutuuksista viime viikolla ja tuo Penny hyllykkö niin huutelee nimeäni. Arpaonnea siis kovasti toivotaan täällä.

 90. 234

  Sari sanoo

  Elloksen kevättarjonta yllättää taas positiivisesti, tyynyjen värit juuri meille sopivat 🙂

 91. 237

  Tiina sanoo

  Tuo Bargo puutarhapöytä ihastutti heti kun sen Elloksen sivuilta huomasin. Toivotaan arpaonnea 🙂

 92. 239

  Pia sanoo

  Terassin sisustaminen onkin pyörinyt mielessä monta päivää, joten mukana 🙂

 93. 246

  Saara sanoo

  Kevät todella on vuodenajoista inspiroivin! Luonnosta ja valosta nauttiminen tuntuu eheyttävän energiavarastot, mikä heijastuu niin töihin kuin vapaa-aikaan 🙂

 94. 248

  Sasa sanoo

  Mukana arvonnassa! Kivoja tuotteita. Minulla on nyt etsinnässä parvekehylly tms, johon saisin laitettua monta yrttiruukkua pieneen tilaan.

 95. 249

  Susanna sanoo

  Kevät on kyllä ihan paras vuodenaika! Ihana taas innostua kaikesta uudesta:)

 96. 250

  Linnea sanoo

  Ihania sisustustuotteita! Tekisi mieli tehdä tilaus mut kokeillaan arpaonnea ensin! 🙂

 97. 254

  Mini sanoo

  Ellokselta olen löytänyt yllättävänkin kivoja sisustusjuttuja. Enpä joskus olisi uskonut 🙂 Eli mukana ollaan!

 98. 258

  SAMP sanoo

  Osallistun arvontaan! Suosikkini noista kuvaamistasi Elloksen tuotteista on ehdottomasti tuo rottinkivalaisin!

 99. 259

  Hennas sanoo

  Oi, näillä Elloksen kevätuutuuksilla saisin kyllä parvekkeellemme kaivattua kasvojen kohotusta! Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 100. 260

  Miuku sanoo

  Meillä myös uuden parvekkeen sisustaminen ajankohtaisena! Muutettiin marraskuussa ja vanhasta asunnosta kulki mukana kaikki vanhat parvekekalusteet, vaikka tarkoitus oli ja on ne hävittää 🙂 Nyt pähkäillään mitkä sopii budjettiin, parvekkeen pohjaratkaisuun, olisivat kestäviä ja turvallisia lapsiperheessä (ettei pysty kiipeämään ja putoamaan kaiteelta 3.kerroksesta…). Saa nähdä saadaanko tänä kesänä vielä kuntoon :S

 101. 263

  Anna-Kaisa Pakkalén sanoo

  Onpas kivan näköinen tuo pöytä! Pieneltä parvekkeeltani jo tuolit löytyy, mutta sieltä löytyy vielä pöydän mentävä rako, ja pehmusteetkin olisi ehkä ihan kivat 🙂 mukana arvonnassa!

 102. 264

  sanoo

  Elloksen tuotteet ei petä koskaan!
  Oi että ois tarpeen kaks ihanaa istuintyynyä, ruukku ja pikkupöytä 😉

 103. 268

  Maija_Sofia sanoo

  Ehdottomasti mukana, aivan upea arvonta! 🙂 Yhdyn aikaisempiin kommentoijiin, Ellos on kyllä kodintuotteiden saralla kehittynyt huimasti viime aikoina. Huomaan selaavani verkkokauppaa harva se päivä tehden sisustussuunnitelmia.

  maija.penttinen [at] hotmail.com

 104. 274

  Sallukka sanoo

  Ihana kevät! Mieluusti koristaisin muuten niin tyhjää terassiani noilla tuotteilla 🙂

 105. 275

  Tarja sanoo

  Ihanaa! Kohta saa tosiaan laittaa ” kesäolohuoneen” taas kuntoon! Mukana ehdottomasti.

 106. 277

  Sirpa sanoo

  Ellokselta saa nykyään kivoja sisustustuotteita edullisesti. Mukana arvonnassa:)

 107. 278

  Suvi sanoo

  Terassin sisustaminen on meillä ajankohtaista, joten mukana arvonnassa! 🙂

 108. 281

  Meibi sanoo

  Kohta sitä päästään terassia sisustamaan joten toivottavasti onni potkii !

 109. 286

  Katri sanoo

  Ellokselta löytää kyllä kaikkea kivaa kotiin ja puutarhaan! Kiva arvonta 🙂

 110. 288

  Anna-mari sanoo

  Kiva postaus! Meillä on uusi koti ja terassit ovat tänä kesänä kovastikin ”sisustuksen” suhteen mietinnän alla! Lisää siis aiheeseen liittyviä juttuja vain, kiitos ajattelimme rakentaa nurmialueelle vielä kesäterassin/pergolan, joita varsinkin Kannustalon tyyppisten talojen yhteydessä näkee, juttuja tällaisista ratkaisuista olisi kiva lukea myös Mutta arvonnassa mukana siis! Ihania olisivat palkinnot!

 111. 290

  Susanna sanoo

  Mies rakentaa juuri takaterassiamme, joten jotainhan sille olisi kiva pian saadakin! Mukana arvonnassa siis.

 112. 292

  Veera Lindvall sanoo

  Nuo ihanuudet sopisivat uuden kodin tyhjälle parvekkeelle. Mukana arvonnassa!

 113. 293

  SannaL sanoo

  Terassimme on tyhjää täynnä. Tänä kesänä sinne tulisi sisustaa jotain kivaa.

 114. 294

  Seija sanoo

  Kevät on kyllä aivan parasta aikaa sisustajalle!:) ehdottomasti mukana arvonnassa!

 115. 296

  Anukoo sanoo

  Kivat kollaasit! Tuo Bargo-pöytä sopisi juuri meidän parvekkeelle, samoin joku matto pitäisi sinne hankkia. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Aurinkoa!

 116. 298

  Raija sanoo

  Ihania juttuja taas Elloksella. Kiva, kun kesä tulee ja voi suunnitella terassin sisustusta!
  Mukana arvonnassa.
  Raija

 117. 299

  Minttu sanoo

  Parveke kaipaisi jotain piristystä, näistä kuvista sain jo paljon inspiraatiota!

 118. 302

  Katariina sanoo

  Oi tuo pöytä ois ihana terassille ja talvella sitä vois käyttää sisällä! Muutenkin kivoja tuotteita olet valinnut.

 119. 303

  Laurell sanoo

  Tästä postauksesta sai kivaa inspistä oman terassin x 2 suunnitteluun! Mukana arvonnassa.

 120. 306

  Arja sanoo

  Ihania inspiroivia juttuja. Kaikki tuotteet sopisivat meidän parvekkeelle jossa on nyt vain yksi pöytä. Mukan arvonnassa :)) t.Arja

 121. 307

  Suvisini sanoo

  Kollaasi on hieno, ihastuin etenkin Smögen-amppeliin ja Sjägräs-mattoon. Sainpa taas muutaman idean jutustasi, kiitos 🙂

 122. 309

  Suvi M sanoo

  Ihana paketti, antaisi mukavaa ilmettä lasikuistille tai terassille! Mukana ehdottomasti!

 123. 310

  Susanba sanoo

  Mukana ilman muuta 🙂 Meillä uuden kodin terassin sisustus edessä ja nämä olisivat täydellisiä!

 124. 311

  Kevät tulossa sanoo

  Pöytä on kuin tehty meidän parvekkeelle. Osallistun siis arvontaa. Kiitos hyvästä blogista!

 125. 313

  seija sanoo

  Mukana arvonnassa! Terassin sisustamista täälläkin, vakka savossa kylmää ja lumikerros yöllä tullut.
  Kylä kevät tulee ihanaa!

 126. 315

  Heljä sanoo

  Kesää odotellessa… Tuotteet sopisivat parvekkeellemme loistavasti!
  Kiitokset laadukkaasta blogista. Jos mahdollista, olisi mielenkiintoista nähdä esimerkiksi opiskelija-asunnon/ pienemmän asunnon sisustuksen päivittäminen sinun tyylilläsi 🙂

 127. 318

  Teija sanoo

  Kiitos ihanasta ja ajankohtaisesta arvonnasta! Olen ehdottomasti mukana, kerrassaan upea terassipaketti 🙂

 128. 322

  Viivi sanoo

  Meillä terassi odottaa vielä rakentajaansa, mutta fiilistelen silti täällä lumen keskellä kesää ja tulevaa terassikautta!

 129. 323

  -Johanna- sanoo

  Elloksella on kyllä paljon kauniita juttuja, ehdottomasti arvonnassa mukana!

 130. 324

  Hanna R. sanoo

  Puutarhapöytä näyttää siltä, että sitä voisi kokeilla olkkariinkin. Mukana arvonnassa!

 131. 326

  MinnaJo sanoo

  Tässä olisi täydellinen paketti parvekkeelleni! Uusi pöytä ja istuintyynyt ovat olleet ostoslistalla jo pitkään. 🙂

 132. 328

  sanoo

  Meilläkin kevään ja kesän aikana täytynee sisustaa sekä parveke että terassi juuri valmistuneeseen taloomme. Ihania kalusteita 🙂

 133. 334

  Elina sanoo

  Terassi kaipaisi kovasti päivitystä. Tässä olisi hyvä alku. Mukana ollaan.
  ElinaM

 134. 339

  Hanni sanoo

  Kivan näköisiä ruukkuja!olisi ihana sisustaa uutta takapihaa uusilla tavaroilla!

 135. 341

  Iruska sanoo

  Kivan näköisiä uutuuksia Ellokselta, pitääkin tutkailla verkkokaupan valikoimaa tarkemmin. Ja jotenkin pitää tuota oman parvekkeen ilmettä piristää kesän lähestyessä.

 136. 343

  Nina sanoo

  Terassisohva hankittu eilen. Nuo täydentäisivät mukavasti vielä muutoin tyhjää terassia. Mukana siis!

 137. 344

  Minna sanoo

  Kuvia katsellessa tulee kevät-fiilis! Ja näille löytyisi paikka uudelta terassilta 🙂

 138. 349

  Susan Mykrä sanoo

  Oi, tuosta puutarhapöydästä olen juuri haaveillut! Toivottavasti onni on myöden arvonnassa. Mukavaa kevättä ja kesänodotusta 🙂

 139. 350

  Sallamari sanoo

  Elloksen valikoima on todella hienostunut ja kaunista löytyy!
  Arvonnassa mukana!

 140. 351

  Marianne Rytilahti sanoo

  Minusta tulee tämän postauksen myötä uusi asiakas Ellokselle. Kiitos kauniista kuvista ja niin herkullisista tuotevalinnoista Arvonnassa mielellään mukana, kiitos!

  Marianne

 141. 356

  Tiina sanoo

  Ihania tuotteita! Luovuus vaan rajana! Ajatukset lähtivät hyrräämään takapihan eri nurkkia somistamaan… Kiitos mahdollisuudesta arvontaan ja hyvää kevättä 🙂

 142. 359

  PäiviN sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Talo valmistumassa sopivasti kesäksi ja pitäisi alkaa myös terassisisustamista miettimään.. 🙂

 143. 366

  Tanja koo sanoo

  Ehdottomasti mukana, inspistä haen julkisivuremontin jälkeiseen parvekeremppaan

 144. 367

  Orkidea sanoo

  Kauniita tuotteita, sopisi ehdottomasti meidän terassille. Mukana arvonnassa.

 145. 369

  Reetta sanoo

  Nämä tulisi heti käyttöön uuden kodin terassille! Ihania juttuja arvonnassa, ehdottomasti siis mukana

 146. 372

  RiTi sanoo

  Minulla ois niin paikka tuolle pöydälle 🙂 ehdottomasti mukana arvonnassa!

 147. 373

  Saara Mikkola sanoo

  Aivan ihania kaikki kuviin poimimasi tuotteet. Marmorinen hylly kasveille eritoten! Palkintokollaasikin miellyttää 🙂 mukana arvonnassa siis.

 148. 374

  Minkas_ sanoo

  Äärimmäisen kaunis pöytä! En malttaisi viedä sitä ulos, laittaisin sen lukunurkkaukseeni nojatuolin viereen. Siihen se sopisi täydellisesti <3

 149. 383

  Päivi sanoo

  Mukaan arvontaan. Ihana olis saada uuden kodin terrassille ilmettä näistä!

 150. 388

  Sari sanoo

  Vihdoinkin on lämmintä ja ajatukset siintävät jo kesäisiin aamupäiviin ulkona auringossa. Uutta kivaa pihalle kaivataan eli arvonnassa mukana Ü

 151. 390

  piia sanoo

  Arvontaan mukaan ja on tarpeellisia kivoja tuotteita. Tilailen itsekin ellokselta.

 152. 393

  Anne sanoo

  Melkein viimetipassa mukana arvonnassa nyt kun kesäkin saapuu tällä viikolla :).

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *